-
-
Α ρε αθάνατε περιφερειακέ....
-
Ποτε εγινε αυτο????
-
Ατυχημα σημερα το μεσημερι στη διασταυρωση Μ. Αλεξανδρου-Μποτσαρη με θυμα ποδηλατισα + σκουτερ μαζι. Ο δραστης εγκατελειψε τα θυματα και τον ψαχνανε Ελπιζω να τον πιασανε...
-
πριν καμια ώρα φιατ μπραβα κατέβασε την μπαριέρα για καμιά 50αρια μέτρα στην ευθεία του κόσμος προς χαλκιδική. Πώς τα καταφέρνουν εκεί πέρα, ένας θεός ξέρει.
-
Πατηματα ξεκινωντας απο Βουλγαρη;
-
με το μπράβα ρε φούστη μου; και πώς έφτασε μέχρι εκεί χωρίς να σκάσει;
Μπα, δεν νομίζω, πολύ πιθανό να τον έκλεισε κανείς ή να πετάχτηκε τπτ... Ή απλά να το έχασε...
-
Παντως θελει πολυ ταλεντο για να καβαλησεις μπαριερα εκει!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
πριν καμια ώρα φιατ μπραβα κατέβασε την μπαριέρα για καμιά 50αρια μέτρα στην ευθεία του κόσμος προς χαλκιδική. Πώς τα καταφέρνουν εκεί πέρα, ένας θεός ξέρει.παραλιγο να σκασω με 180 στο μποτιλιαρισμα.....
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
πριν καμια ώρα φιατ μπραβα κατέβασε την μπαριέρα για καμιά 50αρια μέτρα στην ευθεία του κόσμος προς χαλκιδική. Πώς τα καταφέρνουν εκεί πέρα, ένας θεός ξέρει.
παραλιγο να σκασω με 180 στο μποτιλιαρισμα.....
Τι έκανες με 180 εκεί;;;;
Είπαμε, αλλά σε μερικά σημεία έχει κίνηση...
-
Με το R?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Με το R?
5..
-
Με το R?
5..
Pop
-
mirage
-
Εγω σου λεω αυτο που σκεφτομαι γιατι σε θεωρω φιλο μου. Τα 180 στο σημειο αυτο ειναι οπως και να το κανουμε πολλα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγω σου λεω αυτο που σκεφτομαι γιατι σε θεωρω φιλο μου. Τα 180 στο σημειο αυτο ειναι οπως και να το κανουμε πολλα. -
Βαρεσαν οι σειρηνες πριν απο 5-10 λεπτα ή μου φανηκε;
-
Δοκιμαστική ήχηση του Συστήματος Αυτόματου Τηλεχειρισμού των Ηλεκτρονικών Σειρήνων Συναγερμού διάρκειας ενός λεπτού, από τις 11.00 έως τις 11.01, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή σε όλη την ελληνική επικράτεια, ενημερώνει με ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας - Ενημέρωσης.
Η δοκιμαστική ήχηση εντάσσεται στο πλαίσιο της Εθνικής Διακλαδικής Τακτικής Aσκησης Ανευ Στρατευμάτων (ΤΑΑΣ), «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - 2009» και ως εκ τούτου, δεν υπάρχει λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας στον πληθυσμό της χώρας.
-
-
Άντε και χρειάστηκε και χτύπησαν οι σειρήνες και όλα καλά, το σύστημα λειτουργεί. Τι θα κάνουμε μετά, θα κρυφτούμε κάτω από το τραπέζια;
Όσο για τα 180Kmh, καλή φάση να κρατάς αποστάσεις ασφαλείας, να καταφέρεις να φρενάρεις εγκαίρως και να σκάσει ο άλλος από πίσω σου με 180!!!
Posts προς Θεσσαλονικείς