-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
καλα εσυ στην κατανοηση κειμενου διαπρεπεις...ετσι και γραψεις και περιληψη ανοιγω τοπικ και σε βαζω στα best of...Δεν θέλω τέτοιες δόξες εγώ, είμαι ντροπαλό αγόρι
My point is, πολλή κούραση σε αυτό το thread.
Και συνεχίζει, συνεχίζει, συνεχίζει.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Όχι, δεν είναι έτσι. Το civic είναι καλύτερο σε όλα από το Golf. Για την ακρίβεια θα πάω ένα βήμα παραπέρα και θα πω ότι είναι το καλύτερο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε ποτέ σε ολόκληρο τον κόσμο από οποιαδήποτε εταιρεία.
+1000
υπαρχει και το μικρο και ταπεινο φοκους 1,6...
γνωμη μου ειναι οτι το σιβικ εχει εντυπωσιακη εμφανιση στις 5 πορτες εκδοσεις, στις 4πορτες ειναι πιο συντηρητικο ακομα και απο αυτο το γκολφ ( ), τα 7χρονια ειναι λογαριασμος ειδικα για εμας τους κακομοιρηδες εδω, ριζοσπαστικο εσωτερικο, ο 1,8 βγαζει 140 ατμοσφαιρικους αλλα ο 1,4 ειναι για τα μπαζα...και ειναι και ακριβο το 1,4...
ειδικα αυτο το σιβικ δε νομιζω οτι θα το αγοραζε κανεις που να ειχε ως πρωτη επιλογη το γκολφ...το μεγαλο μειον ειναι η τιμη του 1,4 (αθλια), η 4πορτη εκδοση και το οτι η χοντα δε σκαρφιστηκε κατι για να μη βαλει τον ημιακαμπτο...εστω και σαν διαφημιστικο τρικ επρεπε να το ειχε κανει..
για το γκολφ τα χουμε 1000πει...
φιλε μου φυσικα μιλαμε για το 1,8. Το 1,4 ειναι πανακριβο και κανεις δεν εχει λογω να το πλησιασει...τωρα για τον ημιακαμπτο ισως εχεις δικιο αλλα ειμαι σιγουρος οτι η χοντα εκανε την δεδομενη επιλογη για να μην θυσιασει τους χωρους και ανεβασει περισσοτερο το κοστος. Επιμενω παντως οτι και τα 2 αυτοκινητα που ανεφερα ειναι κορυφαιες αγορες για τα χρηματα που κοστιζουν.
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Δεν θέλω τέτοιες δόξες εγώ, είμαι ντροπαλό αγόριMy point is, πολλή κούραση σε αυτό το thread.
εμενα μου μοιαζεις φιλοδοξος...συνεχισε λοιπον και καποτε θα τα καταφερεις... (εχεις δικιο το κουρασαμε χωρις ομως τελικα να βρουμε ακρη...)
-
και το gt 225 λαστιχα εχει.225/45/17..υπερβολη ισως,αλλα 225..
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Πραγματι το γκολφ ειναι πιο ανετο απο το σιβικ και ενδεχομενα να εχει καλυτερη αισθηση. Απο την αλλη ομως το σιβικ εχει καλυτερα φρενα και σιγουρα ειναι πιο στημενο. (εχει και 225 απο το εργοστασιο μην ξεχναμε...)
Το 225 για καλο μας το λες η για κακο?
Τωρα για το στησιμο... που τα σκαρφιζεστε οι Hondaκιδες αυτα τα ανεκδοτα?εσυ ελπιζω να μην...πετας με Α7 ακομη...
-
Ο χρήστης monty έγραψε:
και το gt 225 λαστιχα εχει.225/45/17..υπερβολη ισως,αλλα 225..εχεις δικιο...αρα το σχολιο για τα λαστιχα ηταν λαθος και ανακαλειται...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Πραγματι το γκολφ ειναι πιο ανετο απο το σιβικ και ενδεχομενα να εχει καλυτερη αισθηση. Απο την αλλη ομως το σιβικ εχει καλυτερα φρενα και σιγουρα ειναι πιο στημενο. (εχει και 225 απο το εργοστασιο μην ξεχναμε...)
Τωρα για το στησιμο... που τα σκαρφιζεστε οι Hondaκιδες αυτα τα ανεκδοτα?εσυ ελπιζω να μην...πετας με Α7 ακομη...
Οχι... τωρα πεταω με F4U
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Οχι... τωρα πεταω με F4U
respect στην ιδιοτητα του πιλοτου...διαφωνω στην θεωρηση σου για το νεο σιβικ
-
corsair, από ποιό αεροπλανοφόρο;
-
Παιδια θεωρώ ότι γίνεται όλη αυτή η αντιπαράθεση γιατί και το golf και το civic είναι στα ίδια λεφτα.
Οπότε ολοι εμείς οι γκαυλοτίμονοι μπαίνουμε στο πειρασμό του turbo.
Όμως το ένα είναι 1400cc και ότι άλογα και να του βάλεις θα είναι 1400cc
ενω το honda είναι 1800cc.Είναι αμάξι για μια 10 ετία και βάλε....(λέμε τώρα) Και στα 5 - 6 χρόνια η προσθηκη ενός turbo σε αυτό το μοτερ θα το φέρει σε 200 και πλεόν άλογα
και είναι σχεδόν στημένο να τα αντέξει.Χώρια που το GOLF θα το αλλάξει σε κανα 2 χρόνια και θα έχεις παλιο μοντέλο πρι καν το χαρεις.ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ?
-
Ο χρήστης koumi έγραψε:
Παιδια θεωρώ ότι γίνεται όλη αυτή η αντιπαράθεση γιατί και το golf και το civic είναι στα ίδια λεφτα.εμ ελα που ΔΕΝ ειναι στα ιδια λεφτα!
-
Παιδια θεωρώ ότι γίνεται όλη αυτή η αντιπαράθεση γιατί και το golf και το civic είναι στα ίδια λεφτα.
Οπότε ολοι εμείς οι γκαυλοτίμονοι μπαίνουμε στο πειρασμό του turbo.
Όμως το ένα είναι 1400cc και ότι άλογα και να του βάλεις θα είναι 1400cc
ενω το honda είναι 1800cc.Είναι αμάξι για μια 10 ετία και βάλε....(λέμε τώρα) Και στα 5 - 6 χρόνια η προσθηκη ενός turbo σε αυτό το μοτερ θα το φέρει σε 200 και πλεόν άλογα
και είναι σχεδόν στημένο να τα αντέξει.Χώρια που το GOLF θα το αλλάξει σε κανα 2 χρόνια και θα έχεις παλιο μοντέλο πρι καν το χαρεις.ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ?
με το σιβικ κινδυνευεισ να εχεις παλιο μοντελο πριν καν το παραλαβεις.εγω πηρα το gt και δε με νοιαζει αν 8α αλλαξει μοντελο..βεβαια με τη δικη σοθ λογικη ισως ηταν καλυτερα να επαιρνα ενα golf 1,6 kai na to τουρμπιζα μετα απο 5 χρονια...
-
monty wrote
βεβαια με τη δικη σοθ λογικη ισως ηταν καλυτερα να επαιρνα ενα golf 1,6 kai na to τουρμπιζα μετα απο 5 χρονια...
ναι αμα συγκρίνεις το golf 1.6 FSI με το civic 1.8 τοτε συμφωνω μαζί σου.
Αλλα θεωρώ ότι δεν τίθεται θέμα σύγρισεις με golf 1.6.Οσον αφορα το τούρμπο, όταν μαζέψεις 100.000km που τα μαζέυεις σε 4 χρόνια αν κάνεις 25000km/έτος νούμερο πολυ λογικό αν έχεις το αμάξι για χρήση και όχι για μόυρη η τουρμπίνα θα αρχίσει να μυρίζει!!!!!!
και τότε η αντιπροσωπεία να χαμογελα!!! [/img] -
οταν με το καλο κανω 100000χλμ το ξανακουβεντιαζουμε..διαφωνω ομως με τη λογικη του να παρω τωρα αμαξι με προοπτικη να το τουρμπισω,να το βελτιωσω κτλ μετα απο 5 χρονια..γιατι τοτε μπορει να μη γελαει η αντιπροσωπεια,8α γελανε ομως πολλοι περισσοτεροι.
-
Ο χρήστης monty έγραψε:
οταν με το καλο κανω 100000χλμ το ξανακουβεντιαζουμε..διαφωνω ομως με τη λογικη του να παρω τωρα αμαξι με προοπτικη να το τουρμπισω,να το βελτιωσω κτλ μετα απο 5 χρονια..γιατι τοτε μπορει να μη γελαει η αντιπροσωπεια,8α γελανε ομως πολλοι περισσοτεροι.Συμφωνούμε αν και θεωρώ ότι αν είχε εφαρμόσει το turbo h vw στο 1.6 θα ήταν αχτύπητο.
Τελοσπάντων έχω rallye 1600 και μου φαίνεται περίεργο να αγοράσω καινούριο αμάξι και να είναι λιγότερα κυβικά.Ισως έιναι ψυχολογά όταν μου τα έσκαγαν κάτι FIAT Punto GT 1400 και το έχω συνδέσει έτσι.
Πάντως καλορίζικο φίλε monty
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
η χοντα δε σκαρφιστηκε κατι για να μη βαλει τον ημιακαμπτο...εστω και σαν διαφημιστικο τρικ επρεπε να το ειχε κανει..Θα μας γράψει κάποιος που ξέρει ακριβώς επιτέλους τι ημιάκαπτο φοράει... και πως τον φοράει.... Κάτι τέτοιο περίμενα από τα περιοδικά.... Αλλά δε κάνανε τον κόπο να το αναλυσουν,,,
Γιατί εχουμε ξαναπεί ότι δεν είναι ένας κοινός ημιάκαπτος. Λάθος κάνω?
Και μετά τα ξαναλέμε...
-
Γνωρίζει κάποιος κάτι για τη θέση του νέου honda στα crash tests του euroncap?
Θεωρώ ότι θα πάρει καλό rating αν και ποτέ δεν ξέρεις.
-
δεν έχει κάνει αλλά είπαν ότι λογικά θα πάρει 5*
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
δεν έχει κάνει αλλά είπαν ότι λογικά θα πάρει 5*H Honda είπε κάτι τέτοιο?
-
Κατά την άποψή μου τα 2 αυτοκίνητα δεν μπορούν να συγκριθούν γιατί πολύ απλά είναι διαφορετικά λόγω των κινητήρων τους.
Το Honda είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο με αντικειμενικά κριτήρια (πανέμορφο για κάποιους, αλλόκοτο για άλλους), σβέλτο σε επιδόσεις και με τη σιγουριά της ιαπωνικής αξιοπιστίας να σε συνοδεύει για μια ζωή. Αρνητικά του σημεία η περιορισμένη άνεση ίσως και η όχι και τόσο καλή ηχομόνωση (σε αυτά τα λεφτά θα έπρεπε να το προσέξουν περισσότερο αυτό το θέμα)Από την άλλη αν κάποιος θέλει κορυφαίες επιδόσεις το Golf gt είναι μονόδρομος. Μπορεί να μη φτάνει τα επίπεδα honda σε αξιοπιστία αλλά και εδώ η ποιότητα είναι πολύ καλή όπως και το στιβαρό πλαίσιο με τα πολύ καλά χαρακτηριστικά.
Προσωπικά, αν και ήθελα πολύ το Honda, διάλεξα το GT λόγω του κινητήρα, που πιστεύω θα με αφήσει για πολλά χρόνια ικανοποιημένο με τις επιδόσεις του..
Ηonda Civic 2005