-
Περαστικά της, Μανώλη.
-
Περαστικά στην Άννα βρε Μάνο...
-
Πρόβλημα με φλέβα στο πόδι θα εννοεί κιρσούς. Ή όχι;
Περαστικά φίλε μου. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Μανώλη φίλε μου ελπίζω να πάνε όλα καλά και να δεις σύντομα όλα σου τα δάχτυλα να πιάνουν όπως πρώτα. Είμαι και εγώ αυτές τις μέρες αρκετά αναστατωμένος. Η Άννα παρουσίασε ένα πρόβλημα με φλέβα στο πόδι και χρειάζεται άμεσα εγχείρηση. Είμαστε ακόμα στο στάδιο επισκέψεις περισσοτέρων του ενός γιατρών για να δούμε που κινούμαστε και τι είναι καλύτερο να γίνει. Μάλλον πάμε για μέσα Ιουλίου την εγχείρηση μια και θα λείπω τον Ιούνιο στην Αθήνα και δεν θα μπορώ να είμαι κοντά της. Άσε που για κάμποσο καιρό δεν θα μπορεί από ότι φαίνεται να αυτοεξυπηρετείται καλά καλά. Ελπίζω να βρ4ούμε την ευκαιρία να τα πούμε και από κοντά. Άσε να επιστρέψουν από το Ακρόπολης όσοι κατάφεραν να πάνε και θα κανονίσουμε συνάντηση και καφεδάκι να τα πούμε.Αν κατάλαβα καλά, ψυχραιμία! δεν είναι για άγχος αυτή η επέμβαση. Την έκανε μία συνάδελφός μου πρόσφατα και είναι μια απλή διαδικασία εκτός από το στάδιο της αποθεραπείας που απλά χρειάζεται λίγη προσοχή.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Μανώλη φίλε μου ελπίζω να πάνε όλα καλά και να δεις σύντομα όλα σου τα δάχτυλα να πιάνουν όπως πρώτα. Είμαι και εγώ αυτές τις μέρες αρκετά αναστατωμένος. Η Άννα παρουσίασε ένα πρόβλημα με φλέβα στο πόδι και χρειάζεται άμεσα εγχείρηση. Είμαστε ακόμα στο στάδιο επισκέψεις περισσοτέρων του ενός γιατρών για να δούμε που κινούμαστε και τι είναι καλύτερο να γίνει. Μάλλον πάμε για μέσα Ιουλίου την εγχείρηση μια και θα λείπω τον Ιούνιο στην Αθήνα και δεν θα μπορώ να είμαι κοντά της. Άσε που για κάμποσο καιρό δεν θα μπορεί από ότι φαίνεται να αυτοεξυπηρετείται καλά καλά. Ελπίζω να βρ4ούμε την ευκαιρία να τα πούμε και από κοντά. Άσε να επιστρέψουν από το Ακρόπολης όσοι κατάφεραν να πάνε και θα κανονίσουμε συνάντηση και καφεδάκι να τα πούμε.
Αν κατάλαβα καλά, ψυχραιμία! δεν είναι για άγχος αυτή η επέμβαση. Την έκανε μία συνάδελφός μου πρόσφατα και **δεν είναι μια **απλή διαδικασία εκτός από το στάδιο της αποθεραπείας που απλά χρειάζεται λίγη προσοχή.
Πιστεύω τον καθησύχασες τώρα...
-
Περαστικά να είναι Μάνο
-
Σας ευχαριστώ πολύ φίλοι μου. Παύλο ο Μιχάλης έχει δίκιο. Δεν είναι πολύπλοκη εγχείρηση αλλά όπως και να το κάνεις μαχαίρι είναι αυτό. Σίγουρα το χρονοβόρο και επίπονο είναι η αποθεραπεία. Σήμερα είδαμε ακόμα ένα γιατρό (καθηγητής το ΠΝΗ) και μας διαβεβαίωσε ότι η εγχείρηση πρέπει να γίνει αλλά δεν απαιτείται άμεσα. Μας ζήτησε κάποιες εξετάσεις για το Θυρεοειδή (edit kouk:OK! ) για να δούμε τι κάνουμε παρακάτω. Υπάρχει πιθανότητα να αναβληθεί για λίγο καιρό.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Μανώλη φίλε μου ελπίζω να πάνε όλα καλά και να δεις σύντομα όλα σου τα δάχτυλα να πιάνουν όπως πρώτα. Είμαι και εγώ αυτές τις μέρες αρκετά αναστατωμένος. Η Άννα παρουσίασε ένα πρόβλημα με φλέβα στο πόδι και χρειάζεται άμεσα εγχείρηση. Είμαστε ακόμα στο στάδιο επισκέψεις περισσοτέρων του ενός γιατρών για να δούμε που κινούμαστε και τι είναι καλύτερο να γίνει. Μάλλον πάμε για μέσα Ιουλίου την εγχείρηση μια και θα λείπω τον Ιούνιο στην Αθήνα και δεν θα μπορώ να είμαι κοντά της. Άσε που για κάμποσο καιρό δεν θα μπορεί από ότι φαίνεται να αυτοεξυπηρετείται καλά καλά. Ελπίζω να βρ4ούμε την ευκαιρία να τα πούμε και από κοντά. Άσε να επιστρέψουν από το Ακρόπολης όσοι κατάφεραν να πάνε και θα κανονίσουμε συνάντηση και καφεδάκι να τα πούμε.Τί;
Στα καλα καθουμενα; Περαστικα ρε φιλε μου, τί να πω; Να μου την προσεχεις την γυναικα σου οχι τιποτα αλλο, αλλα αυριο μεθαυριο θα γινουμε συμπεθεροι - ξερεις τωρα γιους εσεις, κορη εγω.Περαστικα της και παλι.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Πιστεύω τον καθησύχασες τώρα...
Eίναι ήθελα να πω, είναι μια απλή διαδικασία!!!!
-
Προσοχη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΑΣΤΕΙΟ.
Οχι δεν ειναι κοψιμο, ξεκοιλιασμα ή κατι που ηθελε εγχειρηση.
Εγινε ομως... στις ελιες. Πού αλλου;
Τις προαλλες ειμουνα στο χωριο και ραβδιζα. Φοραω μια μεγαλη μασκα στο προσωπο για να με προστατευει απο τις ελιες που συχνα εκτοξευονται στο προσωπο. Η μασκα αυτη ομως εχει μικρες μικρες τρυπουλες για καλυτετη όραση. Το μειονεκτημα αυτο εχει σαν αποτελεσμα αρκετα συχνα να μπαινουν σκονες στα ματια. Ετσι εγινε λοιπον και εκεινο το πρωινο. Εριξα πολυ νερο στο ματι μου αλλα το τσουξιμο συνεχιζοταν. Εβαλα ολο το κοσμο να μου κοιταξει το ματι αλλα κανενας δεν μπορουσε να βρει τί ειχε μπει στο ματι μου.
'Που θα παει θα περασει' ελεγα και συνεχιζα. Ο πονος και το τσουξιμο συνεχιζοταν ολη μερα ομως, οποτε οταν πλεον εφτασα στο αμην μετα απο 6 ωρες σταματησα και πηγα στο νοσοκομειο με αφόριτους πονους. Το αποτελεσμα; Βγηκε το σκουπιδακι απο το ματι μου και εμεινα για δυο μερες με 'μπαταρισμενο' το ματι γιατι ειχα παθει μια επιφανειακη ζημια στον εξωτερικο ιστο του ματιου.Ρε μπας εχω συγγενεια με τον πρωην...πρωθυπουργο.
-
Megane98hp
Αυτες οι ελιες δεν σε πανε καθολου βρε φιλε!!!
Περαστικα να ειναι -
megane98hp προτεινω να μην ασχολεισαι με χειρωνακτικες εργασιες...μπορει νασαι καλος αλλα δε σε θελει καθολου..
να αφησεις αυτα σε αλλους και κανε εσυ κατι αλλο...
-
Iσα-ισα,που,τωρα που πήρε όσα ατυχηματα του αναλογούσανε για μια ζωή,αρα απο δω και πέρα (η στατιστική λέει πώς) δε θα πάθει ξανα κανενα.
Περαστικα ρε Μανωλη
-
guys τα μάτια σας και.... τα μάτια σας που λένε!
Πόνος στο μάτι == άμεσα στο νοσοκομείο για να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Απο πρώτοχέρι το ξέρω,έχω κολλητό χειρούργο οφθαλμίατρο.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
megane98hp προτεινω να μην ασχολεισαι με χειρωνακτικες εργασιες...μπορει νασαι καλος αλλα δε σε θελει καθολου..να αφησεις αυτα σε αλλους και κανε εσυ κατι αλλο...
+1, άστο να πάει στο καλό μη βγεις μισός απ'αυτά
Περαστικά και ελπίζω να μη ξαναγράψεις σ'αυτό το θέμα, σε κυνηγάει -
Περαστικά φίλε μου και γρήγορα. Δεν ξέρω αν έχεις ή όχι συγγένεια αλλά πολύ σου τρέχουν οι αναποδιές!
Χαιρετίσματα και πολλές ευχές και στην σύζυγο για τη γιορτή της. Ελπίζω να βρούμε το χρόνο να τα πούμε και από κοντά. Για ότι κανονίσουμε θα σου τηλεφωνήσω. -
Ευχαριστω πολυ παιδια!!!
Να ειστε καλα!!! -
Το έβαλα στην Pub αλλά απ'ότι βλέπω εδώ έπρεπε:
Μετά από συνομιλία που είχα με τον Michael-Amott, μπορώ να επιβεβαιώσω πως η επέμβαση στα μάτια του πήγε πάρα πολύ καλά!
Τον έψηνα για Μέγαρα αύριο αλλά δεν βλέπει μπροστά του!
Είναι προφανές πως για λίγο καιρό θα είναι εκτός από κουλός και στραβός!Περαστικά Μητσάκο!!!
-
Περαστικά στον Αμαλιαδαίο ''μέλλοντα'' δόκτορα με το opc!
(και το S3 AZAX,που το ''στρώνει'' τώρα ο πατέρας του).
-
Καλή ανάρωση στον (πρώην) γκάβακα!
Περιμένουμε νέα του!
Νυστερι, ψαλιδι, κοψε-ραψε αου αου!!!