-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:shifty: δεν σε παρακολουθώ. Ξέρω πάντα που είσαι. Το ρολόι σου τι λέει;Δες τον κατάλογο του κινητού σου
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πριν καμιά ώρα εθεάθη γνωστός πράκτορας να περπατάει στην Τσιμισκή με σακίδιο στην πλάτη και περίεργο υποχθόνιο χαμόγελο. Τελικά καθάρισε τον Άδη;still here and alive...
ενιωσα την παρουσια του παντως στο κεντρο...σαν τον χαιλαντερ..
ποιος ξερει τι κουβαλουσε μαζι του..κανα πυροβολο κβαντικης δυναμης πυρος..
-
Εγώ πάντως ήμουν έτοιμος μέσα από το 12αρι να του ρίξω μια με το M16 μου...
-
εντος της ημερας θα αποκαλυψω σε ποια νεα τριλογια παλιας ταινιας θα πρωταγωνιστησει...
εχει βρωμισει ο τοπος και το yahoo..
ισως να πρεπει να παρεις κατι πιο δυνατο γιατι εχει και miragemobil...
υγ. τι ωραια να λειπει απο το φορουμ
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εντος της ημερας θα αποκαλυψω σε ποια νεα τριλογια παλιας ταινιας θα πρωταγωνιστησει...εχει βρωμισει ο τοπος και το yahoo..
Νομίζεις
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εντος της ημερας θα αποκαλυψω σε ποια νεα τριλογια παλιας ταινιας θα πρωταγωνιστησει...εχει βρωμισει ο τοπος και το yahoo..
Πιο δυνατό από Μ16; Λες να του ρίξω καμιά GBU με το F-16 που έχω για μόστρα;
-
scalp θελει..
-
Στις 13:35 που πέρασα σοβαρότατο ατύχημα στον δρόμο προς Χαλκιδική λίγο με τον καινούργιο κόμβο για αεροδρόμιο...Πυροσβεστική, αστυνομία, ασθενοφόρο και ένα αμάξι τουμπαρισμένο από όσο είδα... Ελπίζω να μην ήταν τόσο σοβαρό όσο φαινόταν... Εννοείται μεγάλο μποτιλιάρισμα προς Χαλκιδική.
Στρίβω και εγώ στον κόμβο του Αεροδρομίου με κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο και στο απέναντι ρεύμα μικρό hatch έχει χτυπήσει τα αλουμινένια στηθαία στην γνωστή στροφή Daniel ( μια από τις πολλές στην Θεσσαλονίκή ) και απο τις 2 μεριές και έχει ακινητοποιηθεί στην αριστερή λωρίδα.
Στην συγκεκριμένο σημείο παίζει να αλλάζουν μπαριέρες μια φορά την εβδομάδα -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Στην συγκεκριμένο σημείο παίζει να αλλάζουν μπαριέρες μια φορά την εβδομάδαΣτο σημείο που (νομίζω) λες, ο δρόμος από 2 λωρίδες γίνεται μία και στρίβει με ολοένα μικρότερη ακτίνα στροφής - χώρια που γλιστράει.
ΑΛΛΟ
Το πρωί είχα πάει Σέρρες και στη κατηφόρα που είναι διπλός ο δρόμος (με στροφές) ΟΛΕΣ οι μπαριέρες είναι τσαλακωμένες. Τι γίνεται εκεί; -
Μιλαώ για τον καινούργιο κόμβο πάλι, και την στροφή μετά την φωτεινή πινακίδα με το όριο και τον μετρητή της ταχύτητας του οχήματος. Είναι περίεργος συνδυασμός αντίροπων στροφών ( και εγκληματικός, αν μπορούσε να γίνει αλλιώς και ο μελετητής δεν περιορίστηκε από άλλους παράγοντες, οπότε έχουμε το μη χείρον βέλτιστον αποτέλεσμα ) και όποιος δεν κόψει, αν δεν πέσει πάνω στις μπαριέρες, σίγουρα θα δυσκολευτεί να το σώσει
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μιλαώ για τον καινούργιο κόμβο πάλι, και την στροφή μετά την φωτεινή πινακίδα με το όριο και τον μετρητή της ταχύτητας του οχήματος. Είναι περίεργος συνδυασμός αντίροπων στροφών ( και εγκληματικός, αν μπορούσε να γίνει αλλιώς και ο μελετητής δεν περιορίστηκε από άλλους παράγοντες, οπότε έχουμε το μη χείρον βέλτιστον αποτέλεσμα ) και όποιος δεν κόψει, αν δεν πέσει πάνω στις μπαριέρες, σίγουρα θα δυσκολευτεί να το σώσειαυτή η στροφή μαζί με την είσοδο του ΑΓ.Παύλου στον περιφερειακό είναι all time classic
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Στις 13:35 που πέρασα σοβαρότατο ατύχημα στον δρόμο προς Χαλκιδική λίγο με τον καινούργιο κόμβο για αεροδρόμιο...Πυροσβεστική, αστυνομία, ασθενοφόρο και ένα αμάξι τουμπαρισμένο από όσο είδα... Ελπίζω να μην ήταν τόσο σοβαρό όσο φαινόταν... Εννοείται μεγάλο μποτιλιάρισμα προς Χαλκιδική.
Στρίβω και εγώ στον κόμβο του Αεροδρομίου με κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο και στο απέναντι ρεύμα μικρό hatch έχει χτυπήσει τα αλουμινένια στηθαία στην γνωστή στροφή Daniel ( μια από τις πολλές στην Θεσσαλονίκή ) και απο τις 2 μεριές και έχει ακινητοποιηθεί στην αριστερή λωρίδα.
Στην συγκεκριμένο σημείο παίζει να αλλάζουν μπαριέρες μια φορά την εβδομάδαΤο είδα και εγώ το συγκεκριμένο, μόλις είχε γίνει, ενώ πήγαινα αεροδρόμιο. Σάξο ήταν, και ο ανόητος οδηγός του αντί να βάλει το τρίγωνο καμιά εκατοστή μέτρα πριν από την στροφή, καθόταν λίγο πριν την κορφή της με το τρίγωνο στο χέρι και έκανε ότι έδιωχνε τα αμάξια. Γλίτωσε από το τράκο με την μπαριέρα, τράκο με αμάξι δύσκολο να το γλιτώσει ο ίδιος.
-
Xθες μεσημερι στο πανοραμα, στη γνωστη στροφη στον Αγιο Λουκα, καποιος δεν εστριψε.... Εφυγε ευθεια και χτυπησε κανα δυο αλλους...
-
Ρε παιδια ακομα κ 40 αλογα να εχεις η ασφαλτος ειναι τοσο χαλια εκει που θα σπιναρεις...!!!Ελεος...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Xθες μεσημερι στο πανοραμα, στη γνωστη στροφη στον Αγιο Λουκα, καποιος δεν εστριψε.... Εφυγε ευθεια και χτυπησε κανα δυο αλλους...To ασημενιο κορσα λες μαλλον..
εκει με 30-40 πρεπει να στριβεις το πολυ..
Χτες το μεσημερι γλιστρουσε απιστευτα ΠΑΝΤΟΥ! -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μιλαώ για τον καινούργιο κόμβο πάλι, και την στροφή μετά την φωτεινή πινακίδα με το όριο και τον μετρητή της ταχύτητας του οχήματος. Είναι περίεργος συνδυασμός αντίροπων στροφών ( και εγκληματικός, αν μπορούσε να γίνει αλλιώς και ο μελετητής δεν περιορίστηκε από άλλους παράγοντες, οπότε έχουμε το μη χείρον βέλτιστον αποτέλεσμα ) και όποιος δεν κόψει, αν δεν πέσει πάνω στις μπαριέρες, σίγουρα θα δυσκολευτεί να το σώσειΕκεί στούκαρε συγγενής την προηγούμενη Πέμπτη, βγήκε χωρίς γρατσουνιά, αλλά το όχημα πάει για οριστική διαγραφή. ¨Οταν την ρώτησα γιατί ,μου είπε ότι ήταν εκνευρισμένη απο τη δουλειά, δεν πήρε χαμπάρι κανένα σήμα έγκαιρα και όταν κατάλαβε ήταν αργά.
Είπαμε, όταν μπαίνουμε στο αμάξι τα ξεχνάμε όλα και οδηγούμε, αλλά επειδή κάποιες φορές αυτό είναι αδύνατον οδηγούμε πιο αργά και προσεκτικά.
Δηλαδή ΠΡΙΝ γίνει η ζημιά ,εκπαιδεύουμε τον εγκέφαλό μας να δουλεύει κατ΄αυτόν τον τρόπο, γιατί καλά να στουκάρεις μόνος σου, αλλά αν χτυπήσει ς με άλλον , τι φταίει αυτός να τρέχει? -
Ο χρήστης deenoo έγραψε:
To ασημενιο κορσα λες μαλλον..
Χτες το μεσημερι γλιστρουσε απιστευτα ΠΑΝΤΟΥ!νομιζω ναι. Σιγουρα 'πηρε μερος' και ενα clio...
Τα 30-40χλμ τα βρισκω υπερβολικα λιγα... Ειπαμε, οχι και ετσι. Θελει προσοχη παντως...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
To ασημενιο κορσα λες μαλλον..
Χτες το μεσημερι γλιστρουσε απιστευτα ΠΑΝΤΟΥ!νομιζω ναι. Σιγουρα 'πηρε μερος' και ενα clio...
Τα 30-40χλμ τα βρισκω υπερβολικα λιγα... Ειπαμε, οχι και ετσι. Θελει προσοχη παντως...
Παιδιά όσο παράξενο και αν σας φαίνεται έχω παρατηρήσει ότι απο κάποιο ίδιο σημείο άν περάσεις με Χ χλμ/ώρα συγκεντρωμένος όμως, κρατώντας σωστά το τιμόνι και έχωντας ξέρει τι παραμονεύει εκεί,δεν είναι το ίδιο με το να περνάς αφηρημένος και ξαφνικά να φρενάρεις απότομα μιας και αντιλαμβάνεσαι ότι έχει μια στροφή που την υπολόγισες αργά.
-
ΜΙλαω για την δεξια στροφη στο κατεβασμα..
Εκει με πανω απο 40 γλυστραει!!
στο ανεβασμα μπαινεις και με 60+ -
Χθες το βράδι κατά τις 12.30, στη Σχολή Τυφλών, δύο μηχανές (μια κίτρινη supersport και ένα κοκκινωπό scooter, αν ξεχώρισα καλά) καβάλησαν έναν κάδο, μαζί με τα κολωνάκια του μερικά μέτρα μέσα στο πεζοδρόμιο. Μπορεί να συμμετείχε στη φάση και ένα Πούντο που είδα ακριβώς εκεί, με μπασμένο το πορτ-μπαγκάζ...Κομμάτια από τις μηχανές παντού στο δρόμο.
Πλέον να φοβάμαι να περπατάω σε πεζοδρόμια ρε γμτ...Ο κάδος ήταν σε ειδική έσοχή στη Β.Όλγας και οι μηχανές μαζί με τον κάδο βρέθηκαν στη μέση του πεζοδρομίου σχεδόν, 3-4 μέτρα μέσα. Οι αναβάτες πρέπει να είναι εντάξει πάντως.
Posts προς Θεσσαλονικείς