-
To s2000 που είχε τουμπάρει στα Μέγαρα είναι επειδή ειχε μπει με το πλαι στα χώματα και έκανε μοχλό. Με αυτό τον τρόπο έχω δει να τουμπάρει και Formula3 , οπότε δεν φταιει το αμάξι γι' αυτό.
Επιπλέον υπάρχει σαν after market antispin για το s (με lauch control μαλιστα) και πριν προλάβετε να μιλήσετε για ιεροσυλία, θα σας πω ότι σε περίπτωση βροχής, γλίτσας ή αν βαριέμαι να παλεύω με το αμάξι μου ή απλά είμαι κουρασμένος και με χαμηλές αντιδράσεις , δε θα με χάλαγε καθόλου αυτό το κουμπάκι...
Όσο για το s σαν αμάξι, επειδή έχω φίλο που είχε (δυστυχώς τράκαρε με αυτό, ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα) και είχα μπει μέσα, η αίσθησή του ήταν απίστευτη. Μόλις έμπαινε το vtec έτρωγες μια βαρβάτη κλωτσιά στον πισινό και κόλλαγε το κεφάλι σου πίσω . Μάλιστα μπορώ να πω ότι σαν αίσθηση ήταν πιο έντονο από 7άρι Έβο που έχω μπει(Προσοχή, μόνο σαν αίσθηση λέω και είναι τελείως προσωπική άποψη, να μην έχουμε και αντιδικίες,έτσι? )
Όσο για την συμπεριφορά του, σίγουρα ήθελε προσοχή, αν όμως το σεβόσουν μπορούσες να κινηθείς αρκετά γρήγορα, ακουμπώντας σε πλαίσιο-αναρτήσεις. Εξάλλου μιλάμε για απρόβλεπτο και δύσκολο αυτοκίνητο? Εσείς θεωρείτε ότι είναι πιο απρόβλεπτο από ένα τουμπανιασμένο Punto 300 αλόγων με τρελό lag σε γνήσια ελληνική άσφαλτο?
-
To s2000 που είχε τουμπάρει στα Μέγαρα είναι επειδή ειχε μπει με το πλαι στα χώματα και έκανε μοχλό. Με αυτό τον τρόπο έχω δει να τουμπάρει και Formula3 , οπότε δεν φταιει το αμάξι γι' αυτό.
Επιπλέον υπάρχει σαν after market antispin για το s (με lauch control μαλιστα) και πριν προλάβετε να μιλήσετε για ιεροσυλία, θα σας πω ότι σε περίπτωση βροχής, γλίτσας ή αν βαριέμαι να παλεύω με το αμάξι μου ή απλά είμαι κουρασμένος και με χαμηλές αντιδράσεις , δε θα με χάλαγε καθόλου αυτό το κουμπάκι...
Όσο για το s σαν αμάξι, επειδή έχω φίλο που είχε (δυστυχώς τράκαρε με αυτό, ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα) και είχα μπει μέσα, η αίσθησή του ήταν απίστευτη. Μόλις έμπαινε το vtec έτρωγες μια βαρβάτη κλωτσιά στον πισινό και κόλλαγε το κεφάλι σου πίσω . Μάλιστα μπορώ να πω ότι σαν αίσθηση ήταν πιο έντονο από 7άρι Έβο που έχω μπει(Προσοχή, μόνο σαν αίσθηση λέω και είναι τελείως προσωπική άποψη, να μην έχουμε και αντιδικίες,έτσι? )
Όσο για την συμπεριφορά του, σίγουρα ήθελε προσοχή, αν όμως το σεβόσουν μπορούσες να κινηθείς αρκετά γρήγορα, ακουμπώντας σε πλαίσιο-αναρτήσεις. Εξάλλου μιλάμε για απρόβλεπτο και δύσκολο αυτοκίνητο? Εσείς θεωρείτε ότι είναι πιο απρόβλεπτο από ένα τουμπανιασμένο Punto 300 αλόγων με τρελό lag σε γνήσια ελληνική άσφαλτο?
-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
To s2000 που είχε τουμπάρει στα Μέγαρα είναι επειδή ειχε μπει με το πλαι στα χώματα και έκανε μοχλό. Με αυτό τον τρόπο έχω δει να τουμπάρει και Formula3 , οπότε δεν φταιει το αμάξι γι' αυτό.Επιπλέον υπάρχει σαν after market antispin για το s (με lauch control μαλιστα) και πριν προλάβετε να μιλήσετε για ιεροσυλία, θα σας πω ότι σε περίπτωση βροχής, γλίτσας ή αν βαριέμαι να παλεύω με το αμάξι μου ή απλά είμαι κουρασμένος και με χαμηλές αντιδράσεις , δε θα με χάλαγε καθόλου αυτό το κουμπάκι...
Νομίζω οτι το S2000 θα είναι απόλαυση σε μεσογειακή χώρα με καλή άσφαλτο -π.χ. Ισπανία. Εδώ, με την άσφαλτο-καθρέπτη, δυσκολεύονται/ταλαιπωριούνται πισωκίνητα με 150 άλογα και γραμμική απόδοση.
-
Όλα είναι θέμα μυαλού φίλε maxmara, και του 'antispin' που κρύβουμε στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας...
-
Μιλαμε για S2000 ή για παρομοια αυτοκινητα και λετε οτι ειναι επικινδυνα γιατι δεν εχουν ESP ??? Αναρωτιεμαι, ενας οδηγος που ψαχνει για σπορ αυτοκινητο, δεν εχει μαθει οτι εκτος απο 0 γκαζι και τερμα γκαζι, υπαρχουν και ενδιαμεσες θεσεις ?? Στην στεγνη ασφαλτο πρεπει να το θελεις για να σπασεις την προσφυση των πισω τροχων. Στην βρεγμενη απλα πας στη δουλεια σου. Απλα απορω ........ κοροιδευομαστε ????
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Μιλαμε για S2000 ή για παρομοια αυτοκινητα και λετε οτι ειναι επικινδυνα γιατι δεν εχουν ESP ??? Αναρωτιεμαι, ενας οδηγος που ψαχνει για σπορ αυτοκινητο, δεν εχει μαθει οτι εκτος απο 0 γκαζι και τερμα γκαζι, υπαρχουν και ενδιαμεσες θεσεις ?? Στην στεγνη ασφαλτο πρεπει να το θελεις για να σπασεις την προσφυση των πισω τροχων. Στην βρεγμενη απλα πας στη δουλεια σου. Απλα απορω ........ κοροιδευομαστε ????Με το συμπάθιο...που ζείς?
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Μιλαμε για S2000 ή για παρομοια αυτοκινητα και λετε οτι ειναι επικινδυνα γιατι δεν εχουν ESP ??? Αναρωτιεμαι, ενας οδηγος που ψαχνει για σπορ αυτοκινητο, δεν εχει μαθει οτι εκτος απο 0 γκαζι και τερμα γκαζι, υπαρχουν και ενδιαμεσες θεσεις ?? Στην στεγνη ασφαλτο πρεπει να το θελεις για να σπασεις την προσφυση των πισω τροχων. Στην βρεγμενη απλα πας στη δουλεια σου. Απλα απορω ........ κοροιδευομαστε ????συμφωνω!
δηλαδή πριν το esp όσοι είχαν Μ3 Ε 30 ή Ε 36, MX5 1,8 κλπ...κλπ...κλπ είναι για .....φωτοστέφανο και φτερα στη πλατη? -
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Μιλαμε για S2000 ή για παρομοια αυτοκινητα και λετε οτι ειναι επικινδυνα γιατι δεν εχουν ESP ??? Αναρωτιεμαι, ενας οδηγος που ψαχνει για σπορ αυτοκινητο, δεν εχει μαθει οτι εκτος απο 0 γκαζι και τερμα γκαζι, υπαρχουν και ενδιαμεσες θεσεις ?? Στην στεγνη ασφαλτο πρεπει να το θελεις για να σπασεις την προσφυση των πισω τροχων. Στην βρεγμενη απλα πας στη δουλεια σου. Απλα απορω ........ κοροιδευομαστε ????
Με το συμπάθιο...που ζείς?
Στην Αθηνα .... Εσεις ????
-
Just kidding...
Απλά, ήθελα να πώ οτι η φοβερή ελληνική 'άσφαλτος' κρύβει εκπλήξεις εκεί που δεν το περιμένεις. Σαν οδηγός αυτοκινήτου με κίνηση πίσω και
-
Ο χρήστης KingManos έγραψε:
συμφωνω!
δηλαδή πριν το esp όσοι είχαν Μ3 Ε 30 ή Ε 36, MX5 1,8 κλπ...κλπ...κλπ είναι για .....φωτοστέφανο και φτερα στη πλατη?Δεν καταλαβαινω το νοημα καποιος να κοιταει για S2000 και να τον χαλαει που δεν εχει ESP. Αν ειχε και το S2000 (οπως και το MR2, MX5 αλλα και τα διαφορα Rallye κλπ) ESP, ολοι οσοι θελουν οδηγουν θα επρεπε να πανε να πνιγουν!!! Αν καποιος θελει ESP ας στραφει σε αλλες κατασκευες, τυπου CLK, TT, Astra Coupe Turbo κλπ.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Just kidding...Απλά, ήθελα να πώ οτι η φοβερή ελληνική 'άσφαλτος' κρύβει εκπλήξεις εκεί που δεν το περιμένεις. Σαν οδηγός αυτοκινήτου με κίνηση πίσω και
-
Εγώ θά συμφωνήσω μέ τό απενεργοποιούμενο ESP.Μπορεί κάποια μέρα νά πετύχεις χιόνι-πάγο-γλύτσα ή καταρακτώδη βροχη στό δρόμο.
-
Δυστυχώς δεν έχουν όλοι οι δυνητικοί αγοραστές του S2000 την ωριμότητα που περιγράφεις. Αν η Χόντα πέρναγε τους υποψήφιους αγοραστές από screening πριν τους δώσει S2000 αυτό θα δούλευε. Επίσης, ακόμα και ο πραγματικός οδηγός μπορεί να οδηγήσει το S2000 του όντας κουρασμένος/στενοχωρημένος/αφηρημένος και τότε καλό θα ήταν να μπορεί να ενεργοποιήσει κάποιο ESP ώστε να μη σκοτωθεί στα πρώτα σαπουνόνερα που θα πατήσει.
-
Ποιος ειπε οτι το ESP σωζει απο αυτα τα σαπουνερα ??? Ξεκαθαριζω οτι δεν λεω οχι στο καλο ABS, αλλα στο ESP σε ενα μοντελο σαν το S2000. Αν ο οδηγος ειναι κουρασμενος/αφηρημενος κλπ, πιθανοτερο ειναι να φυγει με τα μουτρα καπου παρα να γυρισει απο υπερβολικη δοση ισχυος στους πισω τροχους.
-
Και με τα μούτρα να φύγει πάλι θα τον μαζέψει το ESP με 'διαφορικό φρενάρισμα' κόβοντάς του και την ισχύ του κινητήρα αν χρειαστεί. Αλλιώς γιατί ένα κάρο προσθιοκίνητα αυτοκίνητα να είχαν ESP;
-
Τα εχετε μπερδεψει πολυ τα πραγματα .......
-
Βρέ σύ Τίμο,θέλεις νά πείς ότι τό ESP ΔΕΝ έχει κανένα λόγο ύπαρξης σέ ένα πισωκίνητο αυτοκίνητο 200 ίππων;Αν όχι σέ αυτά,τότε σέ ποιά αυτοκίνητα θά έπρεπε νά τοποθετείτε;
-
Ολα τα πισωκινητα αυτοκινητα 200 ιππων, απευθυνονται στο ιδιο κοινο ????
-
Μου φαινεται εντελως λαθος το σκεπτικο να μιλαμε για αυτοκινητα σαν το S2000, και αντι να ασχολουμαστε με γεωμετριες, κατανομες βαρους, καμπυλες ροπης, μπλοκε διαφορικα, σχεσεις, ισορροπια στο οριο και στησιμο γενικα, να λεμε οτι μας προβληματιζει που δεν εχει ESP. E εγω λεω οτι αν ειμαστε σε αυτο το σημειο, το S2000 ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ !!!
Αυτο και τιποτα παραπανω ....
Θα έπρεπε το S2000 και παρόμοια αυτοκίνητα να έχει ESP;