-
Βρισκομαι στα τελευταια 24ωρα χωρις πονο!!!
Τη Πεμπτη μπαινω στο νοσοκομειο. Κυστη Κωκηκα (πως διαολο το γραφουν) το ονομασαν, και πρεπει να αφαιρεθει, λεει, γιατι... ετσι!!!
Το κακο ειναι οτι την ιδια εγχειρηση την ειχα κανει πριν 12 χρονια , αλλα μου ξαναπαρουσιαστηκε.
Τοτε, μου ειχε παρει τουλαχιστον 2 μηνες για να μπορεσω να κοιμηθω ανασκελα και να μπορεσω να κατσω σε καρεκλα κανονικα!!!ωχ αχ ωχ αχ
-
Τη Πεμπτη μπαινω στο νοσοκομειο. Κυστη Κωκηκα (πως διαολο το γραφουν) το ονομασαν, και πρεπει να αφαιρεθει, λεει, γιατι... ετσι!!!
Το κακο ειναι οτι την ιδια εγχειρηση την ειχα κανει πριν 12 χρονια , αλλα μου ξαναπαρουσιαστηκε.
Τοτε, μου ειχε παρει τουλαχιστον 2 μηνες για να μπορεσω να κοιμηθω ανασκελα και να μπορεσω να κατσω σε καρεκλα κανονικα!!!ωχ αχ ωχ αχ
-
-
Αιντε βρέ!!!
Θά γίνεις εντελώς καινούριος!!!Οσο γιά τόν πόνο,ένα θά σού πώ:
ΠΟΝΑΝΕ ΜΩΡΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!!!περαστικά.
-
Περαστικά σου!!
Μήπως να ζητήσεις δώρο απο τον Αϊ Βασίλη μια καρέκλα που να γράφεις στο Φόρουμ μπρούμυτα?!!!
-
Περαστικά σου
-
Περαστικά κι από εμένα!
Μακάρι να μην ξαναπαρουσιαστεί!
-
Περαστικά και υπομονή!Η εγχείρηση δεν είναι σοβαρή,αλλά θέλει υπομονή για τις αλλαγές!Είμαι παθών και ξέρω!!
Κύστη κόκκυγος λέγεται...
-
βρε μανωλιό τι σού έμελε να πάθεις...περαστικούλια...ευτυχώς που έχει πέσει η δουλειά τώρα ε???
-
Περαστικα σου και κουραγιο.....
-
Περαστικα και απο εμενα..
Υπομονη και θα περασει.
Δεν ειναι κατι σοβαρο..... -
περαστικά κι από μένα!!! Ομοιοπαθής (η δική μου είχε γίνει σαν μπαλάκι του μπειζμπολ μετά από πτώση σε σκάφος....)
Σπύρος
-
Άντε,σιδερένιος!
Παρεμπιπτόντως,είναι κύστη κόκκυγα (φαντάζομαι).
-
Ωχ!
Άντε περαστικά!
Μου είχε παρουσιαστεί πριν καιρό και μου πέρασε....
Δεν νομίζω ότι δεν θα με ξαναθυμηθεί..Είναι κλασική αντρική πάθηση...
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Είναι κλασική αντρική πάθηση...Άρα δεν ανησυχούμε δηλαδή...
Περαστικά και από εμένα... Μ'ένα πόνο να σου βγει...
-
Περαστικά Μάνο...
-
Mάνο περαστικά και από μένα. Δεν είναι τίποτα, αλλά χρειάζεται χρόνος για επάνοδο και αυτόν το χρόνο θα τον περάσεις....μπρούμητα!
-
Αρκεί να σας πω ότι όταν είχα κάνει καθαρισμό εγώ (μόνο με τοπική ένεση…) ήταν καμιά 15αριά φοιτητές ιατρικής γύρω γύρω και παρακολουθούσαν...(Άντρες και γυναίκες…)
Ρε τι τραβάει ο άνθρωπος...
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Αρκεί να σας πω ότι όταν είχα κάνει καθαρισμό εγώ (μόνο με τοπική ένεση…) ήταν καμιά 15αριά φοιτητές ιατρικής γύρω γύρω και παρακολουθούσαν...(Άντρες και γυναίκες…)Ρε τι τραβάει ο άνθρωπος...
Όχι ρε!!!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Αρκεί να σας πω ότι όταν είχα κάνει καθαρισμό εγώ (μόνο με τοπική ένεση…) ήταν καμιά 15αριά φοιτητές ιατρικής γύρω γύρω και παρακολουθούσαν...(Άντρες και γυναίκες…)Ρε τι τραβάει ο άνθρωπος...
Κώστα,νά με συγχωράς βρέ,αλλά πρέπει να σέ ρωτήσω.
Ολοι αυτοί,σου....τόν ακουμπήσανε;
Νυστερι, ψαλιδι, κοψε-ραψε αου αου!!!