-
Ο Γιάννης Ραπτόπουλος χρωστάει στο ΙΚΑ μέσω της 'express service' συνολικά 40 εκ.ευρώ!
πηγη : τροκτικο.
ισχυει?
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Εγω πρωτη φορα το ειδα με τα ματια μου και εφριξα!!!!Ποιος ξερει τι πηρε απο μεσα το Megane.ΧΑΝΘ και παλι XANΘ μπορει να δινεις κατι παραπανω αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο αν πρεπει αναγκαστηκα να το βαζεις σε παρκινγκ.Mε αυτόν τον πουσταρά στο βενζινάδικο της Shell στην Αγγελάκη έχω μαλώσει γιατί μου έβαζε κρυφά 100άρα Racing στο μηχανάκι ενώ ζητούσα αμόλυβδη απλή...άρχισα να ουρλιάζω και με φώναξε το αφεντικό μέσα και μου άρχισε 'μην φωνάζεις, μπέρδεμα έγινε κτλ...'
ΤΡΕΛΛΟ ΑΚΥΡΟ -
Παντως το ειχα ξαναπροτεινει...χωρις καμια δοση ειρωνειας...γιατι ολοι οσοι την σιχαθηκαν την Θεσσαλονικη δν φευγουν σε μια αλλη ωραια πολη να χαρουμε και εμεις μια επιπλεον ανεση σε αυτη τη σιχαμερη, τρισαθλια, τριτοκοσμικη πολη ?
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
10+10 λεπτά = 20 λεπτά ανά ημέρα....
Τα θεωρώ σημαντικό χρόνο, και ας φθείρεται το αμάξι γιατί το παρκάρουν συνήθως έξω .... και ας αλλάζουν και λάδια 1 στο τόσο μόνοι τους ...ξέρω ότι όταν θα γυρίσω σπίτι, θα το παρατήσω εκεί μπροστά και σε 3 λεπτά θα έχω τον γιο μου αγκαλιά
Τα έχω ξαναπεί αυτά
Δηλαδη προτειμας να σου κακομεταχειριζονται το αυτοκινητο???
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Παντως το ειχα ξαναπροτεινει...χωρις καμια δοση ειρωνειας...γιατι ολοι οσοι την σιχαθηκαν την Θεσσαλονικη δν φευγουν σε μια αλλη ωραια πολη να χαρουμε και εμεις μια επιπλεον ανεση σε αυτη τη σιχαμερη, τρισαθλια, τριτοκοσμικη πολη ?Κάποιοι φύγαμε.... Και κάθε φορά που είμαστε επισκέπτες πλέον, ακούμε όλο και λιγότερο ελληνικά...
Και αυτοί που έφυγαν έχουν αντικατασταθεί από αλλοδαπούς. Στο πατρικό μου στην Καλαμαριά, ακόμα αντέχουν βέβαια. Αλλά σε άλλες περιοχες.. -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Παντως το ειχα ξαναπροτεινει...χωρις καμια δοση ειρωνειας...γιατι ολοι οσοι την σιχαθηκαν την Θεσσαλονικη δν φευγουν σε μια αλλη ωραια πολη να χαρουμε και εμεις μια επιπλεον ανεση σε αυτη τη σιχαμερη, τρισαθλια, τριτοκοσμικη πολη ?Εσύ μένεις στη Θεσσαλονίκη ή έφυγες;
-
10+10 λεπτά = 20 λεπτά ανά ημέρα....
Τα θεωρώ σημαντικό χρόνο, και ας φθείρεται το αμάξι γιατί το παρκάρουν συνήθως έξω .... και ας αλλάζουν και λάδια 1 στο τόσο μόνοι τους ...ξέρω ότι όταν θα γυρίσω σπίτι, θα το παρατήσω εκεί μπροστά και σε 3 λεπτά θα έχω τον γιο μου αγκαλιά
Τα έχω ξαναπεί αυτά
Δηλαδη προτειμας να σου κακομεταχειριζονται το αυτοκινητο???
Δεν είναι ότι το προτιμάω αλλά τα 40 λεπτα παραπάνω με τον γιο μου / ήμερα δεν αξίζουν όσο κανένα αυτοκίνητο(το οποίο σε τελική ανάλυση και παλιό είναι και δεν παθαίνει και τίποτα σοβαρο ... )
-
Καλα αμα μιλαμε για παλιο αυτοκινητο και γω δεν σκαω,αλλα σε καινουργιο???Δηλαδη το Micra τι του φταιγε και του κοπανουσε τις ταχυτητες,δεν κουμπωναν???Ετοιμος ημουν να τον πω αλλα βιαζομουν.
-
Καλα αμα μιλαμε για παλιο αυτοκινητο και γω δεν σκαω,αλλα σε καινουργιο???Δηλαδη το Micra τι του φταιγε και του κοπανουσε τις ταχυτητες,δεν κουμπωναν???Ετοιμος ημουν να τον πω αλλα βιαζομουν.Καλά δεν το συζητάω ότι έχεις απόλυτο δίκιο σε τελική είναι περιουσίες μας και όχι δικιά του ...
Το megane είναι ακόμα εκεί παντως ... -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Παντως το ειχα ξαναπροτεινει...χωρις καμια δοση ειρωνειας...γιατι ολοι οσοι την σιχαθηκαν την Θεσσαλονικη δν φευγουν σε μια αλλη ωραια πολη να χαρουμε και εμεις μια επιπλεον ανεση σε αυτη τη σιχαμερη, τρισαθλια, τριτοκοσμικη πολη ?
Εσύ μένεις στη Θεσσαλονίκη ή έφυγες;
Θεσσαλονικη μενω...απλα για 2-3 χρονια το κανω δυστυχως μονο για 5,5 μηνες το χρονο...
Αντε σιγα σιγα να φευγουν οι ενοχλημενοι να μενουμε με τα αλβαναρια που λετε....αλλα εμας μας αρεσει...ειμαστε μαζοχες μαλλον
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Εγω πρωτη φορα το ειδα με τα ματια μου και εφριξα!!!!Ποιος ξερει τι πηρε απο μεσα το Megane.ΧΑΝΘ και παλι XANΘ μπορει να δινεις κατι παραπανω αλλα εχεις το κεφαλι σου ησυχο αν πρεπει αναγκαστηκα να το βαζεις σε παρκινγκ.
Mε αυτόν τον πουσταρά στο βενζινάδικο της Shell στην Αγγελάκη έχω μαλώσει γιατί μου έβαζε κρυφά 100άρα Racing στο μηχανάκι ενώ ζητούσα αμόλυβδη απλή...άρχισα να ουρλιάζω και με φώναξε το αφεντικό μέσα και μου άρχισε 'μην φωνάζεις, μπέρδεμα έγινε κτλ...'
ΤΡΕΛΛΟ ΑΚΥΡΟΤο εχω ξαναγραψει. Υπαρχει επισημη οδηγια απο τα κεντρικα της Shell να βαζουν 100αρα με καθε ευκαιρία, ακομα και με κολπακια στα ορια της απατης. Στα μισα Shell μου εχουν κανει τετοια μπινιά, μεχρι που βγηκε το προγραμμα της ΕΚΟ με το Go National και πλεον βαζω ΕΚΟ
-
Χαζομαρες! Καμια επισημη οδηγια δεν υπαρχει για ολα τα πρατηρια της Shell...
Αυτο το φαινομενο παρατηρειται μονο στα ιδιολειτουργουμενα πρατηρια της Shell, αυτα δηλαδη που ανηκουν στην ιδια την Shell! Και ο λογος ειναι παρα πολυ απλος... Οποιος βαζει μονο τα διαφοροποιημενα καυσιμα της Shell θα ειναι για παντα πελατης μονο της Shell! Αμολυβδη βρισκεις παντου, vpower ομως μονο στα πρατηρια με το οστρακο θα βρεις!Το συγκεκριμενο στην Αγγελακη ανηκει σε ιδιοτη... Παντως ειναι παρα πολυ κοινο να βαζουν 100αρα τα μηχανακια! Αν ειχα και εγω μηχανακι λογω των αστειων ποσων που χωρανε στα ρεζερβουαρ τους θα γεμιζα παντα με καποια 100αρα! Αλλωστε λογω της υψηλης συμπιεσης χρησιμοποιουν ολες τις ιδιοτητες σε σχεση ας πουμε με ενα αυτοκινητο... Και αντι για 4€ θα πληρωσω 5! Σιγα τα ωα...
-
Όταν επιλέγεις να πληρώσεις € 5 αντί για € 4, ΟΚ, μαγκιά σου. Όταν σου κάνει όμως πονηριά (ας μην το πω αλλιώς) είναι κάτι διαφορετικό. Καταλαβαίνεις ότι το θέμα δεν είναι το 1 ευρώ.
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Εσύ μένεις στη Θεσσαλονίκη ή έφυγες;
Θεσσαλονικη μενω...απλα για 2-3 χρονια το κανω δυστυχως μονο για 5,5 μηνες το χρονο...
Αντε σιγα σιγα να φευγουν οι ενοχλημενοι να μενουμε με τα αλβαναρια που λετε....αλλα εμας μας αρεσει...ειμαστε μαζοχες μαλλον
Άμα ήταν τόσο εύκολο, θα την είχα κάνει εδώ και καιρό...
-
O 'club mercedes' μενει 5.5 μηνες στην θεσ/νικη και εχει αποψη....
Οταν κλεισεις τα 40 χρονακια στην πολη τοτε μπορει να παλιωσεις....μεχρι τοτε..... -
Ο χρήστης koutote έγραψε:
O 'club mercedes' μενει 5.5 μηνες στην θεσ/νικη και εχει αποψη....
Οταν κλεισεις τα 40 χρονακια στην πολη τοτε μπορει να παλιωσεις....μεχρι τοτε.....Δεν κατάλαβα τι σε πείραξε ακριβώς το club mercedes ή ότι μένει 5,5 μήνες / έτος στην πόλη ??????
-
Χάος στο Βαρδάρι από ... πλημμύρα. Άνοιξαν υπόγειοι αγωγοί, το νερό αναβλύζει από την Εγνατία και κατηφορίζει τη Δωδεκανήσου. Το ρεύμα ανατολικά έχει κλείσει και τα οχήματα κατεβαίνουν (μαζί με το νερό) αναγκαστικά από Δωδεκανήσου. Υπάρχει αστυνομία, υπάρχει πυροσβεστική, υπάρχει ένα τεράστιο μπάχαλο.
Όλο και πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι πρέπει να την κάνουμε από την πόλη...
-
να μαζευτείτε να φύγετε
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
να μαζευτείτε να φύγετεΚαι εσεις που θα μεινετε, να παρετε τα κουβαδακια σας να μαζεψετε
τα νερα στην Δωδεκανησου γιατι η ΕΥΑΘ δεν νομιζω να κανει κατι..... -
Κάλως ή κακώς κάποιοι από εμάς έχουμε γεννηθεί εδώ όπως και οι παππούδες μας οπότε δεν έχουμε που να πάμε!!! ούτε καν χωριό δεν έχουμε να πάμε το Πάσχα Οπότε αν χρειαστεί θα μαζέψουμε και τα νερά στην Δωδεκανήσου
Posts προς Θεσσαλονικείς