-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ηλία,τί ακριβώς νά σου στείλουμε μέ Ρ.Μ.;Μόλις διόρθωσε ο ΟΤΕ το πρόβλημα της σύνδεσής μου (από την περασμένη Κυριακή) και επανέρχομαι: Σε συνέχεια της ιδέας του beachbum, εννοούσα τα πλήρη μας στοιχεία, ώστε να τα στείλουμε μαζί με την επιστολή. Η να τη στείλουμε δίχως υπογραφές;
-
Οταν λές υπογραφές,εννοείς 'μέ τό χέρι';
Αυτό πώς μπορεί νά γίνει;
Δέν αρκούν τά υπόλοιπα στοιχεία μας; -
Ηλία, νομίζω ότι το ονοματεπώνυμό μας αρκεί.
-
αργούμε πολύ πάντως.... θα ξεχαστεί η ιστορία...
Σπύρος
-
Νά στείλουμε όλοι τό ονοματεπώνυμο στόν Ηλία (ή καί ότι άλλο χρειαστεί) ή νά ανοίξουμε στίς 'ανακοινώσεις' ένα τόπικ,όπου θά γράψουμε σάν αρχικό κείμενο,τό κείμενο πού θά στείλουμε,καί μετά όλοι θά ποστάρουμε τό ονοματεπώνυμό μας;
Τί λέτε; -
καλό είναι να μη δημοσιοποιούμε τα στοιχεία μας έτσι ανοιχτά φίλε Κυνηγέ. Ας τα μαζέψει κάποιος με pm ή με e-mail. Ας γίνει επισημασμένο μόνο το κείμενο να 'χτυπάει' στο μάτι όμως.
Σπύρος
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Γιατί το ίδιο κείμενο δεν το στέλνουμε με email στηνΠρόεδρο της Βουλής
CC:Στα Κόμματα,Στα ΜΜΕΣαν άτομα που συμμετέχουμε σε διάφορα αυτοκινητιστικά φόρουμ?
Είναι νομίζω διαφορετικό να πάρουν 1000 emails από μία επιστολή που μπορεί να 'παραπέσει'!
Επίσης μπορούμε να στείλουμε την επιστολή και σε φίλους που δεν συμμετέχουν στο φόρουμ αλλά συμφωνούν για την κίνηση αυτή!
ΠΟΛΥ καλό!
edit: Πράγματι, αρκεί το ονοματεπώνυμό μας κάτω από την επιστολή. Και ίσως είναι καλύτερα έτσι, γιατί αν πάρουν πολλά e-mails, σε ποιόν θα απαντήσουν; Εγώ πάντως είμαι έτοιμος, χτυπήστε με! -
o.k. Ηλία.
σού στέλνω ΡΜ. -
μαζεύει υπογραφές ο Ηλίας δηλαδή? Αν ναι, ποια στοιχεία μας πρέπει να δώσουμε??? (πχ. χρειάζεται επάγγελμα? διεύθυνση? τηλέφωνο? τι?)
Σπύρος
-
Μόνο ονοματεπώνυμο τού έχστειλα εγώ.
Αν θά χρειαστεί οτιδήποτε άλλο,θά μας πεί.
Τελικά οι επίσημοι 4Τ δέν έλαβαν θέση,έτσι δέν είναι;
Οπότε,πώς θά 'συστηθούμε'; -
δεν έλαβαν θέση, όχι. Εγώ θα το ήθελα πολύ πάντως, αν και είναι λεπτή η θέση τους απ'ότι καταλαβαίνεις. Ας μας πει κάποιος mod που τα ξέρει καλύτερα πώς θα έπρεπε να 'συστηθούμε'.
Σπύρος
EDIT: Ηλία έχεις pm και από μένα
-
Εστειλα κι εγώ στον Ηλία ονοματεπώνυμο μόνο , αν χρειαστεί κάτι άλλο ...
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Εστειλα κι εγώ στον Ηλία ονοματεπώνυμο μόνο , αν χρειαστεί κάτι άλλο ...me too.
-
Μέλη μιας διαδικτυακής παρέας γνωστού αυτοκινητιστικού περιοδικού!
Αυτό νομίζω φτάνει!
Ηλία το δικό μου ονοματεπώνυμο το ξέρεις!!!Αλλά το στέλνω!! -
Μ 2
-
Για πάμε λοιπόν
-
Μόλις έστειλα κι εγώ!
-
Ωπ, μόλις το είδα!
Αν κατάλαβα καλά, στέλνουμε τα ονόματά μας με pm στον ililia;
το στέλνω...
-
Ο χρήστης Proto έγραψε:
Ωπ, μόλις το είδα!Αν κατάλαβα καλά, στέλνουμε τα ονόματά μας με pm στον ililia;
το στέλνω...
μόνο αν συμφωνείς με το κείμενο στην προηγούμενη σελίδα
Σπύρος
EDIT: προ-προηγούμενη!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
EDIT: προ-προηγούμενη!
Είμαι Ο.Κ. όπως και να έχει. Αν καταπιαστούμε με βελτιώσεις του κειμένου θα χάσουμε χρόνο. Μην γίνει η ιστορία όπως στην ταινία 'Η ζωή του Brian'!
Επιστολή διαμαρτυρίας φορουμάδων