-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
....οχι σαν κι εμένα που είμαι μπαλαρίνα.....
Ρε συ...πρόσεχε τι γράφεις κι εσύ...
Είπαμε ... το βράδυ μπαλαρίνα...το πρωϊ.....
-
Ο χρήστης CARακάξα έγραψε:
δεν είμαι γκόμενα φίλε μου, είμαι κυρία.-CARακάξα,
ευχαριστώ.Χμ, να και μία σοβαρή δήλωση, που εν πάση περιπτώσει, ξεκαθαρίζει το τοπίο. Αρκεί να ισχύει κιόλας!
well done, anyway!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τί έπαθες ρε;;;Εσύ δεν ήθελες φιλενάδα;;;φιλο εψαχνα..
τελικα μονο ενας μου εστειλε πμ, και αυτος για να με δουλεψει
-
Γεια σας αγόρια και κορίτσια....
Είμαι η Γιόλα και είμαι τρελλαμένη με τα αυτοκίνητα!!!! Πολύ χάρηκα που ανακαλυψα αυτό το φορουμ και ο λόγος που απαντώ εδω για πρώτη φορά, είναι επειδή μου έκανε εντύπωση ο τίτλος του θέματος...!!!
Εγω πιστεύω πως όσο περνά ο καιρός, όλο και περισσότερα κορίτσια θα αποκτά το φόρουμ γιατι είστε μια μεγάλη και ωραία παρέα.... Πέρα απ' αυτό όμως να την ακούτε τη φιλενάδα CARακάξα γιατι εδω έχει απόλυτο δίκιο....Ο χρήστης CARακάξα έγραψε:
έχουν ξεφύγει οι γυναίκες?? από πότε??και γιατί να μην συζητήσουμε για το αν έχουν ξεφύγει οι άνδρες? οι οποίοι φυσικά έχουν ξεφύγει προ πολλού..
πρώτα και κύρια γιατί νομίζουν ότι τους βάλαμε γενικούς δερβέναγες να εξετάζουν αν έχουν ξεφύγει οι γυναίκες ή όχι.
δεύτερον, γιατί όλες οι γυναίκες δεν έχουν μόνο μανάδες, έχουν και πατεράδες που βολεύονται να αφήνουν τις ευθύνες του ότι έχουν ξεφύγει οι κόρες τους στους ώμους των γυναικών ενώ αυτοί σπαταλάνε χρόνο, χρήμα και ενέργεια σε αυτοκίνητα καλή ώρα.
τρίτον, χάρηκε ο πατέρας που έβγαλε γιο αλλά μετά ο ψυχολόγος είπε ότι το παιδί είχε έλλειψη ανδρικού προτύπου στην οικογένεια κ βγήκε κόρη. και ύστερα φταίει ο φονιάς και οι γυναίκες που πυροβολάνε τους άνδρες με το ψαροντούφεκο! υπάρχει ανταγωνισμός κύριοι. όσο εσείς κάθεστε στο πισι σας κάποιος πρέπει να τεκνοποίησει σ' αυτή τη χώρα. το γεγονός ότι τα πετάνε όλα έξω κάποιες είναι απλά side effect.
και τέλος, δημοκρατία έχουμε. και να έχουν ξεφύγει, εσάς τι σας κόφτει?
CARακάξα,
Ευχαριστώ πολύ.im so back!
Πέστα φιλενάδα, πέστα.....
Φιλάκια,
CARΓιόλα....
-
-
Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!!!
-
spiros
Πόσο της δίνεις;;;
Να ακούω προσφορές....
-
Εγώ της δίνω 2 μέρες.
-
they're out there...
-
n_olympios
Αυτό δίνει 1000....
Κάτι πιο σίγουρο;;;
-
2 μέρες ακατέβατα. Κι αυτό επειδή μεσολαβεί σαββατοκύριακο. Ορίστε μας, που θέλουμε γυναίκες ΚΑΙ στο φόρουμ. Δε φτάνει που τις τρώμε στη μάπα καθημερινά παντού, στο δρόμο, στο αυτοκίνητο, στη βόλτα, στο σπίτι, στη θάλασσα, στο ταξίδι.
2 μέρες να ξεκουμπιστεί.
-
Σωστό σε βρίσκω..
-
εγω ειμαι με την καργιολα παντως..
ETSI.. DARE TO BE DIFFERENTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT YOU FLOROI
-
Τον ορισμό της καργιόλας τον θυμάστε?
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
εγω ειμαι με την καργιολα παντως..ETSI.. DARE TO BE DIFFERENTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT YOU FLOROI
Άλλαξα γνώμη...
Κι εγώ με την καργιόλα είμαι...
n_olympios
Για πες..
-
Καταρχήν υπάρχει η π***άνα. Αυτή πάει με όλους.
Η καργιόλα πάει με όλους εκτός από εσένα.
-
πολλά CARα μαζεύτηκαν...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
εγω ειμαι με την καργιολα παντως..ETSI.. DARE TO BE DIFFERENTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT YOU FLOROI
YO!
θα γίνεις και μ'αυτή φίλη;
-
Ναι ρε Ολύμπιε, για πες να μαθαίνουμε κι εμεις.....
EDIT....Xmm ενδιαφέρον.....!!!!
-
Spartan
Εσύ πόσο της δίνεις;;;
Γιατί δεν υπάρχουν γυναίκες στο forum ?