-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
κοιμόμουν σπίτι μου εκει παρκάρω τα βράδιαΤουλάχιστον έπαψες να είσαι πελάτης τους
-
Όχι βέβαια, απλώς πήγα αμέσως και άλλαξα λάδια και φίλτρο στο συνεργείο
Μακάρι να υπήρχε κάτι αντίστοιχα φτηνό, και τόσο κοντά στο σπίτι μου και θα άλλαζα ....
-
Όχι βέβαια, απλώς πήγα αμέσως και άλλαξα λάδια και φίλτρο στο συνεργείοΜακάρι να υπήρχε κάτι αντίστοιχα φτηνό, και τόσο κοντά στο σπίτι μου και θα άλλαζα ....
Μπορείς να το πας στο Βελλιδειο, δεν ξέρω πόσο πιο ακριβό είναι
-
κανα 140αρι ηταν πριν απο κανα χρονο αν θυμαμαι καλα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
κανα 140αρι ηταν πριν απο κανα χρονο αν θυμαμαι καλαΟυτε εις Παρισίους τέτοιες τιμες
-
Μπορεί να κάνω και λάθος.
-
Όχι βέβαια, απλώς πήγα αμέσως και άλλαξα λάδια και φίλτρο στο συνεργείοΜακάρι να υπήρχε κάτι αντίστοιχα φτηνό, και τόσο κοντά στο σπίτι μου και θα άλλαζα ....
Πιο ακριβό δεν είναι, απλά είναι αρκετά πιο μακρυά
PS1. Δεν λέγεται 'Βελιδειο' αλλά Συνεδρικό κέντρο Ι.Βελλιδης sorry που ακουγετε 'δασκαλιστικο' όπως το λέω αλλά δεν είναι δωρεά του Βελιδη για να το λέμε έτσι ένω το έχει πληρώσει το Ελληνικό κράτος / εμείς, απλώς το είπαν Ι. Βελιδης προς τιμήν του
PS2. Φαίνομαι εντελώς χαζός που απαντάω στο ποστ μου αλλά τι κάνεις έκανε edit το ποστ μου αντί να απαντήσει από κάτω ...
εδιτ με προλαβε γμτ ξαναεκανε εδιτ
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μπορεί να κάνω και λάθος.Τόσο έχει !!!!
Στην χανθ έχει 180 νομίζω και εγώ δίνω λιγάκι λιγότερα αλλά για να είναι το αυτοκίνητο μου ΣΠΑΝΙΑ μέσα στο πάρκινγκ Αλλά τι να κάνω που με βολεύει τρελά
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ουτε εις Παρισίους τέτοιες τιμες
Άλλο πράμπα το μπάρκινγκ ιν σαλλλόνικα
-
Όχι βέβαια, απλώς πήγα αμέσως και άλλαξα λάδια και φίλτρο στο συνεργείο
Μακάρι να υπήρχε κάτι αντίστοιχα φτηνό, και τόσο κοντά στο σπίτι μου και θα άλλαζα ....
Πιο ακριβό δεν είναι, απλά είναι αρκετά πιο μακρυά
PS1. Δεν λέγεται 'Βελιδειο' αλλά Συνεδρικό κέντρο Ι.Βελλιδης sorry που ακουγετε 'δασκαλιστικο' όπως το λέω αλλά δεν είναι δωρεά του Βελιδη για να το λέμε έτσι ένω το έχει πληρώσει το Ελληνικό κράτος / εμείς, απλώς το είπαν Ι. Βελιδης προς τιμήν του
PS2. Φαίνομαι εντελώς χαζός που απαντάω στο ποστ μου αλλά τι κάνεις έκανε edit το ποστ μου αντί να απαντήσει από κάτω ...
εδιτ με προλαβε γμτ ξαναεκανε εδιτ
Συγνώμη για την αναστάτωση. Το διορθωσα
Δεν ξέρω που μένεις αλλα το της Αγγελάκη είναι κοντά σου το άλλο ειναι +10 λεπτά. Εγώ θα είχα φύγει τρέχωντας
Υ.Γ Φυσικα και είναι άλλο πράμα με την προσφορά που υπάρχει και την ζήτηση που είναι τεράστια λογικό να ζητάνε οτι θέλουν Κωνσταντίνε. -
10+10 λεπτά = 20 λεπτά ανά ημέρα....
Τα θεωρώ σημαντικό χρόνο, και ας φθείρεται το αμάξι γιατί το παρκάρουν συνήθως έξω .... και ας αλλάζουν και λάδια 1 στο τόσο μόνοι τους ...ξέρω ότι όταν θα γυρίσω σπίτι, θα το παρατήσω εκεί μπροστά και σε 3 λεπτά θα έχω τον γιο μου αγκαλιά
-
Εξέγερση κρατουμένων στις φυλακές Διαβατών
Περίπου 40 κρατούμενοι από τη Ρωσία εξεγέρθηκαν το πρωί της Τετάρτης στις φυλακές Διαβατών, διαμαρτυρόμενοι για την έκδοση συγκρατούμενού τους στη Ρωσία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν τραυματίες.
Στην περιοχή σπεύδουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
Φυσικά και εξεγείρονται, αφού στη Ρωσία οι φυλακές δεν είναι κολέγια.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ουτε εις Παρισίους τέτοιες τιμες
Στη Δημοσθένους που το πάω εγώ λόγω εταιρείας ζητάνε 250 (κλειστό βράδυ με τηλεκοντρόλ). Και όταν ρώτησα αν είναι γεμάτο, μου απάντησαν ότι έχει σπάσει η κίνηση τελευταία.
-
Η Δημοσθένους είναι κοντά στην Καλαποθάκη ?
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Στη Δημοσθένους που το πάω εγώ λόγω εταιρείας ζητάνε 250 (κλειστό βράδυ με τηλεκοντρόλ). -
Εκεί χρεώνουν περισσότερο για 'τύπου Jeep'.
Γιατί 'τύπου Jeep' θα 'χει ο πλούσιος. -
Είναι πανάκριβοι και μας εκμεταλλεύονται στεγνά, απλά για εμας που μένουμε στο κέντρο δεν υπάρχει άλλη λύση. Απλά το έχουμε δεχτει ως ένα από τα αρνητικά της 'γειτονιάς'
-
Η Δημοσθένους είναι κοντά στην Καλαποθάκη ?Ναι, ο δρόμος από τον οποίο ξεκινάει η Καλαποθάκη πηγαίνοντας από Αριστοτέλους προς Ελευθερίας.
-
Αυτοί δεν διαφημίζονταν για 50αρικο το μήνα; Είχαν ξεκινήσει με 50, ανέβηκε στα 60 προφανώς λόγω του αυξημένου κόστους στάθμευσης διεθνώς (λόγω ΟΠΕΚ) και επανήλθαν στα 50 τώρα. Εκτός και αν λέμε για άλλο πάρκινγκ ανεβαίνοντας την Πλαστήρα στα δεξιά προ ρέματος.
-
I see!
Καλή φάση για τους κατοίκους της γύρω περιοχής που από όσο έμαθα έχουν πρόβλημα. Καθώς πολλοι έξυπνοι νεοχτίσαντες δεν προνόησαν όχι για τα 2-3 αυτοκίνητα κάθε διαμερίσματος αφού η περιοχή έχει €, αλλά ούτε καν για το ένα.
Posts προς Θεσσαλονικείς