-
Τουλάχιστον ( ή πάλι καλά ; ) δεν δείχνει στο βάθος τον Θερμαϊκό και τον Λευκό Πύργο ....
-
διαφημίζει το roaming ρε
-
'Investigation in USA regarding the organization “United Macedonian Diaspora'
*According to well-placed sources such as the Greek American News Agency in New York, an investigation has been launched against the organization “United Macedonian Diaspora”(UMD), regarding misconduct on finances.
More specifically, the District of Columbia general attorney is investigating, since September 2008, the reports made by an American citizen in relation to UMD’s operations. The president of the organization that represents the interests of the communities of people originating from present day FYROM, Mr. Metto Koloski is accused by statements made to the attorney as working in parallel for the Turkish lobby in Washington through a local consultancy.
Moreover, the UMD is accused that despite the fact that it is a not-for-profit organization, it conducts lobby activities and other activities that are against the local laws and regulations. The situation is still at flux and various sources within the Greek-American community are expecting developments to occur within the first months of 2009.
For a more detailed update on the news, you can read the following text (in Greek): -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
η πιστωτικη καρτα με τη φατσα του μεγαλοαλεξανταρ του μακεντονσκι ειναι σα να βγαλουν οι ιταλοι πιστωτικη καρτα με τη φατσα του σκιπιωνα του αφρικανου. οι αιγυπτιοι τη φατσα του τουταγχαμων. και οι χριστιανοι τη φατσα του χριστουλη. οι παναθηναικοι τη φατσα του βαζεχα. οι ρωσοι του βλαντιμιροβιτς πουτιν. οι αλβανοι του σκαντερμπεγκ. κοκ.
pathetic and epic fail
-
Όσους έχω γνωρίσει στην Ολλανδία είναι τραγικα εθνικιστές. Είχα πέσει σε μια Μουν@ρα και την είχα συφιλιάσει, γιατί μου τα σκότιζε με το μακεδονικό έθνος
Πολύ πόρωση όμως ρε γμτ...
(λογικο είναι αν το σκεφτείς βέβαια) -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Όσους έχω γνωρίσει στην Ολλανδία είναι τραγικα εθνικιστές. Είχα πέσει σε μια Μουν@ρα και την είχα συφιλιάσει, γιατί μου τα σκότιζε με το μακεδονικό έθνος
(λογικο είναι αν το σκεφτείς βέβαια)μήπως ήταν και από το Ohrid και το μικρό όνομά της ξεκινάει από Μ.? κάπου πάει το μυαλό μου...
-
(λογικο είναι αν το σκεφτείς βέβαια)εσυ αλλο επρεπε να κανεις με αυτη και οχι τα εθνικα θεματα......
επρεπε να της δωσεις να καταλαβει τι σημαινει Ελληνας..... -
Άμα ακούω τέτοιες παπαριές για το επιούσιο έθνος στο οποίο έχω την τιμή να ανήκω, εμείς γαμάμε, καταγόμαστε απ τα κάτουρα του μεγάλου αλεξάνδρου και δε συμμαζεύεται, κόβω λάσπη. Το αυτό ισχύει και δι ημας βέβαια.
Πρέπει να βρώ καμιά φωτό της απ το φατσοβιβλίο ενός φίλου να την ανεβάσω, για να δείτε τί βγάζουν αυτά τα τιμημένα χώματα
-
Άμα ακούω τέτοιες παπαριές για το επιούσιο έθνος στο οποίο έχω την τιμή να ανήκω, εμείς γαμάμε, καταγόμαστε απ τα κάτουρα του μεγάλου αλεξάνδρου και δε συμμαζεύεται, κόβω λάσπη. Το αυτό ισχύει και δι ημας βέβαια.Πρέπει να βρώ καμιά φωτό της απ το φατσοβιβλίο ενός φίλου να την ανεβάσω, για να δείτε τί βγάζουν αυτά τα τιμημένα χώματα
πλακα κανω.......
ενταξει μην παρεξηγηθεις..... -
Σώπα μωρε, πλάκα κάνουμε.
Το επιούσιο έθνος αναφεροταν και σε αυτούς, εξ ού και το δι ημας -
άμα δεν βάλεις φωτό μη ξαναγράψεις στο τοπικό τούτο...
-
**Σας γνωρίζω ότι σε Αμερικάνικο φόρουμ, διεξάγεται μια δημοσκόπηση με θέμα 'Είναι η Μακεδονία Ελληνική η όχι ?'
όποτε θέλετε να πληροφορηθείτε την εξέλιξη της δημοσκόπησης πιέστε http://www.topix.com/forum/world/macedo ... 2GN8ROHT8K και θα βλέπετε αμεσως το αποτέλεσμα της στίμης.....Press Vote....για να ψηφίσετε
Press Results , για να δείτε την εξέλιξη των αποτελεσμάτων** -
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
**Σας γνωρίζω ότι σε Αμερικάνικο φόρουμ, διεξάγεται μια δημοσκόπηση με θέμα 'Είναι η Μακεδονία Ελληνική η όχι ?'
όποτε θέλετε να πληροφορηθείτε την εξέλιξη της δημοσκόπησης πιέστε http://www.topix.com/forum/world/macedo ... 2GN8ROHT8K' target='_blank και θα βλέπετε αμεσως το αποτέλεσμα της στίμης.....Press Vote....για να ψηφίσετε
Press Results , για να δείτε την εξέλιξη των αποτελεσμάτων**The Topix page you requested was not found
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
όποτε θέλετε να πληροφορηθείτε την εξέλιξη της δημοσκόπησης πιέστε http://www.topix.com/forum/world/macedo ... 2GN8ROHT8K' target='_blank' target='_blank και θα βλέπετε αμεσως το αποτέλεσμα της στίμης.....Press Vote....για να ψηφίσετε
Press Results , για να δείτε την εξέλιξη των αποτελεσμάτων**The Topix page you requested was not found
Άνοιξε κανονικά εδώ...
-
Τωρα ναι δουλευει.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τωρα ναι δουλευει.η δημοσκοπηση παει καλα υπερ εμας......
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Τωρα ναι δουλευει.
η δημοσκοπηση παει καλα υπερ εμας......
άμα τελειώσει και βγεί υπέρ μας θα μας δώσουν και το trademark
-
Why not? Eδώ πατεντάρουν το double click στο mouse άλλοι...
-
'Ωραία' θέματα συζήτησης έχουν στο εν λόγο site:Most Popular
Pope Benedict XVI Wants to Save Humanity From Homosexuality 12,692
Open Lesbian Gang Raped in California 4,017
Man Leaves Child In Freezing Car While He Visits Teen Girl 1,436
Seeking Common Ground: Gun Politics 2,060
Unemployment Filings Reach 26-Year High 1,573
Mom accused of smoking marijuana with teen kids 2,673 ( προχωρημένα πράματα , μετά μας φταίνε οι κινέζοι)
-
O Mέγας Αλέξανδρος ήταν Αλβανός...
http://albhistory.netfirms.com/famousal ... ander.html
Τα συμπεράσματα δικά σας...
Αιφνίδια αναγνώριση των Σκοπίων ως Δημοκρατία της Μακεδονίας