-
το παλικαρι το χει παει το ibiza 220PS,γιατι με τα 180 μαμα του φαινοταν 'πλαδαρο'...
Για τροχο δεν ξερω,δεν βγαζει τετοιες πληροφοριες το προγραμμα της revo
-
Πωλείται τσαγάκι Κευλάνης... Άντε, Omikrone3, να κανονίσουμε ραντεβού, να σε κάνω βόλτα...
-
Το ibiza cupra ειναι κατι σαν αυτο της φωτογραφιας της υπογραφης του omikrone3........................????
-
Ο χρήστης nickval έγραψε:
Πωλείται τσαγάκι Κευλάνης... Άντε, Omikrone3, να κανονίσουμε ραντεβού, να σε κάνω βόλτα...δε πας κανένα γκομενάκι καλύτερα....
Αυτός θα κάνει εμετό με τον ημι άκαμτο
-
Ετσι ειναι .....
Βεβαια...........
Οι μεταξωτοι Ευρωπαικοι .... Ποποι ..... θελουν και μεταξωτα εσωρουχα->Ψαλιδια.
Αλλα οταν τους ταζουν φυκια για μεταξωτες κορδελες δεν θιγονται......... -
-
καλησπερα παιδια...ειμαι σε αναζητηση νεου οχηματος οποτε πηγα και ειδα το νεο civic το οποιο και...ερωτευτηκα κεραυνοβολα!!!θα το κανω test drive και θα το παραγγειλω μαλλον μετα...ομως ξερετε ποτε εχει παραδοση;;;επ...αοριστον μου ειπε απο 3 εως 8 μηνες...σε αγγλικες σελιδες εκανε το πολυ 1 μηνα και εδω...πικρα.Τελος παντων θελω να μου πειτε οσοι το εχετε αγορασει ηδη τις εντυπωσεις σας....(οχι τοσο τα θετικα γιατι αυτα τα ειδα...αλλα τα αρνητικα του και τα σχετικα περι ανεσης,θορυβου κλπ). Εγω παω μαλλον για 1.8 σπορτ μαυρο με εκρου υφασμα εσωτερικο. ακουω αποψεις και γνωμες. ευχαριστω προκαταβολικα...
-
Φίλε spyros.s μπορείς να ανατρέξεις κάποιες σελίδες πίσω για να βρείς πληροφορίες. Αφού θέλεις αρνητικά, να σου πώ κάποια:
-Ελλειπής ορατότητα πίσω. Χρειάζεται αισθητήρες παρκαρίσματος
-Για το θέμα άνεση, ημιάκαμπτος κτλ. Σίγουρα η ανάρτηση δεν είναι μαλακή, θα το δεις στο test drive. Το πρόβλημα είναι στις εγκάρσιες ανωμαλίες σε χαμηλές ταχύτητες. Μιλάμε για σφιχτή ανάρτηση, με ελάχιστες κλίσεις αλλά και περιορισμένη άνεση. Όχι πως είναι ΤΟΣΟ άσχημα τα πράγματα.
-Θόρυβος. Υπάρχει κάποιος, αλλά δεν είναι όσο άσχημα το περίμενα. Είναι προσωπικά γούστα, όπως και το θέμα της ανάρτησης.
-Το ταμπλό καθαρίζει δύσκολα!
-Το mp3 player έχει κάποια ελλατωματάκια, αν και πολύ καλό ώς ήχος και ένταση.Αυτά μπορώ να σκεφτώ τώρα, ψάξε και λίγο προς τα πίσω...
-
σε ευχαριστω nickval για την αμεση ανταποκριση...εκανα ειδη μια μινι αναδρομη στις προηγουμενες σελιδες και εχω παρει μια ιδεα...τα σχολια μου πλεον θα ακολουθησουν το τεστ που θα κανω συντομα.(ασχετο...προβληματακια με το mp3;;;τι εννοεις δεν εμφανιζει τους τιτλους των κομματιων ή ακομα χειροτερα ¨πηδαει¨στις αναπηδησεις ελεω ημιακαμπτου;ολοι λενε οτι αποδιδει καλα για εργοστασιακο...μαλιστα ειδα οτι εχει θεσεις και για twiter χωρις να ειδα αν ειχα μεσα ηδη...λεπτομερειες φυσικα...)παντως θεωρω επιβεβλημενα τα σχολια σας παιδια για να προλαβουμε τυχον κακοτοπιες...καλες βολτες σε ολους χοντακηδες και μη
-
Και twiter έχει, και αρκετά δυνατά και ποιοτικά παίζει για εργοστασιακό. Αλλά δεν δείχνει χρόνο στα CD-Mp3, στα mp3 δεν έχει κυλιόμενη οθόνη για να δείχνει ολόκληρο το τιτλο κτλ... Λεπτομέρειες βέβαια... Α, επίσης ο συναγερμός δεν έχει αισθητήρες στη καμπίνα και δεν τον εμπιστεύτηκα...
-
Πάντως όταν το οδήγησα μου φάνηκε αρκούντως άνετο... Σίγουρα δεν έχει το στήσιμο και την σοφιστικέ ανάρτηση της 147, αλλά για νορμάλ οδήγηση είναι μια χαρά...
-
Ο χρήστης nickval έγραψε:
Για το θέμα άνεση, ημιάκαμπτος κτλ. Σίγουρα η ανάρτηση δεν είναι μαλακή, θα το δεις στο test drive. Το πρόβλημα είναι στις εγκάρσιες ανωμαλίες σε χαμηλές ταχύτητες. Μιλάμε για σφιχτή ανάρτηση, με ελάχιστες κλίσεις αλλά και περιορισμένη άνεση. Όχι πως είναι ΤΟΣΟ άσχημα τα πράγματα.ακουσα ότι δεν είναι ένας απλό ημιάκαπτος και λειτουργεί και σαν αντιστρεπτική με ότι σημαίνει αυτό για το κράτημα
-
Τα ειπαμε.....βλ.Renault Clio
-
κράτημα προς το καλό εννοώ πάντα!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
κράτημα προς το καλό εννοώ πάντα!Τι δεν έχω πιάσει ακριβώς?
-
Ετσι ειναι .....
Βεβαια...........
Οι μεταξωτοι Ευρωπαικοι .... Ποποι ..... θελουν και μεταξωτα εσωρουχα->Ψαλιδια.
Αλλα οταν τους ταζουν φυκια για μεταξωτες κορδελες δεν θιγονται.........Η ...μεταξωτη προπελιτσα του avatar σου που κατασκευαζεται αραγε?
Για το θέμα άνεση, ημιάκαμπτος κτλ. Σίγουρα η ανάρτηση δεν είναι μαλακή, θα το δεις στο test drive. Το πρόβλημα είναι στις εγκάρσιες ανωμαλίες σε χαμηλές ταχύτητες. Μιλάμε για σφιχτή ανάρτηση, με ελάχιστες κλίσεις αλλά και περιορισμένη άνεση. Όχι πως είναι ΤΟΣΟ άσχημα τα πράγματα.
Ειδες που τα βρηκαμε?Με αλλα λογια για να ανταπεξελθουν στην εκ κατασκευης υστερηση του ημιακαμπτου ρυθμισανε σκληρα τισ αναρτησεις.
Ρε πάς καλά....συγκρίνεις το θρυλικό NSX ( που πατάει κάτω και σύγχρονα υπεραυτοκίνητα )με ένα project.....
Είπαμε αλλά όχι και έτσιΗ συγκριση ηταν μεσα στο πνευμα του αστεισμου-αν και πλακα πλακα αν το βγαζανε οι Ισπανοι στο Le mans...Τεσπα
Τα γαλλακια τι να αντιπροτεινουν αραγε?Κανα..airlounge μηπως?Τελος το Clio RS ειναι αλλη ιστορια
Derived from Clio III, the programmed deflection, torsion beam rear suspension has been strengthened to match the potential of the double-axis strut system and to ensure precise, immediate response when turning into corners. The stiffness of the sports version's rear suspension has been uprated by 25% thanks to a 30mm anti-roll bar. The new concept, single-piece stub axles feature reinforced bearings and have been lengthened in order to widen the rear track. Their diameter has also been increased by 5mm to 30mm (instead of 25mm in the case of Clio III).
-
οπως ειπε 'Τελος το Clio RS ειναι αλλη ιστορια',
ετσι και η προπελιτσα(Μ3) 'ειναι αλλη ιστορια' και οχι η ιδια με του VAG-Group. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
κράτημα προς το καλό εννοώ πάντα!
Τι δεν έχω πιάσει ακριβώς?
ότι το civic εχει καλό κράτημα με ημιάκαπτο και λειτουργία αντιστρεπτικής
-
OK απλά είδα το ενδιάμεσο post και ήμουν λίγο
-
δυστυχως για μενα δεν εχει 1.8 για testdrive ο αντιπροσωπος στην περιοχη μου και αναγκαστικά θα τεσταρω το 1.4. ελπιζω στην οδηγηση να μην απεχει πολυ διοτι αλλο 225/45/17 αλλο 205 περαν των διαφορων στην αισθηση του μεγαλου κινητηρα. παντως εχω εντυπωσιαστει και λεω να το παραγγειλω αμεσως μετα μαυρο με κρεμ εσωτερικο... Να ρωτησω και κατι ακομα τους ηδη ιδιοκτητες...τι λετε για το εργοστασιακο park sensor;; δεν γνωριζω τιμη απλα ξερω οτι ειναι ηχητικο...οι αγγλοι βεβαια απολαμβανουν την μεγαλη εγχρωμη οθονη του navigator οπου λειτουργει και σαν καμερα για τους αισθητηρες παρκαρισματος .εν αναμονη της δοκιμης λοιπον...
Ηonda Civic 2005