-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
.......Προερχεται απο τον μηχανισμο κουμπωματος του καθισματος.Ενας ιταλος μου ειπε να το περασω με τεφλον και ολα οκ.Ας αρχισουμε απο τα βασικα.Τι ειναι το τεφλον και που θα το βρω?Προφανώς κάτι τέτοιο θα ψάχνεις:
http://www.weicon.de/produkte/waren/art2008-en.html
Καλοτάξιδες οι Alfa.
Γιάννης
-
Ο χρήστης servmx έγραψε:
.......Προερχεται απο τον μηχανισμο κουμπωματος του καθισματος.Ενας ιταλος μου ειπε να το περασω με τεφλον και ολα οκ.Ας αρχισουμε απο τα βασικα.Τι ειναι το τεφλον και που θα το βρω?
Προφανώς κάτι τέτοιο θα ψάχνεις:
http://www.weicon.de/produkte/waren/art2008-en.html
Καλοτάξιδες οι Alfa.
Γιάννης
Eυχαριστω φιλε αν και το διορθωσα εδω και καιρο.Εβαλα σπρει σιλικονις,μετα περασα τις δυο ακρες που κουμπωνει το καθισμα με τεφλον και εβαλα βαμβακι στο σημειο που ερχονται σε επαφη οι τριβομενες επιφανειες..απο τοτε ολα o.k και γενικοτερα ολα ο.κ
-
Μιχάλη μην αγχώνεσαι. Λογικά από τις χαμηλές θερμοκρασίες είναι και από τα τερτήπια του καιρού. Και προς Θεού μην πάτε πάντα με 3η, 40 km/h και 1500 gyri/min. Δώστε του να καταλάβει.
-
Ποιος ηταν σημερα αραχωβα?Μαυρη Gt,μπεζ δερμα IΒΖ74..?
Btw δεν ειχα ξαναδει τοσα πολυ ακριβα αυτοκινητα μαζεμενα στο ιδιο μερος.Η αραχωβα ειχε κατακλειστει απο απειρες bmw-merc-porche και κακασχημα suv και τζιπ.Τι νεοπλουτα ψωνια που ειναι οι αθηναιοι
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Ποιος ηταν σημερα αραχωβα?Μαυρη Gt,μπεζ δερμα IΒΖ7?Btw δεν ειχα ξαναδει τοσα πολυ ακριβα αυτοκινητα μαζεμενα στο ιδιο μερος.Η αραχωβα ειχε κατακλειστει απο απειρες bmw-merc-porche και κακασχημα suv και τζιπ.Τι νεοπλουτα ψωνια που ειναι οι αθηναιοι
Μην ποσταρεις ρε συ πινακιδα και μερος!!!
Αν καποιος ηταν αραχωβα με την γκομενα και δεν το ξερει η γυναικα του και δει το ποστ σου, θα τον καρφωσεις!
Τραβηγμενο, αλλα... -
Mπα,μαλλον η γυναικα του θα ασχολειται με τα παιδια και οχι με τα τεχνικα θεματα του forum!
To διορθωσα:lol:,φτιαξε το quote σου -
Ρε Σάκη,τι θόρυβοι ήταν αυτοί που άκουγες απο το πίσω μέρος? Το έλυσες το θέμα? Τα καθίσματα κουμπώνουν μια χαρά και δεν κουνιούνται καθόλου με το χέρι, αλλα στις ανωμαλίες του δρόμου κάτι χτυπάει
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Ρε Σάκη,τι θόρυβοι ήταν αυτοί που άκουγες απο το πίσω μέρος? Το έλυσες το θέμα? Τα καθίσματα κουμπώνουν μια χαρά και δεν κουνιούνται καθόλου με το χέρι, αλλα στις ανωμαλίες του δρόμου κάτι χτυπάειΤο εχω λυσει πλεον.Check your pm!
-
Αν και ιταλοφιλος, εχω να σχολιασω αρνητικα τους αεροδυναμικους θορυβους της GT πανω απο τα 120... Μου εκανε αρκετα μεγαλη εντυπωση ποσο εντονοι ειναι, για τετοια κατηγορια αυτοκινητου...
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Αν και ιταλοφιλος, εχω να σχολιασω αρνητικα τους αεροδυναμικους θορυβους της GT πανω απο τα 120... Μου εκανε αρκετα μεγαλη εντυπωση ποσο εντονοι ειναι, για τετοια κατηγορια αυτοκινητου...Μάλλον είναι θυσία στον βωμό της εμφάνισης-σχήματος του αμαξώματος.Εμένα πάντος δεν με ενοχλούν καθόλου ακόμα και στα 160 που την έχω πάει μέχρι στιγμής. Εδω αλλοι είναι σε cabrio και γουστάρουν Αυτό που με παραξένεψε λίγο είναι κάτι που παίζει με την ηχομόνωση του παραθύρου- πόρτας οδηγου.Για συνοδηγού δεν ξέρω τι γίνεται.Το περίεργο είναι οτι ενω όταν κλείνω την πόρτα δεν ακούω τους εξωτερικούς θορύβους ακόμα και εν κινήσει, όταν είναι βρεγμένο το οδόστρωμα ακούω έντονα τον ήχο της ρόδας στο νερό σε σημείο που στην αρχή νόμιζα οτι δεν είχε κλείσει καλά η πόρτα μου
-
Αν και ιταλοφιλος, εχω να σχολιασω αρνητικα τους αεροδυναμικους θορυβους της GT πανω απο τα 120... Μου εκανε αρκετα μεγαλη εντυπωση ποσο εντονοι ειναι, για τετοια κατηγορια αυτοκινητου...
Μάλλον είναι θυσία στον βωμό της εμφάνισης-σχήματος του αμαξώματος.Εμένα πάντος δεν με ενοχλούν καθόλου ακόμα και στα 160 που την έχω πάει μέχρι στιγμής. Εδω αλλοι είναι σε cabrio και γουστάρουν Αυτό που με παραξένεψε λίγο είναι κάτι που παίζει με την ηχομόνωση του παραθύρου- πόρτας οδηγου.Για συνοδηγού δεν ξέρω τι γίνεται.Το περίεργο είναι οτι ενω όταν κλείνω την πόρτα δεν ακούω τους εξωτερικούς θορύβους ακόμα και εν κινήσει, όταν είναι βρεγμένο το οδόστρωμα ακούω έντονα τον ήχο της ρόδας στο νερό σε σημείο που στην αρχή νόμιζα οτι δεν είχε κλείσει καλά η πόρτα μου
Το καμπριο ομως το παιρνεις και γνωριζεις οτι θα κανει τετοιο θορυβο. Δεν ξερω γιατι, αλλα ξενερωσα πολυ με αυτον τον ηχο...
Παντως το αμαξι ειναι τζιτζι γενικοτερα, το πηρε φιλος! (μεχρι 160-170 πηγαμε...) Βασικα δεν ειναι τραγικοι, απλα δεν το περιμενα... Αλλα εχει τρομερο ηχοσυστημα... οποτε..
Βασικα δεν εχω παει σε νερα να ακουσω αυτο που λες... -
Kαι η 147 παρουσιαζει τους ιδιους αεροδυναμικους θορυβους.
Μια ερευνα εδειξε οτι στο μεγαλυτερο ποσοστο προερχοντε απο κακη αεροδυναμικη στον δεξι καθαριστηρα και τους καθρεφτες.
Λυση ακομα δεν εχω βρει. -
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Βασικα δεν εχω παει σε νερα να ακουσω αυτο που λες...
δεν μιλάω για λιμνούλες με νερά, έτσι??? μιλάω για βρεγμένο απο βροχή δρόμο.
-
Βασικα δεν εχω παει σε νερα να ακουσω αυτο που λες...
δεν μιλάω για λιμνούλες με νερά, έτσι??? μιλάω για βρεγμένο απο βροχή δρόμο.
χεχε.αυτο εννοω... Δεν ειχα σκοπο να το ριξω σε καμια λιμνη για να σου πω! ειμαι αλτρουιστης, αλλα οχι και ετσι....
Χμ... Δεν εχω μπει σε 147 ποτε με τετοια ταχυτητα... Πραγματικα ε θα ηταν λογος να μην αγορασω το αμαξι...
-
Ετσι ετσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Now - collected my new GT today and am still hopping around the place as im still on an extreme high over it.
As usual the weather did its best to spoil my day with gale force winds and torrential rain and flooding. However the glint off the GT's Lipari grey metallic paint as soon as I walked into the showroom made me feel great and eager to drive it home. And what a drive it was - 140 miles in as I said appalling conditions - but my did I enjoy it.
Its difficult to decide what to praise about the car first. I think it has to be the seats - my oh my are they good - fit around you snugly and are perfectly adjustable with beautiful soft leather. The driving position could not be improved and the instruments and dials are worthy of any Ferrari. There is a brialliant go cart feel to the cars handling with plenty of power for effortless overtaking. I find this so refreshing after my previous two BMW's which I felt insulated me too much from the driving experience.
The extreme weather conditions we had here today would put any car under pressure but the GT wafted through the mailstrom with ignorant disdain. Not a hint of buffetting from crosswinds and excellent visibility maintained at all times from the excellent heating/demisting system wipers and powerful headlamps.
I must praise my Alfa dealer Lismard Autoworld in Portlaoise for their excellent presentation of the car and for putting up with me during the past few months.
I had been worried I was making a mistake trading in my BMW 530D but now I know I have made the best decision of my motoring life -
ρε παιδιά έχω πάθει πλάκα με το πως τραβάει τα βλέματα (καλώς ή κακώς) αυτό το αυτοκίνητο.
Χθές είχα παρκάρει την GT πίσω απο μια SLK 55 AMG και καθόντουσαν όλοι και χάζευαν την ....GT μου (!!!!) -
Μια ΚΙΒ**** daytona blue Παρασκευή στην κατερίνη ποιανού ήταν?Γ@μ@τη!!!
-
Ο χρήστης Lazaro έγραψε:
Μια ΚΙΒ**** daytona blue Παρασκευή στην κατερίνη ποιανού ήταν?Γ@μ@τη!!!Μαματο το χρωμα,ετσι?
-
http://www.mitoalfaromeo.com/Public/dat ... _gtmia.JPG
-
Gt Autodelta
0-100 5,4
Tελικη 284 km/h
Alfa Romeo GT