-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Ο κύριος Καββαθάς είπε και κάτι ακόμη...
'Τα καλύτερα σπορ αυτοκίνητα του κόσμου είναι τα Ιταλικά'.....Μάλλον την ALfa 145 θα είχε στο μυαλό του (την 1.4)
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
'Τα καλύτερα σπορ αυτοκίνητα του κόσμου είναι τα Ιταλικά'.....Μάλλον την ALfa 145 θα είχε στο μυαλό του (την 1.4)
Να δω τους προοδευτικάριους και τους 'ανεξάρτητους' να την βγαίνουν στον Καββαθά τώρα και τί στον κόσμο.....
Όσο για την 145, είπαμε.... Για μερικούς η αυτοκίνηση ξεκινά από την εποχή της απόσυρσης και μετά.... -
'Τα καλύτερα σπορ αυτοκίνητα του κόσμου είναι τα Ιταλικά'.....Όχι βέβαια! Δεν είπε καθόλου αυτό!!!
(έλεος ρε πο*στη μου!!!)
Αυτό που είπε είναι ότι οι Ιταλοί έχουν φτιάξει τα καλύτερα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ αυτοκίνητα του κόσμου... Δηλαδή από καιρού εις καιρόν βγάζανε αγωνιστικά αυτοκίνητα που μένανε στην ιστορία. Και άλλοι το κάνανε αυτό, αλλά (μάλλον αυτό εννούσε) η πλάστιγγα τελικά γέρνει προς τους Ιταλούς.
Άλλο αγωνιστικά αυτοκίνητα (όχι δρόμου, αυτό εννοούσε) και άλλο sport αυτοκίνητα (που ο καθένας μπορεί να υποθέσει ότι πρόκειται για γρήγορα αυτοκίνητα δρόμου). Άλλο το 'είναι' και άλλο το γενικό και αόριστο 'έχουν φτιάξει', αναφερόμενος σε ένα βάθος χρόνου...
Σε ό,τι αφορά το παράδειγμά του με την formula 1, είναι κάτι το οποίο επιδέχεται πολλών αμφισβητήσεων.
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
'Τα καλύτερα σπορ αυτοκίνητα του κόσμου είναι τα Ιταλικά'.....Όχι βέβαια! Δεν είπε καθόλου αυτό!!!
Αυτό που είπε είναι ότι οι Ιταλοί έχουν φτιάξει τα καλύτερα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ αυτοκίνητα του κόσμου... Δηλαδή από καιρού εις καιρόν βγάζανε αγωνιστικά αυτοκίνητα που μένανε στην ιστορία. Και άλλοι το κάνανε αυτό, αλλά (μάλλον αυτό εννούσε) η πλάστιγγα τελικά γέρνει προς τους Ιταλούς.
Άλλο αγωνιστικά αυτοκίνητα (όχι δρόμου, αυτό εννοούσε) και άλλο sport αυτοκίνητα (που ο καθένας μπορεί να υποθέσει ότι πρόκειται για γρήγορα αυτοκίνητα δρόμου). Άλλο το 'είναι' και άλλο το γενικό και αόριστο 'έχουν φτιάξει', αναφερόμενος σε ένα βάθος χρόνου...
Σε ό,τι αφορά το παράδειγμά του με την formula 1, είναι κάτι το οποίο επιδέχεται πολλών αμφισβητήσεων.
Αυτό που είπα είπε. Αλλά και αυτό που νομίζεις ότι είπε ισχύει. Άσχετα αν δεν το είπε.
Ίσως τώρα οι προοδευτικάριοι προσπαθήσουν να αλλοιώσουν τα λόγια του γιατί απ' ό,τι φαίνεται ΔΕΝ τους παίρνει να αντιλέγουν..... -
Αυτό που είπα είπε. Αλά και αυτό που νομίζεις ότι είπε ισχύει. Άσχετα αν δεν το είπε.Καλά, βάλε σε video την εκπομπή, να δεις ποιος έχει δίκιο! Δεν θα με βγάλεις τρελό!
Εσύ μάλλον ακούς ό,τι θέλεις. Χώρια που μου φαίνεται ότι έχεις και παρωπίδες... (συγνώμη που στο λέω, αλλά αυτό νομίζω)
-
Αυτό που είπα είπε. Αλά και αυτό που νομίζεις ότι είπε ισχύει. Άσχετα αν δεν το είπε.
Καλά, βάλε σε video την εκπομπή, να δεις ποιος έχει δίκιο! Δεν θα με βγάλεις τρελό!
Εσύ μάλλον ακούς ό,τι θέλεις. Χώρια που μου φαίνεται ότι έχεις και παρωπίδες... (συγνώμη που στο λέω, αλλά αυτό νομίζω)
Είπαμε οι προοδευτικάριοι είναι πάντα εδώ!!! Αθάνατοι και ωραίοι!!! Και χωρίς παρωπίδες....
-
Alfa Romeo, και υπόλοιποι κολλημένοι, κουράζεις και κουράζεσαι...
Το τι είπε ο Κ.Κ. το ξέρουν όσοι είδαν την εκπομπή...
.-
-
Τα τυπικά χαρακτηριστικά ένός τυπικού προοδευτικάριου-σφουγγοκωλάριου!!!
Υποστηρίζω τις politically correct κωλοαπόψεις μου, έτσι για να μην κάνω κακό όνομα και με χαρακτηρίσουν 'κολλημένο', αλλά όταν έρθει η ώρα ο Καββαθάς να μου την πει αμέσως ή εμμέσως τότε είτε κάνω την πάπια είτε παραποιώ τα λόγια του σαν γνήσιος σφουγγοκωλάριος.... -
Τα τυπικά χαρακτηριστικά ένός τυπικού προοδευτικάριου-σφουγγοκωλάριου!!![...]'Ελεος!!!
Ξεκόλλα πριν να είναι πολύ αργά.
Και ναι, υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή εκτός της Alfa Romeo...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Τα τυπικά χαρακτηριστικά ένός τυπικού προοδευτικάριου-σφουγγοκωλάριου!!![...]
'Ελεος!!!
Ξεκόλλα πριν να είναι πολύ αργά.
Και ναι, υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή εκτός της Alfa Romeo...
ΈΛΕΟΣ!!!
Μάθε να έχεις ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ, ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ απόψεις και προσπάθησε να τις εκφράζεις ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙΜΗΜΑ!!! Πριν να ειναι πολύ αργά!!!
Σταμάτα να είσαι politically correct χαρτογιακάς!!! Γίνε ξεχωριστό μέλος στην κοινωνία και σταμάτα να προσπαθείς με κάθε τρόπο να φανείς μετριόφρων και ΚΑΛΟΠΑΙΔΟ!!! -
Πάρτε λοιπόν όλοι απο μια Alfa Romeo Arna (και πρίν την απόσυρση αμα λάχει να'όυμε) για να πάτε κόντρα στο κύμα του politically corectness.
-
ΈΛΕΟΣ!!!Μάθε να έχεις ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ, ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ απόψεις και προσπάθησε να τις εκφράζεις ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙΜΗΜΑ!!! Πριν να ειναι πολύ αργά!!!
Σταμάτα να είσαι politically correct χαρτογιακάς!!! Γίνε ξεχωριστό μέλος στην κοινωνία και σταμάτα να προσπαθείς με κάθε τρόπο να φανείς μετριόφρων και ΚΑΛΟΠΑΙΔΟ!!!Με ξέρεις και από εχθές;;; Δε νομίζω...
Όσο για τις απόψεις, θα θυμηθώ κάτι που είπε ένας οδηγός αγώνων αρκετά χρόνια πριν: ' Οι απόψεις είναι σαν τις κωλ*******ες. Όλοι έχουν από μια.'
Γι' αυτό σε παρακαλώ να μην ασχολήσε με τις απόψεις μου όσο εγώ δεν ασχολούμε με την κ******** σου.
(Το τελευταίο σαφέστατα σε επίπεδο αστεϊσμού και σε καμία περίπτωση οτιδήποτε άλλο )
Τελικά, και κλείνω, υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή εκτός από τα ιταλικά αυτοκίνητα (και για να σε προλάβω, κατά κάποιο τρόπο οδήγω ιταλικό αυτοκίνητο).
-
Μάθε επίσης να μην χρησιμοποιείς ποτέ 'αστεράκια' όταν θέλεις να πεις κάτι. Μάθε να το λες κατάμουτρα, ευθέως, αντρίκια!!!
Εκτός και αν με ξέρεις και από χτες... -
Μάθε επίσης να μην χρησιμοποιείς ποτέ 'αστεράκια' όταν θέλεις να πεις κάτι. Μάθε να το λες κατάμουτρα, ευθέως, αντρίκια!!!
Εκτός και αν με ξέρεις και από χτες...Για λόγους σεβασμού προς το περιοδικό, το φόρουμ και τους άλλους χρήστες δεν ανέφερα τη λέξη ολόκληρη. Ούτως ή άλλως ήμουν αρκετά μακριά από τους άγραφους κανονισμούς του φόρουμ. Και ακριβώς επείδη ΔΕΝ σε ξέρω από χθες έβαλα τα αστεράκια. Τα περί αντρισμού τα αφήνω ασχολίαστα...
-
Μάθε όταν δε θέλεις να προσβάλεις κάποιον να κάνεις την πάπια και να μην γράφεις απολύτως τίποτα. Να κάνεις την πάπια μόνο από σεβασμό προς τον άλλο και όχι όταν δε θέλεις να χαρακτηριστείς 'κολλημένος'....
Τα περί ανδρισμού μπορούν να σχολιαστούν, όταν στηρίζονται στα λεγόμενά μας, τα γραφόμενα και τις πράξεις μας. Η έλλειψη αμεσότητας και ειλικρίνειας είναι μια καλή βάση για να αρχίσει ο σχολιασμός...
-
Να περάσετε όλοι ένα καλό βράδυ Σαββάτου...
Υ.Γ. Με ή χωρίς Αλφα Ρομεο
-
Καλά ο AlfaRomeo είναι για γέλια και για κλάματα!!!
Ένα θα του πω : Ή στραβός είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε...
Όταν σε αμφισβητούν πολλοί για θέματα κοινής λογικής, πάει να πει ότι κάτι δεν πάει καλά...
-
Καλά ο AlfaRomeo είναι για γέλια και για κλάματα!!!Ένα θα του πω : Ή στραβός είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε...
Όταν σε αμφισβητούν πολλοί για θέματα κοινής λογικής, πάει να πει ότι κάτι δεν πάει καλά...
Ξαναπέστο επώνυμα!!! Μη διστάζεις!
-
Ξαναπέστο επώνυμα!!! Μη διστάζεις!Σου είπα ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο. Τι άλλο θες;
Εσύ θες τα στοιχεία μου, σε 'σένα τα έδωσα. Κανείς άλλος δεν μου τα ζήτησε...
(πολύ κακώς βέβαια, αλλά αφού έγινε η μ@λ@κία τι να κάνεις...)Λέγε ότι θες. Απλά μάθε ότι υπάρχουν και άλλες απόψεις. Το να αναρωτιέσαι αν ο άλλος έχει δίκιο δεν κάνει κακό... Ίσα ίσα σου δίνει την δυνατότητα να ανοίξεις τα μάτια σου...
Και επίσης όταν βάζει κάποιος αστεράκια στις λέξεις που χρησιμοποιεί, το κάνει από σεβασμό στο forum και υπευθυνότητα. Όχι από έλλειψη ανδρισμού!!! Τι άλλο θα ακούσουμε Θεέ μου!!!Δεν πρόκειται να σχοληθώ άλλο με την διένεξη, ούτε μαζί σου.
-
Ειρήνη ημίν,τέκνα μου!
(Σ' αυτό το forum έχει χυθεί πιο πολύ αίμα για την Ιταλία απ' ότι στον Β'Παγκόσμιο Πόλεμο...)
"Έχει γούστο" και Κ.Κ