-
Με τον κοφτη τελικης του αυτοκινητου (απ'οτι ακουστηκε δλδ,οτι ειχε) τι εγινε?Ισχυει?Βγαινει με καποιο τροπο?
-
Προσωπικά δε νομίζω να έχει κόφτη*, αλλά και να έχει είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα ασχοληθώ να τον βγάλω, οπότε δεν έχω ακούσει και πολλά επ' αυτού...
έχω δει 215 στο κοντέρ (σημείωση επιταχύνοντας με 6η!!), πόσο να πηγαίνει πια?
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Απ'οσο θυμάμαι, μέχρι τώρα όλοι στο forum που έχουν παραλάβει το civic είναι χωρίς ηλιοροφή. Ο φίλος miatagreece έχει παραγγείλει με, αλλά δε νομίζω ότι το έχει πάρει ακόμα (...η μήπως γι'αυτό δεν τον βλέπουμε συχνά πια?? ).Ο βασικός λόγος που το παρήγγειλα χωρίς ήταν ο επιπλέον χρόνος αναμονής, που στην περίπτωσή μου επειδή το ήθελα οπωσδήποτε μαύρο ήταν ήδη 3 μήνες. Πέρα από αυτό, δεν με ενθουσίαζε και τόσο η οροφή αφού ούτε καν ανοίγει, για τους ακόλουθους λόγους:
-πρώτα απ'όλα μειωμένη ασφάλεια
-περισσότερη ζέστη
-γυάλινη οροφή=αυξημένα ασφάλιστραΞεκαθαρίζω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ότι οι παραπάνω λόγοι δεν είναι εξακριβωμένοι, αλλά νομίζω ισχύουν και οι 3.
Winmik φιλε μου δυστυχως δεν έχω παραλάβει ακομα....
Σχετικά τωρα με τη γυαλινη οροφη, δεν ξερω αν παιζουν αυξημενα ασφάλιστρα, παντως σχετικα με την ασφάλεια δεν νομιζω να παιζει προβλημα. Τωρα για τη ζεστη, πιστευω οτι κανει αρκετη δουλειά το κάλυμα της οροφης και δεν παιζει καμια σοβαρη αυξηση θερμοκρασιας. Τα παραπανω ειναι εκτιμησεις μου.P.S. Στειλε βρε winmik με κανα πμ καμια φωτο του δικου σου σε μαυρο γιατι δεν το εχω βρει πουθενα...
-
Καλά και δεν το ζήταγες τόσο καιρό!
-
THANKS!!!!
-
Για το θέμα του κόφτη... στη παρουσίαση των 4Τ γράφει πως ο κόφτης στροφών είναι στις 7000, και την τελική των 205 την επιτυγχάνει με 5η και 6550 ή 6η και 5900. Εάν τα νούμερα ισχύουν, και με τη παραδοχή πως η 6η είναι overdrive, υπάρχει κόφτης 500 στροφών στην 5η. Για το Golf Gt ο κόφτης είναι στις 7300 και η τελική με 5η επιτυγχάνεται στις 7200.
Δυστυχώς δε μπόρεσα ακόμα να το ανοίξω σε τέτοιες ταχύτητες... -
@nickval:ΒΤW οι πινακιδες απο το κουβαδακι μηπως ληγουν σε 45 η 54?
-
Λύσσα κακία με το κουβά μου... δε σου λέω γιατί μπορεί να με πετύχεις πουθενά και να μου κάνεις καμια 'κλειδιά' απ'τη ζήλια σου για τον υπέροχο ημιάκαμπτό μου...
Υ.Γ. Γ@αμάτο το Civic της υπογραφής σου! Είδες καθρέφτες, αγωνιστικοί! Μπορεί να έχει ο Σαρακάκης κανένα... άν ενδιαφέρεσαι...
-
Λύσσα κακία με το κουβά μου... δε σου λέω γιατί μπορεί να με πετύχεις πουθενά και να μου κάνεις καμια 'κλειδιά' απ'τη ζήλια σου για τον υπέροχο ημιάκαμπτό μου...
Μπα δεν πειραζει.ολα τα χαρακωνω-δεν κανω διακρισεις
Σοβαρα τωρα,χαλαρωσε λιγο.Αμαξια ειναι-λεμε και καμμια βλακεια αλλα οχι μεχρι εκει...ελπιζω να καταλαβαινεις απο χιουμορΑν και τωρα που το σκεφτομαι μια tribal τατουαζια a la νεο avensis μπορει και να του πηγαινε.Εσυ μαλιστα θα λεγες οτι το κανει και πιο φουτουριστικο
Γ@αμάτο το Civic της υπογραφής σου! Είδες καθρέφτες, αγωνιστικοί! Μπορεί να έχει ο Σαρακάκης κανένα... άν ενδιαφέρεσαι...
Μπα δεν εχει.Ειπαμε απο Σεπτεμβριο αρχιζουν οι παραλαβες...
-
Έχω 'κονέ' στο Σαρακάκη, θέλεις κανένα ετοιμοπαράδοτο; Θα δώσεις το Seat που έχεις (αλήθεια, τί αμάξι οδηγείς;) και μπορεί να το πάρεις με μόλις 1000
-
Ειπαμε ΔΕΝ εχω seat.
Και απορω πως με εχεις συνδεσει ετσι με την ισπανικη φιρμα.Τα seat ειναι κακοσχεδιασμενα πολυμορφικα κακεκτυπα VW,απο μια εταιρεια που δεν εχει μελλον παρελθον κτλ και βγαινουν καθε μερα σε νεες εκδοσειςΟδηγω περιστασιακα ενα nissan αντιστοιχης εποχης με το civic της υπογραφης μου(αρα λιγο καλυτερο απο το ημιακαμπτο δικο σου )
1000 ευρω?θα ειναι και made in England?
-
Περιστασιακά, ε; Κοίτα, γιαπωνέζικο είναι, οπότε δεν θα έχεις προβλήματα. Δε μπορώ να καταλάβω τί βρήκες στους Ισπανούς... Auto Emocion ίσως... Of course my dear, made in Swindon!!! Άντε, να βρεθούμε από κοντά καμια μέρα, να μου ευχηθείς και 'καλοτάξιδος ο ημιάκαμπτος', να σε κάνω και καμια βόλτα μπάς και ξεκολλήσεις από τα Seat, τα κατώτερα παιδιά ενός Ομίλου... και τί Ομίλου...
-
Ο χρήστης nickval έγραψε:
...ενός Ομίλου... και τί Ομίλου......the dark side of the Force...
-
Να σου πω την αληθεια βλεποντας στη Χαλκιδικη τις αντιδρασεις του κοσμου οταν περναγε κανα civic ζηλεψα λιγο
Να δω πως θα τα βολεψω με τις εξεταστικες,και αν περισσεψει χρονος θα παω να το τεσταρω-να δω και τι του βρισκουν πιαΝα βρεθουμε,αλλα θα μου το πεις εγκαιρως για να ρθω με το ibiza cupra ενος φιλου να τα στησουμε!
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
...ενός Ομίλου... και τί Ομίλου...
...the dark side of the Force...
Force? Seat Force?
-
Γελατε γελατε,αλλα αυτη η seat force εχει ξεφτιλισει κατι sti και evo με κατι ταπεινα φτιαγμενα leon cupra...
(στην ευθεια βεβαια-μην τρελλαθουμε κιολας ) -
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Να σου πω την αληθεια βλεποντας στη Χαλκιδικη τις αντιδρασεις του κοσμου οταν περναγε κανα civic ζηλεψα λιγο
Να δω πως θα τα βολεψω με τις εξεταστικες,και αν περισσεψει χρονος θα παω να το τεσταρω-να δω και τι του βρισκουν πιαΝα βρεθουμε,αλλα θα μου το πεις εγκαιρως για να ρθω με το ibiza cupra ενος φιλου να τα στησουμε!
Άσε, πουτ@να εξεταστική, τέτοια ώρα σκονάκι για αύριο ετοιμάζω... Όσο για το Cupra, περίμενε, δεν το τούρμπισα ακόμα... Εκτός εάν έρθω μέ ένα Civic CRX δεκαετίας και βάλε... αλλά άσε, τσόντα θα είναι...
-
-
Σοβαρά σου μιλάω... CRX... 230 στο τροχό...
-
Ο χρήστης nickval έγραψε:
(αλήθεια, τί αμάξι οδηγείς;)Απο το popol@re τι αμάξι οδηγείς περάσαμε στο Omikrone τι αμάξι οδήγεις αν μη τι άλλο κάνουμε προόδους
Ηonda Civic 2005