-
Δε νομίζω να δίκαζες με το κολάν του σκι! Η όλη βλακεία είναι πως καμιά μέρα δε θα είναι φάρσα και θα έχουμε άλλα...
-
E ναι κάτω από το παντελόνι Είναι της helly hansen πολύ λεπτό σαν καλσόν
υ.γ. νιφαδούλες πριν λίγο επιστρέφοντας από κέντρο
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
E ναι κάτω από το παντελόνι Είναι της helly hansen πολύ λεπτό σαν καλσόνυ.γ. νιφαδούλες πριν λίγο επιστρέφοντας από κέντρο
Από το μεσημέρι κανονικές νιφάδες στο Μεσημέρι, με πολύ περιορισμένη ορατότητα.
-
Τι νιφαδούλες ρε φλώροι;
Και χθες και σήμερα κατέβηκα πάνε-έλα στην πόλη(νοίκιασα το σπίτι που έμενα γιατί ζήτημα να κοιμήθηκα 5 φορές σε όλο το 2008 και 2009). Εχθές ξεκινάω από Νικήτη με χιόνι. Χιόνι λέμε δίπλα στο κύμα. Και σιγά σιγά ο καιρός όσο απομακρυνόμουν, έφτιαχνε. Και φτάνω με ήλιο στην πόλη
Σήμερα τα ίδια. Μόλις γύρισα χωριό από την πόλη....
Πως την παλεύετε;;;
Πολύ άγχος... Κόρνα και δώστου κόρνα... Άντε και ξεκίνησα, στο msec που μεσολάβησε από το πράσινο μέχρι που πάτησε την κόρνα.... Που θα πάς; θα πετάξεις στην Τσιμισκή; Της πουτ@νας γίνεται...
Μάλωσα και με έναν τσομπάνο, γιατί ενώ είχα φορτώσει το μισό αμάξι και είχα 5 πόρτες ανοιχτές, δεν μπορούσε να περιμένει 2 λεπτά, και έκραζε...
Αλλά αυτό μάλλον πάει στα ζώα... -
Πετυχα τα μπλοκα γμτ
Της π@υτ@ν@ς γινοταν... -
Αστα, και γω...
Έκανα καλές γνωριμίες με τους από δίπλα μου.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Μάλωσα και με έναν τσομπάνο, γιατί ενώ είχα φορτώσει το μισό αμάξι και είχα 5 πόρτες ανοιχτές, δεν μπορούσε να περιμένει 2 λεπτά, και έκραζε...
Αλλά αυτό μάλλον πάει στα ζώα...Αν τα 2 λεπτά ήταν πράγματι μόνο 2, τότε ίσως να έχεις δίκαιο. Πολλές φορές όμως τα δύο γίνονται δεκαδύο...
Μου έτυχε στην Πτολεμαίων αμέσως μετά την Συγρού να περιμένω 15 λεπτά για να εμφανισθεί ο κύριος που άφησε το Transit ανοιχτό και είχε πεταχτεί σε μια βιοτεχνία. Όταν επέστρεψε άκουσε μπινελίκια από όλους που περίμεναν και κυρίως από τον μπροστινό μου (ήμουν δεύτερος). Μόλις ξεκινήσαμε και κάναμε μερικά μέτρα, σταμάτησε ο μπροστινός μου για να ξεφορτώσει φουστίτσες...
-
Αλλο να έχεις παρατήσει το αμάξι σου και να είσαι εξαφανιζόλ και άλλο απλά να φορτώνεις κάτι μπροστά μου.
Αν δε μου κάνεις και ένα ευγενικό νόημα να περιμένω, θα κάτσω όσο χρειάζεσαι αν δεν επείγομαι. -
Αυτολεξί ο διάλογος..... Ξεκινάει με κόρνα αφού βλέπει ότι φορτώνω το scenic( που έχουν βγει τα πίσω καθίσματα στο πεζοδρόμιο).
-Δώσε 2 λεπτά να φορτώσω τα υπόλοιπα.
-Τι 2 λεπτά, είσαι σοβαρός, κλείνεις το δρόμο... (ένα κωλόστενο ετωμεταξύ)
-Και πως θα φορτώσω τα πράγματα;
-Δε με ενδιαφέρει...
-Αν δεν σε ενδιαφέρει τότε, και έχει πρόβλημα, φώναξε την αστυνομία
-Ποια αστυνομία; Είναι τρόπος αυτός που μιλάς
-Όμοιος με τον δικό σου. Τόση ώρα θα τα είχα φορτώσει.Εκεί ο τύπος κατέβηκς κάτω, και νόμιζε ότι θα κολλώσω κλπ. Αλλά πλησίασα κι άλλο και του είπα:
-Αν έχεις οποιοδήποτε θέμα, φώναξε τους μπάτσους.Είπε κάτι γαλλικά, απάντησα με τον ίδιο τρόπο, και έκανε όπισθεν και έφυγε...
Λοιπόν μάγκα, αν τύχει και διαβάζεις, την επόμενη φορά που θα κατέβεις από το αμάξι σου, να είσαι αποφασισμένος για παν ενδεχόμενο. Γιατί δεν ξέρεις, τι μπορεί να συμβεί. Χωρίς να σε απειλώ.
-
Συγνωμη ρε συ, αλλα εχεις κλησει ενα στενο και δεν μπορει ο ανθρωπος να παει στην δουλεια του....που ειναι το παραλογο να θελει να σε στολισει? Εμενα μπορει να με εχει πιασει κοψιμο δλδ, πρεπει να περιμενω να φορτωσεις ολο το σενικ?
-
Yπαρχει καπου στην πολη αυτοματος πωλητης καυσιμων?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Yπαρχει καπου στην πολη αυτοματος πωλητης καυσιμων?πολλα ζητας νομιζω....
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Συγνωμη ρε συ, αλλα εχεις κλησει ενα στενο και δεν μπορει ο ανθρωπος να παει στην δουλεια του....που ειναι το παραλογο να θελει να σε στολισει? Εμενα μπορει να με εχει πιασει κοψιμο δλδ, πρεπει να περιμενω να φορτωσεις ολο το σενικ?Μιλάμε για ένα στενό, που περνάει ένα αμάξι ανά 10λεπτο. Ενώ είναι διπλής κατεύθυνσης, από τη μια πλευρά παρκάρουν κάθετα στο οδόστρωμα, άρα χωράει μόλις ένα.
Anyway, σε αυτό το στενό έχουν είσοδο, 7 οικοδομές.
Δεν μιλάω για φόρτωμα, αλλά και για ξεφόρτωμα.
Πως προτείνεις δηλαδή να ξεφορτώνουμε τα ψώνια από το super market; Να αφήνουμε τη μια σακούλα στο δρόμο, και αν έρθει άλλος να ξανακάνουμε τον κύκλο; Η να περιμένει 2 λεπτά να τα ξεφορτώσω; -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Στην περιοχή ''μηδέν'' στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη το ΕΠ δίπλα στην AVIN.
πολλα ζητας νομιζω....
Tωρα θα ζητησω πολλα:
Υπαρχει καποιο πιο... ανατολικα? -
Πιο ανατολικά; Εσύ πού είσαι, χαλκιδική;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πιο ανατολικά; Εσύ πού είσαι, χαλκιδική;Μαλλον μπερδευω την περιοχη 'μηδεν' με αλλο μηδεν...
Εχουμε καποιο στιγμα απο χαρτη?
-
Διασταύρωση τριλόφου με την θεσσαλωνίκης-Ν. μηχανιώνας
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Στην περιοχή ''μηδέν'' στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη το ΕΠ δίπλα στην AVIN.
Σε αυτην την περιοχη πρεπει να εχουν καλο σημα τα κινητα
Kyr, ρε φιλε νταξ δεν ξερω, εδω στο ουγκαντα εμεις δεν την παλευουμε με καθηστερησεις των 5'', όχι 2 λεπτων εσεις ειστε λιγο πιο χαλαροι
Αν ειχα κανει κατι τετοιο εγω αθηνα ας πουμε, θα ειχα φαει ξυλο μεχρι και απο 80χρονη κυρια 7 αμαξια πισω απο εμενα
-
Εγώ πάλι σε πρωινές ώρες αγοράς αποφεύγω εντελώς τα στενά στη Θεσσαλονίκη (παντού, γύρω από τη Δελφών - Λ. Στρατού, Τούμπα, Κέντρο) γιατί σχεδόν πάντα πέφτω σε φορτοεκφόρτωση μετά από λίγο. Φυσικά υπάρχουν ειδικές θέσεις για αυτή τη δουλειά σε κάποιους δρόμους αλλά είναι σχεδόν πάντα κατειλημμένες από κάποιον άλλο. Στη γειτονιά μου, πχ, είναι μονίμως πιασμένες από καταστηματάρχες, που έχουν ωραιότατη θεσούλα μπροστά στο μαγαζί τους κι όταν έρθει ο προμηθευτής, ας κλείσει κ λίγο το δρόμο.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Εγώ πάλι σε πρωινές ώρες αγοράς αποφεύγω εντελώς τα στενά στη Θεσσαλονίκη (παντού, γύρω από τη Δελφών - Λ. Στρατού, Τούμπα, Κέντρο) γιατί σχεδόν πάντα πέφτω σε φορτοεκφόρτωση μετά από λίγο. Φυσικά υπάρχουν ειδικές θέσεις για αυτή τη δουλειά σε κάποιους δρόμους αλλά είναι σχεδόν πάντα κατειλημμένες από κάποιον άλλο. Στη γειτονιά μου, πχ, είναι μονίμως πιασμένες από καταστηματάρχες, που έχουν ωραιότατη θεσούλα μπροστά στο μαγαζί τους κι όταν έρθει ο προμηθευτής, ας κλείσει κ λίγο το δρόμο.Μήπως αναφέρεσαι σε 'μηχανάκια' που παρκάρουν κάποιοι μπροστά στα μαγαζιά τους;
Όχι πάλι την ίδια συζήτηση...
Posts προς Θεσσαλονικείς