-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Btw, δοκίμασε την επόμενη φορά να πεις VSA αντί για ESP, μπας και ξυπνήσουν. Άνθρωποι είναι κι αυτοί, πρέπει να βρούμε τα κουμπιά τουςΚοίτα, δε με ενόχλησε τόσο το ότι δεν καταλάβαινε ότι ESP=VSA, αλλά το ότι προσπάθησε να μας 'πουλήσει' το EBD για ESP. To ότι αγοράζει κάποιος οικογενειακό αυτοκίνητο, δε σημαίνει ότι είναι άσχετος. Υπάρχουν και συνειδητοποιημένοι αγοραστές. Προσωπικά, θα εκτιμούσα πολύ περισσότερο να μας έλεγε: 'Ναι, δυστυχώς η έκδοση που εισάγεται δεν εφοδιάζεται με VSA', παρά να προσπαθεί να πουλήσει το ABS για σύστημα ευστάθειας.
Στην εμπορία που έγραψες πήγαμε, αλλά αυτά που έγραψα παραπάνω νομίζω ότι τα συναντάς στις 9/10 εμπορίες, ανεξαρτήτως εταιρείας.
-
παντως ισχυει κατιτο παραδοξο στο χοντα φορουμ. Δεν συζηταμε τα θετικα ή τα αρνητικα(αυτα τα λιγα που εχουν... ) των αυτοκινητων μας αλλα την συμπεριφορα αυτων που μας τα πουλανε...Δεν εχουμε αδικο ομως αφου η χοντα σε θεματα πωλησεων και πολιτικης προωθησης των προιοντων της στη χωρα πασχει...και πασχει πολυ...απορω δεν τα βλεπουν στα κεντρικα ή ακομα περισσοτερο η honda συνολικα να τους βαλουν λιγο 'χέρι'; Οι περισσοτεροι ειναι ασχετοι οπως προαναφερατε και δεν ξερουν να προωθησουν τη φιρμα. Αν το προιον δεν ηταν coca-cola(δηλαδη να πουλιεται μονο του...) η κατασταση θα ηταν ακομα χειροτερη. Μετα απορουμε για τον αδικο πολλες φορες τροπο που αντιμετωπιζεται η εταιρεια σε αυτοκινητιστικα περιοδικα...
-
Τι να δουν.... αφου αμάξια δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα....
Οτι εχουν το πουλάνε
και 1000 να τους δίνανε θα φεύγανε.
Δεν είναι θέμα Ελλήνων μόνο, είναι και εργοστασίου. Τόσα έχει??? τόσα δίνει -
Θα πάρω τηλέφωνο στα κεντρικά της αντιπροσωπείας να τους τα ψάλλω. Εδώ στη Πάτρα μέσα έχει ένα πουλημένο 1.8 sport μαύρο με μπεζ καθίσματα.Σκέτη γκαύλα!!!
Το είδα πριν κανένα μήνα και ο πώλητης έπρηξε.Επειδή είχε πουληθεί ήταν από πάνω και δεν με άφηνε να κάνω το παραμικρό.....
Οσο για το test drive ακούστε να γελάσετε.....δεν έχει αμάξι αλλα οόποιος θέλει κανονίζει συνάντηση με τον ιδικτήτη της αντιποροσωπείας που το έχει αγοράσει και το κάνει βόλτα...Αν θα το οδηγήσει δεν το ξέρω.Θα κανονίσω να πάω να το οδηγήσω και θα σας πω.
Τέλος δεν πρόκειται να το πα΄ρω από πατρα αλλα απο σαρακάκη γιατί εχω κάποιον 'κουμπάρο' εκεί μέσα και ίσως μεσολαβήσει να μου έρθει νωρίτερα από 6 μήνες..
-
Ο χρήστης koumi έγραψε:
Τέλος δεν πρόκειται να το πα΄ρω από πατρα αλλα απο σαρακάκη γιατί εχω κάποιον 'κουμπάρο' εκεί μέσα και ίσως μεσολαβήσει να μου έρθει νωρίτερα από 6 μήνες..
γιατί τόσο πολύ?
λευκό τάπερ παραγγέλνεις?
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
γιατί τόσο πολύ?
λευκό τάπερ παραγγέλνεις?
φαντασουν φιλε technιk οτι εκανε η vw με το golf iv και την αναμονη που ειχε... πολλαπλασιασε την επι 2 και εισαι λιγο καλυτερα απο αυτο που περναμε στην χοντα με την αναμονη...αστα...
-
εγω απορω διοτι αφου η παραγωγη του εργοστασιου στην Αγγλια δεν ειναι αρκετη γιατι δεν μπορουν να φερουν απο Ιαπωνια?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εγω απορω διοτι αφου η παραγωγη του εργοστασιου στην Αγγλια δεν ειναι αρκετη γιατι δεν μπορουν να φερουν απο Ιαπωνια?ο λογος ειναι Σπυρο οτι το 5θυρο προοριζεται μονο για την ευρωπαικη αγορα και το παραγουν μονο στο σουιντον της Μ.Βρετανιας.
-
δλδ το 5θ που ερχεται Ευρωπη δεν παραγεται πουθενα αλλου?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δλδ το 5θ που ερχεται Ευρωπη δεν παραγεται πουθενα αλλου?Ακριβώς.
-
και η αναμονη ειναι 6 μηνες τωρα?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
:slap:και η αναμονη ειναι 6 μηνες τωρα?
8 στην Ολλανδια... περιπου 3 στην Αγγλια...τουλαχιστον θα αποκτησουμε υπομονη ή το facelift
-
σας άκουσαν!!!!
Αύξηση παραγωγής για τη Honda Ευρώπης
-
Η απαίτηση της επιπλέον παραγωγής προκύπτει κυρίως από τη ζήτηση της ευρωπαϊκής αγοράς για τα νέα μοντέλα Civic, τα οποία κατασκευάζονται αποκλειστικά στην HUM.
Δηλαδη ανεβαζει 25% την παραγωγη αλλα δεν μας ειπε αν αυτο γινεται για τα 5θυρα ή απλα ετοιμαζονται για τα 3θυρα(type-s,type-r). Οτι και να ειναι παντως το νεο ειναι καλο.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Η απαίτηση της επιπλέον παραγωγής προκύπτει κυρίως από τη ζήτηση της ευρωπαϊκής αγοράς για τα νέα μοντέλα Civic, τα οποία κατασκευάζονται αποκλειστικά στην HUM.Δηλαδη ανεβαζει 25% την παραγωγη αλλα δεν μας ειπε αν αυτο γινεται για τα 5θυρα ή απλα ετοιμαζονται για τα 3θυρα(type-s,type-r). Οτι και να ειναι παντως το νεο ειναι καλο.
kai αυτά και ακόμη το crv
-
Εγω παντως το παραγγειλα τελη Μαιου και το πηρα ιουλιο απο Πατρα!!!!
Ειναι το 5 που παιρνω απο Πατρα και μενω Αθηνα. Οταν πηγα στο συνεργειο
εδω Αθηνα ηταν το πρωτο που εμπαινε στο συνεργειο.
Τωρα οσο αφορα το αυτοκινητο δεν ξερω οταν του τα δινεις μυριζει ο καταλυτης κατι που για να πω την αληθεια το ειχα ξεχασει και δε μου αρεσει καθολου.
Oσο για χρωμα εγω το πηρα Cosmic grey πολυ καλο αλλα καταργηθηκε.
Πρωτη φορα κυκλοφορω στο δρομο και δεχομαι τοσες ερωτησεις και σχολια τυπου ρε μεγαλε τι εργαλειο ειναι αυτο κι αλλα πολλα.
Και βεβαια παροτι εχω οικογενεια και το αυτοκινητο υπερκαλυπτει αυτον το τομεα σου δινει την αισθηση οτι οδηγεις ενα σπορ αυτοκινητο κατι που κι αυτο το ειχα ξεχασει και μου αρεσει πολυ που το ξαναθυμηθηκα........ -
οι λογοι της εμφανισης που ανεφερες επηρεασαν και την δικη μου παραγγελια σε μεγαλο βαθμο. Αυτο που δεν καταλαβα ομως ειναι η μυρωδια του καταλυτη...σε πολλα καινουρια αυτοκινητα μυριζει...οχι βεβαια οσο στα αυτοκινητα των αρχων της δεκαετιας του 90 αλλα μυριζει. Δεν καταλαβαινω που ειναι το αφυσικο. Παραυτα καλοριζικο και θα θελαμε να μας γραψεις λεπτομερειες απο την καθημερινη οδηγηση του αυτοκινητου..τα υπερ και τα κατα που βλεπεις...
-
Παιδιά και εγώ civic θα πάρω μετά από πολλή ψάξιμο.Βέβαια θα αργήσω να το παραγγε'ιλω κανα 2 μήνες οπότε μέχρι τότε θα ενημερώνομαι για τυχόν πρόβλήματα.
Στα 22500
-
Τι να γράψουμε παραπάνω φίλε μου, σχεδόν όλοι έχουμε πει τις εντυπώσεις μας, απλά σε 150 σελίδες θέμα είναι χαμένες...
Αν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που θες να ρωτήσεις, εδώ είμαστε!
-
[quote='koumi']Παιδιά και εγώ civic θα πάρω μετά από πολλή ψάξιμο.Βέβαια θα αργήσω να το παραγγε'ιλω κανα 2 μήνες οπότε μέχρι τότε θα ενημερώνομαι για τυχόν πρόβλήματα.
Στα 22500
Ηonda Civic 2005