-
Την CS θα πάρει, όχι την CSL.. Θα σας πω τις εντυπώσεις μου μόλις πάω βόλτα και με τα 2.. Κανείς με RS4 να με βολτάρει?
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Kid, μεταξύ μας καλό το RS4, αλλά η CSL είναι από άλλο πλανήτη...Το RS4 θα ειναι απο πιο μακρινο πλανητη...
-
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
Kid, μεταξύ μας καλό το RS4, αλλά η CSL είναι από άλλο πλανήτη...
Το RS4 θα ειναι απο πιο μακρινο πλανητη...
μακριά, μακριά....
-
Should the RS4 be threatening to lull you into too great a sense of familiarity, there's another button that now begs to be pressed.** It's marked 'S' for 'Sport', but should really have a 'B' for 'Ballistic'.**
The first sensation it provokes is a severe clamping of the buttocks, as motors narrow the sides of the seat squabs to hold the driver even more firmly in place. If your backside is of Pavarotti proportions, prepare for agony.
Try to maintain concentration. In the likes of a BMW M3, such a switch also makes for a mild sharpening of the responses of the drive-by-wire throttle. In the RS4's case, brush gently against the accelerator pedal and you'll find yourself hurtling comically onwards. There's one extra trick the button performs. The exhaust note gets spectacularly louder, under full throttle now releasing a soundtrack to rival the napalm bombing sequence from Apocalypse Now. **
**
In practice, the RS4 attacks corners as one piece, with very little understeer or oversteer. The extreme lateral forces make you glad for the seat-shaped straight jacket you'll be wearing.
*
The brakes offer repeated levels of hardcore deceleration, at least as vivid as the acceleration already felt. The cross-drilled front discs are larger than some cars' wheels, matched to eight-piston calipers; also, the pads pulse imperceptibly on and off to keep a film of water from building beneath them in drenched conditions.Having been asked to invest £10,000 more than the manager of their local estate agent paid for his M3, compensation for the RS4 driver comes with the expectation that they should easily be able to leave him behind on most roads and in most conditions. Added reassurance arrives with the knowledge that there's nothing else quite like this car. At least, not this side of the Mulsanne Straight.*
Απο το άρθρο του Top Gear τα κομμάτια που πραγματικά μου τράβηξαν την προσοχή
.... να προσθέσω και το ότι για μένα είναι ίσως το πιο όμορφο Αουντι της τελευταίας δεκαετίας !
Και εγένετο ΦΩΣ
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Άσε τι έπαθα σήμερα.. **Καλός μου **φίλος παρήγγειλε την M3 CS αντί για το RS4.. Πάει η βόλτα που περίμενα.. (όχι ότι θα με χαλάσει το Μ3 αλλά με το AUDI θα τα αλλιώς.. )***Αντε πάλι με την διαπλοκή εσύ... ***
-
-
Το άντεξα και αυτό.. Σε μαύρο είναι κουκλί.. Να δω σε τι χρώμα θα το παραγγείλω.. (το matchbox ντε, μην ψαρώνετε )
-
Σε μαύρο, είναι όντως απαράμιλλης ομορφιάς.
Ειδικά η μούρη του είναι για φίλημα.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Σε μαύρο, είναι όντως απαράμιλλης ομορφιάς.Ειδικά η μούρη του είναι για φίλημα.
.....**Zzzzντούπππ **στο RS4!
-
**kid, ακόμα αντέχεις ;;; **
Oρίστε η αγαπημένη μου φωτό:
http://automobilemag.com/photo_gallery/ ... 3_1024.jpg
http://automobilemag.com/photo_gallery/ ... 0_1024.jpg
http://automobilemag.com/photo_gallery/ ... 4_1024.jpg -
-
Μα καλά το παιδί τι έφταιξε και το ταλαιπωρείτε έτσι ???
Οντως μαύρο είναι κουκλί ... και χλιδα και 'κακία' σε ενα πακέτο με ωραίο περυτίλυγμα.
Μπορώ να το πάρω τσάμπα και να μην με κυνηγά και η εφορία μετά,ΕΕΕ μπορώ ????
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Μα καλά το παιδί τι έφταιξε και το ταλαιπωρείτε έτσι ???Οντως μαύρο είναι κουκλί ... και χλιδα και 'κακία' σε ενα πακέτο με ωραίο περυτίλυγμα.
Μπορώ να το πάρω τσάμπα και να μην με κυνηγά και η εφορία μετά,ΕΕΕ μπορώ ????
Θέλει και τα παθαίνει!
...τον technik προκαλεί
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Θέλει και τα παθαίνει!
...τον technik προκαλεί
Κι εγώ σε προκαλώ, εσύ θα πάθεις όμως
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Θέλει και τα παθαίνει!
...τον technik προκαλεί
Τί θα χρησιμοποιήσεις;
-
Θέλει και τα παθαίνει!
...τον technik προκαλεί
Τί θα χρησιμοποιήσεις;
άσπρο και 'στρωμένο'
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Θέλει και τα παθαίνει!
...τον technik προκαλεί
Τί θα χρησιμοποιήσεις;
άσπρο και 'στρωμένο'
Πάλι για παντρειές και στρωμένα κρεβάτια μιλάς ;
-
Πάλι για παντρειές και στρωμένα κρεβάτια μιλάς ;προτιμώ τα μαύρα και άστρωτα
(ευτυχώς είναι 'δικό σου' το τόπικ)
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Θέλει και τα παθαίνει!
...τον technik προκαλεί
Τί θα χρησιμοποιήσεις;
άσπρο και 'στρωμένο'
Μιας και το θέμα είναι βαπτηστίρι μου...
...ΔΕΚΤΗ η πρόσκληση-πρόκληση.
Καλά εσύ. Εγώ με ΤΙ;;; (διαλέγεις !)
Διόρθωση: μια βροχερή μέρα, έτσι ;
-
Μιας και το θέμα είναι βαπτηστίρι μου...
...ΔΕΚΤΗ η πρόσκληση-πρόκληση.
Καλά εσύ. Εγώ με ΤΙ;;; (διαλέγεις !)
Διόρθωση: μια βροχερή μέρα, έτσι ;
τιιιι;;; άλφα τρία κιου ΤΙ εφ ες άι
ΑUDI RS4