-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Στην ΧΑΝΘ είναι 210 τον μήνα.Αυτά που δεν τα παίρνει το μηχάνημα και παρκάρουν στο ισόγειο η τιμή είναι 260 το μήνα.Στην Προξένου Κορομηλά οι τιμές κυμαίνονται από 290 μέχρι 360 το μήνα.
Πρόσφατα έβαλα ένα αυτοκίνητό μου σε πάρκιγκ λίγο πριν το γεφυράκι της Πυλαίας νεόκτιστο με 71,50 το μήνα.
360€ το μήνα;
Περισσότερο από ένα 2άρι στη Μαρτίου...
Θα μετακόμιζα.... -
Εγω που ενδιαφερομαι για Σοφουλη με Ολγας,βρηκα ενα στην περιοχη κλειστο με τηλεχειριστηριο κτλ κτλ και μου ειπε 150..ειπα οτι ειναι παρα πολλα και το αφησαμε.μετα απο 20 μερες με πηρε τηλ και μου ειπε οτι η τιμη ειναι 120. και παλι πολλα ομως ειναι για μενα,σαν φοιτητης..αν εβρισκα μεχρι 70-80 ευρω,θα το εβαζα,αλλα ακομα και ενα ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ στο διπλα στενο,το οποιο εχει καμια 10αρια θεσεις που τις νοικιαζει,115 μου ειπε.
-
Μα εδώ στην Κηφισιά που ακόμα δεν είναι τραγική η κατάσταση(πολύ χειρότερη όμως από ότι πριν 5 χρόνια), κοστίζει 120€ σε στεγασμένο. Δεν πιστεύω πως μπορεί να πάει παρακάτω. Αλλά 350€ μου φάνηκε κάπως
Προσφορά και ζήτηση προφανώς. -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Μα εδώ στην Κηφισιά που ακόμα δεν είναι τραγική η κατάσταση(πολύ χειρότερη όμως από ότι πριν 5 χρόνια), κοστίζει 120€ σε στεγασμένο. Δεν πιστεύω πως μπορεί να πάει παρακάτω. Αλλά 350€ μου φάνηκε κάπως
Προσφορά και ζήτηση προφανώς.ρε κον 5 , 80 δεν ειπες οτι πληρωνεις????
η κηφησια αρχισε να γινεται αφορητη
η πιατσα τον κωλοταξι μας μαρανε ποτε θα βαλω ενα τεραστιο πανό με διαμαρτυρία δεν ξερω....
-
Πιάτσα ταξί που έγινε;
Σε υπόγειο με τηλεχειρισμό και σταθερή θέση ζήτησαν από τον πατέρα μου 120€. Στο παρκινγκ που έχει είσοδο από Ταρσού(παράλλη Κηφησίας στο ύψος της Σωκράτους). Η αλάνα έχει ψιλοφρακάρει, και έχουν γίνει κάτι μικροκλοπές τον τελευταίο καιρό. -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Πιάτσα ταξί που έγινε;
Σε υπόγειο με τηλεχειρισμό και σταθερή θέση ζήτησαν από τον πατέρα μου 120€. Στο παρκινγκ που έχει είσοδο από Ταρσού(παράλλη Κηφησίας στο ύψος της Σωκράτους). Η αλάνα έχει ψιλοφρακάρει, και έχουν γίνει κάτι μικροκλοπές τον τελευταίο καιρό.στην πρωην SAAB.
νομιζω ο κων5 ειπε 80 ευρω για απεναντι απο την φιατ. κατω απο το πρωην φορουμ (γυμναστηριο)
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
360€ το μήνα;
Θα μετακόμιζα....Και το αυτοκίνητο στη Μαρτίου που θα το έβαζες;
Και εγώ πάντως για τέτοιο κόστος (βασικά, για οσοδήποτε άνω των 100 ευρώ) άνετα θα μετακόμιζα.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
360€ το μήνα;
Και εγώ πάντως για τέτοιο κόστος (βασικά, για οσοδήποτε άνω των 100 ευρώ) άνετα θα μετακόμιζα.
Και να πάμε που ρε παιδιά ? Εμείς που έχουμε μάθει στο κέντρο πολύ δύσκολα κουνιόμαστε και αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι εξ αιτίας του παιδιού ...
-
360€ το μήνα;
Θα έμενε μέσα!
-
360€ το μήνα;
Επειδή έμεινα κάποιους χειμώνες εκεί, νοίκιαζα σε υπόγειο γκράζ με ασανσέρ, 130€ το μήνα. Ήταν όμως το σπίτι δικό μου, και είχε γίνει ανακαίνιση και λυπόμουνα να το αφήσω. Πριν το mx-5, το είχα έξω γιατί δε φοβόμουνα τόσο.
Και να πάμε που ρε παιδιά ? Εμείς που έχουμε μάθει στο κέντρο πολύ δύσκολα κουνιόμαστε και αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι εξ αιτίας του παιδιού ...
Δηλαδή ποιες είναι οι ευκολίες του κέντρου που δυσκολεύεσαι να αποχωριστείς;; Ή ποια ποιότητα ζωής;;
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
360€ το μήνα;
Επειδή έμεινα κάποιους χειμώνες εκεί, νοίκιαζα σε υπόγειο γκράζ με ασανσέρ, 130€ το μήνα. Ήταν όμως το σπίτι δικό μου, και είχε γίνει ανακαίνιση και λυπόμουνα να το αφήσω. Πριν το mx-5, το είχα έξω γιατί δε φοβόμουνα τόσο.
Δηλαδή ποιες είναι οι ευκολίες του κέντρου που δυσκολεύεσαι να αποχωριστείς;; Ή ποια ποιότητα ζωής;;
Ξέρω ότι θα σου φανεί περίεργο αλλά μου αρέσει που είμαι σε απόσταση αναπνοής από τα ΠΑΝΤΑ και μου αρέσει και το στυλ, ο τρόπος ζωής του κέντρου όσο διατηρείται ακόμα, ίσως δεν μπορώ να το διατυπώσω σωστά, αλλά μας αρέσει το όλο feeling Που λένε και στο χωριό μου .
Τώρα, αυτό που προβλέπω είναι σε λίγα χρόνια να είμαστε 100% Gheto αν σκεφτείς ότι οι παππούδες - παραδοσιακοί κάτοικοι 'φεύγουν' σιγά σιγά , οι φοιτητές δεν έρχονται γιατί τα ενοίκια είναι πανάκριβα και τα σπίτια πανάθλια και εμείς οι τελευταίοι τον Μοϊκανών ήδη έχουμε μείνει πολύ μα πάρα πολύ λίγοι ...
Ως μόνη ελπίδα να ξαναδούμε δόξες παρελθόντος θεωρώ το μετρό , εκτενείς πεζοδρομήσεις και να γίνει πάρκο η ΔΕΘ, όλα αυτά βέβαι αν οι 'γειτονιά' δεν έχει γίνει μέχρι τότε επικίνδυνη ...
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
χωρις να θελω να ανοιξουμε συζητηση (trolling) για το γενικοτερο θεμα, ξερει καποιος εαν υπαρχουν στην πολη μας no smoking bar cafe εστιατορια?100% σίγουρα είναι η 'πρίγκιπος' (μπυραρία και καφετέρια) και το 'Pasta flora' (καφετέρια και ποτό). Για άλλα δεν ξέρω..
Έφαγα άκυρο σήμερα... Μαύρο και στην πρίγκηπος πλέον ... Και φοβάμαι να πάω και στο Pasta flora μην το αλλάξαν και εκεί το καθεστώς ... Προφανώς όσο είχε ζεστό καιρό ήταν οι καπνιστές έξω, τώρα πλέον οι καπνιστές μέσα. Γιατί, θα τους πέσει του @@ρι από το κρύο?? Αφού από το τσιγάρο θα τους πέσει ούτως ή άλλως .
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
χωρις να θελω να ανοιξουμε συζητηση (trolling) για το γενικοτερο θεμα, ξερει καποιος εαν υπαρχουν στην πολη μας no smoking bar cafe εστιατορια?
100% σίγουρα είναι η 'πρίγκιπος' (μπυραρία και καφετέρια) και το 'Pasta flora' (καφετέρια και ποτό). Για άλλα δεν ξέρω..
Έφαγα άκυρο σήμερα... Μαύρο και στην πρίγκηπος πλέον ... Και φοβάμαι να πάω και στο Pasta flora μην το αλλάξαν και εκεί το καθεστώς ... Προφανώς όσο είχε ζεστό καιρό ήταν οι καπνιστές έξω, τώρα πλέον οι καπνιστές μέσα. Γιατί, θα τους πέσει του @@ρι από το κρύο?? Αφού από το τσιγάρο θα τους πέσει ούτως ή άλλως .
πέφτει το @@αρι από το τσιγάρο εεεε ? ουφ ευτυχώς το έκοψα (το τσιγάρο όχι το @@ρι )
-
σας βλέπω φουλ για επαρχία που ακόμα ο νόμος ειναι πιο χαλαρός κ το τσιγάρο παει σφαίρα! ( κατ εμε για σας)
-
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Δηλαδή ποιες είναι οι ευκολίες του κέντρου που δυσκολεύεσαι να αποχωριστείς;; Ή ποια ποιότητα ζωής;;Καμία ποιότητα ζωής....Άντε η ελάχιστη για οσους μένουν κατω απο την Τσιμισκη
και εχουν φραγκα να πληρωνουν 3,5 κατοσταρικα για παρκινγκ αναπνεοντας
CO και CO2 σε καθημερινη βαση.....
Πως καταντησε ετσι το κεντρο και βασικα η Θεσ/νικη μεσα σε 30χρονια?
(αυτη την στιγμη ακουω τις υπεροχες κορνες μερικων απο το γραφειο....
και σκυλοβριζοντε στην ρομαντικη πολη...Παρασκευη μεσημερι...) -
Ο χρήστης koutote έγραψε:
Καμία ποιότητα ζωής....Άντε η ελάχιστη για οσους μένουν κατω απο την Τσιμισκη
και εχουν φραγκα να πληρωνουν 3,5 κατοσταρικα για παρκινγκ αναπνεοντας
CO και CO2 σε καθημερινη βαση.....
Πως καταντησε ετσι το κεντρο και βασικα η Θεσ/νικη μεσα σε 30χρονια?
(αυτη την στιγμη ακουω τις υπεροχες κορνες μερικων απο το γραφειο....
και σκυλοβριζοντε στην ρομαντικη πολη...Παρασκευη μεσημερι...)Κάποιοι μένουν τόσο ψιλά που δεν ακούγετε ο δρόμος
-
Το θέμα δεν είναι ο δρόμος, ή η φασαρία. Και όσο ψηλά και να είσαι, αν έχεις ανοιχτά παράθυρα-πόρτες ακούγεται μια συνεχώμενη βοή. Μη μου πεις κλείνω παράθυρα και ζω με το κλιματιστικό, γιατί τότε αυτό ΔΕΝ λέγεται ποιότητα ζωής. Όπως και αυτά που αναπνέεις. Αλήθεια, αυτοί που μένουν Μ.Ιωσήφ για παράδειγμα, πως ξεφορτώνουν από το S/M.
Δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν λόγο(εκτός της συνήθειας) για να μένει κάποιος στο κέντρο. Βαριά να είσαι φοιτητής. Και δεν μπορώ να σκεφτώ για ποιον λόγο θα μετακόμιζε κάποιοις εκεί από άλλη περιοχή...υ.γ. Σε σουίτα του Ηλέκτρα, θα έμενα βέβαια άνετα, αν μπορούσα . Αλλά εκεί δεν μιλάμε προφανώς για τον μέσο κάτοικο του κέντρου.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Αλήθεια, αυτοί που μένουν Μ.Ιωσήφ για παράδειγμα, πως ξεφορτώνουν από το S/M.
.Κανένα πρόβλημα.....στα φέρνει το super market στο σπίτι.
Με τί κόστος; Ή από τι ποσό και πάνω;;
Και παίρνεις αποσπασματικά κάτι που έγραψα, για να τονίσω τις γενικότερες δυσκολίες που έχει το να κατοικείς στο κέντρο.
Συμφωνώ πως αν το χρήμα δεν είναι θέμα, τότε με αυτό λύνεις όλα τα προβλήματα. -
Και το αυτοκίνητο στη Μαρτίου που θα το έβαζες;Πόσο κάνει ένα γερανάκι για το μπαλκόνι;
Ξέρω ότι θα σου φανεί περίεργο αλλά μου αρέσει που είμαι σε απόσταση αναπνοής από τα ΠΑΝΤΑ και μου αρέσει και το στυλ, ο τρόπος ζωής του κέντρου όσο διατηρείται ακόμα, ίσως δεν μπορώ να το διατυπώσω σωστά, αλλά μας αρέσει το όλο feeling Που λένε και στο χωριό μου .
Καμία ποιότητα ζωής....Άντε η ελάχιστη για οσους μένουν κατω απο την Τσιμισκη και εχουν φραγκα να πληρωνουν 3,5 κατοσταρικα για παρκινγκ αναπνεοντας
CO και CO2 σε καθημερινη βαση.....Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, και ΙΜΟ εξαρτάται ανά περίπτωση. Μέχρι 7-8 χρονών μεγάλωσα στην Ολύμπου, κοντά στους 12 Αποστόλους. Από το μπαλκόνι έβλεπα την βιοτεχνία απέναντι στο στενό. Οι κοντινότερες παιδικές χαρές είναι στην Αγ. Νέστορος με Λαγκαδά ή στην Αριστοτέλους. Μιζέρια.
Από την άλλη έχω συγγενείς που ζούνε ακόμα επί της πλατείας Δικαστηρίων. Έχουν ανοιχτωσιά, σχετική θέα και ησυχία. Η αναζήτηση θέσης στάθμευσης είναι λίγο σαν το κυνήγι του τζακ-ποτ. Όμως (αν δουλεύεις στο κέντρο προφανώς), πας καθημερινά στη δουλειά με τα πόδια. Βγαίνεις για ποτό το βράδυ, ή σινεμά στο Πλατεία, με τα πόδια. Δεν έχεις έγνοια που θα παρκάρεις ή πόσο θα πιείς. Άντε κάν'το αυτό αν μένεις πιο έξω. Γι αυτό τα mall έχουν τέτοια πέραση στους κατοίκους των υπόλοιπων περιοχών.
Αν είχα την ανάλογη €πιφάν€ια, δεν θα με χαλούσε καθόλου ένα διαμέρισμα, σε ψηλό όροφο, στη Λ. Νίκης. Στο κάτω-κάτω, όποιος μένει λχ. στη Γαμβέττα, ή την Αμαλίας, ή σε κανένα κωλόστενο στη Νεάπολη ή τους Αμπελόκηπους έχει καλύτερη ποιότητα ζωής επειδή δεν μένει στο κέντρο; Επίσης, Καλαμαριά είναι και το Καραμπουρνάκι, είναι και ο Φοίνικας όμως.
Posts προς Θεσσαλονικείς