-
Αναμεσα απο αυτα τα δυο αυτοκινητα ποιο θα προτιμουσατε;
Αυτη την περιοδο θελει να παρει αυτοκινητο η κοπελα μου και με την επισκεψη μας στις αντιπρωσοπιες καταληξαμε στο Getz1,3 82 αλογα full exta και στο Fabia 1.2 66 αλογα full extra και τα δυο αυτοκινητα με 0 προκαταβολη και 48 δωσεις βγαινουν στην ιδια τιμη αλλα το μεν getz στην χρηματοδοτηση εχει τοκους ενω το Fabia ειναι 0 προκαταβολη και 48 ατοκες .
Αναμεσα λοιπον σε αυτα τα δυο εσεις τι θα πρωτεινατεΛαμβανοντας βεβαια υποψην οτι το ατοκινητο προοριζεται για γυναικα και τα περισοτερα χιλιομετρα θα τα κανει εντος πολης. -
Αυτη την περιοδο θελει να παρει αυτοκινητο η κοπελα μου και με την επισκεψη μας στις αντιπρωσοπιες καταληξαμε στο Getz1,3 82 αλογα full exta και στο Fabia 1.2 66 αλογα full extra και τα δυο αυτοκινητα με 0 προκαταβολη και 48 δωσεις βγαινουν στην ιδια τιμη αλλα το μεν getz στην χρηματοδοτηση εχει τοκους ενω το Fabia ειναι 0 προκαταβολη και 48 ατοκες .
Αναμεσα λοιπον σε αυτα τα δυο εσεις τι θα πρωτεινατεΛαμβανοντας βεβαια υποψην οτι το ατοκινητο προοριζεται για γυναικα και τα περισοτερα χιλιομετρα θα τα κανει εντος πολης. -
Γυνή + πόλη = Getz. Μόνο λάδια κι ετήσιο (φθηνό) service. Το Fabia είναι καλύτερο συνολικά αυτοκίνητο, αλλά χάνει σε εξοπλισμό, όπως θα έχεις διαπιστώσει και μόνος σου ενώ έχω την εντύπωση ότι σύντομα θ'αλλάξει το μοντέλο (γι' αυτό και η καλή χρηματοδότηση).
-
Το Fabia εκανε προσφατα facelift οποτε πιστευω οτι δεν προκειτε να αλαξη τουλαχιστον για τον επομενο χρονο. Επισης οπως ειπα πριν μιλαμε για γυναικα οδηγο αλλα μην παρεξηγηθω δεν μιλαμε για την γνωστη 'γυναικα οδηγο' αλλα για μια πολυ καλη οδηγο.
Ουσιαστικα το διλημα που ειπαρχη ειναι αν η ποιοτητα κατασκευης του Fabia ειναι τοσο καλυτερη ωστε να μην σκευτη καποιος τα 16 παραπανω αλογα του getz. -
Απο αυτα τα 2 ΧΑΛΑΡΑ θα παρει το γκετζ! Μα αν ειναι δυνατον να παρει κανεις 3κυλνδρο μοτερι(τετοιο εχει η φαμπια) για να κινησει εναν τοννο εν ετει 2004!
-
Fabia.
Δεν έχω μπει ποτέ μέσα, όμως έχοντας οδηγήσει το Getz οτιδήποτε άλλο είναι καλύτερο.
-
Ότι τις αρέσει διότι μετά θα βρείς τον μπελά σου
Τώρα από θέμα μεταπώλησης,πρεστίζ,ποιότητα=ΦΑΜΠΙΑ -
Getz κι εγώ! Καλή η μεταπώληση του Σκόντα, αλλά συνολικά ο Κορεάτης είναι καλύτερος. Δε-σπα-δε-χαλά, φτηνός στα σέρβις-αναλώσιμα, καλή αντιπροσωπεία, πλούσια εξοπλισμένος και γρήγορος (στην ευθεία μόνο, αλλά οι κυρίες συνήθως δεν πολυενδιαφέρονται για το στρίβειν...)
Σπύρος
-
Ρε παιδιά την καραμέλα δεν σπά δεν χαλά αφήστετην έχετε δεί αυτοκίνητο
που δεν σπάει και δεν χαλάει? γιατί εγώ είμαι οδηγός 17 χρόνια έχω αλλάξει 6 αυτοκίνητα διάφόρων κατασκευαστών και δεν το καταλαβαίνω αυτό γιά τα ''κινέζικα'' δίοτι αναλόγος με την κατηγορία είναι καί η ποιότητα -
Κοίτα, άλλη χάρη έχει το σουφλέ κι άλλη η φρατζόλα. Το πρώτο όμως πέφτει σε μισή ώρα, η δεύτερη κρατάει μια βδομάδα.
(Τα τελευταία χρόνια η φρατζόλα έχει αναβαθμιστεί σε κέικ σοκολάτα.)
-
Ο χρήστης esykas έγραψε:
Ρε παιδιά την καραμέλα δεν σπά δεν χαλά αφήστετην έχετε δεί αυτοκίνητο
που δεν σπάει και δεν χαλάει? γιατί εγώ είμαι οδηγός 17 χρόνια έχω αλλάξει 6 αυτοκίνητα διάφόρων κατασκευαστών και δεν το καταλαβαίνω αυτό γιά τα ''κινέζικα'' δίοτι αναλόγος με την κατηγορία είναι καί η ποιότηταδε σπάει δε χαλάει δεν εννοώ ότι το αυτοκίνητο δεν θα πάθει ποτέ τίποτα φίλε μου, τρόπος του λέγειν είναι
Σπύρος
-
To Fabia το έχει ένας φίλος μου και του βγάζει αρκετά,εκνευριστικά ψιλοπροβληματάκια!(έχει το 1.4 με τα 100ps,αλλά τα ηλεκτρολογικά δεν πιστεύω να έχουν διαφορά).
Το Getz είναι αξιόπιστο,εύκολο στην οδήγηση,συμπαθητικό στην όψη(αν και αυτό καλύτερα να το πει η ίδια) και νομίζω ότι θα μείνει απόλυτα ικανοποιημένη.
Η επιλογή μου,λοιπόν, GETZ.
Καλοτάξιδο,όποιο και να'ναι! -
GETZ και απο μενα
-
Δυσκολη επιλογή,μήπως να βρούμε ένα τρίτο;
Να πάρει αυτο που το service ειναι πιο κοντά στο σπίτι της. -
Ο χρήστης esykas έγραψε:
Ότι τις αρέσει διότι μετά θα βρείς τον μπελά σουΑυτό είναι το πιό σωστό.Βρές κάτι που να είναι αξιόπιστο και να της αρέσει κυρίως
-
Ότι της αρέσει...
Πετάει ο γάιδαρος, πετάει.....
-
Λοιπόν εγώ θα πω κανένα από τα 2.Δεν μου αρέσουν.
Τα + και τα - των μοντέλων
**Fabia 1.2
**
+ικανοποιητικοί χώροι για επιβάτες και αποσκευές (260 lt) και προσανατολισμος προς την άνεση.
+οι επεμβάσεις στο εσωτερικό έκαναν καλό στην εικόνα του
+ο επιλογέας είναι σχετικά χαλαρός αλλά ανταποκρίνεται καλά στις γρήγορες αλλαγές-3κυλινδρος κινητήρας με 1060 κιλά να κινήσει
-αυξημένες κλίσεις στις στροφές
-ηλεκτρονικό γκάζι με την απαράδεκτη υστέρησηGetz 1.3
+value for money
+δυνατό μοτέρ που όμως είναι λίγο 'τραχύ' ψηλά με καλή ελαστικότητα όμως
+ικανοποιητικοί χώροι και χώρος αποσκευών (254 lt)
+καλή απορρόφηση των ανωμαλιών-τα πλαστικά στο εσωτερικό είναι μέτριας ποιότητας με μέτρια επίσης συναρμολόγηση
-επιλογέας ταχύτητων που είναι αρκετά ασαφής και δεν ενδείκνυται για γρήγορες αλλαγές σε καμία περίπτωση
-θόρυβοι από την ανάρτηση που περνούν στο εσωτερικό αλλά και έντονη πλεύση λόγω της αρκετά 'μαλακής' ρύθμισης τηςΑυτά
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Getz 1.3
-τα πλαστικά στο εσωτερικό είναι μέτριας ποιότητας με μέτρια επίσης συναρμολόγηση
-επιλογέας ταχύτητων που είναι αρκετά ασαφής και δεν ενδείκνυται για γρήγορες αλλαγές σε καμία περίπτωση
-θόρυβοι από την ανάρτηση που περνούν στο εσωτερικό αλλά και έντονη πλεύση λόγω της αρκετά 'μαλακής' ρύθμισης τηςΑυτά
Αυτά τα τρία παρατήρησα και εγώ όταν νοίκιασα το αυτοκίνητο για μία εβδομάδα, σε απαράδεκτο βαθμό όμως.
Το κακό είναι ότι δεν οδηγώ και κανένα φοβερό αυτοκίνητο να έχω συνηθίσει σε μεγαλεία, ένα ταπεινό Ibiza έχω αλλά η διαφορά ήταν δραματική (προσωπική εκτίμηση).
-
yandr εγώ είχα την ευκαιρία να τα οδηγήσω και τα 2 μιας και ανήκουν σε συγγενικά πρόσωπα.
Fabia η Getz τι θα προτιμουσατε