-
ωχ ωχ
Σπύρος
-
Η Kamil αλήθεια πού είναι?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Η Kamil αλήθεια πού είναι?Σσσσσσσσσσσσσσσσσς μι φωνάζεις. Θέλεις να μας πάρει χαμπάρι;
Βρε τι μας έκαναν στα καλά καθούμενα. Ανοίγουν τέτοια θέματα βρε παιδιά!!!!Salome εσύ εσύ μας οδηγείς (και οδηγείς για να μην ξεχνάμε μερικοί ).
-
Ο χρήστης ethnikaras έγραψε:
Εγω προσφερω διαμαντενιο δαχτυλιδι και προικα ενα 3αρι στο ΓαλατσιΜε τέτοια προίκα... Κι εγώ σε παντρεύομαι!!!
Salome εσύ εσύ μας οδηγείς (και οδηγείς για να μην ξεχνάμε μερικοί ).
Να σημειωθεί παρακαλώ ότι εγώ συμφωνώ και επαυξάνω!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Εγω προσφερω διαμαντενιο δαχτυλιδι και προικα ενα 3αρι στο Γαλατσι
Με τέτοια προίκα... Κι εγώ σε παντρεύομαι!!!
Πάνω απ όλα δεν σε νοιάζουν τα χρηματα
αλήθεια ποιος γκαντέμης έλεγε οτι δεν πάμε στο συνεργείο
και για service και το γρουσούζεψε το θέμα??? εεεε???
(θα πέσει πολυ ξύλο) -
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Salome εσύ εσύ μας οδηγείς (και οδηγείς για να μην ξεχνάμε μερικοί ).
Να σημειωθεί παρακαλώ ότι εγώ συμφωνώ και επαυξάνω!
Μου πεφτει μακρια το Amsterdam, που να καλουμε και τους συγγενεις μας εκει...
-
Ο χρήστης illusion έγραψε:
(θα πέσει πολυ ξύλο)Μέ τή Μαίρη (salome),έχεις καμμία συγγένεια;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
(θα πέσει πολυ ξύλο)Μέ τή Μαίρη (salome),έχεις καμμία συγγένεια;
Μπααααααα!!! μάλλον την ίδια τρέλα
-
Μπααααααα!!! μάλλον την ίδια τρέλα
Καλό αυτό!!!
Σημαίνει ότι θά σέ έχουμε αρκετό καιρό στό φόρουμ,έτσι δέν είναι;
Οχι τίποτα άλλο,αλλά πρέπει νά υπάρχει εκπροσώπιση τών γυναικών,έτσι δέν είναι;οι υπόλοιπες παλιές καλές γνωστές (kamil,sheep,michelle,maleleni,efou,Peugeot1425) πού εξαφανίστηκαν;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Καλό αυτό!!!
Σημαίνει ότι θά σέ έχουμε αρκετό καιρό στό φόρουμ,έτσι δέν είναι;
Οχι τίποτα άλλο,αλλά πρέπει νά υπάρχει εκπροσώπιση τών γυναικών,έτσι δέν είναι;οι υπόλοιπες παλιές καλές γνωστές (kamil,sheep,michelle,maleleni,efou,Peugeot1425) πού εξαφανίστηκαν;
Ναι θα δυσκολευτείτε να με ξεφορτωθείτε
Αν και βασικά είμαι ήδη ένα χρόνο εδώ απλά δεν πολυέγραφα. -
Πάνω απ όλα δεν σε νοιάζουν τα χρηματα
Εγώ ποτέ δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο!!!
Είμαι ένας στυγνός υλιστής συμφεροντολόγος!!!
-
Για να επανέλθει το θέμα στο προσκήνιο παρακαλώ γιατί μου φαίνεται πως το ξεχάσατε...
trelovet
Πιστεύω ότι τα 2-3 τελευταία χρόνια οι γυναίκες οδηγοί αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Δεν έχω δει όμως κάποιες να συμμετέχουν στο forum μας. Είναι δυνατόν να μην υπάρχουν μερικές που να έχουν κόλλημα με τα αυτοκίνητα?
Kι όμως υπάρχουν και αρκετές μάλιστα και λίαν συντόμως θα τις μαντρώσουμε
ClioDriver
Παιδιά, οι γυναίκες είναι 'τέρατα' λογικής. Βλέπουν στο αυτοκίνητο μόνο αυτό που είναι, όχι σαν εμάς τους.. συναισθηματικούς που βλέπουμε ό,τι θέλουμε..
Διαφωνώ ελαρφώς.. Οι γυναίκες δεν είναι τέρατα λογικής!
Ας μην τα γενικοποιούμε όλα... Μπορεί οι περισσότερες να βλέπουν το αυτοκίνητο απλά σαν ένα μέσο, υπάρχουν και αυτές που ανήκουν σε άλλη κατηγορία όμωςcpp
Άσε που τα κορίτσια έχουν αφήσει τα πληκτρολόγια και έχουν πάρει τα βουνά για σπριντ
Ωχχχχχχ μας πιάσανε!!!!
sirgus
Ο συνδυασμός 1)Γυναίκα-2)που ασχολείται με το αυτοκίνητο σε σημείο να κουβεντιάζει για αυτό οπουδήποτε - 3)και ασχολείται με το internet σε βαθμό να κάτσει να ψάξει forum για το αυτοκίνητο μου φαίνεται αστεία μικρό!
Να σε δω να τα λες αυτά και μετά από κανα δυό μήνες....!
manosk
Διότι, χρυσά μου, υπάρχουν άλλοι για τις βρωμοδουλειές.
Πότε είδατε γυναίκα να πηγαίνει για service το αυτοκίνητο; Ακόμα κι αν το αγαπάνε, θεωρούν κατά κανόνα τόσο άχρηστο το να μάθουν τι υπάρχει κάτω από το καπώ ή το ταμπλώ, όσο άχρηστο είναι το να μάθουν τι υπάρχει μέσα στο μίξερ ή στην τηλεόραση.
Για σκεφτείτε το: ποια γυναίκα θα ανοίξει το καπώ αν μείνει το αμάξι; Έτσι από περιέργεια ρε αδελφέ! Και κροκόδειλος να έχει πιαστεί στον ιμάντα, δεν πρόκειται να κάτσει να το διαπιστώσει. Αμέσως τηλέφωνο στον άντρα να έρθει να δει τι παίζει.Αχχχχ καλέ να δεις τι βρήκα εγώ πίσω από το ταμπλώ το οποίο ξήλωσα με τα χεράκια μου παρακαλώ για να το βάψω... Ένα κροκόδειλο ίσα με δυό μέτρα!
Γυναίκες μηχανικοί, γυναίκες που δουλεύουν σε συνεργεία/λαστιχάδικα κτλ. και ξέρουν που τους παν τα 4, γυναίκες που πάνε σέρβις σε αγώνες και κάνουν κάτι παραπάνω από το να φτιάχνουν καφέδες, γυναίκες που ξημεροβραδιάζονται στα συνεργεία...
Κι όμως υπάρχουν...Έχετε σκεφτεί ότι ίσως σε μεγάλο βαθμό και η δική σας συμπεριφορά αποθεί τις γυναίκες από το να ασχοληθούν, να ρωτήσουν και να μάθουν ακόμα κι αν το θέλουν?
Υπάρχουν γυναίκες που τους αρέσουν τα αυτοκίνητα/η αυτοκίνηση/οι αγώνες... Μπορεί να μην είναι πολλές (τουλάχιστον ακόμα), αλλά υπάρχουν! Και πολύ σύντομα θα δείτε ότι όχι μόνο απλά υπάρχουν γυναίκες που αγαπούν την αυτοκίνηση, αλλά ταυτόχρονα ασχολούνται και με τα ηλεκτρονικά forumComing Soon.....
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
...Και **πολύ σύντομα θα δείτε **ότι όχι μόνο απλά υπάρχουν γυναίκες που αγαπούν την αυτοκίνηση, αλλά ταυτόχρονα ασχολούνται και με τα ηλεκτρονικά forum
Coming Soon.....
Αυτό τώρα είναι απειλή;
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Υπάρχουν γυναίκες που τους αρέσουν τα αυτοκίνητα/η αυτοκίνηση/οι αγώνες... Μπορεί να μην είναι πολλές (τουλάχιστον ακόμα), αλλά υπάρχουν! Και πολύ σύντομα θα δείτε ότι όχι μόνο απλά υπάρχουν γυναίκες που αγαπούν την αυτοκίνηση, αλλά ταυτόχρονα ασχολούνται και με τα ηλεκτρονικά forumComing Soon.....
με χαρά να τις καλωσορίσουμε εδώ μέσα, όπως κι εσένα άλλωστε. WELCOME and keep posting
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
...
Και **πολύ σύντομα θα δείτε **ότι όχι μόνο απλά υπάρχουν γυναίκες που αγαπούν την αυτοκίνηση, αλλά ταυτόχρονα ασχολούνται και με τα ηλεκτρονικά forum
Coming Soon.....
Αυτό τώρα είναι απειλή;
Καλά τι ταχύτατη αντίδραση ήταν αυτή
Όχι δεν είναι απειλή... Υπόσχεση είναι -
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Για να επανέλθει το θέμα στο προσκήνιο παρακαλώ γιατί μου φαίνεται πως το ξεχάσατε...trelovet
Πιστεύω ότι τα 2-3 τελευταία χρόνια οι γυναίκες οδηγοί αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Δεν έχω δει όμως κάποιες να συμμετέχουν στο forum μας. Είναι δυνατόν να μην υπάρχουν μερικές που να έχουν κόλλημα με τα αυτοκίνητα?
Kι όμως υπάρχουν και αρκετές μάλιστα και λίαν συντόμως θα τις μαντρώσουμε
ClioDriver
Παιδιά, οι γυναίκες είναι 'τέρατα' λογικής. Βλέπουν στο αυτοκίνητο μόνο αυτό που είναι, όχι σαν εμάς τους.. συναισθηματικούς που βλέπουμε ό,τι θέλουμε..
Διαφωνώ ελαρφώς.. Οι γυναίκες δεν είναι τέρατα λογικής!
Ας μην τα γενικοποιούμε όλα... Μπορεί οι περισσότερες να βλέπουν το αυτοκίνητο απλά σαν ένα μέσο, υπάρχουν και αυτές που ανήκουν σε άλλη κατηγορία όμωςcpp
Άσε που τα κορίτσια έχουν αφήσει τα πληκτρολόγια και έχουν πάρει τα βουνά για σπριντ
Ωχχχχχχ μας πιάσανε!!!!
sirgus
Ο συνδυασμός 1)Γυναίκα-2)που ασχολείται με το αυτοκίνητο σε σημείο να κουβεντιάζει για αυτό οπουδήποτε - 3)και ασχολείται με το internet σε βαθμό να κάτσει να ψάξει forum για το αυτοκίνητο μου φαίνεται αστεία μικρό!
Να σε δω να τα λες αυτά και μετά από κανα δυό μήνες....!
manosk
Διότι, χρυσά μου, υπάρχουν άλλοι για τις βρωμοδουλειές.
Πότε είδατε γυναίκα να πηγαίνει για service το αυτοκίνητο; Ακόμα κι αν το αγαπάνε, θεωρούν κατά κανόνα τόσο άχρηστο το να μάθουν τι υπάρχει κάτω από το καπώ ή το ταμπλώ, όσο άχρηστο είναι το να μάθουν τι υπάρχει μέσα στο μίξερ ή στην τηλεόραση.
Για σκεφτείτε το: ποια γυναίκα θα ανοίξει το καπώ αν μείνει το αμάξι; Έτσι από περιέργεια ρε αδελφέ! Και κροκόδειλος να έχει πιαστεί στον ιμάντα, δεν πρόκειται να κάτσει να το διαπιστώσει. Αμέσως τηλέφωνο στον άντρα να έρθει να δει τι παίζει.Αχχχχ καλέ να δεις τι βρήκα εγώ πίσω από το ταμπλώ το οποίο ξήλωσα με τα χεράκια μου παρακαλώ για να το βάψω... Ένα κροκόδειλο ίσα με δυό μέτρα!
Γυναίκες μηχανικοί, γυναίκες που δουλεύουν σε συνεργεία/λαστιχάδικα κτλ. και ξέρουν που τους παν τα 4, γυναίκες που πάνε σέρβις σε αγώνες και κάνουν κάτι παραπάνω από το να φτιάχνουν καφέδες, γυναίκες που ξημεροβραδιάζονται στα συνεργεία...
Κι όμως υπάρχουν...Έχετε σκεφτεί ότι ίσως σε μεγάλο βαθμό και η δική σας συμπεριφορά αποθεί τις γυναίκες από το να ασχοληθούν, να ρωτήσουν και να μάθουν ακόμα κι αν το θέλουν?
Welcome...
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Όχι δεν είναι απειλή... Υπόσχεση είναιΤι περίμενες να βρεις εδώ; αργούς;
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Όχι δεν είναι απειλή... Υπόσχεση είναιΕίναι φανερό ότι από το φόρουμ λείπει το γυναικείο στοιχείο...
-
Αξιοθαύμαστα τα αντανακλαστικά σου Ιkare....
Στα Μέγαρα ήσουν ?
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Είναι φανερό ότι από το φόρουμ λείπει το γυναικείο στοιχείο...Οντως, ένα σφουγγάρισμα το χρειαζόμαστε...
ΥΓ: Μη, μη βαράτε άλλοοοο.... ΑΑΑΑααααχχχχχχχχ....
Γιατί δεν υπάρχουν γυναίκες στο forum ?