-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αρκεί να σας πω ότι όταν είχα κάνει καθαρισμό εγώ (μόνο με τοπική ένεση…) ήταν καμιά 15αριά φοιτητές ιατρικής γύρω γύρω και παρακολουθούσαν...(Άντρες και γυναίκες…)
Ρε τι τραβάει ο άνθρωπος...
Κώστα,νά με συγχωράς βρέ,αλλά πρέπει να σέ ρωτήσω.
Ολοι αυτοί,σου....τόν ακουμπήσανε;ε?
-
Ωχ!!!Δέν πιστεύω να παρεξηγήθηκες έ;
Χιούμορ πήγα να κάνω.
Σόρρυ. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ωχ!!!Δέν πιστεύω να παρεξηγήθηκες έ;
Χιούμορ πήγα να κάνω.
Σόρρυ.it's ok!
-
Μάνο περαστικά και γρήγορα...ανάσκελα!
-
Περαστικά και απο εμένα φίλε Μάνο...
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Μάνο περαστικά και γρήγορα...ανάσκελα!Χωρίς υπονοούμενα φαντάζομαι το ανάσκελα.
Φίλε Μάνο ελπίζω να πάνε όλα καλά και σου εύχομαι γρήγορη και όσο το δυνατόν ανώδυνη ανάρρωση.
Ευκαιρία να κάνεις πράγματα που ανέβαλες λόγο έλλειψης χρόνου.
Θα σε πάρω να τα πούμε και από κοντά. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Μάνο περαστικά και γρήγορα...ανάσκελα!
Χωρίς υπονοούμενα φαντάζομαι το ανάσκελα.
Με τη καλή έννοια πάντα.
-
Ηρθα κι εγω!!!!!
Καταρχην ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια που εκαναν το κοπο και ηρθαν και με ειδαν στο νοσοκομειο. Meco, Emmanouil, Pavlos23 σας ευχαριστω πολυ πολυ. Επισης ενα ευχαριστω και σε ολους εσας για το κουραγιο που μου δωσατε εστω και απο μακρια.
Κατα τα αλλα αυτες τις λιγες μερες που βγηκα αποτο νοσοκ εχω τη ταση να μπαινω στο αυτοκινητο 'συρταρωτος' και στο πισω καθισμα φυσικα.
Σημερα εκανα και τη δευτερη αλλαγη στις γαζες, και σε σχεση με τη πρωτη που απο τις φωνες με ακουσαν μεχρι το δρομο, πηγαν πολυ καλυτερα τα πραγματα. Με ακουσαν μονο μεχρι το ισογειο . -
ΩΡΕ ΠΟΝΑΝ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ;
Περαστικα!! -
Περαστικά!!!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ηρθα κι εγω!!!!!
Καταρχην ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια που εκαναν το κοπο και ηρθαν και με ειδαν στο νοσοκομειο. Meco, Emmanouil, Pavlos23 σας ευχαριστω πολυ πολυ. Επισης ενα ευχαριστω και σε ολους εσας για το κουραγιο που μου δωσατε εστω και απο μακρια.
Κατα τα αλλα αυτες τις λιγες μερες που βγηκα αποτο νοσοκ εχω τη ταση να μπαινω στο αυτοκινητο 'συρταρωτος' και στο πισω καθισμα φυσικα.
Σημερα εκανα και τη δευτερη αλλαγη στις γαζες, και σε σχεση με τη πρωτη που απο τις φωνες με ακουσαν μεχρι το δρομο, πηγαν πολυ καλυτερα τα πραγματα. Με ακουσαν μονο μεχρι το ισογειο .Ευχαρίστησή μας!!! Περαστικά και πάλι Μάνο!!!
-
Περαστικά σου φίλε!!!
Τελικά όντως οι ανθρώπινες σχέσεις είναι αυτές που κάνουν την διαφορά ρε γμτ!Και φαίνεται οτι εδω μέσα εχουν μαζευτεί πολλοί καλοί!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ηρθα κι εγω!!!!!
Σημερα εκανα και τη δευτερη αλλαγη στις γαζες, και σε σχεση με τη πρωτη που απο τις φωνες με ακουσαν μεχρι το δρομο, πηγαν πολυ καλυτερα τα πραγματα. Με ακουσαν μονο μεχρι το ισογειο .Καλώς τον και πάλι!
Η είσοδός σου όντως ήταν επεισοδιακή . Με το καλό να το οδηγήσεις γρήγορα Μάνο! -
Περαστικα κ απο εμενα...
-
Αλήθεια πως γράφεις; Μι μου πεις όρθιος:
Να είσαι καλά Μανώλη και σύντομη ανάρρωση. Εξάλλου είσαι έμπειρος πια.
Σήμερα θα πιούμε το παρεάκι καφέ με συνάντηση στις 21:00 Αστόρια. Τι λες αν πάμε Ουτοπία θα έρθεις; Έχει καναπέδες εκεί για ξάπλα!!!! -
Σήμερα θα πιούμε το παρεάκι καφέ με συνάντηση στις 21:00 Αστόρια. Τι λες αν πάμε Ουτοπία θα έρθεις; Έχει καναπέδες εκεί για ξάπλα!!!!Τί αναμνήσεις μου ξύπνησες τώρα...
6 χρόνια Ηράκλειο φοιτητής από το '93 ως το '99,κλασσικά τα μέρη αναφοράς,και ας έχω αρχίσει να τα ξεχνώ -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Σήμερα θα πιούμε το παρεάκι καφέ με συνάντηση στις 21:00 Αστόρια. Τι λες αν πάμε Ουτοπία θα έρθεις; Έχει καναπέδες εκεί για ξάπλα!!!!Τί αναμνήσεις μου ξύπνησες τώρα...
6 χρόνια Ηράκλειο φοιτητής από το '93 ως το '99,κλασσικά τα μέρη αναφοράς,και ας έχω αρχίσει να τα ξεχνώΕυκαιρία να μας ξανά έρθεις να τα θυμηθείς δεν νομίζεις.
-
Σε ευχαριστώ πολύ,μάλλον έχεις δίκιο....Ίδωμεν
-
Τί αναμνήσεις μου ξύπνησες τώρα...
6 χρόνια Ηράκλειο φοιτητής από το '93 ως το '99,κλασσικά τα μέρη αναφοράς,και ας έχω αρχίσει να τα ξεχνώΕυκαιρία να μας ξανά έρθεις να τα θυμηθείς δεν νομίζεις.
Έχει δίκιο ο Μάνος,κατέβα να...ξανανιώσεις!
-
Η ουτοπία κάτι μου θυμίζει.... ....Χάνδακος?
Νυστερι, ψαλιδι, κοψε-ραψε αου αου!!!