-
Ο χρήστης ebotonakis έγραψε:
Θεωρώ ότι το να οργανωθεί έτσι με τη μία μια τόσο μεγαλόπνοη και φιλόδοξη προσπάθεια με το Ελληνικό είναι παρακινδυνευμένη αν δεν έχουμε δει τι 'ψάρια πιάνουμε' πριν. Αν όλα πάνε καλά, τότε μέχρι το Σεπτέμβριο έχουμε χρόνο να οργανώσουμε τη Γιορτή της Αυτοκίνησης στο Ελληνικό.
Το θέμα του Σιρκουί το βλέπω ως ΤΗ διαφήμιση, ενώ αυτό του Ελληνικού ως ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ.Κώστα, συμφωνώ ότι το σιρκουί πόλης είναι εξαιρετική ιδέα ... όπως επίσης και ότι ο χώρος μπροστά από το Παναθηναϊκό Στάδιο ή ο αντίστοιχος στο Ζάππειο είναι πρόσφορος τόσο για μια mini-έκθεση των αυτοκινήτων που συμμετείχαν στο σιρκουί όσο και άλλων.
Όμως νομίζω, κρίνοντας από την συμμετοχή του κοινού σε όλες τις αντίστοιχες εκδηλώσεις αυτοκινήτου που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια (εκθέσεις, επιδείξεις, side shows, F2F challenges κτλ) και δεδομένης της ευρείας δημοσιότητας και προβολής που θα υπάρξει, ότι η μαζική προσέλευση κόσμου στην Γιορτή θα πρέπει να θεωρείτε βέβαιη.
Αντί λοιπόν να υπάρξει ανεξάρτητη διοργάνωση του σιρκουί πόλης το Μάρτη, θα μπορούσε το σιρκουί να πάρει την θέση της κορυφαίας στιγμής και κράχτη του όλου εγχειρήματος. Η δε μέρα της διοργάνωσης του, θα μπορούσε να είναι η δεύτερη μέρα της γιορτής (αργά το πρωί της Κυριακής, πχ 11:00). Έτσι το ελληνικό θα μπορούσε να έχει χαρακτήρα περισσότερο χώρου επιδείξεων & στατικών εκθέσεων και το “αγωνιστικό” μέρος της Γιορτής να μεταφερθεί στο κέντρο της Αθήνας.
Και βέβαια αυτό είναι ΤΟ ιδανικό, αλλά το διήμερο μου φαίνεται πολύ απλωμένο και δύσκολο. Σε κάθε περίπτωση, θα φέρω πλήρη πρόταση Τετάρτη.
Μακάρι βρε παιδιά... -
Οι κατωθι στρατευμενοι
Λωρης Μελετοπουλος,
Παυλος Αθανασουλας.
Νικος Κουκος.
Hannibal
Kpsig
Tm.
Angel 13
Racer
A-Viper 7
Maleleni
Kostas 20vt
Taurus
El Toro
Dr Pal
Ebotonakis
Ping of death
Agis
Apostolis
Rally Sport
Longhi
Kamilκαλουνται να παρουσιαστουν στα εντευκτηρια της
ΕΛΠΑ την Τεταρτη 27/10 και ωρα 19.30. με πληρη εξαρτηση (τετραδια, στυλο, τσιγαρα, κουραγιο). Καφες θα σερβιριστει επι τοπου. Θα γινουν ενδιαφερουσες ανακοινωσεις και θα ληφθουν σημαντικες αποφασεις.
H απουσια τιμωρειται με απονευρωση ανευ αναισθητικου!
Για να δουμε!
Δρ Μεγκελε -
Δυστηχώς με βλέπω στην καρέκλα για απονεύρωση .
Οικογενειακή υποχρέωση θα με αναγκάση να λήψω απο την παρέα.
Θα περιμένω όμως ενημέρωση μέσο φόρουμ ή ακόμα και μέσο τηλεφώνου αν χρειαστή.Μάλον κάπως έτσι θα καταθέσω και τις απόψεις μου ,θα προτιμούσα όμως να ακούσω(διαβάσω)πρώτα τις απόψεις του συνόλου.
Sorry -
Pisteuo pos kali idea 8a itan se auti tin giorti na yparxi kai ena mikro periptero tis ekastote agonistikis lesxis h club(apo oli tin ellada),opou 8a parousiazete to ergo tis,kai giati oxi na katevasi kai kapious apo tous prota8lites tis me ta autokinita tous an auto einai efikto
-
Υπαρχει μια πολυ αισιοδοξη ειναι αληθεια σκεψη,η γιορτη ναναι Πανελλαδικη. Μας ηρθε στο μυαλο, οταν δεχθηκαμε τηλεφωνηματα απο περιφερειακες λεσχες με πολυ ευχαριστα μηνυματα. Ειναι ομως προωρο να το συζηταμε, αφου υπαρχει πολυ μακρυς δρομος ακομη. Πρεπει οπωσδηποτε ν απλωσουμε μεχρι εκει που φτανουμε,γιατι αλλιως...
Αν καταφερουμε να προχωρησουμε συμφωνα με τις διαθεσεις μας και την ορεξη μας, κι αν η ΕΘΕΑ πειστει και δωσει ημερομηνια αδεια απο αγωνες,
ολα μπορουν να γινουν.Υπομονη!
Ευχαριστουμε για τις ιδεες σας που ειναι παντα ευπροσδεκτες.
Χ.Π. -
Aξιότιμε doctor Platis,
Όπως σας ενημέρωσα και στη συνάντησή μας, δεν θα μπορέσω να δώσω το παρόν σήμερα στη ΕΛΠΑ, λόγω ταξιδίου προς το νησί των Ιπποτών. Αντί της παρουσίας μου, θα βρείτε στο pm σας αργότερα το μεσημεράκι ένα εκτενέστατο γράμμα με προτάσεις σχετικά με τη Γιορτή. Δεν το παραθέτω μέσα στην συζήτηση, γιατί θα πιάσει το μισό forum. Eλπίζω να μην βαρεθείτε να το διαβάσετε όλο και ότι θέλετε από αυτές τις προτάσεις το κρατάτε για να το μεταβιβάσετε στους αξιότιμους κύριους (και κυρίες ελπίζω αυτή τη φορά) που θα παραβρεθούν στα εντευκτήρια το απόγευμα.
Καλά να περάσετε όλοι.
-
Θα το διαβασουμε ολο! Μονο μην αργησεις να μου το στειλεις ,παρακαλω.
Καλο ταξιδι.
Χρηστος. -
Κύριε Χρήστο, σας έστειλα το pm. Καλή ανάγνωση.
Ελπίζω να γλίτωσα την απονεύρωση ε?
Όχι τίποτε άλλο, αλλά ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με το οδοντιατρικό κρεββάτι...!!
-
Για καποιο λογο δεν το εχω λαβει. Ξαναστειλτο παρακαλω.
Σημειωνω διευθυνση ΕΛΠΑ. Μεσογειων 395, στον 2ο οροφο, αιθουσα συνεδριασεων, 7.30 . -
Τώρα?
Αν και πάλι δεν το λάβατε, κάντε μου ένα pm άδειο να κάνω reply.
-
Η δευτερη συναντηση πραγματοποιηθηκε και ειχε πολυ καλα αποτελεσματα. Εγινε πλατεια συζητηση πανω στο ποτε, που και τι, διαβαστηκαν δυο αξιεπαινες και πολυ εμπεριστατωμενες γραπτες εισηγησεις που εκαναν οι Longhi και Taurus ( κατα κοσμον Κωστας Βλασταρας και Κωστας Σασσαλος) και ληφθηκαν καποιες αποφασεις που
θ ανακοινωθουν συνολικα, μ αυτες που θα παρθουν στην επομενη συγκεντρωση που θα γινει παλι στα γραφεια της Ελπα την Τεταρτη 10/11
στις 7.30
Θα τα ξαναπουμε.
Χρ. Πλατης. -
Λοιπον, επιστροφη στο κλεινον αστυ... Καλα ηταν μακρια απο την Αθηνα, οσο κρατησε. Τα κεφαλια μεσα. Χαιρομαι που οι προτασεις μου βοηθησαν, εστω και λιγο, θα τα πουμε απο κοντα την Τεταρτη.
Καλο μηνα! -
Γιατι λιγο Taurus? ΠΟΛΥ
Σημερα σταλθηκε στην ΕΘΕΑ η επιστολη με τις αποφασεις της περασμενης Τεταρτης και μια γενικη αναφορα στα οσα σχεδιαζουμε να κανουμε. Ελπιζω ναχουμε συντομα μια επι της αρχης απαντηση και την αλλη Τεταρτη να
συνεχισουμε το ιδιο ζουμερα. Με την ευκαιρια να σας πληροφορησω οτι η συνεδριαση της Τεταρτης 10/11 θ αρχισει στις 8 παρα τεταρτο, γιατι νωριτερα η αιθουσα θα ειναι κατειλημενη.
Ως τοτε συνεχιζουμε να ξυνουμε την κουτρα μας ,να κατεβασει ιδεες! -
Αλήθεια, πώς προέκυψε και δεν έχουμε συνάντηση αύριο?
Champions League να υποθέσω ε?
-
Ράλλυ Ολύμπιο γαρ!!!
Απλά για να μην αποδεκατιστούμε... Η επόμενη συνάντηση πάντως θα είναι πολύ σημαντική (όχι ότι οι υπόλοιπες δεν είναι)! -
Mα αυτό εννοούσα λέγοντας Champions League...
-
Champions και (υπο)champions leage Εμεις παντως θα προσπαθησουμε να βγαλουμε την παρενθεση απο πανω μας. Μια βροχη μας σωζει!
-
ΟΚ, θα αρχίσουμε να χορεύουμε το χορό της βροχής!
Καλή επιτυχία σε όλους τους αγωνιζόμενους!
Άσχετο τελείως, υπήρχε καμία γυναίκα στην προχτεσινή συνάντηση? Θυμάμαι ότι είχαν δηλώσει συμμετοχή κανα-δυο
Εκτός αν θυμάμαι λάθος... -
Υπηρχαν δυο! Ασε τα σχολια, θα μας δειρει η Maleleni
-
Eλπίζω να μην ξέρει καράτε ή τάε-κβο-ντο...
Καλώς τις δεχτήκαμε!
Hellenic MotorShow 2005