-
Μήπως μαζί με τις τυρόπιττες,καφέδες,κ.λ.π...............μήπως λέω θα μπορούσαμε να έχουμε και αυτοκόλλητα του forum(διάφανα και λευκά)???????Μιάς και προβλέπεται μεγάλη εξέδρα και οπαδοί ?????
Ε!!!!!!!!!!!!! 'Πρόεδρε'
-
Τα περί εμπειρίας τα προσπερνάω!!! Αν δεν έχετε stand με παϊδάκια δεν έχετε τίποτα!!!
Το αργότερο 08:30 εκει,γιατι πρέπει να φύγουμε να πάμε και στις ειδικές όσοι απο εμάς θα παρακολουθήσουν!
Οσοι θέλουν να μείνουν στο service park μπορουν να πάνε και αργότερα!Αυτοκόλλητα θα έχω μαζί μου!Αλλά όσοι έχουν ηδη πάρει ας δείξουν αυτοσυγκράτηση!! Είναι πολλοί αυτοί που δεν έχουν και θέλουν!
Σε 30 άτομα έχω στείλει μέχρι τώρα!!!Πάντως στον HUNTER θα στείλω οπωσδήποτε μέσω Σάκη!! (χαζός είμαι?Τα καλύτερα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης ξέρει!!!! Πιάνω πόρτα για τον χειμώνα!!! )
-
ΘΕΕΕΕΕΕΕΝΚΣΣΣΣ!!!!
Καινούριο κράνος
'άσπρο-άσπρο καί παχύ
τού HUNTER τό καμάρι'ενα αυτοκόλλητο τού φόρουμ,νά μήν έχει;
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
μήπως θα έχετε και φωτογραφική μηχανή να βγάλετε την 'εξέδρα' και να μας την στείλετε για το site μας?
Ξέρεις εσυ... θέλω όλα τα παρελκόμενα!!!!!
Ψηφιακή θα έχω παίδες και εγώ αν χρειαστεί. Με άπειρη μνήμη χωράει περίπου 500 φωτογραφίες!
Τελικά 8:00 ή 8:30;;
Οι παλιοί γνωρίζεστε μεταξύ σας να φανταστω ε;; Εγώ που είμαι καινούργιος πως θα σας γνωρίσω; -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Οι παλιοί γνωρίζεστε μεταξύ σας να φανταστω ε;; Εγώ που είμαι καινούργιος πως θα σας γνωρίσω;
Όπου δεις και τρώνε, πήγαινε!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Οι παλιοί γνωρίζεστε μεταξύ σας να φανταστω ε;; Εγώ που είμαι καινούργιος πως θα σας γνωρίσω;
Όπου δεις και τρώνε, πήγαινε!
Σταμάτα ρε αμέσως!!!!
Οι περισσότεροι φοράμε καπελάκι του Φόρουμ (μαύρο με το σήμα του Φόρουμ)!!!Οπότε κοίτα για καπελάκι!
Αλλοιώς ψάξε για το Ν1 του TRF (Νο 89?) εκει θα είμαστε!Σου στέλνω και με pm το κινητό μου!!
-
Εεεεεε!!! Πσσσσττττ!!! Πού είσαστε? Μην ξεχάσετε και τον ταλαίπωρο τον κριτή ε? Από το stop στην Πλάκα αν περάσετε πείτε και ένα γεια, δεν βλάπτει. Κύριε kouk και μια στάση για αυτοκολλητάκια ε?
(είπα το στοπ στην Πλάκα και όχι το στοπ της πλάκας ε?Μην παρεξηγούμαστε... )
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
... (Νο 89?) ....90
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εεεεεε!!! Πσσσσττττ!!! Πού είσαστε? Μην ξεχάσετε και τον ταλαίπωρο τον κριτή ε? Από το stop στην Πλάκα αν περάσετε πείτε και ένα γεια, δεν βλάπτει. Κύριε kouk και μια στάση για αυτοκολλητάκια ε?(είπα το στοπ στην Πλάκα και όχι το στοπ της πλάκας ε?Μην παρεξηγούμαστε... )
OK!! ....θα μας δεις ή θα σε δούμε!!!
-
Να κατέβω κι εγώ από τον Βόλο... Λουκούμια ποιος δεν έφαγε την προηγούμενη φορά;
-
Η δικη μου γνωμη ειναι οτι το 08.00 ειναι πολυ μα πολυ βαρβαρη ωρα.
Αν ο καιρος ειναι καλος η αφιξη 09.30 ειναι υπεραρκετη για να δουμε τα servises,την εκκινηση των 4-5 πρωτων και να προλαβουμε και την φουρκετα στην Πλακα.Πως παμε εκει ? Οπως περσυ και προπερσυ.
Χωρις πλακα τωρα οποιος ερχεται απο Κερατεα παει απο τον παλιο δρομο προς Λαυριο,Συνανταει πινακιδα δεξια προς Αναβυσσο ,ΤΗΝ ΑΓΝΟΕΙ και παει προς Πλακα και μετα 500-800 μετρα πρεπει να τον σταματησει ο κριτης γιατι εφτασε.Αν εχει παει πριν τον κριτη θα δει δεξια μικρη πινακιδα προς Πανοραμα,αν μπει, ειναι μεσα στην ειδικη.Στα 50 μετρα ΠΡΙΝ εχει μπολικο μερος για παρκαρισμα να φυγει οτι ωρα θελει.Για πιο πολλες λεπτομερειες στο Σερβις Παρκ το πρωι του Σαββατου.(Βρε σεις αν δειτε την στεφανωσον διπλα μου θελω να δειξετε επιμονη να φαω τις τυποπιττες που θα με κερασετε. Εγω ας αρνουμαι.Εσεις εκει,πεισμα.). -
Μίλησε η πείρα!!
ΟΚ!
Λοιπόν 09:30 συνάντηση στην Βάρκιζα και απο εκει φεύγουμε για Πλάκα!!ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑΑΑΑ!!!
-
Παιδιά θα πάω λίγο πιο νωρίς για χάζι και κουβεντούλα με φίλους..
Θα βρεθούμε στο σέρβις του TRF για να πάμε όλοι παρέα...ΟΚ Νίκο;;;
-
ΟΛΟΙ ΣΤΟ SERVICE ΤΟΥ TRF
Μπράβο 'πατέρα' είσαι ο πατέρας μας,εσύ μας οδηγείς.......και μεταααααα
Μπροστά πηγαίνει ο αρχηγός και πίσω του οι άλλοι....
(Λόγω ημερών, το ύφος )
Ούτε εμείς φάγαμε λουκούμια,όσοι έχουν φάει στο τέλος της ουράς παρακαλώ..............
Αυτή την κερκίδα την ονειρευόμουν πολύ καιρό,θυμάμαι πάντως την περσινή και τι λέγαμε και ανυπομονώ για την φετινή.Νάμαστε καλά και παρέα.Thanks..
-
Αν πατε το πρωι στο χειροφρενο στην Πλακα, προσπαθηστε να ειστε εκει νωρις. Περισυ η αστυνομια ειχε κλεισει ενα μεγαλο κομματι της διαδρομης προς την ειδικη πραγμα που μας αναγκασε να κανουμε ενα κομματι 5-6 χλμ με τα ποδια (και μαλιστα τρεχοντας να προλαβουμε τους πρωτους !!). Δεν ξερω αν θα συμβει και φετος αλλα για καλο και για κακο, προσεξτε το....
-
Παίδες, Καλησπέρα!
Αν πάτε, όσοι πάτε μείνετε να δειτε...
σημειώστε νούμερο 103 Αλέξιος-Θεοδώρου Ford Eskort RS 1600... Ποιό απλά πρόκειται για ένα δίλιτρο κόσμημα 240 ίππων με 5αρι κιβώτιο (η 1η κάτω βέβαια). Καρότσα ΜΚΙ που δεν ξεπερνάει τα 1030 κιλά. Ατλαντας πίσω, μρυθμιζόμενες μπιλστάιν μπροστά, και παντού 15 αρες μινιλάτι κούκλες με χαραγμ΄'ενα ντανλοπ. Το χαιδεύουν οι τζέκοι (εντάξει οι Κυρκαίοι), οπότε θαναι και αξιόπιστο!
Δεν θαρθω γμτ. θα πάω με την Τώνια για κυνήγι στην Κινέτα με δίλιτρο τζιπάκι. Ακούστε και δείτε και για μένα! Λευκό με μπλέ ρίγα. Ο Αλέξιος έτρεχε και πολύ παλιά. Πριν από μένα. Εξαιρετικός κύριος ο Γιώργος. Πολύ δυνατός οικονομικά αλλά πάντα διακριτικός και αληθινός τζέντλεμαν χωρίς να υστερεί σε οδήγηση τη δεκετία του 70 όταν οδηγούσε ένα ΜΚΙ της εποχής. Καμία σχέση με το καθαρόαιμο που θα δείτε μεθαύριο!
Ανατρίχιασα με δαύτο. Να το βλέπεις και να ακους!
Καλή διασκέδαση
Στρατης -
Ο χρήστης sx έγραψε:
Παίδες, Καλησπέρα!
Αν πάτε, όσοι πάτε μείνετε να δειτε...
σημειώστε νούμερο 103 Αλέξιος-Θεοδώρου Ford Eskort RS 1600... Ποιό απλά πρόκειται για ένα δίλιτρο κόσμημα 240 ίππων με 5αρι κιβώτιο (η 1η κάτω βέβαια). Καρότσα ΜΚΙ που δεν ξεπερνάει τα 1030 κιλά. Ατλαντας πίσω, μρυθμιζόμενες μπιλστάιν μπροστά, και παντού 15 αρες μινιλάτι κούκλες με χαραγμ΄'ενα ντανλοπ. Το χαιδεύουν οι τζέκοι (εντάξει οι Κυρκαίοι), οπότε θαναι και αξιόπιστο!
Δεν θαρθω γμτ. θα πάω με την Τώνια για κυνήγι στην Κινέτα με δίλιτρο τζιπάκι. Ακούστε και δείτε και για μένα! Λευκό με μπλέ ρίγα. Ο Αλέξιος έτρεχε και πολύ παλιά. Πριν από μένα. Εξαιρετικός κύριος ο Γιώργος. Πολύ δυνατός οικονομικά αλλά πάντα διακριτικός και αληθινός τζέντλεμαν χωρίς να υστερεί σε οδήγηση τη δεκετία του 70 όταν οδηγούσε ένα ΜΚΙ της εποχής. Καμία σχέση με το καθαρόαιμο που θα δείτε μεθαύριο!
Ανατρίχιασα με δαύτο. Να το βλέπεις και να ακους!
Καλή διασκέδαση
ΣτρατηςGetrag κιβώτιο δηλαδή!!!?
Αυτά είναι τα ωραία!!! Για να μην μου λέτε εμένα μετά!!!
ΜΚΙ ή ΜΚΙΙ....η κίνηση πίσω και αρχη του παραμυθιού καλησπέρα σας!!!Δεν φεύγουμε boss!!!...Θα τους δέσω με αλυσίδες!!!!
-
Καλά εσύ θα ψάχνεις για 205 Τ 16.... Ζούσες όταν τραγουδούσαν τα έσκορτ?
Σ -
Ο χρήστης sx έγραψε:
Καλά εσύ θα ψάχνεις για 205 Τ 16.... Ζούσες όταν τραγουδούσαν τα έσκορτ?
ΣΕυτυχώς ζούσα!!!! ...Για 205 Τ16 παρακαλάω ενα φίλο μου αλλά δεν μου κάνει το χατήρι!!! Που θα μου πάει?..Θα τον πείσω!!!
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
θα πάω με την Τώνια **για κυνήγι **στην Κινέτα με δίλιτρο τζιπάκι.
Καλή διασκέδαση
ΣτρατηςΚαλή διασκέδαση καί σέ σένα.
ΕΞΕΔΡΑ 4TF ΣΤΟ ΠΑΛΑΔΙΟ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ