-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Over and out και πάω να δω πως είναι το αριστούργημα σήμερα...
Χθες είχα δίκη στα Κουφάλια και πήγα από περιφερειακό. Πώς την παλεύετε κάθε μέρα εκεί?
Ε, να... μπαίνουμε σε κανένα φόρουμ να την πούμε σε κανέναν δικηγόρο... να περνάει η ώρα μωρέ...
Χθες ήταν μία γεμάτη ημέρα... Μπροστά από τη Λητή έχει αστυνομικό τμήμα και όριο 50, γιατί είναι (και καλά) κατοικημένη περιοχή. Είχε και πιστόλι, ευτυχώς με έσωσε το σήμα των απέναντι και το φορτηγό που είχα μπροστά μου...
Ενώ όμως ο περιφερειακός ήταν παραδόξως αρκετά καλός και δεν σταματήσαμε πουθενά, η έξοδος για Κηφισιά είχε μεγάλη ουρά... Δεν το πρόσεξα... Ένα γαμημένο δευτερόλεπτο αποσπάστηκε η προσοχή μου και εκτέλεσα αποφυγή σταματημένου Golf MkII με ταχύτητα εισόδου κάπου στα 90 χαω και πατημένο φρένο μέχρι να αλλάξω λωρίδα...
Τη γλίτωσα για μερικά εκατοστά... Πως το κατάφερα δεν ξέρω ειλικρινά... Για ένα δευτερόλεπτο που αποσπάστηκε η προσοχή μου!!!!! Ηρέμησα μόνο αργότερα όταν έφτασα στο σπίτι και η μικρή με περίμενε και μόλις μπήκα έτρεξε να με αγκαλιάσει και να με φιλήσει (λες και το ήξερε!!!)
Άρα ζώο εγώ και ευτυχώς που μείναμε έτσι...
Ειλικρινά όμως το διάστημα από τη στιγμή που το πήρα χαμπάρι, μέχρι να βρεθώ στη μεσαία λωρίδα (1 δευτερόλεπτο;;;; κάπου εκεί) πέρασε βασανιστικά αργά... Ίσως το πιο κοντινό σε σοβαρό ατύχημα που είχα ποτέ...
Συμπεράσματα:
- Δεν έχεις δικαίωμα ούτε για μισό δευτερόλεπτο να αφαιρεθείς...
- Τα Monroe αμορτισέρ συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά... Εξαιρετικά σταθερό το 206 στον ελιγμό...
Σήμερα στον κόμβο Τριανδρίας, στην αριστερή λωρίδα του περιφερειακού 4 αμάξια ο ένας πίσω από τον άλλο... Άμα η απόσταση ασφαλείας είναι 5 μέτρα... Ευτυχώς, μόνο λαμαρίνες... Αν και γενικά ο περιφερειακός ήταν ψιλοάδειος...
-
Τα κολονάκια στην Αγ. Δημητρίου
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
εχει κοντα 3 βδομαδες που μπηκαν..... αφου ειναι ΤΟΣΟ ΖΩΑ , θα γεμισουμε κωλονακια....
-
Τόσο καιρό είχα να πάω στην σχολή λοιπόν...
-
εκεινο το μηχανημα που ανοιγει τρυπες στο τσιμεντο πηρε φωτια.... το ξεκωλιασανε στην αγιου δημητριου
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
εγω παλι γιατι νομιζω οτι καποιοι θα συνεχισουν να παρκαρουν αριστερα και δεξια απο τα κολονακια, ελπιζω να μην γινει
-
Εγω δεν το νομιζω...
Ειμαι βεβαιος!!
-
Τί θα γίνει ρε γείτονα πάλι δεν έχουμε νερό
2η μέρα μέσα στη μπίχλα είμαστε -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τί θα γίνει ρε γείτονα πάλι δεν έχουμε νερό
2η μέρα μέσα στη μπίχλα είμαστεhttp://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=87958&cid=4
Και στο πατρικό μου, μια από τα ίδια. Ευτυχώς η μάνα μου έχουν 2 κυβικά τεπόζιτο.
-
Την κάτσαμεν
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Την κάτσαμενκατσαρολίτσα για το ζεστό και εμφιαλομένα
-
εμπόλεμη ζώνη
-
Πάρκο Κηφισιάς, δουλεύουν οι βρύσες;; Πιτσιρικάδες παίζαμε μπουγέλο.
Φεύγεις για μπάνιο.. -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
εμπόλεμη ζώνηαμα δεν θές μένεις με τι μάκα πάνω σου (brutal καταστάσεις)
-
γμσ τα ΄
Ελπίζω να έρθει σε κάνα 2ωρο αλλιώς mr bihlas -
Σήμερα το βράδυ έπρεπε να πάω αεροδρόμιο και επέλεξα την περιφερειακή για να φτάσω γρήγορα. ΛΑΘΟΣ! Με τις πρώτες σταγόνες είχε φύγει ένα BMW ακριβώς στην έξοδο του τούνελ και είχε κάτω και κάτι κουβάδες με ασβέστη/μπογιά . Και φυσικά πολύ μποτιλιάρισμα βραδιάτικα.
ΥΓ. Καλή δύναμη και υπομονή στους άπλυτους συμπολίτες μας!
-
Πριν λίγο στο Sάκι της παραλιακής σφήνες, κόντρες και απώλεια ελέγχου μιας 3άρας. Παρα τρίχα δεν έπεσε πάνω μου. Εξαιτίας αυτών δεν κινούμαι πλέον με 2κυκλο Παρασκευή και Σάββατο βράδυ.
-
Κανας καλος ταπετσερης?Θελω να κολλησω τον ουρανο γιατι κρεμασε,δε πολυσκαω για την περιοχη αρκει να κανει καλη δουλεια σε λογικες τιμες
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
Κανας καλος ταπετσερης?Θελω να κολλησω τον ουρανο γιατι κρεμασε,δε πολυσκαω για την περιοχη αρκει να κανει καλη δουλεια σε λογικες τιμεςεχεις η alfa ????
μην με πυροβολειτε απλα το βλεπω σε πολλες 145-146. -
εγω παλι θελω καποιον που να βαζει πολυ καλες τσιμουχες στις πορτες .ξερετε κανεναν?
Posts προς Θεσσαλονικείς