-
Αν είναι δυνατόν....
Περαστικά βρε Μανόλη και μακριά απο άλλες κακοτοπιές. -
Κανένα νέο έχουμε ;
-
Περαστικά Μανώλη..
-
τι έπαθες πάλι βρε Μάνο! Περαστικά.
-
Παιδια σας ευχαριστω ολους απο τα βαθη της καρδιας μου. Μου κανατε μεγαλο καλο ειδικα στον ψυχολογικο τομεα που αυτη την εποχη ειναι ποοολυ κατω. Η ζημια δεν ειναι και πολυ μικρη δυστυχως. Εχω κοψει τους τενοντες και τους αισθητηρες (της αφης) στον αριστερο παραμεσο, ομοιως βαθυ και σοβαρα κομμενο ειναι και το μικρο δαχτυλο στο ιδιο χερι, αλλα απο θαυμα δεν πειραχτηκαν νευρα. Το μεσαιο δαχτυλο εχει ενα ελαφρυ, συγκριτικα με τα αλλα δυο, κοψιμο.
Πως εγινε;
Ειμαι στις ελιες, σε εδαφος με μεγαλη κλιση, αλλα δικιες μου πού εχω παει χιλιαδες φορες και που ποτε μου δεν ειχα παθει το παραμικρο. Κραταω ενα ολοκαινουριο πριονακι που του ειχα κανει 'εξτρα' τροχισμα για να κοβω τα κλαδια πιο ευκολα. Αγχος δεν ειχα, βιαστικος δεν ειμουν, κουρασμενος δεν ειμουν. Στεκομαι κατω απο την ελια και κοιταζω πανω να δω αν την εχω κλαδεψει καλα ή αν θελει κατι αλλο. Κανω ενα βημα μπροστα και τοτε γινεται το κακο. Γλυστραω (που τετοι γλυστριμα ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ). Οπως λοιπον κραταω το πριονακι απο τη λαβη και το χερι μου κρεμεται κατω ελευθερα, πεφτω στο εδαφος. Οπως πεφτω, η μυτη του πριονιου μαλλον θα καρφωσε στο εδαφος και οπως μου εφυγε η λαβη του πριονιου, μου εκοψε τα δαχτυλα σαν φετες. Φανταστειτε να κοβετε ενα καρβελι ψωμι κατα μηκος.
Κι αυτο ειναι μονο η αρχη. Δεν ξερω αν θα ενδιεφερε καποιους απο εσας να σας γραψω τί τραβηξα σε 2 νοσοκομεια που πηγα στα Ηρακλειο, αλλα και στο ΚΑΤ, την απιστευτη ταλαιπορια στο ΙΚΑ και πολλα αλλα ειδικα σε προσωπικο επιπεδο π.χ. σαν αριστεροχειρας δυσκολευομαι να κανω τα πιο απλα πραγματα με το δεξι.
Το αν τα δαχτυλα μου επανελθουν 100% δεν μπορω να πω με σιγουρια. Ο γιατρος που με χειρουργησε ειναι πολυ αισιοδοξος αλλα οταν εισαι 35 χρονων και εχεις οικογενια τα βλεπεις λιγο 'μαυρα' τα πραγματα.
Την τριτη που θα ξαναπαω στο ΚΑΤ θα ξερω περισοτερα να σας πω.Ουφ υδρωσα να γραφω με ενα χερι...
-
Φιλε μου περαστικα απο τα βαθη της καρδιας μου!!!!
Βασιλης
Σημερα σκεφτομουν να ρωτησω τον Εμμανουηλ αν εχει κατι νεωτερο.
-
Αστείο ατύχημα βρε Μάνο! Μακάρι να τελειώσουν όλα καλά και να πληκτρολογείς άφοβα...
-
Ανατρίχιασα ρε συ...
Σιδερένιος!!!!
-
Mάνο σου εύχομαι ταχεία ανάρρωση,και να είσαι αισιόδοξος...
Μεγάλη ατυχία για μια μικρή στιγμή,αλλά θα πανε όλα καλά
-
Πω πω φίλε τι έπαθες! Τις θερμότερες ευχές μου για γρήγορη ανάρρωση και πλήρη αποκατάσταση. Είχα καιρό να μπω και δεν είχα πάρει χαμπάρι τι έγινε. Θα τα πούμε σίγουρα και από κοντά. Υπομονή και όλα θα πάνε καλά. Για ότι μπορεί να χρειαστείς να ξέρεις ότι με χαρά θα είμαστε δίπλα σου.
-
Τουλάχιστον τα τρία καλά δαχτυλα δεν πάθανε ζημιά.Αυτο είναι το σημαντικότερο.Ακόμα κι'άν δεν επανέλθουν τα δύο τελευταια στο 100% είναι τουκάχιστον απο τα δαχτυλα που χρησιμοποιούμε ελάχιστα.
Ξανα περαστικα ρε αδερφε -
-
αμαααααν...
Περαστικα να ειναι.
καλα, κοπηκαν εντελως (αποκοληση????)
-
Περαστικά φίλε μου.
Όπως την περιγράφεις τη ζημιά λογικά θα επανέλθει πλήρως η λειτουργικότητα του χεριού σου. Αλλά θα πρέπει να είσαι οπλισμένος με υπομονή. Θα πάρει αρκετό καιρό, φυσιοθεραπείες κτλ.
Σε λίγους μήνες λογικά θα είσαι ΟΚ. Ποιους τένοντες έκοψες;
Περαστικά. -
Εύχομαι ταχεία και πλήρη αποκατάσταση Μανώλη. Μη σε βάζει από κάτω βρεεεε ο άνθρωπος είναι το μεγαλύτερο θηρίο, όλα τα ξεπερνάει.
-
Σκέψου ότι μπορούσες να είχες πάθει πολύ χειρότερα...
Καλή επάνοδο! Τα καλύτερα εύχομαι!
-
Περαστικά ρε συ και ότι θες εδώ ήμαστε!
-
Περαστικά . . .
Ελπίζω όλα να πάνε καλά στο τέλος -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
... οταν εισαι 35 χρονων και εχεις οικογενια τα βλεπεις λιγο 'μαυρα' τα πραγματα...Μπααα, αν δεν έχεις οικογένεια είναι χειρότερα. Ξέρεις 'τώρα ποιά θα με πάρει' και τέτοια.
Του χρόνου θα θυμάσαι τι σκεπτόσουν και θα γελάς.Περαστικά ρε συ και ότι θες εδώ ήμαστε!
Έτσι. Αν βάλεις την τσικουδιά, ερχόμαστε να βοηθήσουμε στο κλάδεμα.
-
paidia kai pali sas efzaristo oloys.
eimai sto karavi kai to p/c den exei ellhikoa opote...
ililia 8a sas keraso tsikoydia kai meta 8a pate gia kladema; ekei einai poy 8a 'feygoyn' ta daxtila tria tria
Νυστερι, ψαλιδι, κοψε-ραψε αου αου!!!