-
σε πιστεύω. Απλως έχω και εγω mondial πλέον και παλιά είχα στην οπελ ελπα
-
Προφανώς είναι κάποια προσφορά. Οσο πιο πολλά χρόνια κάνεις συμβόλαιο τόσο καλύτερη τιμή παίρνεις.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Προφανώς είναι κάποια προσφορά. Οσο πιο πολλά χρόνια κάνεις συμβόλαιο τόσο καλύτερη τιμή παίρνεις.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΤΙΜΗ
ερχονται να σου αλλαξουν λάστιχο?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Προφανώς είναι κάποια προσφορά. Οσο πιο πολλά χρόνια κάνεις συμβόλαιο τόσο καλύτερη τιμή παίρνεις.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΤΙΜΗ
ερχονται να σου αλλαξουν λάστιχο?
Το θεωρώ μέγιστη ντροπή να το κάνω. Δεν είμαι κουλός. Την οδική βοήθεια την έχω για κάτι σημαντικό όχι για ψίλου...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μετά εγγύηση από εγγύηση διαφέρει. Μην μένετε στην ποσότητα. Αλλο Toyota άλλο Opel άλλο Honda Σαρακάκης.
Σε παρακάλω γίνε συγκεκριμένος και μή λαϊκίζεις με τέτοιες εκφράσεις. Ξέρεις κάτι συγκεκριμένο για την εγγύηση του Σαρακάκη και το λές αυτό;;;
-
Ο χρήστης nickval έγραψε:
Μετά εγγύηση από εγγύηση διαφέρει. Μην μένετε στην ποσότητα. Αλλο Toyota άλλο Opel άλλο Honda Σαρακάκης.
Σε παρακάλω γίνε συγκεκριμένος και μή λαϊκίζεις με τέτοιες εκφράσεις. Ξέρεις κάτι συγκεκριμένο για την εγγύηση του Σαρακάκη και το λές αυτό;;;
Προς τι το ύφος; Σε παρακαλώ πολύ να μην χαρακτηρίζεις πριν λάβεις την διευκρίνηση...
Λέω ότι η Οpel σου δίνει μεν 5ετή εγγύηση αλλά για συγκεκριμένα πράγματα. Η Τοyota σου καλύπτει τα πάντα και χωρίς πολλά σου αλλάζει σχεδόν τα πάντα. (είναι γνωστά άλλωστε) Η Honda 7ετης μεν αλλά διαβάζοντας αρκετά φόρα υπάρχει μια δυσκαμψία στο θέμα της κάλυψης σε σχέση με την Τοyota. Δεν λέω ότι δεν καλύπτει...
Κοινό σε όλα τα πολλά χρόνια εγγύησης. Ο αριθμός είναι κράχτης αλλά πολλές φορές τα ψιλά γράμματα κάνουν την διαφορά.
End of case από μένα λόγω offtopic.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Προς τι το ύφος; Σε παρακαλώ πολύ να μην χαρακτηρίζεις πριν λάβεις την διευκρίνηση...
Λέω ότι η Οpel σου δίνει μεν 5ετής αλλά για συγκεκριμένα πράγματα. Η Τοyota σου κάλύπτει τα πάντα και χωρίς πολλά σου αλλάζει σχεδόν τα πάντα. (είναι γνωστά άλλωστε) Η Honda 7ετης μεν αλλά διαβάζοντας αρκετά φόρα υπάρχει μια δυσκαμψία στο θέμα της κάλυψης σε σχέση με την Τοyota. Δεν λέω ότι δεν καλύπτει...
Κοινό σε όλα τα πολλά χρόνια εγγύησης. Ο αριθμός είναι κράχτης αλλά πολλές φορές τα ψιλά γράμματα κάνουν την διαφορά.
End of case από μένα λόγω offtopic.
εγω σε όσα φόρα εχω μπεί έχω δει να μην σε καλύπτει όταν δεν εχεις παει για servis.... Απλά πράγματα
Και τα καλά της toyota να τα δουμε στα ψιλα γράμματα
Αυτοί που βγάζουν τις εγγυήσεις δεν είναι λαλακες
Σε όλους τα ίδια γραφουν ως όρους -
Μην παίρνετε όρκο για την Τoyota.Έχουν αρχίσει να κάνουν νερά τελευταία.
-
Μα δεν παίρνω το μέρος κανενός. αλλωστε ο καημένος 2 χρονάκια έχω όλα κι όλα. Απλά λέω ότι ένας αριθμός που υποδηλώνει τα χρόνια της εγγύησης δεν λέει τίποτα. Είτε αυτός είναι 5 είτε 6 είτε 7.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μα δεν παίρνω το μέρος κανενός. αλλωστε ο καημένος 2 χρονάκια έχω όλα κι όλα. Απλά λέω ότι ένας αριθμός που υποδηλώνει τα χρόνια της εγγύησης δεν λέει τίποτα. Είτε αυτός είναι 5 είτε 6 είτε 7.Εντάξει δε λέει τίποτα
Ας θυμηθούμε ότι έχεις 2 χρόνια επειδή η ΕΕ τους ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ να σου δωσουν
ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ
Αρα πολύ που τα εμπιστεύονται -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Μα δεν παίρνω το μέρος κανενός. αλλωστε ο καημένος 2 χρονάκια έχω όλα κι όλα. Απλά λέω ότι ένας αριθμός που υποδηλώνει τα χρόνια της εγγύησης δεν λέει τίποτα. Είτε αυτός είναι 5 είτε 6 είτε 7.
Εντάξει δε λέει τίποτα
Ας θυμηθούμε ότι έχει 2 χρόνια επειδή η ΕΕ τους ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ να σου δωσουν
ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ
Αρα πολύ που τα εμπιστεύονταιτο ξέρω...αλλά δεν μπορώ και από την άλλη να επιλέξω αυτοκίνητο βάσει κριτιρίου εγγύησης.
-
και όμως εγώ έτσι πηρα γιατί τον τελευταίο χρόνο μου πηγε στο οπελ +400 ευρω γιατί αλλαζα Λουριά ιστορίες και άλλα (ψυγεία, δυναμό) και μερικά από αυτά (λουριά) φοβόμενος την μεγάλη ζημιά....
-
Θα επαναλάβω ότι όσο αφορά το 5πορτό ο ανταγωνισμός είναι το ίδιο καλά εξοπλισμένος με την ακριβή εκδοση 24.500 (ίσως χωρίς την οροφή) με καλύτερη ποιότητα και όνομα , καλός η κακός έτσι είναι ( την δόξα ουδείς εμίσησε ).
Η εκδοση του 5πορτου (με το ιδιαίτερο σχήμα και σχεδιασμό) που εσένα σου αρέσει και θα επέλεγες (ίσως το ίδιο έκανα και εγώ) την θεωρώ κατα 2.000 περίπου ακριβότερη απο ότι θα έπρεπε ή θα περίμενα.
Για το 4πορτο όμως παραμένω και είμαι κάθετος με 24.500 πέρνεις 2.0 λιτρο μεγαλύτερο , γρηγορότερο , καλύτερο , ομορφότερο , ή αγοράζεις 1.8 υπερεξοπλισμένο και πέρνεις και ρέστα με αρκετά χρόνια εγγύησης .
Η οδική κοστίζει το μέγιστο 40 euro το χρόνο σε ατομικό συμβόλαιο όποιος πληρώνει περισσότερα καλά θα κάνει να το ψάξει.
Οσο αφορά τις πωλήσεις ' ναι ' πιστεύω ότι παίζουν ρόλο και πρώτες απο όλους το λαμβάνουν υπόψη οι ίδιες οι εταιρείες.
Καλό το Civic αλλά Ακριβό ' η δήλωση δεν περιέχει καμιά εμπάθεια είναι απλά προσωπική εκτίμηση ' -
Ο χρήστης pankal έγραψε:
óùóôüôáôïò!! ôï íá óå Ý÷ïõí 7 ÷ñüíéá ìáíôñùìÝíï óôçí áíôéðñïóùðåßá, ìÜëëïí ïéêïíïìéêÜ èá óïõ Ýñèåé áêñéâüôåñá áðü ôï åëÝõèåñï åìðüñéï. Saxo Ý÷ù, áëëÜ áðü ôüôå ðïõ óôáìÜôçóá íá ôï ðÜù óå åîïõóéïäïôçìÝíïõò, Ý÷ù âñåé ôçí õãåéÜ ìïõ..Ìå áõôü ôï óêåðôéêü èÝò íá ìáò ðåßò ð÷. ïôé ç óõíôÞñçóç åíüò passat åßíáé öèçíüôåñç áðï åíá prius (8 ÷ñüíéá åããýçóç) Þ avensis (6 ÷ñüíéá)...
-
Και τωρα κατι εντελως διαφορετικο που λενε και οι Monty Pythons
Το 3θυρο ποτε ερχεται με το καλο?Η θα ειναι αποκλειστικα για την εκδοση type r?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
êáé üìùò åãþ Ýôóé ðçñá ãéáôß ôïí ôåëåõôáßï ÷ñüíï ìïõ ðçãå óôï ïðåë +400 åõñù ãéáôß áëëáæá ËïõñéÜ éóôïñßåò êáé Üëëá (øõãåßá, äõíáìü) êáé ìåñéêÜ áðü áõôÜ (ëïõñéÜ) öïâüìåíïò ôçí ìåãÜëç æçìéÜ....Êáé ðïëý êáëÜ Ýêáíåò... Óôï 5÷ñïíþí clio ößëïõ Ýóðáóå ï éìÜíôáò ÷ñïíéóìïý... Ìïý ëåãå óôï ôçë ãéá âáëâßäåò, êáììÝíá çëåêôñïíéêÜ êáé ôá ôïéáýôá. Áñãüôåñá èá Ý÷ù íåüôåñá.
Áðïñþ ðþò ãßíåôáé ïé åõñùðáßïé íá ðïõëÜíå áêüìç áõôïêßíçôá ìå éìÜíôåò ÷ñïíéóìïý, êáé íá êáõ÷þíôáé êÜðïéïé ïôé åßíáé êáé ïéêïíïìéêÜ óôç ÷ñÞóç...
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Και τωρα κατι εντελως διαφορετικο που λενε και οι Monty PythonsΤο 3θυρο ποτε ερχεται με το καλο?Η θα ειναι αποκλειστικα για την εκδοση type r?
Σύμφωνα με τις τωρινές πληροφορίες, ΔΕΝ θα είναι μόνο για την έκδοση Type-R ( ), και αναμένεται τέλη 2006-αρχές 2007 (άλλες πηγές, άλλες ημερομηνίες).
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Ìçí ðáßñíåôå üñêï ãéá ôçí Ôoyota.¸÷ïõí áñ÷ßóåé íá êÜíïõí íåñÜ ôåëåõôáßá.Êáé íá óå êïñïéäÝøåé êÜðïéïò Ýìðïñïò ôïí óôÞíåéò óôïí ôïß÷ï Üíåôá...
åíá ôçëÝöùíï óôá êåíôñéêÜ áñêåß... -
[offtopic]
Στο προηγούμενο service (μεγάλο των 80.000Km, Corolla '98 ), μου έδωσαν το αμάξι χωρίς να με ενημερώσουν ότι τα αμορτισέρ είχαν πετάξει λάδια. Όταν το πήρα είδηση την ίδια μέρα, τους πήρε και τους σήκωσε. Σημείωση από τον ίδιο dealer στον οποίο γίνονται και τα service -με ευλάβεια στην ώρα τους- έχουμε αγοράσει στην οικογένεια από το '98 εκτός από το Corolla, δύο Yaris (ένα το παλιό και πρόσφατα το καινούριο) και ένα Rav, σύνολο 4 αυτοκίνητα, ε περίμενα λίγη ιδιαίτερη προσοχή. Δεν ξέρω αν ήταν μεμονωμένο το περιστατικό, αλλά όσο σκέφτομαι που θα ήμουν τώρα αν έσπαγε το αμορτισέρ πάνω στη στροφή...
[/offtopic]
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
[offtopic]Óôï ðñïçãïýìåíï service (ìåãÜëï ôùí 80.000Km, Corolla '98 ), ìïõ Ýäùóáí ôï áìÜîé ÷ùñßò íá ìå åíçìåñþóïõí üôé ôá áìïñôéóÝñ åß÷áí ðåôÜîåé ëÜäéá. ¼ôáí ôï ðÞñá åßäçóç ôçí ßäéá ìÝñá, ôïõò ðÞñå êáé ôïõò óÞêùóå. Óçìåßùóç áðü ôïí ßäéï dealer óôïí ïðïßï ãßíïíôáé êáé ôá service -ìå åõëÜâåéá óôçí þñá ôïõò- Ý÷ïõìå áãïñÜóåé óôçí ïéêïãÝíåéá áðü ôï '98 åêôüò áðü ôï Corolla, äýï Yaris (Ýíá ôï ðáëéü êáé ðñüóöáôá ôï êáéíïýñéï) êáé Ýíá Rav, óýíïëï 4 áõôïêßíçôá, å ðåñßìåíá ëßãç éäéáßôåñç ðñïóï÷Þ. Äåí îÝñù áí Þôáí ìåìïíùìÝíï ôï ðåñéóôáôéêü, áëëÜ üóï óêÝöôïìáé ðïõ èá Þìïõí ôþñá áí Ýóðáãå ôï áìïñôéóÝñ ðÜíù óôç óôñïöÞ...
[/offtopic]
Ïðüôå ôï ðçãáßíåéò óå Üëëïí dealer ãéá service. ÔïõëÜ÷éóôïí èá ðñÝðåé íá åíçìåñþíïíôáé ôá êåíôñéêÜ ãéá ôÝôïéåò ðåñéðôþóåéò.
Óôçí ðåñßðôùóÞ ìïõ (yaris 2006) ìå ðÞñáí áð ôá êåíôñéêÜ 3 öïñÝò (åß÷á ðáñáããåßëåé áåñïôïìÞ, ç ïðïßá ìðÞêå ìåôÜ áðï Ýíá ìÞíá- äÝí õðÞñ÷å stock: åôóé ìïõ åß÷áí ðåé óôï polis) êáé ìå ñùôïýóå ç êïðÝëá áð ôá êåíôñéêÜ ãéá ôï ðñïóùðéêü, êëð. Ôçò åßðá ëïéðüí ðùò Þìïõí åíï÷ëçìÝíïò ìå ôçí êáèõóôÝñçóç. Ïôáí ôï ðçãá ãéá íá ôçí ôïðïèåôÞóïõí, ìïõ êÜíáíå äùñåÜí êáèÜñéóìá ôï åóùôåñéêü-ðëáóôéêÜ ìå spray êëð) ü÷é âÝâáéá êÜôé ôüóï óçìáíôéêü, áëëÜ äåß÷íåé ïôé áíáãíùñßæïõí ìéá êáèõóôÝñçóç Þ åíá ðñüâëçìá êëð. Óõìöùíåßò; Ôçí Üëëç âäïìÜäá ôåëéêÜ èá ðÜù ãéá ôçí ðñþôç áëëáãÞ ëáäéþí.
Ηonda Civic 2005