-
Το φθηνότερο υβριδικό. Έχει 95 ίππους μεν (όχι τόσο χάλια όσο ο απλός 1400άρης του νέου Civic), αλλά αφού βγάζει τη ροπή τόσο χαμηλά το θεωρώ μανούλα για την πόλη. Ας βάλουν τον κινητήρα σε jazz και το πήρα χθες. Και το civic μοιάζει όμως συμπαθές.
-
παω να τον βγάλω τώρα να στον βάλω (στο jazz)
-
Η συνδυασμένη ισχύς του συστήματος είναι περίπου 110 ίπποι.
Παντως δεν ειδα να γινεται καποιο σχολιο για το βαρος του οχηματος,μαλλον 'πρόχειρη' προσπάθεια αν δεν προσπάθησαν να το ελαφρώσουν. -
Γιατί θεωρείς ότι είναι πρόχειρη η προσπάθει και όχι πρόχειρο το αρθρο?
-
Αυτό που είναι πάρα πολυ σοβαρό και μου έκανε πάντα κακή εντύπωση είναι πως τα υπουργεία αγοράζουνε prious που ειναι τετραθέσιο???????
Γενικά ήξερα ότι οι διαγωνισμοί βγάινουν για 5θεσια αμάξια
Βεβαια αυτό ειναι κακό και για τους πολίτες
Ειναι πολύ δύσκολο να παρεις 4θεσιο αμάξι.... -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Με το kit επισκευής λάστιχου τι παίζετε?Το νέο honda civic 5d δέν έχει ρεζέρβα γι αυτό έχει και πορτμπαγκάζ 480lt.Είναι η ένεση που κάνουν στα βούλκανιζατέρ?κι αν ναι πως φουσκώνουμε το λάστιχο?
Εχει, τα εχουμε πει αυτά
Αν δε την βάλεις μπορεις να έχει μαζί το κιτ και 485 λιτρα
Αν τη βάλεις έχεις 415 λιτραΣυγγνώμη όταν τα λέγατε δέν τα διάβασα.Αν μπόρειτε να τα επαναλάβετε?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!! -
Έχει κάνει κανείς δοκιμή μακράς διάρκειας στο 5θυρο?
Θέλω να το πάω Αγ Μερκούρη να δω πως πάει, αλλά ποιος το δίνει χωρίς συνοδεία?Εχω καεί από Ηonda Civic γι’ αυτό το ζητάω.
-
μου φαίνεται ότι δε προλαβαίνουν να τα κατεβάζουν από το καράβι
Στην ευρώπη παίρνουν τον 2.2 diesel και αυτό ανεβάζει γενικά τις πωλήσεις τρομερά και αυτό φυσικά εχει επιπτωση στις μικρές χώρες καθώς το αμάξωμα είναι το ίδιο
-
Πλάκα πλάκα πόσο πιστεύετε ότι θα πουλήσει Ελλάδα? Ελπίζω να μη γίνει σούπα το αμάξι, να κάνουμε μια βόλτα και να βλέπουμε 20...
Και ακόμα έχω την περιέργεια να δω τι θα κάνει στο euroncap. Γιατί αργούνε τόσο αυτοί?
-
ψάχνουν για κούκλα για το τεστ των πεζών
Δε δεχεται καμία -
Χαζά είναι αυτά τα dummies τελικά
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Πλάκα πλάκα πόσο πιστεύετε ότι θα πουλήσει Ελλάδα? Ελπίζω να μη γίνει σούπα το αμάξι, να κάνουμε μια βόλτα και να βλέπουμε 20...Ελπίζω όχι πολλά, γιατί μερικοί από μας δεν αντέχουμε την ασχήμια!
-
Ναι το κακόμοιρο κακάσχημο είναι, πως το κάνανε έτσι, και μέσα μια φθήνια, μια πλαστικούρα... Και ο κινητήρας δεν τραβάει μία, τα φρένα άθλια, θα πατώσει και στην ασφάλεια... Ακούτε παιδιά? Κανένας να μην το πάρει!
-
Από ότι ειδα λοιπον είναι 3 τα μαυρα 1.8 Sport 5θ με το δικο μου!
Απλα η αφεντια μου εβαλε και την πανοραμικη οροφη.
Παντως από ολα αυτα που διαβασα εδω, σκεφτομαι να ακυρωσω την παραγγελία και να παραγγείλω ενα πιο...... premium αμαξι!! -
Και καλά θα κάνεις! Είναι και το άλλο, τέτοια αναξιοπιστία δεν έχει ξαναγίνει, όποιος βλέπει f1 γνωρίζει. Πάει έπεσε η honda, χάλι το νέο Civic. Πάρε κανά γερμανικό (όνόματα δε λέμε ) να ησυχάσεις
-
Τελικά ρε παιδικά το γερμανικό πουλάει???? Γιατι το διαφημίζουνε? ακόμη
-
http://new.e-go.gr/auto/article.asp?cat ... bid=331939
Για το ΙΜΑ λεει εδω κάποια πράγματα και εχει και φωτογραφίες
Οι τροχοί δε γράψανε ακόμη τίποτα για την παρουσίαση
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Τελικά ρε παιδικά το γερμανικό πουλάει???? Γιατι το διαφημίζουνε? ακόμηΤι εννοείς;
-
εννοώ ότι είναι πολύ διαφήμιση για ένα αμάξι που είναι καλό? Ερωτηση κάνω για το GT? αν ξέρει κάποιος. Οι περισσότεροι που βλέπουν το honda βλέπανε και το GT
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
http://new.e-go.gr/auto/article.asp?catid=6386&subid=2&pubid=331939Ãéá ôï ÉÌÁ ëååé åäù êÜðïéá ðñÜãìáôá êáé å÷åé êáé öùôïãñáößåò
Ïé ôñï÷ïß äå ãñÜøáíå áêüìç ôßðïôá ãéá ôçí ðáñïõóßáóç
ÌÞðùò ãñÜøáíå ãéá ôï GS450h;
Ηonda Civic 2005