-
Αυτό χθές για τους Μακεδόνες του Αιγαίου το ακούσατε
Τι αλλο θα βγάλουν ακόμη.
Εγω περίμενα οτι θα χτίζανε αυτον πόλεμο για μέτα από 50 χρόνια αλλά αυτοί μάλλον το πάνε για την επόμενη τετραετία
Η ιστορία έδειξε ότι οι πόλεμοι στα Βαλκάνια συμφέρουν. είναι γρήγοροι με μικρές απώλειες και μικρές μεταπολεμικές επιπτώσεις. -
Απορία.
Μήπως, λέω μήπως, η αμερικάνική στάση, πέραν της συνήθους πολιτικής που ακολουθούν οι ΗΠΑ για τη Βαλκανική, συνδέεται και με την επερχόμενη παραγγελία μαχητικών αεροπλάνων?? -
μπααα οι Τούρκοι μόνο 'πουλάνε' αεροπλάνα.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Εγώ για το θέμα Σκοπίων θα αναφέρω απλά δυο περιστατικά που έζησα σε Λάρισα και Θεσ/νίκηΛΑΡΙΣΑ 2003
Είμαι σε γεύμα και ομιλώ με περιχαρη βιοτέχνη της Λάρισας που μου κοκορεύεται ότι εδώ και 1 χρόνο έχει βιομηχανία στα Σκόπια πάει πάνω Τρίτη και γυρνάει Παρασκευή και τους έχεις να του κάνουν πίπ@ςΣΑΛΟΝΙΚΑ 2004
Στο διπλανό τραπέζι κάθονται τρεις 40άρες μπουμπούδες σαν αυτές που παίζουν στους ΑΜΑΝ μιλάμε για μεγάλο show... και σε κάποια φάση χτυπάει τηλέφωνο ο Μήτσος άντρας της μίας ο οποίος θα πέρναγε Γευγελή (αν το λέω σωστά) και θα γύρναγε το βραδάκι και του έκαναν οι μπουμπούδες παραγγελείες σε τσιγάρα κλπ και στο τέλος του λέει
' Μήτσο μην ξεχάσεις να βάλεις και βενζίνη!!!'
IMO Δυστυχώς τώρα το πουλάκι πέταξε!!!!
Να την ονομάσουμε Σκλαβομακεδονία δλδ;
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Εγώ για το θέμα Σκοπίων θα αναφέρω απλά δυο περιστατικά που έζησα σε Λάρισα και Θεσ/νίκηΛΑΡΙΣΑ 2003
Είμαι σε γεύμα και ομιλώ με περιχαρη βιοτέχνη της Λάρισας που μου κοκορεύεται ότι εδώ και 1 χρόνο έχει βιομηχανία στα Σκόπια πάει πάνω Τρίτη και γυρνάει Παρασκευή και τους έχεις να του κάνουν πίπ@ςΣΑΛΟΝΙΚΑ 2004
Στο διπλανό τραπέζι κάθονται τρεις 40άρες μπουμπούδες σαν αυτές που παίζουν στους ΑΜΑΝ μιλάμε για μεγάλο show... και σε κάποια φάση χτυπάει τηλέφωνο ο Μήτσος άντρας της μίας ο οποίος θα πέρναγε Γευγελή (αν το λέω σωστά) και θα γύρναγε το βραδάκι και του έκαναν οι μπουμπούδες παραγγελείες σε τσιγάρα κλπ και στο τέλος του λέει
' Μήτσο μην ξεχάσεις να βάλεις και βενζίνη!!!'
IMO Δυστυχώς τώρα το πουλάκι πέταξε!!!!
Στη βούβα που λέει κι ο ντελαμαγκε ντε βοτανικ(=alter).
-
Ο χρήστης klong έγραψε:
Εγω περίμενα οτι θα χτίζανε αυτον πόλεμο για μέτα από 50 χρόνια αλλά αυτοί μάλλον το πάνε για την επόμενη τετραετία
Η ιστορία έδειξε ότι οι πόλεμοι στα Βαλκάνια συμφέρουν. είναι γρήγοροι με μικρές απώλειες και μικρές μεταπολεμικές επιπτώσεις.Εχει χαθει η μπαλα και η σοβαροτητα! Ποιος θα κανει πολεμο σε ποιον; Θα κανει εισβολη η Φυρομ στην Ελλαδα;
Τα ακουτε, τα πιστευετε και τα αναμεταδιδετε;
-
Είναι αυτό που λέμε...think small!!
-
Ε ναι βρε** greo**,τι απορείς,θα μας την πέσουν οι Φυρομιανοί στα ίσα και παλικρίσσα να 'ουμ',2 εκ. αυτοί 10 εμείς,θα μας πάρουν παραμάζωμα.
Και επειδή εμείς θα παρακολουθούμε ειδήσεις στο STAR για το clubbing στη Μύκονο,παίζει και να μην πάρουμε χαμπάρι τι γίνεται.Και αν τελικά πάρουμε χαμπάρι, για να τη γλυτώσουμε θα στείλουμε στο μέτωπο στην πρώτη γραμμή τον Γαλάτη με τον Κωστέτσο και μόλις τους δουν οι Φυρομιανοί,θα κάνουν όπισθεν ολοταχώς.
Ποιό πιθανό είναι να ξεσπάσει πόλεμος π.χ. μεταξύ Πελοποννήσου και Σικελίας (λέμε τώρα).
Ετοιμάσου να αλλάξεις knick στο forum,αν μας υποτάξουν,εσύ σε greovski και εγώ σε pjathanaski και ο kouk σε movovski
-
To forum να γίνει furom !
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εχει χαθει η μπαλα και η σοβαροτητα!
συνηθισμενο πραγμα στα βαλκανια
-
Ρε παιδιά στο περιοδικό τρίτο μάτι έχει φωτογραφίες νατοικής δύναμης
(φαντάρων) των σκοπίων με αυτοκόλητο επάνω τους μακεδονία και νατοικό.
Υποδέχτηκαν λέει τον μακεδόνα υπουργό τους κιόλας!!!!!!!!!!!!!
Δίπλα είναι η βάση της ελληνικής αποστολής!!!!!!!!!
Καλά κανένας πολιτικός δεν ξέρει τίποτα !!!!!!!!! -
Ο χρήστης THOIDIS έγραψε:
Καλά κανένας πολιτικός δεν ξέρει τίποτα !!!!!!!!!Σιγά μην διαβάσει ο πολιτικός Τρίτο Μάτι, το βράδυ που θα συζητιέται το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό θα είναι στο καφενείο της βουλής και θα βλέπουν Τσέλσι
-
Ο χρήστης THOIDIS έγραψε:
Καλά κανένας πολιτικός δεν ξέρει τίποτα !!!!!!!!!Ξερεις ποσα Φίατ και Άλφα εχω δει με αυτοκολλητο Φερράρι;
-
Ο χρήστης klong έγραψε:
Η ιστορία έδειξε ότι οι πόλεμοι στα Βαλκάνια συμφέρουν. είναι γρήγοροι με μικρές απώλειες και μικρές μεταπολεμικές επιπτώσεις.Γιατί εσύ τώρα το άκουσες ?
Λέγονται και Μακεδόνες του Πιρίν.........
(Πιρίν = περιοχή της Βουλγαρίας) -
οι βουλγαροι τους εχουν αναγνωρισει;
ποιες χωρες δεν τους εχουν αναγνωρισει;παντως οι αμερικανοι ειδαν οτι δεν τους παιρνει και αρχισαν τις ξαφνικες επισκεψεις του Νιμιτς στα Σκοπια...ορεξη τους ειχε να τους βλεπει κ αυτος ...
οι δε 'φιλοι' μας ευρωπαιοι δηλωσαν οτι εφοσον ενα μελος δεν συμφωνει δεν προχωραμε την διαδικασια εναρξης συνομιλιων.
Μηπως πρεπει να παταμε συχνοτερα 'ποδι' ;
-
Παιδιά, αφήστε το 'Τρίτο Μάτι' κατά μέρος... Και το Άβατον/Άπατον και όλα τα χαζά συνωμοσιολογικά/ουφολογικά/μπουρδολογικά. Άκου... Να μας κηρύξουν τον πόλεμο οι σκοπιανοί. Ωραία, να μας κηρύξουν πόλεμο, να τους την πέσουν τα Block52+ μας, να τους αφανίσουν τις ένοπλες δυνάμεις και μετά να τους την πέσουν και οι ουτσεκάδες για το Τέτοβο.
Και ο GTSi έχει δίκιο. Μήπως πρέπει να πατάμε πιο συχνά πόδι;
-
Ο χρήστης GTSi έγραψε:
οι βουλγαροι τους εχουν αναγνωρισει;
ποιες χωρες δεν τους εχουν αναγνωρισει;παντως οι αμερικανοι ειδαν οτι δεν τους παιρνει και αρχισαν τις ξαφνικες επισκεψεις του Νιμιτς στα Σκοπια...ορεξη τους ειχε να τους βλεπει κ αυτος ...
οι δε 'φιλοι' μας ευρωπαιοι δηλωσαν οτι εφοσον ενα μελος δεν συμφωνει δεν προχωραμε την διαδικασια εναρξης συνομιλιων.
Μηπως πρεπει να παταμε συχνοτερα 'ποδι' ;
Η Βουλγαρία ήταν η πρώτη χώρα που τους αναγνώρισε όχι όμως σαν εθνότητα......
-
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 008_224518
Τώρα αυτό ------> 'Ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευ. Αντώναρος κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών της ΠΓΔΜ Αντόνιο Μιλοσόσκι (με τις οποίες κάλεσε τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή να ξεκαθαρίσει αν τον ενδιαφέρει περισσότερο η σταθερότητα στην κοινοβουλευτική του ομάδα ή στην περιοχή) έκανε λόγο για άκομψες δηλώσεις, τις οποίες, όπως σημείωσε, δεν πρόκειται να σχολιάσει.' να το εκλάβω ως αναφορά στα εσωτερικά προβλήματα των Σκοπιανών με τους Αλβανόφωνους, ή ως απειλή προς εμάς....;;;;
-
θεωρουμε δικαια οτι οι σκοπιανοι δεν εχουν το δικαιωμα να λεγονται μακεδονες και να καπηλευονται την ιστορια.
μηπως ομως και εμεις δεν εχουμε το δικαιωμα να λεγομαστε Ελληνες? μηπως αραγε ντροπιαζουμε και μαγαριζουμε την ιστορια μας και τους προγονους μας με ολα τα καθημερινα μας καμωματα?τι ειμαστε? μια χωρα βυθισμενη στη διαφθορα, οπου ανικανες μετριοτητες παραγκωνιζουν τους αξιους. μια χωρα που βρωμικοι δεν ειναι μονο οι πολιτικοι αλλα και οι περισσοτεροι πολιτες, με τα αυθαιρετα, τα λαδωματα, τις μεταγραφες στα πανεπιστημια, τις ψευτομαγκιες και τις λαμογιες.
ειμαστε εμεις αυτοι που σε διεθνες επιπεδο ξεφτιλιζομαστε καθημερινα, δεχομενοι διπλωματικες ηττες ακομα και απο τα σκοπια, εμεις που ψηφιζουμε αυτους τους μιζερους κλεφτοκοταδες για πολιτικους μας, εμεις, εμεις, εμεις...νομιζει κανεις οτι αν μας εβλεπε ο μεγας αλεξανδρος ή ο λεωνιδας, θα μας καμαρωνε?? θα ηταν περηφανος για τους απογονους του? μαλλον οχι.. το πιο πιθανο ειναι να διακηρυττε οτι απογονοι του ειναι οι καλας του αφγανισταν και οτι δεν εχει καμια σχεση με τους νεοελληνες, και να γυριζε παλι γρηγορα στο χωμα...
οι σημερινοι ελληνες ειναι στο μεγαλυτερο τους ποσοστο ενας διεφθαρμενος, ψευτομαγκικος λαος που δεν του αξιζει τιποτα παραπανω απο αυτα που παθαινει σημερα. οι λιγοι καλοι ελληνες που απεμειναν ή φευγουν στο εξωτερικο ή αδικουνται καθημερινα στην ελλαδα.επομενως, μη λεμε για τα σκοπια. ας δουμε πρωτα τι γυφτοι γιναμε εμεις..
-
Εν τω μεταξύ όμως, δεν μπορούμε να αφήνουμε τα ποντίκια να βρυχώνται...
Αιφνίδια αναγνώριση των Σκοπίων ως Δημοκρατία της Μακεδονίας