-
Φίλος για μια λαμαρινοδουλεία αναγκάστηκε να σηκώσει σε ράμπα το αμάξι και ο λαμαρινάς του είπε πως -μεταξύ άλλων- έχει πρόβλημα με τα λάδια (ήταν το κάτω μέρος της μηχανής μέσα στα λάδια;)
Πήγε φορτωμένος στον μηχανικό του που τον συντηρεί κτλ και ο μηχανικός δεν αναλάμβανε ευθύνη αν λέει πρώτα το αμάξι δεν πλυθεί από κάτω για να καταλάβει τί παίζει με τα λάδια.Θέλει δηλαδή να του πάει καθαρό. Υπάρχουν πλυντήρια που πλένουν από κάτω;Θέλω να τον βοηθήσω αλλά τα κλασσικά που πηγαίνω δεν νομίζω να έχουν ράμπα να σηκώσεις το αμάξι.
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Αραγε ποσοι γνωριζουν οτι στη λεωφορειολωριδα της Τσιμισκη μετα τις 21:30 (ή 20:30?) επιτρεπεται η κινηση αυτοκινητων; Γιατι οποτε παω ολοι με κοιτανε καπωςΕλάχιστοι...
Κι εμένα έτσι με κοιτάνε...
Πάντως έχει πλάκα πχ το Σάββατο πρωί να είναι όλοι σταματημένοι και η λεωφορειολωρίδα (που δεν ισχύει τα Σάββατα) άδεια...
-
2 τρακαρισματα απο ρετζικη προς ασβεστοχωρι...
ενα 207 με στικερς διπλωσε σε μια κολωνα...και ενα κοκκινο δν καταλαβα τι λογο της συγκρουσης το οποιο φοβαμαι οτι ισως ηταν και μοιραιο μιας και ειχε 2 τρυπες στο παρμπριζ στις θεσεις οδηγου συνοδηγου και μπροστα ηταν σμπαραλια -
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Αραγε ποσοι γνωριζουν οτι στη λεωφορειολωριδα της Τσιμισκη μετα τις 21:30 (ή 20:30?) επιτρεπεται η κινηση αυτοκινητων; Γιατι οποτε παω ολοι με κοιτανε καπωςΟντως ισχυει κατι τετοιο???Μονο στην Τσιμισκη η σε ολες τις λεωφορειολωριδες???
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Οντως ισχυει κατι τετοιο???Μονο στην Τσιμισκη η σε ολες τις λεωφορειολωριδες???Όλες οι λεωφορειολωρίδες έχουν συγκεκριμένο ωράριο ισχύος. Μάλιστα δεν είναι ακριβώς το ίδιο, στη Μητροπόλεως λχ. είναι μετατοπισμένο λίγο πιο αργά απ΄ότι σε Τσιμισκή και Όλγας.
@ lokatzis: Θεωρητικά έχεις δίκιο, στην πράξη...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Αραγε ποσοι γνωριζουν οτι στη λεωφορειολωριδα της Τσιμισκη μετα τις 21:30 (ή 20:30?) επιτρεπεται η κινηση αυτοκινητων; Γιατι οποτε παω ολοι με κοιτανε καπως
Ελάχιστοι...
Πάντως έχει πλάκα πχ το Σάββατο πρωί να είναι όλοι σταματημένοι και η λεωφορειολωρίδα (που δεν ισχύει τα Σάββατα) άδεια...
Πάντως, στην Αθήνα οι λεωφορειόδρομοι τα Σάββατα ισχύουν μέχρι τις 4 το απόγευμα.
-
Πάντως έχει πλάκα πχ το Σάββατο πρωί να είναι όλοι σταματημένοι και η λεωφορειολωρίδα (που δεν ισχύει τα Σάββατα) άδεια...το παραπάνω μόνο σαν θετικό μπορώ να το λάβω
ΙΜΟ θα επρεπε να ισχύουν πάντα και να καρφοκωλιάζουν (ειδικά την κατώτερη μορφή ζωής που λέγεται ταρίφες) όποιον την παραβιάζει
για παρκάρισμα ειδικότερα θα έπρεπε να τα καίνε
-
Αραγε ποσοι γνωριζουν οτι στη λεωφορειολωριδα της Τσιμισκη μετα τις 21:30 (ή 20:30?) επιτρεπεται η κινηση αυτοκινητων; Γιατι οποτε παω ολοι με κοιτανε καπως
Ελάχιστοι...
Μην τα λέτε δημόσια αυτά δεν είναι σωστο
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Οντως ισχυει κατι τετοιο???Μονο στην Τσιμισκη η σε ολες τις λεωφορειολωριδες???
Όλες οι λεωφορειολωρίδες έχουν συγκεκριμένο ωράριο ισχύος. Μάλιστα δεν είναι ακριβώς το ίδιο, στη Μητροπόλεως λχ. είναι μετατοπισμένο λίγο πιο αργά απ΄ότι σε Τσιμισκή και Όλγας.
@ lokatzis: Θεωρητικά έχεις δίκιο, στην πράξη...
Γιατι υπαρχει λεωφορειολωριδα στη Μητροπολεως; Παντα διπλοπαρκαρισμενα εχει
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
το παραπάνω μόνο σαν θετικό μπορώ να το λάβω
ΙΜΟ θα επρεπε να ισχύουν πάντα και να καρφοκωλιάζουν (ειδικά την κατώτερη μορφή ζωής που λέγεται ταρίφες) όποιον την παραβιάζει
για παρκάρισμα ειδικότερα θα έπρεπε να τα καίνε
ΑΝ ίσχυαν δεν θα έμπαινα, εφόσον ΔΕΝ ισχύουν εκείνες τις μέρες/ώρες τις θεωρώ ισοδύναμες με οποιαδήποτε άλλη λωρίδα, άρα μπαίνω κανονικά.-
-
ΑΝ ίσχυαν δεν θα έμπαινα, εφόσον ΔΕΝ ισχύουν εκείνες τις μέρες/ώρες τις θεωρώ ισοδύναμες με οποιαδήποτε άλλη λωρίδα, άρα μπαίνω κανονικά.-μάλλον δεν χρησιμοποιείς λεωφορείο γιαυτό
τεσπα
-
Να σας πω την αλήθεια, ακόμη και όταν ξέρω ότι δεν ισχύουν (στην Τσιμισκή: καθημερινές μετά τις 20:30 και Σαβ/κα), τις αποφεύγω, πρώτον για να διευκολύνω τα λεωφορεία γιατί δεν αντέχεται άλλο η κατάσταση με όλους αυτούς που κινούνται στη λεωφορειολωρίδα, και δεύτερον γιατί ξέρω ότι αν τις ακολουθήσω είτε θα αναγκαστώ να κάνω ελιγμό για να περάσω σταματημένο λεωφορείο, είτε θα κολλήσω πίσω του.
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Να σας πω την αλήθεια, ακόμη και όταν ξέρω ότι δεν ισχύουν (στην Τσιμισκή: καθημερινές μετά τις 20:30 και Σαβ/κα), τις αποφεύγω, πρώτον για να διευκολύνω τα λεωφορεία γιατί δεν αντέχεται άλλο η κατάσταση με όλους αυτούς που κινούνται στη λεωφορειολωρίδα, και δεύτερον γιατί ξέρω ότι αν τις ακολουθήσω θα αναγκαστώ είτε να κάνω ελιγμό για να περάσω σταματημένο λεωφορείο, είτε θα κολλήσω πίσω του. -
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Να σας πω την αλήθεια, ακόμη και όταν ξέρω ότι δεν ισχύουν (στην Τσιμισκή: καθημερινές μετά τις 20:30 και Σαβ/κα), τις αποφεύγω, πρώτον για να διευκολύνω τα λεωφορεία γιατί δεν αντέχεται άλλο η κατάσταση με όλους αυτούς που κινούνται στη λεωφορειολωρίδα, και δεύτερον γιατί ξέρω ότι αν τις ακολουθήσω είτε θα αναγκαστώ να κάνω ελιγμό για να περάσω σταματημένο λεωφορείο, είτε θα κολλήσω πίσω του.Δεν αντιλέγω καθόλου, απλά είναι και λίγο απόδειξη το πόσο άδειες είναι οι λεωφορειολωρίδες τα ΣΚ, το πόσο διαβάζουν οι Έλληνες τις πινακίδες.
-
Διαβάζω τις πινακίδες, προτιμώ ωστόσο να αφήνω χώρο για τα λεωφορεία - και τα Σαββατοκύριακα. Κακό είναι αυτό;
-
Ο χρήστης gauguin έγραψε:
Διαβάζω τις πινακίδες, προτιμώ ωστόσο να αφήνω χώρο για τα λεωφορεία - και τα Σαββατοκύριακα. Κακό είναι αυτό;Ακριβώς.
-
Δεν αντιλέγω καθόλου, όπως έγραψα και παραπάνω !!!!
Απλά θεωρώ δεδομένο ότι το 90 % των συμπολιτών μας δεν σκέφτεται έτσι και ΑΝ διάβαζαν τις πινακίδες θα ήταν όλοι μέσα στις λεοφοριολωρίδες όλο το ΣΚ, απλά επειδή δεν διαβάζουν τις πινακίδες είναι άδειες το ΣΚ
-
ναι αλλα το νοημα του χρονικού περιορισμού των λεωφορείο λωρίδων ειναι να επιταχύνεται η κίνηση των ΜΜΜ των ωρων αιχμής κ τις ωρες με πιο χαλαρή κινηση (βράδια κ Σ/Κ) να ειναι ελεύθερες για ολα τα οχήματα, γιατι θεωρητικά οι κυκλ. φόρτοι ειναι πιο χαλαροί κ δεν επηρεάζουν παρα πολυ τα λεωφορεία! (θεωρητικά πάντα)
-
Βρε δεν ειναι οτι δε διαβαζουν τις πινακιδες,ειναι οτι γιναμε ευρωπαιοι και ανωτεροι ανθρωποι...
-
Εγώ πάντως όποτε δεν ισχύει ο περιορισμός για τις λεωφορειολωρίδες (βράδυα ή Σ/Κ) ... γιατί βλέπω παρακαρισμένα?
Αντε το Σάββατο ως το μεσημέρι -και αυτό λόγω δημοτικής αστυνομίας- να είναι ... άδεια!
Posts προς Θεσσαλονικείς