-
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
Civic 2005 τοπικτι διαμαρτυρεσαι ρε συ; μεχρι το 2007 που θα περιμενω τι θα κανουμε; εεεεε;
Φυσικο ειναι να επαναλαμβανουμε που και που τι εστι χοντα γιατι μερικοι στο φορουμ ξεχνανε ή κανουν οτι δεν βλεπουν...ευτυχως που υπαρχουν καποιοι και ανεβαζουν εικονες για να τους επαναφερουν στην ταξη... well done!!! -
Ok, πριν τα παίξω εντελώς, ας μου πει κάποιος τι σημαίνει ΣΚΟΥΡΙΑ στους δίσκους
Μετά από το χθεσινό κατακλυσμό, κοιτάζω και βλέπω ότι από τη μεριά που βρεχόταν το αυτοκίνητο (δύσκολο να το εξηγήσω, ήταν κάτω από υπόστεγο, από τη μία μεριά ανοιχτό, το νερό έκανε γκελ στο πεζοδρόμιο και έμμεσα έπεφτε λίγο και στο αυτοκίνητο), οι δίσκοι έχουν σκουριάσει. Ειδικά ο πίσω έχει γίνει όλος κόκκινος, ο μπροστά που βρεχόταν λιγότερο έχει κοκκινίσει σε μερικά σημεία. Δεν έχω ξαναδεί σε δίσκους σκουριά, μάλλον πρέπει να αγχωθώ?
Μεθαύριο έχω ραντεβού με την αντιπροσωπεία για εκείνη την ανάκληση που είχε γίνει, τι πρέπει να τους πω? Έλεος μου φαίνεται δεν ξεκινήσαμε καλά με τη honda...
-
Με 2 φρεναρίσματα έχει φύγει, don't worry
-
αυτο που μου λες φαινεται παραλογο... παραυτα θα σου προτεινα να κανεις λιγα χιλιομετρα με το αυτοκινητο σου...σε λιγα μετρα θα εχουν καθαριστει μονοι τους απο τα τακακια. τωρα περι ανακλησης δεν μου λεει κατι και η audi ανακαλεσε τα Α8 προσφατα...αυτο δειχνει σημασια στην λεπτομερεια και οχι παθητικη κατασκευη...παντως συνεχιζει να μου κανει εντυπωση αυτο που γραφεις...
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Ok, πριν τα παίξω εντελώς, ας μου πει κάποιος τι σημαίνει ΣΚΟΥΡΙΑ στους δίσκουςΜετά από το χθεσινό κατακλυσμό, κοιτάζω και βλέπω ότι από τη μεριά που βρεχόταν το αυτοκίνητο (δύσκολο να το εξηγήσω, ήταν κάτω από υπόστεγο, από τη μία μεριά ανοιχτό, το νερό έκανε γκελ στο πεζοδρόμιο και έμμεσα έπεφτε λίγο και στο αυτοκίνητο), οι δίσκοι έχουν σκουριάσει. Ειδικά ο πίσω έχει γίνει όλος κόκκινος, ο μπροστά που βρεχόταν λιγότερο έχει κοκκινίσει σε μερικά σημεία. Δεν έχω ξαναδεί σε δίσκους σκουριά, μάλλον πρέπει να αγχωθώ?
Μεθαύριο έχω ραντεβού με την αντιπροσωπεία για εκείνη την ανάκληση που είχε γίνει, τι πρέπει να τους πω? Έλεος μου φαίνεται δεν ξεκινήσαμε καλά με τη honda...
Μην ανυσηχεις, αυτο δεν σημαινει τιποτα, και στο δικο μου avensis οταν το πλενω συμβαινει αυτο , και μολις κανω λιγα χλμ εξαφανιζεται.
Μην ασχολεισαι.
-
όλα τα αμάξθα βγάζουν σκουριά σους δίσκους.... αυριο μετά το φρεναρισμα στεγνο θα έχει φύγει
-
Φυσιολογικοτατη κατασταση η σκουρια.Δεν ειναι απο πλατινα οι δισκοι απο μαντεμι ειναι και σκουριαζει με το παραμικρο.200μ οδηγησε και καθαρισες.
-
Ok, απλά μου έκανε εντύπωση, άλλες φορές με βροχή ή όταν το πλένω δεν είχε βγάλει τίποτα. Μάλλον έτυχε και δεν το έχω προσέξει και σε άλλα αυτοκίνητα. Μια που την έβγαλα, ας βάλω και τη φωτό!
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Ok, απλά μου έκανε εντύπωση, άλλες φορές με βροχή ή όταν το πλένω δεν είχε βγάλει τίποτα. Μάλλον έτυχε και δεν το έχω προσέξει και σε άλλα αυτοκίνητα. Μια που την έβγαλα, ας βάλω και τη φωτό!είδες όμως .... πηγες να τα ρίξεις στη Honda πάλι....
-
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
Φυσιολογικοτατη κατασταση η σκουρια.Δεν ειναι απο πλατινα οι δισκοιτι είπες??????
όχι ρε ...ουστη και πλήρωσα ένα κάρο λεφτά
-
ρε ασχετε coyote μονο τα γκολφ εχουν φρενα απο πλατινα
-
@ WinMik
Civic δεν ήθελες ?
Η σκουριά φεύγει κατευθείαν με μερικά φρεναρίσματα,
όπως είπαν κι άλλοι -
Ευχομαι να μην σε πληγωσα και να μετανιωσες που αγορασες το civic σου με τα σιδερενια φρενα
-
Πάντως το σκούριασμα των δίσκων ειναι αρκετά ψαρωτικό, ειδικά σε κάποιον που δεν ασχολείται πολύ με το αυτοκίνητο... Καλό θα ηταν πιστεύω να το βάζουν σαν σημείωση οι αυτοκινητοβιομηχανίες στα manual...
-
Γιατί έχω την αίσθηση οτι στα manual για τη αγορά των ΗΠΑ μπορεί και να το γράφουν
-
Συνήθως σε πολυάκτινες ζάντες και ιδιαίτερα αν είναι και φαρδιές οι ακτίνες δεν κάνει μπαμ και δεν το παρατηρείς εύκολα.Σε πεντάκτινες όμως το βλέπεις θες δεν θες.Όταν το πρωτοπαρατήρησα στο Mondeo ήταν η εποχή που συζητούσαμε εδώ μέσα για σκουριές στα Ford.Ομολογώ ότι στην αρχή τα 'παιξα λίγο...
-
Σιδερένιοι δίσκοι; Μα σε ποιο έτος βρισκόμαστε;
Τρίξτε τους τα δόντια στην αντιπροσωπεία, σκουριασμένα φρένα έχετε!!!
-
απο τους δίσκους αρχίζει και εξαπλώνεται σιγά σιγά σε όλο το αμάξι
-
γρουσουζη
-
παιδια-παιδια,δεν ειναι σκουρια.Ειναι διακοσμητικη επικαλυψη νικελ
Ηonda Civic 2005