-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Στην λεωφόρο Αλεξάνδρας είδα να κατεβάζουν σήμερα civic με ηλιοροφή
(Στην κάθοδο)
Ωραίο είναι .Σταθερή σε 2 κομάτια με μία λωρίδα στη μέση
Το κατεβασανε στο Μαλταμπε (καθοδος Αλεξανδρας, κοντα στο πεδιο του Άρεως) ή το κατεβάζανε γενικώς?
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Nice! Τέτοια θέλω να ακούω, να πορώνομαι μέχρι να έρθει και το δικό μου!borbos αν έχεις στο μέλλον και άλλες εντυπώσεις, γράψε μερικές σειρές!
α το ξερατε οτι το χταποδι στο civic ειναι ενιαιο με το μοτερ?δεν μπορεις να το βγαλεις και να βαλεις αλλο,ειναι χυτό πανω στο μοτερ!!ελπιζω να μην ειναι ετσι και στο type R!!επισης ενα αλλο που παρατηρησα ειναι οτι δεν καταλαβαινεις την ωρα που μπαινει το vtec!!
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Πάντως δεν μου άρεσε πολύ σε ασημί, χάνονταν τα ιδιαίτερα φώτα.Όντως το είδα και εγώ σε ασημί και χάνει πολύ
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Πάντως δεν μου άρεσε πολύ σε ασημί, χάνονταν τα ιδιαίτερα φώτα.
Όντως το είδα και εγώ σε ασημί και χάνει πολύ
Μου φτιάχνετε το κέφι που το έχω παραγγείλει μαύρο!!!
-
Σαν τη διαφήμιση του Leon θα γίνουμε
-
Ο χρήστης borbos έγραψε:
το καλυτερο ομως ειναι οτι οπου πας το κοιτανε ολοι!!
Το είχα κι εγώ αυτό μιας και έχω C4 πρώτης φουρνιάς (Ιαν 05). Οταν παλιώσει λίγο (6μηνο) δεν θα γυρνάνε να σε δουν. Ούτε για φτύσιμο που λέμε...
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Στην λεωφόρο Αλεξάνδρας είδα να κατεβάζουν σήμερα civic με ηλιοροφή
(Στην κάθοδο)
Ωραίο είναι .Σταθερή σε 2 κομάτια με μία λωρίδα στη μέση
Το κατεβασανε στο Μαλταμπε (καθοδος Αλεξανδρας, κοντα στο πεδιο του Άρεως) ή το κατεβάζανε γενικώς?
Ναι το κατεβάζανε από την Νταλίκα για να το βάλουνε μέσα στο μαγαζί.
και την Κυριακή το είχε στη βιτρινα. Σημερα δε ξέρω. Παρε τηλεφωνο . Δεν είναι ντροπη -
Thank you!!!
Μιας και δουλευω σχεδόν απέναντι, θα περασω μια βολτίτσα! -
δικό σου είναι το miata μπροστά στο video club συνήθως?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
δικό σου είναι το miata μπροστά στο video club συνήθως?Οχι. Προσπαθώ να μην το ανεβάζω στο κέντρο όσο γίνεται.
Το ειδα, τελικά το του-του και κατά την ταπεινή μου γνώμη, χάνει πολύ με αυτό το 'ψευτοχρυσαφί' και μπεζ καθίσματα μέσα. Γίνεται ολιγον κιτς.
Χαλάλι λοιπον η αναμονη για το μαύρο. -
εγω μπηκα και μεσα.
Για μένα που ειμαι 180 με το ΦΠΑ (τελική τιμή) είναι ΟΚ. Ισως αν εισαι 185 190 η ηλιοροφή να σε ενοχλεί λίγο -
To drive αυτου του μηνα εχει τεστ του 5θυρου 1.8...
Το εχει διαβασει κανεις? -
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Το εχει διαβασει κανεις?Το αγορασα για αυτο το λογο.
Πολύ καλη κριτική γενικά.
Συμφωνει με τους 4Τ για το θεμα θορυβος και για το θεμα κιβωτιο,του δινει 9,4 τα 0-100 και καλυτερες τιμες γενικα στις ρεπριζ.
Αό την αλλη λεει οτι χωρις να ειναι το χατσμπακ που θα βαλει φωτια στην ασφαλτο κινειται πολύ σβέλτα. -
Αν βρεις χρόνο please γράψε λίγες παραπάνω λεπτομέρειες...
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Αν βρεις χρόνο please γράψε λίγες παραπάνω λεπτομέρειες...Το υπόσχομαι, μολις λασκαρω λίγο απο δουλειά.
-
Το υπόσχομαι, μολις λασκαρω λίγο απο δουλειά.
αφου όλο στην honda είσαι και περιμένεις καμία ακύρωση για να το πάρεις πιο γρήγορα
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Το υπόσχομαι, μολις λασκαρω λίγο απο δουλειά.
αφου όλο στην honda είσαι και περιμένεις καμία ακύρωση για να το πάρεις πιο γρήγορα
Βρε συ με ξερεις φατσικα και δεν το εχω παρει χαμπαρι???
Με ειδες σημερα που ημουνα γονατιστος σε σταση ικεσίας, στην Αλεξανδρας μπροστα απο τον Μαλταμπε από τις 12.00 έως τις 13.30????
-
Το εχει διαβασει κανεις?Το αγορασα για αυτο το λογο.
Πολύ καλη κριτική γενικά.
Συμφωνει με τους 4Τ για το θεμα θορυβος και για το θεμα κιβωτιο,του δινει 9,4 τα 0-100 και καλυτερες τιμες γενικα στις ρεπριζ.
Αό την αλλη λεει οτι χωρις να ειναι το χατσμπακ που θα βαλει φωτια στην ασφαλτο κινειται πολύ σβέλτα.Αργησα 'λιγο' αλλά τα κατάφερα.
Πάμε λοιπόν.
HOT- Φουτουριστική σχεδίαση
- Hi-tech καμπίνα
- Χώροι επιβατών και αποσκευών
- Υπερπλήρης εξοπλισμός
- Απόδοση κινητήρα
- Κατανάλωση
NOT - Άνεση ανάρτησης
- Θέση οδήγησης
- Θόρυβος κινητήρα.
ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ:
0-100: 9,4''
0-400: 16,8''/133,7 KMH
ΡΕΠΡΙΖ
ΜΕ 3Η
50-80 5,8
80-110 5,9
ΜΕ 4Η
80-110 8,1
110-140 8,8
ΜΕ 5Η
80-110 11,3
110-140 12,8
ΜΕ 6Η
80-110 14,2
110-140 19,2ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ
100-0 37,2 μετρα
50-0 9,3 μέτραΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
Ελάχιστη: 7,53 lt/100 km
Μέγιστη: 12,3 lt/100 kmΘΟΡΥΒΟΣ
Με 4η και 120 km/h = 72 db
Με 5η και 120km/h= 75 db
Με 5η και 140km/h = 76 db -
Θορυβος με 6η λειπει, αρα στο ταξιδι λογικα θα ειναι χαμηλότερο και επίσσης ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ
με pilot exalto!!!! 500 euro τα 4.
Δεν ειναι φτηνιαρικα ελαστικά. Ειναι απο τα καλάΡε συ ... θα το παρεις το mx5 απο το video club μπροστά?
-
Όσο πάει και πορώνομαι με το αμαξάκι, ακόμα και αυτά που θεωρούνται αρνητικά για μένα δεν μου φαίνονται:
-η ανάρτηση που είναι σκληρή μου αρέσει, άλλωστε σε όποιο αμάξι και να επέλεγα θα έβαζα sport αναρτήσεις
-ο θόρυβος, αν και πιθανότατα αρκετός, εξακολουθεί να είναι λιγότερος από το corolla που οδηγώ τώρα, αλλά το σημαντικότερο είναι θόρυβος ...μελωδικός, συνταγή Honda
-η θέση οδήγησης όπως είχα πει και στο mini-review όταν το είχα πάρει για test drive, είναι όντως λίγο ψηλά για τα γούστα μου, άμα ήταν μερικά εκατοστά πιο χαμηλή θα ήταν άψογα.Τα πιο σημαντικά στοιχεία του αυτοκινήτου κατά τη γνώμη μου, αν εξαιρέσουμε υποκειμενικούς παράγοντες όπως εμφάνιση, εσωτερικό κλπ, είναι Α.τα ΦΡΕΝΑ, φοβερη απόδοση και Β.η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ, πραγματικά πιστεύω εκπληκτική για (αρκούντως δυνατό) 1800άρι.
Με λίγα λόγια, τρελός έρωτας . Άντε να μου έρθει να παλαβώσω...
miatagreece thanx για το feedback, νομίζω είναι καλό που ένα πιο 'αγωνιστικό' περιοδικό όπως το DRIVE έχει στα '+' του αυτοκινήτου την απόδοση του κινητήρα!
Ηonda Civic 2005