-
-
Είναι ειδική περιορισμένη έκδοση μόνο για Ελλάδα ανεκτίμητης αξίας!
-
Εδέησεν ο Κύριος (Σαρακάκης) και έβαλε το πεντάθυρο στο site του. Σιγά σιγά μπορεί να φέρει και κανένα αυτοκίνητο να αγοράσουμε πριν τα Χριστούγεννα
Και φυσικά το site είναι εξαιρετικά προσεγμένο όπως πάντα. Τι Ιταλία και Γερμανία μου λέτε...
Ενδεικτικά... Το 1.8 Sport και Executive έχουν 17αρες ζαντες αλλά φοράνε ελαστικά 205/55R16. Επίσης το 1400άρι έχει δύο μηχανές: μία 1.4 και μία 1.8 (για οικονομία ή επιδόσεις, αλλάζει με ένα πράσινο κουμπί) ενώ το 1800αρι δεν έχει καθόλου μηχανή για φοβερή οικονομία και μειωμένα τέλη κυκλοφορίας.Κι άλλα ωραία
-
αυτα γίνοντα όταν ανεβαίνει ένα σιτε...
Το πολύ καλό κατά τη γνώμη μου είναι ότι το executive εχει πολλά πράγματα για τα λεφτά του στο στανταρ... και την οροφή και το διπλό κλιματισμό....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
:ysterical:Μου φαινεται και εσυ coyote μας κοροϊδευεις!
Το Type-RΣ εχεις και οχι το Type-R.ΛΕΓΕ ΠΟΙΟ ΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ!
-
Έχω πεθάνει στο γέλιο!
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Είναι ειδική περιορισμένη έκδοση μόνο για Ελλάδα ανεκτίμητης αξίας!Ναι ναι με δωρο τα διακριτικα της εκδοσης (Σ) πριτσινωμενα πανω στη λαμαρινα του αυτοκινητου για να εχουν διαχρονικη αξια.
-
Εγώ πάντως αν αγόραζα το Civic δεν θα δεχόμουν να το παραλάβω εάν είχε αυτό το μεταλλικό αίΣχος...
-
Μεταλλικά και βιδωμένα ήταν στα αρχαία σιβικ, το δικό μου 11 χρονών έχει αυτοκόλλητο Σ το οποίο δεν έχει χαλάσει ενώ το αυτοκόλλητο '16 valve' έχει καταστραφεί από τον καιρό και τον ήλιο. Ενώ ήταν διαφανές και μόνο τα άσπρα γράμματα φαινόντουσαν, τώρα είναι κατάμαυρο. Το Σ διατηρείται.
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
:ysterical:
Μου φαινεται και εσυ coyote μας κοροϊδευεις!
Το Type-RΣ εχεις και οχι το Type-R.ΛΕΓΕ ΠΟΙΟ ΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ!
Το RΣ εχω με το καινουργιο σηματάκι το νίκελ.... (είναι πιο καλό από το μαύρο....)
-
Ρε φαντάζεστε να εγραφε το civic
ΣIVIC?????? -
Άνετα, το Σ2000 πως σου φαίνεται;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μεταλλικά και βιδωμένα ήταν στα αρχαία σιβικ, το δικό μου 11 χρονών έχει αυτοκόλλητο Σ το οποίο δεν έχει χαλάσει ενώ το αυτοκόλλητο '16 valve' έχει καταστραφεί από τον καιρό και τον ήλιο. Ενώ ήταν διαφανές και μόνο τα άσπρα γράμματα φαινόντουσαν, τώρα είναι κατάμαυρο. Το Σ διατηρείται.Κακό σκυλί, ψόφο δεν έχει...
-
Εκπληξη, το νέο σιτε εχει και τα χρώματα, γκρινιάριδες, τα βάλανε οι ανθρωποι...
http://www.honda.gr/honda/colors.cfm?ca ... odel_id=33
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μεταλλικά και βιδωμένα ήταν στα αρχαία σιβικ, το δικό μου 11 χρονών έχει αυτοκόλλητο Σ το οποίο δεν έχει χαλάσει ενώ το αυτοκόλλητο '16 valve' έχει καταστραφεί από τον καιρό και τον ήλιο. Ενώ ήταν διαφανές και μόνο τα άσπρα γράμματα φαινόντουσαν, τώρα είναι κατάμαυρο. Το Σ διατηρείται.Χτες είδα μεταλλικό βιδωμένο σε TypeR f/l....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μεταλλικά και βιδωμένα ήταν στα αρχαία σιβικ, το δικό μου 11 χρονών έχει αυτοκόλλητο Σ το οποίο δεν έχει χαλάσει ενώ το αυτοκόλλητο '16 valve' έχει καταστραφεί από τον καιρό και τον ήλιο. Ενώ ήταν διαφανές και μόνο τα άσπρα γράμματα φαινόντουσαν, τώρα είναι κατάμαυρο. Το Σ διατηρείται.
Χτες είδα μεταλλικό βιδωμένο σε TypeR f/l....
αποκλείεται τα μεταλλικά ειναι Π.Χ.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Χτες είδα μεταλλικό βιδωμένο σε TypeR f/l....
αποκλείεται τα μεταλλικά ειναι Π.Χ.
...επίσης είδα και σε Colt καινούριο.
-
αυτοκόλλητο είναι δεν εινα βιδωμένο, ηρέμησε, αν είναι δυνατόν
-
Ρε παιδιά δεν το έχει οδηγήσει κανείς άλλος εδώ μέσα να πάρουμε καμιά 2η-3η γνώμη; Το 'χουμε ρίξει στη θεωρία
-
Ο χρήστης barabakos έγραψε:
Εδέησεν ο Κύριος (Σαρακάκης) και έβαλε το πεντάθυρο στο site του. Σιγά σιγά μπορεί να φέρει και κανένα αυτοκίνητο να αγοράσουμε πριν τα ΧριστούγενναΚαι φυσικά το site είναι εξαιρετικά προσεγμένο όπως πάντα. Τι Ιταλία και Γερμανία μου λέτε...
Ενδεικτικά... Το 1.8 Sport και Executive έχουν 17αρες ζαντες αλλά φοράνε ελαστικά 205/55R16. Επίσης το 1400άρι έχει δύο μηχανές: μία 1.4 και μία 1.8 (για οικονομία ή επιδόσεις, αλλάζει με ένα πράσινο κουμπί) ενώ το 1800αρι δεν έχει καθόλου μηχανή για φοβερή οικονομία και μειωμένα τέλη κυκλοφορίας.Κι άλλα ωραία
παντως πρεπει να μας διαβαζουν στη Honda, γιατι το βραδυ που μπηκα στο site δεν υπήρχαν τα λαθη που αναφερει ο φιλος barabakos...
Ηonda Civic 2005