-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Η Θεσσαλονίκη αν δεν είχε τον θερμαϊκό, θα ήταν από τις πιο άσχημες πόλεις...
Άναρχη δόμηση και παλιά κτήρια τα οποία δεν συντηρήθηκαν στην πάροδο του χρόνουενα 7αρι-8αρι ριχτερ θα μας σωσει... αρκει βεβαια αμεσως μετα να μας καταλαβουν οι Γερμανοι και να δεις τι ωραια πολη με ρυμοτομια και ταξη που θα γινει...
Λεμε τωρα...
-
ε ρε 2012 που μας χρειαζεται...
μονο που γμτ παιζει εσυ εκει πανου να μην φτάσουν τα νερά και να την γλυτώσεις
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ε ρε 2012 που μας χρειαζεται...μονο που γμτ παιζει εσυ εκει πανου να μην φτάσουν τα νερά και να την γλυτώσεις
και να φτασουν τα νερα Χορτιατη... δεν τρεχει καστανο... εχω παρει αντλια απο το Practiker με 70 ευρω.... θα την σωσει την κατασταση.
-
Μια στοιχειώδη συντήρηση και καλοπισμός των κτηρίων θα μπορουσε να είναι μια αρχή....
Αλλά μόλις δούνε καμιά δαπάνη στα κοινόχρηστα για κάτι τέτοιο, αρχίζει το γέλιο...γμτ , είναι το μόνο που μου λείπει από τη ζωή στο διαμέρισμα Οι συνελέυσεις της οικοδομής
Τα χρώματα πάντως, αρχίζουν και θυμίζουν ανατολικό μπλοκ...
-
σώσιμο και αντλία των 70 δεν πάνε μαζί...
τιτανικός φάση, νερά στη σεντίνα και ο κούρκουλος να φωνάζει όχι άλλο κάρβουνοοοο
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ε ρε 2012 που μας χρειαζεται...μονο που γμτ παιζει εσυ εκει πανου να μην φτάσουν τα νερά και να την γλυτώσεις
-
'Το μέρος της πόλης που κάηκε ανοικοδομήθηκε με νέο οργανωμένο σχέδιο, δημιουργώντας μια σύγχρονη πόλη.'
-
τον καλλωπισμό θα μπορούσε να τον κάνει ο δήμος αλλα εδω να μου πείς δεν συντηρουν την νεα παραλια
ιδανικά θα έπρεπε να γκρεμίζεται και να ξανακτίζεται τετράγωνο τετράγωνο χαμηλότερα και με κενα ανάμεσά τους κτήρια
λέμε τώρα...
+1 στους σεισμους (στους τουρκους για βομβαρδισμό έχω πάψει να ελπίζω )
-
Ε καλά, δεν γίνεται να χρεωθεί ο δήμος, βαψίματα-αλλαγή από κάγκελα-κουφώματα κλπ, ΞΥΛΩΜΑ air condition από προσόψεις κλπ.
Η πόλη είναι απλά βρώμικη. Στους δρόμους, στους τοίχους, στον αέρα, παντού -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
τον καλλωπισμό θα μπορούσε να τον κάνει ο δήμος αλλα εδω να μου πείς δεν συντηρουν την νεα παραλια
ιδανικά θα έπρεπε να γκρεμίζεται και να ξανακτίζεται τετράγωνο τετράγωνο χαμηλότερα και με κενα ανάμεσά τους κτήρια
λέμε τώρα...
+1 στους σεισμους (στους τουρκους για βομβαρδισμό έχω πάψει να ελπίζω )Αν δεν κάνω λάθος υπήρχε ένα 'κονδύλι' απο τον δήμο για κάποιες πολυκατοικίες ή περιοχές για τον εξωτερικό καλλωπισμό τους στη περιοχή της Ροτόντας, πλ. Ναυαρίνου, Καμάρας κλπ με συμμετοχή και απο τον Δήμο!
Ας μην ξεχνάμαι βέβαια πως στον εμπορικότερο και ακριβότερο δρόμο της πόλης (στην Αγ. Σοφίας) έχουν τραυματιστεί έως και σκοτωθεί άνθρωποι που βρέθηκαν με μπαλκόνια, υπόστεγα και εξώστες ... στο κεφάλι!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
'Το μέρος της πόλης που κάηκε ανοικοδομήθηκε με νέο οργανωμένο σχέδιο, δημιουργώντας μια σύγχρονη πόλη.'Μάλλον δεν έχεις δει φωτό από το πώς ήταν παλιότερα ως Τουρκόπολη. Το σχέδιο του Εμπράρ καλό ήταν, αλλά έπεσαν να τον φάνε. Η Αριστοτέλους, οι διαγώνιοι δρόμοι και οι κυκλικές πλατείες και ότι βλέπουμε σε μεσοπολεμικό κτίριο είναι ουσιαστικά με τις δικές του οδηγίες.
Τα στραβά έγιναν το 50 και το 60 με τη λατρεμένη φτηνή πολυκατοικία γνωστής οικογένειας επιτυχημένων πολιτικών.
Ειλικρινά, μια φωτίτσα με σεισμό 2012 δεν θα μας χαλνούσε καθόλου.
Η Άνω Πόλη δεν θα πάει ποτέ μπροστά σε τιμές και flair;
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Η Θεσσαλονίκη αν δεν είχε τον θερμαϊκό, θα ήταν από τις πιο άσχημες πόλεις...
Άναρχη δόμηση και παλιά κτήρια τα οποία δεν συντηρήθηκαν στην πάροδο του χρόνουΚαι που έχει τον Θερμαϊκό, μπουρδέλο παραμένει... απορώ τι της βρίσκουν οι Αθηναίοι! Εκεί έχει σαφώς ωραιότερα μέρη και εντός και εκτός.
-
Δεν ζουν εδώ, για αυτό δεν βλέπουν τα στραβά. Το αυτό και δι' ημάς που νομίζουμε ότι εκεί είναι καλύτερα.
Για τουρισμό όταν πηγαίνουμε κάπου, βλέπουμε μια πλευρά μόνο.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δεν ζουν εδώ, για αυτό δεν βλέπουν τα στραβά. Το αυτό και δι' ημάς που νομίζουμε ότι εκεί είναι καλύτερα.Για τουρισμό όταν πηγαίνουμε κάπου, βλέπουμε μια πλευρά μόνο.
-
Είσαι σατανικός ρε!
-
Εχει ολες τι αποψεις μαζεμενες!!!!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δεν ζουν εδώ, για αυτό δεν βλέπουν τα στραβά. Το αυτό και δι' ημάς που νομίζουμε ότι εκεί είναι καλύτερα.Για τουρισμό όταν πηγαίνουμε κάπου, βλέπουμε μια πλευρά μόνο.
Δεν διαφωνώ αλλά μια βόλτα από την Βάρκιζα με τους φοίνικες, το Σούνιο, ακόμα ακόμα και το Σύνταγμα (για να μην μιλήσω για την Ακρόπολη ) σε κάνει και αναρρωτιέσαι αν έχουμε κάτι έστω και στο μισό τόσο όμορφο εδώ πάνω. Δεν έχω βρει να έχουμε... Και για να μην είμαι τόσο off topic: Έχεις δει τι δρόμους έχουν (και σε χάραξη και σε ποιότητα ασφαλτοτάπητα);
-
[konV mode]Ναι, αλλά εκεί κάτω παίζουν άλλα αρνητικά...[/konV mode]
-
H Aθήνα έχει πολύ πιο όμορφα μέρη από την Θεσ/νίκη σαφέστατα. Δεν το συζητώ.
Τα περί ερωτικής πόλης κλπ μαλακίες που λένε οι αθηναίοι είναι για να μας κοροϊδεύουν και καλά κάνουν -
Εμενα μαρεσει παλι η Θεσσαλονικη και περναω καλα
Μπορει και αντι για φωτια η σεισμο να γινει καμια μαζικη μεταναστευση απο ατομα που δν γουσταρουν να μενουν εδω ωστε να αδειασει λιγο η πολη
Posts προς Θεσσαλονικείς