-
Θεός είναι
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Τώρα θα γινόμουν απίστευτα lame, αλλά το αφήνω...
Η αγορά σήμερα τι ώρες λειτουργεί;
Ως τις 6 τα εμπορικά ως τις 8 τα σ/μ. Ως 3 οι εφορίες.
Ευχαριστώ.
-
βαλτε κ τους γύφτους που βάλανε τέρμα τα κάλαντα στα αγροτικά κ τρέχουν απο γειτονιά σε γειτονιά με 1-2 παρτενέρ να χτυπάνε τα κουδούνια για είσπραξη!!!
-
Χρόνια πολλά σε όλους,Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία και ΠΡΟΣΟΧΗ στους δρόμους
-
[
ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΟΔΗΓΑΝΕ ΟΙ 75ΧΡΟΝΟΙ ........... [/quote]
εκεί που είσαι ήμουνα εδώ που είμαι θάρθεις... ....να δούμε τί θα λές όταν θα κοντεύεις με το καλό σ αυτή την ηλικία...γι αυτό κρύβε λόγια -
το ζήτημα δεν είναι να μην οδηγούνε οι 70+ αλλα απο κάποια ηλικια κ μετα να περνάνε κάποιες βασικές εξετάσεις που θα κρίνουν αν ειναι ακόμα 'μάχιμοι'!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
το ζήτημα δεν είναι να μην οδηγούνε οι 70+ αλλα απο κάποια ηλικια κ μετα να περνάνε κάποιες βασικές εξετάσεις που θα κρίνουν αν ειναι ακόμα 'μάχιμοι'!To ζητημα ειναι οτι τις μαλακιες στον δρομο τις κανουν οι wannabe Tomi Makkinen... και οχι οι 70χρονοι. Τα στατιστικα ειναι συντριπτικα αλλωστε!
-
αφου τους αφήνουν κ αυτούς ελεύθερους λογικό ειναι, ενω θα μπορούσαν π.χ σε ενα ύποπτων αριθμό ατυχημάτων να τους ελέγχεις κ αν δεν φαίνεται οτι θα αλλάξουν, να τους βγαζεις ακατάλληλους πρως οδήγηση!
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
αφου τους αφήνουν κ αυτούς ελεύθερους λογικό ειναι, ενω θα μπορούσαν π.χ σε ενα ύποπτων αριθμό ατυχημάτων να τους ελέγχεις κ αν δεν φαίνεται οτι θα αλλάξουν, να τους βγαζεις ακατάλληλους πρως οδήγηση!Kανονικα ο ΚΟΚ νομιζω αυτο λεει.Πως δηλαδη αν αμβισβητηθουν οι οδηγικες ικανοτητες ενος οδηγου τοτε να του αφαιρηται η αδεια(υστερα απο εξετασεις).Αλλα πως να γινει αυτο τη στιγμη που δινονται διπλωματα με τον γνωστο τροπο του λαδωματος.
-
Καλα, αφηστε αυτα τα ασημαντα τωρα (ΚΟΚ, ατυχηματα, πφφφφ!), κ πειτε μου που να βγω το ενα βραδυ (κ πρωτο) που θα ειμαι στην Θεσσαλονικη την Πεμπτη. Κανα μπαρακι να εχει λιγο τζερτζελε, ωραιο κοσμο κλπ. Εγω ελεγα το μπαρ του Κανακη επειδη πονταρω οτι θα ειναι ροκαδικο ή αναλογου υφους, καλα τα λεω?
-
Του Κανάκη (Λιμάνι λέγεται btw) απέχει αρκετά πλέον από την έννοια ροκάδικο... Πιο προς το κλαμπ φέρνει ως προς τα ακούσματα, όχι 100% πριόνια βέβαια
στο κεντρο αν κινηθεις εχεις παρα πολλες επιλογες, its only, face (αν και φετος δεν εχω παει καθολου και δεν ξερω τι παιζει), τα διάφορα στην συγγρου/βαλαωριτου. Ειδικά τα τελευταία μαζεύουν ωραίο κόσμο, καλή μουσική και δεν είναι υπερβολικά τρέντυ ακόμα
-
Α και κατι αλλο, αυριο Κυριακη πρωι (7πμ) θα εχει κινηση απο αεροδρομιο προς λιμανι? Το ξερω, μλκια ερωτηση για κυριακατικα πρωι πρωι αλλα με αυτα που ακουω κ διαβαζω...
-
τσουκου, αεροδρομιο-λιμανι σε κανα τεταρτο-εικοσαλεπτο θα κανεις...
ταριφα, αστικό ή νοικιάρικο;
-
Ή Ομαρ Ταριφ ή αν προλαβαινουμε κ βγαλουμε ακρη, λεωφορειο (προσγειωνομαστε 8 βαση προγραμματος, το πουλμαν φευγει για Bansko στις 9:30 απο το λιμανι).
-
άνετος είσαι
υπάρχει το 78 που κανει express αεροδρομιο-κτελ, αλλα νομιζω δεν σε κατεβαζει κοντα στο λιμανι, παιζει περπατημα
-
Το 78 κάνει στάση Αριστοτέλους. Από εκεί παίρνεις το 5, 6, 33 για μια στάση και σ' αφήνουν δίπλα στο λιμάνι.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ή Ομαρ Ταριφ ή αν προλαβαινουμε κ βγαλουμε ακρη, λεωφορειο (προσγειωνομαστε 8 βαση προγραμματος, το πουλμαν φευγει για Bansko στις 9:30 απο το λιμανι).παρε Ομαρ Ταρριφ να σε παει κατευθιαν... θα κουβαλας και πραγματα... δεν λεει... Απλα προσοχη με τους Ομαρ.... μην παρουν πρεφα οτι δεν ξες απο Θεσσαλονικη και σε κανει τον γυρο της πολης...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ή Ομαρ Ταριφ ή αν προλαβαινουμε κ βγαλουμε ακρη, λεωφορειο (προσγειωνομαστε 8 βαση προγραμματος, το πουλμαν φευγει για Bansko στις 9:30 απο το λιμανι).
παρε Ομαρ Ταρριφ να σε παει κατευθιαν... θα κουβαλας και πραγματα... δεν λεει... Απλα προσοχη με τους Ομαρ.... μην παρουν πρεφα οτι δεν ξες απο Θεσσαλονικη και σε κανει τον γυρο της πολης...
ναι με το που θα μπείς μέσα θα του πείς: 'καρντάσι με πάς στο λιμάνι' με τονισμένο το λου
-
και να του πεις οτι βιαζεσαι γιατι πρεπει οπωσδηποτε να φας την μπουγατσα σου.
-
Πετα και ενα 'ΠΑΟΚ εισαι...!' για να εισαι σιγουρος
Posts προς Θεσσαλονικείς