-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Έχεις μετρήσει και στατικό και δυναμικό αβανς;
Ο ρυθμιστής υποπίεσης του αβανς δουλεύει ΟΚ; Μήπως η μεμβράνη του είναι ξερή;http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=215664
Ψάχνω μαγαζί με τέτοια λάμπα
Λάμπα αβάνς όπως μου είπε ο Χρήστος ή στροβοσκόπιο όπως το λένε οι ξένοιΣε 'παραδοσιακό' ηλεκτρολογείο αυτοκινήτου θα πρέπει να έχουν.
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Έχεις μετρήσει και στατικό και δυναμικό αβανς;
Ο ρυθμιστής υποπίεσης του αβανς δουλεύει ΟΚ; Μήπως η μεμβράνη του είναι ξερή;http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=215664
Ψάχνω μαγαζί με τέτοια λάμπα
Λάμπα αβάνς όπως μου είπε ο Χρήστος ή στροβοσκόπιο όπως το λένε οι ξένοιΣε 'παραδοσιακό' ηλεκτρολογείο αυτοκινήτου θα πρέπει να έχουν.
Θα περάσω και από Σπ,Πάτση να ρωτήσω
Ευχαριστώ!
-
Το Praktiker σίγουρα έχει λάμπες αβάνς.
-
Θα πάω και Praktiker τότε!
Νέα δεδομένα.
ΝΟΜΙΖΩ ότι όταν πατήσω γκάζι τέρμα και ανεβάσει στροφές όσο πάει...αν το δοκιμάσω μετά δεν το κάνει.Ύποπτο και μυρίζει καρμπυρατέρ που μπουκώνει ...
Αλλά μπουκώνει ακόμα και στο ρελαντί?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Το Praktiker σίγουρα έχει λάμπες αβάνς.Θυμάσαι να έχεις δει?
Τιμή?Σπ.Πάτση βρήκα και έχουν όλοι την ίδια μάρκα.
Το πιο φτηνό 30 ευρώ.
Πολύ πλαστικούρα αλλά για την δικιά μου χρήση (1 φορά το χρόνο) μάλλον κάνει....Και πάλι το σκέφτομαι γιατι αμφιβάλω αν είναι αβανς η θέμα καρμπυρατέρ.
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Θα πάω και Praktiker τότε!Νέα δεδομένα.
ΝΟΜΙΖΩ ότι όταν πατήσω γκάζι τέρμα και ανεβάσει στροφές όσο πάει...αν το δοκιμάσω μετά δεν το κάνει.Ύποπτο και μυρίζει καρμπυρατέρ που μπουκώνει ...
Αλλά μπουκώνει ακόμα και στο ρελαντί?
Στο καρμπυρατέρ δύο πράγματα μπορείς να ελέγξεις. Τα ζιγκλέρ αν είναι τα σωστά και το φλοτέρ (αν κλείνει την παροχή στο σωστό ύψος. Ααα! και τυχόν πρόβλημα φλαντζών (στεγανοποίηση). Αν αυτά τα έχεις ελέγξει, τότε είσαι ΟΚ!
Ένα παρόμοιο πάντως πρόβλημα (τώρα το θυμήθηκα), είχα με ένα renault5.
Είχε παρουσιαστεί μετά από αλλαγή πολλαπλασιαστή. Ο παλιός (Valeo) είχε καεί και μου έβαλαν κάποιον γιαπωνέζικο (με ίδια χαρακτηριστικά), ο οποίος έδειχνε να δουλεύει σωστά. Όταν αλλάχθηκε με Valeo, το πρόβλημα λύθηκε!
Και γω τότε είχα δισταγμό/κόψιμο στο ανέβασμα και (δεν θυμάμαι γιατί) είχα προσανατολιστεί στην τροφοδοσία (χωρίς αποτέλεσμα βέβαια!)
Πάντως δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις στροβοσκόπιο! Βρες έναν 'παλιό' ηλεκτρολόγο που να 'χει. Και για να το χρησιμοποιήσεις σωστά, πρέπει να μάθεις τις γωνίες προπορείας σε διάφορες στροφές του κινητήρα (και τα αντίστοιχα σημάδια στον στροφαλοφόρο). Το μηχάνημα που έχουν οι ηλεκτρολόγοι (τουλάχιστον είχαν!) είχε και ένδειξη στροφών του κινητήρα (έπαιρνε σήμα απο το μπουζοκαλώδιο του πρώτου κυλίνδρου, όπως εξάλλου και η στροβοσκοπική λάμπα παίρνει σήμα από κει για το πότε θα ανάψει). -
Ναι, κάποια στιγμή που δεν θα βαριέμαι θα πρέπει να κοιτάξω το carb. αν και πάλι πιστεύω ότι δεν νομίζω να είναι αυτό.
Για το στροβοσκόπιο, είναι κάτι που θα μείνει και θα ρυθμίζω το αβάνς έτσι και όχι με τον στατικό τρόπο.
Αν και όλοι λένε ότι σε ένα απλό αυτοκίνητο όπως το ami, κανείς σχεδόν δεν χρησιμοποιεί λάμπα για αβάνς.Θα σας ενημερώσω με νεότερα σε λίγες ώρες που θα πάω κάπου με άλλο πολλαπλασιαστή!
Α!Όταν κάποιος βάζει χειρότερη βενζίνη από όσο πρέπει, δίνει ή παίρνει αβάνς?
Ίσως και αυτό είναι ένα πρόβλημα και μπορούσα να δοκιμάσω να βάλω μια φορά σούπερ αμόλυβδη να δω...(@()* αφού έβαλα σήμερα βενζίνη -
Καλύτερα νά μή δοκιμάσεις αμόλυβδη Κώστα.
Μή σού δημιουργήσει πρόβλημα στίς βαλβίδες.
Και φυσικά,αλλάζοντας βενζίνη,δέν αλλάζει τό αβάνς. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καλύτερα νά μή δοκιμάσεις αμόλυβδη Κώστα.
Μή σού δημιουργήσει πρόβλημα στίς βαλβίδες.
Και φυσικά,αλλάζοντας βενζίνη,δέν αλλάζει τό αβάνς.Και εγώ το φοβάμαι αλλά σχεδόν όλοι οι ξένοι βάζουν αμόλυβδη.
Για 100 kms δεν θα έχω πρόβλημα.Δεν αλλάζει το αβάνς αλλά το αβάνς που έχω είναι για 98 οκτάνια και όχι «ελληνικά» 96!
-
Στο haynes λέει ότι όταν ρυθμίζεις το αβάνς με στροβοσκόπιο τότε τα 2 σημάδια που έχεις βάλει πρέπει να είναι στην ίδια γραμμή όταν είσαι στο ρελαντί ενώ αρχίζουν να απομακρύνονται όταν ανεβαίνουν οι στροφές.
Αν δεν υπάρχει στροφόμετρο πως ξέρω πότε είμαι ακριβώς στο ρελαντί (το σωστό ρελαντί εννοώ) ώστε να ρυθμίσω εκεί το αβάνς?
-
Δυο περιπτώσεις για έλεγχο που πιθανό είναι να σου δημιουργούν το πρόβλημα.
Πρέπει να έχεις χειροκίνητο τσοκ. Αν ναι κοίταξε την ντίζα του και σιγουρέψου ότι κλίνει εντελώς, γιατί αν μένει έστω και λίγο ανοικτό δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα.
Επίσης έλεγξε αν η φλάντζα του καρμπιρατέρ με την πολλαπλή εισαγωγής είναι οκ, γιατί αν τραβάει αέρα από εκεί κάνει το μείγμα σου φτωχό και είναι λογικό να μην δουλεύει σωστά ο κινητήρας.
Όσο για την στροβοσκοπική λυχνία στα γράφω στο άλλο θέμα σχετικά με τα ηλεκτρικά. -
Νομίζω είμαι πολύ κοντά στο πρόβλημα!
Πρόκειται κατά 99% για καρμπυρατέρ και για να είμαι ακριβής σας δίνω 2 απαντήσεις ξένων που σε συνδυασμό με την άποψη του παλιού μηχανικού κατέληξα...later Dyanes have
this flat spot - if you increase primary jet from 105 to 115 it cures
it completely.
Another possibility is that the secondary throttle butterfly is not
closing properlyκαι
Some Ami carbs are quite frankly rubbish and there are
often problems at the point where the primary choke is
approaching maximum opening. It is something to do
with the emissions settings on the carb and the carbs
fitted with a supplementary air jet are apparently the
worst. -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Και εγώ το φοβάμαι αλλά σχεδόν όλοι οι ξένοι βάζουν αμόλυβδη.
Για 100 kms δεν θα έχω πρόβλημα.Δεν αλλάζει το αβάνς αλλά το αβάνς που έχω είναι για 98 οκτάνια και όχι «ελληνικά» 96!
Μα καλά! Πως τα βολεύουν οι ξένοι; Βάζουν προσθήκες μολύβδου (ενώσεών του);
Επίσης με τα καυσαέρια τι κάνουν;Sorry που ξεφεύγω από το θέμα, αλλά είμαι περίεργος!
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Στο καρμπυρατέρ δύο πράγματα μπορείς να ελέγξεις. Τα ζιγκλέρ αν είναι τα σωστά και το φλοτέρ (αν κλείνει την παροχή στο σωστό ύψος. Ααα! και τυχόν πρόβλημα φλαντζών (στεγανοποίηση). Αν αυτά τα έχεις ελέγξει, τότε είσαι ΟΚ!
τα ζιγκλέρ πως καθαρίζουν?
Υπάρχει ειδικό υγρό ή τα αφήνω για ώρες μέσα σε βενζίνη πχ? -
Σπρει για καθαρισμό καρμπυρατερ από βενζινάδικο ..... απαραίτητο αξεσουάρ
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Σπρει για καθαρισμό καρμπυρατερ από βενζινάδικο ..... απαραίτητο αξεσουάρΑπορώ πως δεν το έχω δηλαδή!
Υπάρχει τρόπος να καθαρίσει χωρίς να το βγάλω?
Δηλαδή με κάποιο πρόσθετο στην βενζίνη ή κάτι άλλο? -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Σπρει για καθαρισμό καρμπυρατερ από βενζινάδικο ..... απαραίτητο αξεσουάρ
Απορώ πως δεν το έχω δηλαδή!
Υπάρχει τρόπος να καθαρίσει χωρίς να το βγάλω?
Δηλαδή με κάποιο πρόσθετο στην βενζίνη ή κάτι άλλο?Ο μόνος τρόπος για να το καθαρίσεις πραγματικά είναι να βγάλεις τα ζιγκλέρ και να τα καθαρίσεις με μια οδοντογλυφίδα! Προσοχή!!! Τα ζιγκλέρ είναι χάλκινα (=μαλακό μέταλλο) και χαράζονται εύκολα! Επίσης ελεγξέ τα για χαραγματιές εσωτερικά. Επίσης μην ξεχάσεις το ζιγκλέρ επιτάχυσνσης! Και επι τη ευκαιρία έλεγξε και τις φλάντζες του καρμπυρατέρ!
-
Αφου το καρμπυρατερ ειναι καινουργιο ασε τα πειραματα.Ενα απλο καθαρισμα στα ζιγλερ για αρχη κ βλεπουμε.
-
Ο χρήστης Speedaddict έγραψε:
Αφου το καρμπυρατερ ειναι καινουργιο ασε τα πειραματα.Ενα απλο καθαρισμα στα ζιγλερ για αρχη κ βλεπουμε.χεχε!! Κάτι ξέρει και το λέει ο Δημήτρης!
Ναι ρε φίλε να καθαρίσω τα ζιγκλέρ τότε τι λες να αφήσω τα πειράματα?
Υ.Γ Ακόμα περιμένω τηλέφωνο ε?
-
Γενικά, η μεθοδολογία ... επίλυσης είναι απλή.
Δύο συστήματα έχεις να ελέγξεις: Τροφοδοσία, ηλεκτρικά- Στην ροφοδοσία ελέγχεις καρμπυρατερ (ζιγκλερ, στεγανότητα και φλοτέρ) και αντλία (που αποκλείεται να φταίει)
- Μπουζί/μπουζωκαλώδια (δύσκολο να είναι εκεί το πρόβλημα), αβανς (τα είπαμε σε προηγούμενο post), διανομέα (και έλεγχος πυκνωτή), πολλαπλασιαστή.
Πιάστα ένα-ένα με την σειρά και καλή επιτυχία!
Μη ομαλή αύξηση στροφών + παύσεις....