-
Η GT μου ΕΙΡΘΕ!!!!
Αλλά........
Ή εκτελωνίζεται τώρα και την παίρνω σε 10 μέρες ή λέω και μου την κρατάνε και την εκτελωνίζουν με τον καινούριο χρόνο και την παίρνω κατα τις 10/1/2005. Μετά απο 1 μήνα δηλαδη!
Αν τη πάρω μετά απο 1 μήνα
1)γλιτώνω 370 euro τα τέλη του 2004
2)το αυτοκίνητο θεωρείται μοντέλο 2005Αν την πάρω τώρα χάνω τα παραπάνω αλλα τελειώνει μια 6μηνη σχεδόν ψυχοβγαλτική αναμονή.
Με δεδομένο οτι έχω αυτοκίνητο η λογική λέει να το πάρω σε 1 μήνα αλλα το συναίσθημα λέει τώρα!
Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου????
-
ΠΕΡΙΜΕΝΕ.
Και τα λεφτά φάτα για πάρτη σου, όχι να στα φάνε κοροϊδίστικα.
Με 370 ευρώ πας Ευρώπη τα Χριστούγεννα, θα παρηγορηθείς μια χαρά. -
To παιρνεις ΤΩΡΑ γιατι το αμαξι ειναι πανεμορφο, και σουπερ, και πρεπει να το εχεις στρωσει με τον καινουργιο χρονο!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΠΕΡΙΜΕΝΕ.
Και τα λεφτά φάτα για πάρτη σου, όχι να στα φάνε κοροϊδίστικα.
Με 370 ευρώ πας Ευρώπη τα Χριστούγεννα, θα παρηγορηθείς μια χαρά.να σου πώ την αλήθεια άν ήταν μόνο τα 370 ευρώ δεν με ένοιαζε. τι να δώσεις 33000 τί 33370!!!
Αλλα το ότι θα είναι μοντέλο 2005 μετράει. Και σε μεταπωλητική αξία και σε τυχόν αποζημίωση απο τις ασφαλιστικές εταιρίες. Θα έχει 1 χρόνο μείον στην πλάτη του.
Για αυτό το σκεφτομαι........ -
Αυτό το θεωρώ αυτονόητο, εξάλλου το έθιξες ήδη.
-
Ο χρήστης xristos69 έγραψε:
Η GT μου ΕΙΡΘΕ!!!!Αλλά........
Ή εκτελωνίζεται τώρα και την παίρνω σε 10 μέρες ή λέω και μου την κρατάνε και την εκτελωνίζουν με τον καινούριο χρόνο και την παίρνω κατα τις 10/1/2005. Μετά απο 1 μήνα δηλαδη!
Αν τη πάρω μετά απο 1 μήνα
1)γλιτώνω 370 euro τα τέλη του 2004
2)το αυτοκίνητο θεωρείται μοντέλο 2005Αν την πάρω τώρα χάνω τα παραπάνω αλλα τελειώνει μια 6μηνη σχεδόν ψυχοβγαλτική αναμονή.
Με δεδομένο οτι έχω αυτοκίνητο η λογική λέει να το πάρω σε 1 μήνα αλλα το συναίσθημα λέει τώρα!
Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου????
Eπειδη ειμαι κεφαλονιτης και η τσιγγουνια ειναι my second name θα περιμενα ενα μηνα αλλα οταν αντικρυσα το κοριτσι μου πριν 2εδβομαδες δεν υπηρχε περιπτωση να κρατηθω ακομα και αν δεν τη εβλεπα και ηξερα οτι ειναι εδω.Κανε υπομονη καθως 370 ειναι πολλα πολλα λεφτα και σε συμβουλευω να μην πας καθολου να την δεις...τοτε θα ναι που δεν κρατιεσαι καθολου Εγω παντος ουτε μερα δεν θα αντεχα μετα απο τοσους μηνες αναμονης.Αντε γεια..παω για οδηγηση τωρα καθως εχουν περασει 10ωρες χωρις να μιλησουμε και μου εχει λυψει Αντε να βγαλεις ακρη....
-
Αν μιλούσαμε για ένα οικογενειακό αμάξι το οποίο παίρνεις απλά για να κάνεις λίγο καλύτερα τη δουλειά σου, θα σου συνιστούσα να περιμένεις. Ένας μήνας όμως για ένα αμάξι το οποίο πήρες επειδή σε τρέλανε είναι πολύς. Σα να γουστάρεις μια γκόμενα τρελά, και να λες ότι θα περιμένεις ένα μήνα αρκεί να ξέρει να φτιάχνει και παστίτσιο. Ποιος το γ... το παστίτσιο όταν είσαι τρελαμένος;
-
ΟΥΦ!!!! Δεν με νοιάζουν τα 370. Ας τα δώσω. Μήπως ομως είναι τελικά μεγάλο το πλεονέκτημα να το πάρω το 2005 το αυτοκίνητο, και αξίζει να περιμένω????
-
η λογική λέει 'περίμενε'!!! Βεβαίως δεν ξέρω αν θα κρατιόμουν στη θέση σου
Σπύρος
-
ΟΥΦ!!!! Δεν με νοιάζουν τα 370. Ας τα δώσω. Μήπως ομως είναι τελικά μεγάλο το πλεονέκτημα να το πάρω το 2005 το αυτοκίνητο, και αξίζει να περιμένω????Εμπαινε Χρηστο!!!!
Η ζωή είναι μικρή και απρόβλεπτη.Με την αγορα της GT δηλώνεις ότι ηδη γνωριζεις και αποδέχεσαι τα παραπάνω.Μην προσπαθείς τελευταία στιγμή να προσδώσεις εννοια 'λογικής αγορας' στην GT.Την αγοράσαμε παρασυρμένοι και παθιασμένοι.Μας τράβηξε απο τη μύτη.
Περίμενε ακόμη λίγο και συ βρε παιδί μου... -
μαγκες τα ψεματα τελειωσαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αυριο εχω ραντεβου να παραλαβω το μωρο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σιγα μην κοιμηθω σημερα.χρηστο και εγω το ιδιο προβλημα ειχα με τα σηματα κτλ.αλλα τελικα δεν με νιαζει τιποτα εγω να ειμαι καλα!!!!αναμονη τελος!!!σκεψου λιγο χριστουγεννα με μια **GT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! **το σκεφτεσαι ακομα???????? δεν ξερω τι αλλο να πω!!
-
Ο χρήστης Lazaro έγραψε:
Η ζωή είναι μικρή και απρόβλεπτη.Με την αγορα της GT δηλώνεις ότι ηδη γνωριζεις και αποδέχεσαι τα παραπάνω.Μην προσπαθείς τελευταία στιγμή να προσδώσεις εννοια 'λογικής αγορας' στην GT.Την αγοράσαμε παρασυρμένοι και παθιασμένοι.
Ακριβώς.
-
Ο χρήστης μιχαλης1978 έγραψε:
μαγκες τα ψεματα τελειωσαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αυριο εχω ραντεβου να παραλαβω το μωρο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σιγα μην κοιμηθω σημερα.χρηστο και εγω το ιδιο προβλημα ειχα με τα σηματα κτλ.αλλα τελικα δεν με νιαζει τιποτα εγω να ειμαι καλα!!!!αναμονη τελος!!!σκεψου λιγο χριστουγεννα με μια **GT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! **το σκεφτεσαι ακομα???????? δεν ξερω τι αλλο να πω!!Άντε, καλορίζικη Μιχάλη και καλά χωσίματα.......
-
μαγκες τα ψεματα τελειωσαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αυριο εχω ραντεβου να παραλαβω το μωρο μου!...........σκεψου λιγο χριστουγεννα με μια **GT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! **το σκεφτεσαι ακομα????????Ρεβεγιόν με GT, πολύ ωραία.
Σκέψου να πας σε 'καλό' μαγαζί και να έρθει ο παρκαδόρος να σου ζητήσει τα κλειδιά. Περνάς από πάνω του ή όχι;
Καλορίζικη και καλοτάξιδη. -
μαγκες τα ψεματα τελειωσαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αυριο εχω ραντεβου να παραλαβω το μωρο μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σιγα μην κοιμηθω σημερα.χρηστο και εγω το ιδιο προβλημα ειχα με τα σηματα κτλ.αλλα τελικα δεν με νιαζει τιποτα εγω να ειμαι καλα!!!!αναμονη τελος!!!σκεψου λιγο χριστουγεννα με μια **GT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! **το σκεφτεσαι ακομα???????? δεν ξερω τι αλλο να πω!!Mιχαλη ηρεμα με την ιταλιδα.Μην μπεις κατευθειαν στο ψητο γιατι δεν θα σου κατσει.Σιγα σιγα μεχρι να ανοιξει με φροντιδα και προδερμ!!!!!!!!!!!
Χρηστο μην με παρεξηγησεις αλλα ποιος ασχολειται με αξια μεταπολησης οταν εχεις να κανεις με αλφα!Τραβα παρε την bella σου....δεν τη λυπασαι ενα μηνα φυλακισμενη στο γκαραζ?
-
όσο πάω και πείθωμαι να πάω να την βουτήξω αύριο το μεσημέρι θα πάρω τηλ να πώ τι να κάνουνε....πέφτω για ύπνο και θα το σκεφτώ Οψόμεθα !!!
-
Ρε Σάκη απο βενζίνη τι την ποτίζεις?
-
Ρε Σάκη απο βενζίνη τι την ποτίζεις?Επειδη θελω να της βαζω και φθηνη και καλη βενζιμη η καλυτερη επιλογη ειναι................Θα βρεις καταρχας ενα βενζιναδικο της shell που ξερεις οτι εχει καθαρη βενζινη και θα της βαζεις καθε 4-5 γεμισματα v power και 1 γεμισμα v racing ετσι για την προσωπικη σου γκ@βλ$ για να δεις την πληρη ισχυ του αυτοκινητου.Θα σου συνεστηνα να αποφυγεις τα εκο βενζιναδικα διοτι παρολο που εχουν την δευτερη καλυτερη 100αρα ειναι πρωτα σε νοθευσεις πανελλαδικος!Για τα πρωτα 3000χλ δεν χρειαζεται να βαλεις v racing.Βαζε μονο v power που με τη νεα ενισχυμενη συνθεση ειδα οτι το αυτοκινητο παει σχεδον το ιδιο με την bp ultimate παρολο που η δευτερη θεωρητικα εχει περισσοτερα οκτανια.v power λοιπον,,,δαγκωτο!
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Ρε Σάκη απο βενζίνη τι την ποτίζεις?
Επειδη θελω να της βαζω και φθηνη και καλη βενζιμη η καλυτερη επιλογη ειναι................Θα βρεις καταρχας ενα βενζιναδικο της shell που ξερεις οτι εχει καθαρη βενζινη και θα της βαζεις καθε 4-5 γεμισματα v power και 1 γεμισμα v racing ετσι για την προσωπικη σου γκ@βλ$ για να δεις την πληρη ισχυ του αυτοκινητου.Θα σου συνεστηνα να αποφυγεις τα εκο βενζιναδικα διοτι παρολο που εχουν την δευτερη καλυτερη 100αρα ειναι πρωτα σε νοθευσεις πανελλαδικος!Για τα πρωτα 3000χλ δεν χρειαζεται να βαλεις v racing.Βαζε μονο v power που με τη νεα ενισχυμενη συνθεση ειδα οτι το αυτοκινητο παει σχεδον το ιδιο με την bp ultimate παρολο που η δευτερη θεωρητικα εχει περισσοτερα οκτανια.v power λοιπον,,,δαγκωτο!
H v power den einai katostara alla exei kapia prostheta.den paizei rolo afto? mipos thelei MONO katostara? stin antiprosopia ti sou eipane?
-
Aυτα που με ρωτας τα εχω ψαξει αναλυτικοτερα σε απειρα forum και chat.Πολλοι με βρισανε οτι το παραχεσα το θεμα αλλα καθετι που με ενδιαφερει το ψαχνω οσο παει.Η v power εχει περιπου με τη νεα συνθεση 98 οκτανια.Η v racing ειναι 100+.
Kαταρχας ξεκαθαριζουμε οτι ξεγραφουμε την αμολυβδη μια και για παντα.
Επισης ξεγραφουμε την εκο επειδη εχει τα περισσοτερα σε συχνοτητα νοθευμενα βενζιναδικα.Αρα μας μενει η v power και η 100αρα bp ultimate.Εξαιρετικες και οι δυο αλλα με τη νεα συνθεση η v power πλεον σε επιδοσεις ειναι σα την ultimate και ειναι και πιο φθηνη.Την να την κανεις την 100αρα μεσα στην κινηση της πολης?Να καιγονται τα οκτανια για την πλακα ετσι για να κινεισαι απο 20 μεχρι 100 το πολυ χιλιομετρα?Αμα πας κανα ταξιδι τοτε βαλε 100αρα.
Εγω για μεσα στην πολη βαζω 5φορες v power και αμα εχω φραγκα 1γεμισμα racing.Γενικως ειναι κοροιδια να δινεις 1ευρω για 100αρα μεσα στην πολη.Οτι παει καλυτερα παει αλλα εχεις ιδεα πως την ρουφαει?????σαν λολιτα Αυτο που μετραει ειναι πανω απ ολα να βρεις καθαρο πρατηριο με σφραγιδα τακτικων ελεγχων!
Alfa Romeo GT