-
Φίλο ασφαλιστή έχετε; Με μια αναζήτηση κάποιος ανώμαλος τα μαθαίνει όλα για το περίπτερο.
-
Εμείς εδώ απλά αναφερθήκαμε στην ύπαρξη ενός περιπτέρου σε συγκεκριμένο σημείο...που μπορεί οποιοσδήποτε να διαπιστώσει με μια βόλτα σε ένα δρόμο....δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα
-
Ούτε και γω βλέπω πρόβλημα. Παπούλη τί σε έπιασε?
-
Το ίδιο δεν καταλαβαίνω και εγώ με τις πινακίδες!
-
Δυνατή μπόρα κατά στιγμές σήμερα στην πόλη, αρκετή για να μποτιλιαριστούν οι κεντρικές αρτηρίες.
Με το μηχανάκι ωστόσο η μετακίνηση ήταν πολύ εύκολη. Φόρεσα πάνω από το παντελόνι ένα λεπτό αδιάβροχο που είχα πάρει από το lidl και βόλεψε πάρα πολύ. -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Δυνατή μπόρα κατά στιγμές σήμερα στην πόλη, αρκετή για να μποτιλιαριστούν οι κεντρικές αρτηρίες.
Με το μηχανάκι ωστόσο η μετακίνηση ήταν πολύ εύκολη. Φόρεσα πάνω από το παντελόνι ένα λεπτό αδιάβροχο που είχα πάρει από το lidl και βόλεψε πάρα πολύ.αεροδρομιο - βαρδαρη = 1 ωρα και 15 λεπτα
-
Από καλά έως πολύ καλά μου φαίνεται....
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Από καλά έως πολύ καλά μου φαίνεται....που το ειδες το καλα?
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Από καλά έως πολύ καλά μου φαίνεται....
που το ειδες το καλα?
Από που πήγες? Όλο περιφερειακή ή μπήκες και κέντρο? Πώς μπήκες κέντρο και από που βγήκες Βαρδάρη?
-
Παλιά αγνο
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Παλιά αγνοΑρα έκανε κυκλους...Πλάκα μας κάνεις ρε ποπολάρε
-
η ζωη κυκλους κανει φιλε μου
-
Καλαμαριά - Κιλκίς 4 ώρες και 25 λεπτά.
μέσω Λάρισας...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
η ζωη κυκλους κανει φιλε μουΠαλιά αγνο
Αρα έκανε κυκλους...Πλάκα μας κάνεις ρε ποπολάρε
για μια στιγμή:
Ο ποπολαρος κάνει κύκλους
Η ζωή κάνει κύκλους
άρα ο ποπολαρος είναι ζωή;;;;Το ήξερα ότι αυτό το παιδί μια μέρα θα φτάσει ψηλά!!!
-
-
(rant mode on) Ως ποτε θα μαζευουν τα σκουπιδια απο την Τσιμισκη και τη Λ.Στρατου στις 21:20;
Θελει πολυ μυαλο να καταλαβει κανεις οτι ειναι ωρα αιχμης και οτι το σκουπιδιαρικο προκαλει εμφραγμα; Αλλα φυσικα αυτος που βγαζει τα προγραμματα θα εχει αλλες παραμετρους στο μυαλο του, οπως παλια ενας φιλος πηγε να νοικιασει σπιτι στις 40 εκκλησιες και ο τυπος που του το νοικιαζε δουλευε στον προγραμματισμο δρομολογιων του ΟΑΣΘ. Επανω στο ψησιμο για να νοικιασει ο φιλος το σπιτι, του πεταξε κι ενα 'ξερεις δουλευω στον ΟΑΣΘ και κανονισα να φτιαξω σταση ακριβως εξω απ' το σπιτι για να βολευεσαι και το 40 εχει και συχνα δρομολογια'
Καπως ετσι λειτουργουν και οι σκουπιδιαραιοι, μονο που την επομενη φορα που θα εχω τα νευρα μου θα τους παρει και θα τους σηκωσει. 21:20 εχουν φτασει βεβαια στην αριστοτελους οποτε σημαινει οτι ξεκινανε πριν τις 21:00 να μαζευουνε. (μπορει αυτοι στην τσιμισκη να ειναι βυσματουχοι οποτε να λενε 'ας τελειωνουμε μια ωρα αρχιτερα') (rant mode off) -
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
(rant mode on) Ως ποτε θα μαζευουν τα σκουπιδια απο την Τσιμισκη και τη Λ.Στρατου στις 21:20;
Θελει πολυ μυαλο να καταλαβει κανεις οτι ειναι ωρα αιχμης και οτι το σκουπιδιαρικο προκαλει εμφραγμα; Αλλα φυσικα αυτος που βγαζει τα προγραμματα θα εχει αλλες παραμετρους στο μυαλο του, οπως παλια ενας φιλος πηγε να νοικιασει σπιτι στις 40 εκκλησιες και ο τυπος που του το νοικιαζε δουλευε στον προγραμματισμο δρομολογιων του ΟΑΣΘ. Επανω στο ψησιμο για να νοικιασει ο φιλος το σπιτι, του πεταξε κι ενα 'ξερεις δουλευω στον ΟΑΣΘ και κανονισα να φτιαξω σταση ακριβως εξω απ' το σπιτι για να βολευεσαι και το 40 εχει και συχνα δρομολογια'
Καπως ετσι λειτουργουν και οι σκουπιδιαραιοι, μονο που την επομενη φορα που θα εχω τα νευρα μου θα τους παρει και θα τους σηκωσει. 21:20 εχουν φτασει βεβαια στην αριστοτελους οποτε σημαινει οτι ξεκινανε πριν τις 21:00 να μαζευουνε. (μπορει αυτοι στην τσιμισκη να ειναι βυσματουχοι οποτε να λενε 'ας τελειωνουμε μια ωρα αρχιτερα') (rant mode off)Αυτά και χειρότερα βέβαια (8:30-9:00 το πρωι),γίνονται και σε άλλες περιοχές της πόλης την ωρα που ο κόσμος παει στη δουλειά του...
-
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
Καπως ετσι λειτουργουν και οι σκουπιδιαραιοι, μονο που την επομενη φορα που θα εχω τα νευρα μου θα τους παρει και θα τους σηκωσει. 21:20 εχουν φτασει βεβαια στην αριστοτελους οποτε σημαινει οτι ξεκινανε πριν τις 21:00 να μαζευουνε. (μπορει αυτοι στην τσιμισκη να ειναι βυσματουχοι οποτε να λενε 'ας τελειωνουμε μια ωρα αρχιτερα') (rant mode off)15 (και όχι 40 ) και συχνά δρομολόγια δεν πάνε μαζί σε μια πρόταση . Ειδικά τώρα με τα mini Irisbus ο κόσμος έρχεται πιο κοντά πολύ κοντά
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
15 (και όχι 40 ) και συχνά δρομολόγια δεν πάνε μαζί σε μια πρόταση . Ειδικά τώρα με τα mini Irisbus ο κόσμος έρχεται πιο κοντά πολύ κοντά
(Τα 'συχνα δρομολογια' ηταν στο πλαισιο του promotion του ενοικιαστη... ) -
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
15 (και όχι 40 ) και συχνά δρομολόγια δεν πάνε μαζί σε μια πρόταση . Ειδικά τώρα με τα mini Irisbus ο κόσμος έρχεται πιο κοντά πολύ κοντά
(Τα 'συχνα δρομολογια' ηταν στο πλαισιο του promotion του ενοικιαστη... )
Μια φορα σε ένα παστωμένο μέχρι την πόρτα 15, πήγε να μπει ελεγκτής, φυσικά απωθήθηκε από τα εκνευρισμένα πλήθη...
Και τώρα που το σκέφτομαι ποιος άνθρωπος θέλει ένα λεωφορείο που κάνει φασαρία να περνα συχνά κάτω από το σπίτι του
Posts προς Θεσσαλονικείς