-
Ο χρήστης NEMESIS έγραψε:
ελα??ρωτας αν θα εμπιστευοσουν μια καθαροαιμη alfa romeo???ειναι πανεμορφη και αν συνδυαστει με ενα καλο και βαρβατο κινητηρα τοτε θα κανει θαυματα!!οριστε?
-
Ο χρήστης μιχαλης1978 έγραψε:
καλα ρε σακη πως ειναι δυνατον να εκτελωνιστει το αυτοκινητο με παλαιου τυπου πινακιδες την στιγμη που εχουν καταργηθει?εδω συμφωνα με πληροφοριες μου σε 1 χρονο ευελπιστουν οι αρμοδιες αρχες να εχουν αντικαταστησει την πλειοψηφια των παλαιου πινακιδων!!εσυ πως τα καταφερες??Δηλαδη θα τους πηγαίνουμε τις παλαιού τύπου και θα μας δίνουν νέου;
Περισσότερες πληροφορίες μπορούμε να έχουμε; Πχ. θα γίνεται αυτό υποχρεωτικά, με κάποια χρέωση, υπάρχει σχετική απόφαση ή το σκέφτονται ακομα; -
Eνα παλικαρι στο αντιστοιχο topic ειχε πεταξει μια απορια για το αν υποχρεωθουμε να αλλαξουμε απο παλαιου τυπου σε νεες πινακιδες.Τιποτε δεν εχει ακουστει επισημα αλλα ακομα και αν γινει ερωτω-Θα μας υποχρεωσει το κρατος να πληρωσουμε τις νεες πινακιδες η θα μας τις δωσει τσαμπε.Δε νομιζω να γινεται τιποτε απο τα δυο.
-
Πιθανώς να υποχρεώσει αυτούς που θέλουν να ταξιδέψουν εξωτερικό με το αυτοκίνητό τους.
-
Eγω παλι νομιζω οτι αρκει να εχεις το σηματακι Gr και ολα ok
-
Δηλαδη θα τους πηγαίνουμε τις παλαιού τύπου και θα μας δίνουν νέου;
Περισσότερες πληροφορίες μπορούμε να έχουμε; Πχ. θα γίνεται αυτό υποχρεωτικά, με κάποια χρέωση, υπάρχει σχετική απόφαση ή το σκέφτονται ακομα;[quote]συμφωνα με τον διευθυντη του μηχανολογικου θες/νικης μια απαραιτητη προυποθεση για να περασεις κτεο θα ειναι η αντικατασταση των πινακιδων.τωρα δεν ξερω κατα ποσο θα εφαρμοσθουν ολα αυτα διοτι **ελλαδιτσα ** αλλα δεν ρωτησα αν υπαρχει επιβαρυνση στην ολη υποθεση
-
και ενα GT ημερολογιάκι σε excel
http://briefcase.pathfinder.gr/file/kos ... 991/334633
-
Δηλαδη θα τους πηγαίνουμε τις παλαιού τύπου και θα μας δίνουν νέου;
Περισσότερες πληροφορίες μπορούμε να έχουμε; Πχ. θα γίνεται αυτό υποχρεωτικά, με κάποια χρέωση, υπάρχει σχετική απόφαση ή το σκέφτονται ακομα;>συμφωνα με τον διευθυντη του μηχανολογικου θες/νικης μια απαραιτητη προυποθεση για να περασεις κτεο θα ειναι η αντικατασταση των πινακιδων.τωρα δεν ξερω κατα ποσο θα εφαρμοσθουν ολα αυτα διοτι **ελλαδιτσα ** αλλα δεν ρωτησα αν υπαρχει επιβαρυνση στην ολη υποθεση
νομίζω θα χρεώνεσαι 39 ευρώ την αλλαγή... τάδε έφη γνωστός, αλλά δεν ξέρω από που το ξέρει.
-
Mε το ετσι θελω?
-
παιδια μολις με πηραν και μου δωσαν τον αριθμο πλαισιου!!!!!
-
Mπραβο ρε μιχαλη σε 2 το πολυ εβδομαδες θα την εχεις...Αντεχεις?
-
Πω! Πω! Σωστη δίκαιη (και ευγενέστατα) η μετακίνηση αλλα προς στιγμή έχασα τον μπούσουλα. Θυμήθηκα τα 'πετρινα' χρόνια της αναμονής
Πάμε στοίχημα?Ποιός θα παραλάβει πρώτος Μιχάλης η Σάκης? -
Συγνωμη ρε παιδια αλλα τι χρονο αναμονης σας δινουν για την GT?
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Συγνωμη ρε παιδια αλλα τι χρονο αναμονης σας δινουν για την GT?εγω σε λίγες μέρες κλείνω 5 μήνες και.....βλέπουμε!
-
Ο χρήστης felleas έγραψε:
Συγνωμη ρε παιδια αλλα τι χρονο αναμονης σας δινουν για την GT?Επειδη κανεις δεν ξερει σου δινουν τον μεσο ορο.4με 5 μηνες.Αν εχεις βαλει πολλα εξτρα φτανει τους εξι μηνες.
Σημερα με πηραν τηλ και πηγα να δωσω προκαταβολη για να βγαλουν πινακιδες με το που ερθει πατρα.Το αυτοκινητο ειναι αθηνα απο την παρασκευη και θα το παραλαβω αυτη την εβδομαδα μετα απο σχεδον 5 μηνες αναμονης!
-
σακη τι μου μενει να κανω αλλο?? υπομονη!!!εσυ αυτη την εβδομαδα ε??αντε με το καλο!!!και εγω θα ειμαι ο τριτος παραληπτης η εχει προηγειθει και αλλος του λαζαρου??απο την παρεα εννοω!! λαζαρε εσυ χαθηκες!!!εχεις πολλες ασχολιες φαινεται!!!
-
λαζαρε εσυ χαθηκες!!!εχεις πολλες ασχολιες φαινεται!!!E εντάξει ρε παιδιά, έχουμε και ενα αμάξι να οδηγήσουμε
-
σακη τι μου μενει να κανω αλλο?? υπομονη!!!εσυ αυτη την εβδομαδα ε??αντε με το καλο!!!και εγω θα ειμαι ο τριτος παραληπτης η εχει προηγειθει και αλλος του λαζαρου??απο την παρεα εννοω!! λαζαρε εσυ χαθηκες!!!εχεις πολλες ασχολιες φαινεται!!!Τι υπομονη να κανεις.Απο την στιγμη που πηρες τον αριθμο πλαισιου πες πως την εχεις παρει
-
Well I picked her up on friday afternoon & I haven't stopped grinning yet.
What can I say really,I' m getting the hang of the Selespeed, the car is an utter joy to drive, it seems (touch wood) to be much better screwed together than my old 156 & it is beautiful to look at. Sorry to sound like i'm showing off , I'm not , it is just that the car is one of the best I have ever driven.
The funniest thing is that I have had three people come up to me and ask about the car after I have parked it, and I have had two white van drivers giving the car the thumbs up. Not bad in 4 days I suppose, just hope it doesn't attract the opposite sort of attention whilst parked .
Anyway, never have I regarded the prospect of five years of crippling HP payments with so much joy
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Συγνωμη ρε παιδια αλλα τι χρονο αναμονης σας δινουν για την GT?
Επειδη κανεις δεν ξερει σου δινουν τον μεσο ορο.4με 5 μηνες.Αν εχεις βαλει πολλα εξτρα φτανει τους εξι μηνες.
Σημερα με πηραν τηλ και πηγα να δωσω προκαταβολη για να βγαλουν πινακιδες με το που ερθει πατρα.Το αυτοκινητο ειναι αθηνα απο την παρασκευη και θα το παραλαβω αυτη την εβδομαδα μετα απο σχεδον 5 μηνες αναμονης!
re saki mpas kai se psilokoroidevoun? giati GT stin athina.....den!
isxiei akoma gia dekemvri i paralavi.
telos panton makari na vgo pseftis.tha doume.......
Alfa Romeo GT