-
Mε ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι στο περίπτερο του 106sportClub τη θέση του 106rallye (του vagelis παρακαλώ )
http://www.grovestreet.com/jsp/onepic.jsp?id=542611...πήρε ένα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ 106 look MAXI http://users.otenet.gr/~ksidiras/Autoex01.jpg
-
H εκθεση μετρια εως κακη,σε καμμια περιπτωση δεν αξιζει τα 8Ε.
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Το καλύτερο έκθεμα ήταν η κοπέλα που μοίραζε τα φυλλάδια σε περιοδικό βελτίωσης!Τι πόδι ήταν αυτό!!?Κατά τα άλλα δεν μου άρεσε η έκθεση...
τις εχω φοτο αυτες τις 2 μου@@@@@@@@ρες πως γινετε να τις βαλω στο φορουμ?
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
H εκθεση μετρια εως κακη,σε καμμια περιπτωση δεν αξιζει τα 8Ε.μετρια τη λες κακη δεν τη λες το αντιτιμο μπορουσε να ηταν απο 6 εως 7 ευρο οχι και 8 δεν ειναι θεμα το 1 η 1.50 ευρο αλλα περσι η διεθνεις ηταν στα 7 ευρο και ηταν και καλη
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
H εκθεση μετρια εως κακη,σε καμμια περιπτωση δεν αξιζει τα 8Ε.θα μου επιτρεψεις να διαφωνισψ μαζι σου.
εγω την βρηκα πολυ καλη και ενδιαφερουσα οπως σχεδον ολοι.
εν αντιθεση με την αλλη που εγινε πριν λιγο καιρο στο ελληνικο που ηταν απαραδεκτη!! -
Παιδια εγω πηγα σημερα στην εκθεση για να ειμαι ηληκρινης σεν θα πω και οτι τρελαθηκα αλλα ουτε και οτι ηταν χαλια μαλλον μετρια προς καλη θα την ελεγα παντος ολα τα λευτα στην εκθεση δεν ηταν τα αυτοκινιτα ουτε οι μηχανες αλλα ηξανθια στο ισογιο διπλα στο κιτρινο bravo αλλα και η κοπελα απο το burn out στον πρωτο. Μιλαμε ιδιος με την ξανθια ειχε χαζεψη ολη η εκθεση ολοι εκει στριφογυριζαν και εκαναν οτι εβγαζαν φοτογραφιες το bravo
-
Ο χρήστης panoscorfu έγραψε:
Παιδια εγω πηγα σημερα στην εκθεση για να ειμαι ηληκρινης σεν θα πω και οτι τρελαθηκα αλλα ουτε και οτι ηταν χαλια μαλλον μετρια προς καλη θα την ελεγα παντος ολα τα λευτα στην εκθεση δεν ηταν τα αυτοκινιτα ουτε οι μηχανες αλλα ηξανθια στο ισογιο διπλα στο κιτρινο bravo αλλα και η κοπελα απο το burn out στον πρωτο. Μιλαμε ιδιος με την ξανθια ειχε χαζεψη ολη η εκθεση ολοι εκει στριφογυριζαν και εκαναν οτι εβγαζαν φοτογραφιες το bravoΑχχχχχχχ......
Απλα πανεμορφη....Κοιταζαμε το Swift του Φωτεινελη κ λεγαμε οτι στη Ριτσωνα κ στην Αιγειρα ακουγοταν απο την εκκινηση και οταν γυρισαμε κ ειδαμε χασαμε την μιλια μας... -
Κατάλαβα: H ΑUTO-EXELIXIS, έγινε AUTO-IKANOPOIISIS!!!!
Χωρίς παρεξήγηση, έτσι?
ΥΓ: Mαζί με τα φυλλάδια, μήπως οι κοπέλες μοιράζουν και αριθμούς κινητών?
-
Χεχεχε δυστυχως δεν υπαρχει τετοια προβλεψη...
-
Kρίμα...
Δεν πειράζει, και το μάτι καλό είναι!Παρεπιπτόντως φίλε CLIO-V6, αύριο που θα πάω έκθεση παίζει να είμαι με κάποιον γνωστό σου, τον Γιώργο με το μπλε TWINGO. Υποθέτω θα είσαι στο περίπτερο του club, έτσι?
-
Κατα πασα πιθανοτητα εκει θα ειμαι...
Θα τα πουμε απο κοντα. -
Προσωπικα, ακομα δεν εχω καταφερει να γυρισω την εκθεση ολοκληρη..
Οι μεχρι τωρα εντυπωσεις μου εχουν ως εξης:
Τα περισσότερα περιπτερα των εκθετων ειναι προσεγμένα.
Το ιδιο και το στησιμο της εκθεσης. Ειναι γενικά καλό.
Ομως απο νεα προϊόντα, δεν εχουμε κατι τρομερα ενδιαφέρον.. Τα τετριμένα, και μερικες φορές ανταλλακτικά χωρις ουσια..
Φαναρια, φανταχτερές ζάντες, body kits.. Ενα 'κύμα' δηλ που τα τελευτάια χρόνια κατακλύει την αγορά.
Λίγα ειναι τα 'περίπτερα' που μου εχουν φανει ενδιαφέροντα.Βεβαια για καποιους τα παραπανω εχουν ενδιαφέρον και για καποιους αλλους οχι. Ολα σχετικα είναι, και η αγορά ακομα πιο σχετική.
Παντως σε γενικες γραμμές, θα χαρακτήριζα την εκθεση 'περιποιημένη'
-
Πήγα χθές στην έκθεση και μπορώ να πώ οτι με ικανοποίησε.Επαθα πλάκα με αυτήν την πανέμοργη alfa romeo δίπλα στο greek renault club και φυσικά με μια άλλη πανέμορφη στο περίπτερο της bp με την οποία έπιασα κουβέντα αλλά κινητό δεν πήρα,αντιθέτως της έδωσα το δικό μου
-
Ο χρήστης bug έγραψε:
Πήγα χθές στην έκθεση και μπορώ να πώ οτι με ικανοποίησε.Επαθα πλάκα με αυτήν την πανέμοργη alfa romeo δίπλα στο greek renault club και φυσικά με μια άλλη πανέμορφη στο περίπτερο της bp με την οποία έπιασα κουβέντα αλλά κινητό δεν πήρα,αντιθέτως της έδωσα το δικό μουΚαλά βρε, στην alfa romeo έδωσες το κινητό σου?
Πάντως η έκθεση ήταν σαφώς καλύτερη από άλλες φορές, αλλά τα 8 Ευρώπουλα μου φαίνονται πολλά, όταν η Διεθνής πέρσι είχε 7...
Εμένα μου κάνει εντύπωση τελικά η φτώχια του Έλληνα, που από τη μια διαμαρτύρεται για τα λεφτά που του λείπουν και από την άλλη ήταν ο τόπος γεμάτος 'τούμπανα', με άλογα 'στραγάλια' και ICE εκατομμυρίων... Άσε που αν μάζευες και αυτά που ήταν παρκαρισμένα απ' έξω, έφτιαχνες μια δεύτερη έκθεση... Φτώχια καταραμένη σας λέω...
Ας είναι όμως καλά οι πιστωτικές...
AUTO-MOTO EXELIXIS 2004