-
αν το ατυχημα ειναι αυτο με τους 50αρηδες που παιζει στο in.gr δε νομιζω να ηταν ο ιδιοκτητης της..
αμα τρεχουν σε μαπα δρομο...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ακουστηκε κατι για τρακαρισμα μιας φερραρι στην θεσσαλονικη με νεκρο...
ισχυει??
Ναι δυστυχώς με 2 νεκρούς.
λεπτομέρειες?
Aπλά αντιγράφω από το post που έβαλα και στο carspotting:
Aπλά ένα κρίμα και συλληπητήρια...
Αναφέρομαι για απόψε τα χαράματα 03:15 , δρόμος Θεσσαλονίκης-Αεροδρομίου μετά το ΙΚΕΑ, η γνωστή κόκκινη Ferrari με ***-1111 (που έχει αναφερθεί αρκετές φορές σε αυτό το thread ),αφού μας πέρασε με πάνω από 250km/h, έχασε τον έλεγχο, καρφώθηκε στην διαφημιστική πινακίδα του Quicko Mega PetShop και έγινε παρανάλωμα του πυρός.
Δυστυχώς λόγω των συνεχών εκρήξεων δεν μπορέσαμε καν να πλησιάσουμε να βοηθήσουμε...Το αυτοκίνητο πήρε αμέσως φωτιά και τα 2 παιδιά κατά 99% καήκαν ζωντανά χωρίς να προλάβουν να αντιδράσουν . Από το αυτοκίνητο δεν έμεινε απολύτως τίποτα...
Απλά κρίμα.... -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αν το ατυχημα ειναι αυτο με τους 50αρηδες που παιζει στο in.gr δε νομιζω να ηταν ο ιδιοκτητης της..αμα τρεχουν σε μαπα δρομο...
Aυτό είναι το ατύχημα και αυτός ήταν ο ιδιοκτήτης της μαζί με έναν συνοδηγό.
Ο δρόμος του αεροδρομίου δεν νομίζω να είναι μάπα και επειδή έγινε μπροστά μου, ΟΛΕΣ (και οι 3 δηλαδή) λωρίδες ήταν άδειες.
Δεν κατάλαβα πώς έχασε τον έλεγχο.
Δεν κατάλαβα γιατί μέσα σε δευτερόλεπτα πήρε φωτιά, δεν υπήρχε κάποιο σύστημα να κόβει την τροφοδοσία καυσίμων.
Από την άλλη όταν καρφώνεσαι με πάνω απο 250km/h κάπου, δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι που μπορεί να σε σώσει.... -
Δεν χρειάζεται να είναι καύσιμο.
Ας πέσει υγρό υδραυλικό τιμονιού πάνω στην πολλαπλή εξαγωγής ενώ πήγαινε με 250, και μια χαρά λαμπαδιάζει...
Κατά την γνώμη μου, ακόμα και το συγκεκριμένο κομμάτι που λες δεν είναι για τέτοιες ταχύτητες. Είναι ανοιχτό από παντού, και εντελώς απρόβλεπτο.
Τέσπα, λόγια του αέρα τώρα...
-
Aποκλείεται να πρόλαβαν να καούν ζωντανοί: πρέπει να ήταν ακαριαίος ο θάνατος.
Σε τέτοιες ταχύτητες, αν γίνει πρόσκρουση, το σώμα θα συνθλιβεί μερικώς(καθώς ήδη ζυγίζει μερικούς τόνους λόγω ταχύτητας).Επίσης, μόνο και μόνο το γεγονός ότι το σώμα μπορεί να υποστεί πλήρη ακινησία-σταμάτημα(λόγω πρόσκρουσης σε στιβαρό, σταθερό εμπόδιο) από μεγάλες ταχύτητες, είναι αιτία να κοπεί η αορτή με αποτέλεσμα ακαριαίο θάνατο(διότι και τα εσωτερικά όργανα... έχουν ταχύτητα όταν τρέχουμε --- κάποιοι γιατροί και διασώστες του ΕΚΑΒ, μου είπαν ότι μετά τα ~150Km/h και πάνω, είναι πολύ πιθανό να συμβεί αυτό, χωρίς το υπόλοιπο σώμα να έχει κακώσεις σοβαρές που να δικαιολογούν θάνατο, και μιλούσαν βάσει περιστατικών).
Όπως και να έχει, κρίμα, πραγματικά...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Στο στόχαστρο λέει ειδικά τα προβλήματα που δημιουργούνται στους πεζούς. Άρα, μέχρι να ξεφουσκώσει το μέτρο, προσοχή σε διαβάσεις, στάσεις και πεζοδρόμια.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Στο στόχαστρο λέει ειδικά τα προβλήματα που δημιουργούνται στους πεζούς. Άρα, μέχρι να ξεφουσκώσει το μέτρο, προσοχή σε διαβάσεις, στάσεις και πεζοδρόμια.
+1
Αν έγραφαν συνέχεια και ΟΛΟΙ ήξεραν ότι αν παρκάρουν πάνω στο πεζοδρόμιο θα τους γράψουν θα ήταν πολύ σωστοί. Τώρα θα γράψουν για 1-2 εβδομάδες, θα κάνουν μια αρπαχτή που θα τη πληρώσουν μερικοί άτυχοι. -
Ελπίζω να μην παρεξήγησες την προτροπή μου, γιατί έτσι που το έγραψα, φαίνεται σαν να εγκρίνω την καταπάτηση πεζοδρομίων και διαβάσεων!
Όχι φυσικά, απλά ξέρω ότι θα είναι προσωρινό το φαινόμενο των κλήσεων, οπότε έξτρα προσοχή, ακόμα και σε σημεία που νομίζουμε ότι δεν ενοχλούμε!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
ακόμα και σε σημεία που νομίζουμε ότι δεν ενοχλούμε!Γράψανε προχθές τη μητέρα μου κάτω απο το σπίτι γιατί είχε τις 2 ρόδες στο πεζοδρόμιο.
-
Sorry . Μου φαινεται γελειο να κατεφευγουν σε τετοιες ενεργεις. Η πολη είναι πραγματικα γεματη πλεον απο αυτοκινητα που καταφανεστατα ενοχλουν είτε την κινηση των αυτοκινητων και ειδικα των λεοφωρείων, είτε την κινηση των πεζων. Ειναι πολυ κριμα αν η δημοτικη αστυνομια και η τροχαια λειτουργουν ετσι. Εκτος και αν η εισαγγελικη παρεμβαση μεταφραστηκε απο τους διοικουντες απλα ως αριθμος - στοχος. Κοβαμε 10 κλησεις την ημερα, απο αυριο να μου φερνεται 50. Οποτε βγαινει ο αλλος γραφει τους πρωτους 50 που θα βρει μπροστα του και ολα καλα...
-
Σε ποιές ενέργειες;
Αν ενοχλούν εκεί που είναι (στάσεις, διαβάσεις, ράμπες, 2-πλοπαρκαρισμένα) καλά κάνουν και γράφουν.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σε ποιές ενέργειες;Αν ενοχλούν εκεί που είναι (στάσεις, διαβάσεις, ράμπες, 2-πλοπαρκαρισμένα) καλά κάνουν και γράφουν.
Αναφερομαι στις περιπτωσεις που ειπαν τα παιδια, οτι γραφουν ακομα και σε σημεια που τα παρκαρισμενα δεν ενοχλουν ουτε τους πεζους ουτε την κινηση, απλα για να γραψουν. Θεωρω πιο σωστο το μετρο να ειχε διαρκεια, και να γραφαν αυτους που πραγματικα ενοχλουν, που ειναι ηδη παρα μα παρα πολλοι! 2-3 μηνες να βγουν να γραφουν ολους αυτους που παρκαρουν παρανομα (ειδικα σε πεζοδρομια που ειναι και ακριβο το προστιμο) ο Δημος θα μαζεψει τοσα λεφτα που θα μπορει με αυτα να κανει παρκινκ!
-
Αναφερομαι στις περιπτωσεις που ειπαν τα παιδια, οτι γραφουν ακομα και σε σημεια που τα παρκαρισμενα δεν ενοχλουν ουτε τους πεζους ουτε την κινηση, απλα για να γραψουν.
Γενικά πάντως, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, τα σημεία που απαγορεύεται το πάρκινγκ εμπεριέχουν συνήθως ή ενόχληση στους πεζούς ή στην κίνηση. Βέβαια, τι σημασία έχει αν θα ενοχλήσεις εσύ με διπλοσειρά αν το κάνουν και άλλα 300 αυτοκίνητα μπροστά από εσένα...;
Το θέμα είναι να έχει διάρκεια το μέτρο, να τους γράφουν όλους (και να πληρώνουν όλοι, όχι 'έχω γνωστό') και όπως πολύ σωστά είπες να μαζευτούν αυτά τα χρήματα για κάποιον λόγο. Ας είναι πάρκινγκ, ας είναι για το μετρό, ας είναι για φιλανθρωπία, αλλά ας γίνουν κάτι χειροπιαστό ρε γμτ...
Χθες -Κυριακή βραδάκι- στην Καρόλου Ντηλ ζώο με τζηπ ανεβασμένο στο πεζοδρόμιο τσίμπησε και κλήση (65,5 ευρώ) και αυτοκόλλητο 'ενοχλώ τους πεζούς; Χέστηκα! Έτσι με βολεύει να παρκάρω'! Να αγιάσουν τα χεράκια τους και στους αστυνομικούς και στους ακτιβιστές!
Και πιο πάνω κλήση και σε έναν που έκλεινε διάβαση, όλως τυχαίως επίσης τζηπ!
Μακάρι να μην ξεφουσκώσει...
-
Αυτη η ιδεα με τα αυτοκολλητα μου έχει έρθει και εμενα. Μηπως να κανουμε ενα τοπικ με το τι θα μπορουσαμε να γραφουμε σε αυτα? Αυτο παντως ήταν πολυ καλο
-
Σε σημεία που δεν εμποδίζεται η κίνηση των οχημάτων και των πεζών, ας μην γράφουν μιας που πόλη παιδιά έχει γεμίσει πλέον από οχήματα. Σε άλλα σημεία όμως ας ρίχνουν αβέρτα κλήσεις. ΑΠΟΡΩ ειλικρινά τι μυαλό κουβαλάν αυτοί οι άνθρωποι , ζώα καλύτερα, που παρκάρουν στις ράμπες των αναπήρων . Μου έτυχε μια φορά Σάββατο βράδι στην Τσιμισκή να βρέχει ανελέειτα και να δω ανάπηρο να πηγαίνει μέσα στην Τσιμισκή βρεγμένος γιατί κάποια ΖΩΑ είχαν παρκάρει στις ειδικές ράμπες. Οδική παιδεία μηδέν και γενικότερα παιδεία μηδέν έχουν τούτοι οι παλιάνθρωποι. Συγχωρέστε μου για το αυστηρό της γραφής αλλά όταν είδα τον ανάπηρο να ταλαιπωρείται κατά αυτόν τον τρόπο στενοχωρέθηκα πάρα πολύ και για αυτόν και για τη συπεριφορά τέτοιων ανδρίκελων.
Φιλικά, KonstantinosV
-
Αυτη η ιδεα με τα αυτοκολλητα μου έχει έρθει και εμενα. Μηπως να κανουμε ενα τοπικ με το τι θα μπορουσαμε να γραφουμε σε αυτα? Αυτο παντως ήταν πολυ καλοhttp://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... sc&start=0
-
ZZRakias έγραψε:
Στην πορεία του Bikenet ειχα την ατυχια να αναγγειλω δυο πολύ δυσαρεστα νεα. Το πρωτο ηταν όταν εκανα το ποστ για το θανατηφορο ατυχημα του Διονυση και της Κωνσταντινας. Το δευτερο είναι αυτό που θα σας πω σημερα.
Παρασκευη 26 Ιανουαριου 2007. Ωρα 6:50 περιπου. Η Νικη με σκουνταει για να μου πει καλημερα και να μου δωσει ένα τελευταιο φιλι. Φευγει για να προλαβει το λεοφωρειο για την δουλεια της. Εγω γυριζω πλευρο για να κοιμηθω ξανα μιας και πιανω δουλεια στις 9. Με ξυπναει βιαια μετα από μερικα λεπτα το παρατεταμενο κουδουνισμα του θυροτηλεφωνου. Ο εφιαλτης ξεκιναει.
Σηκωνομαι και ανοιγω την κατω πορτα σκεπτομενος ότι θα είναι καποιος να αφησει λογαριασμους η κατι τετοιο. Σε ολη την πολυκατοικια αρχιζουν να ακουγονται στριγγλιες. Οι χειροτερες κραυγες πονου που εχω ακουσει ποτε στην ζωη μου. Παγωνω μπροστα από την κλειστη μου πορτα. Με συνεφερουν χτυπηματα με γροθιες από εξω. Ανοιγω την πορτα και μπαινει μεσα η Νικη μουσκεμα από πανω μεχρι κατω και εχοντας καλυμμενο το προσωπακι της με μια πηχτη βλεννα. ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΡΙΞΕ ΚΑΥΤΟ ΝΕΡΟ μου ουρλιαζει. ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟ 166 ΤΩΡΑ. Η κραυγη της με βγαζει από το μουδιασμα. Τρεχω και αρπαζω το τηλεφωνο. Καλω το ΕΚΑΒ και δινω την διευθυνση μου.
Καθως την πιανω για να την συνεφερω αισθανομαι τα χερια μου να καιγονται, το ιδιο και ένα σημειο στο κουτελο μου οπου και ειχα ακουμπησει με τα δαχτυλα μου. Καταλαβαινω ότι αυτό το υγρο δεν είναι καυτο νερο. Ο τρομος με πλημυριζει. Ξαναπαιρνω το 166 και ουρλιαζω ότι δεν είναι νερο και να βιαστουν. Το Νικακι διπλα εχει βγαλει ηδη τα ρουχα της και στεκεται στην μεση του δωματιου. Το προσωπο της; Δεν μπορω να το περιγραψω. Ευχομαι κανεις να μην δει ποτε κατι τετοιο. Επιτελους ερχεται το ασθενοφορο. Μπαινουμε μαζι μεσα και πηγαινουμε στο Ιπποκρατειο.
Όπως καταλαβατε η 27χρονη που δεχτηκε επιθεση με βιτριολι (Θειικό Οξυ) είναι η κοπελα μου Νικη, γνωστη στο Bikenet με το ψευδωνυμο niki_kar. Αυτή την στιγμη είναι σε άλλο νοσοκομειο. Η κατασταση του προσωπου της είναι παρα πολύ ασχημη. Εχει εγκαυματα 3ου βαθμου στο προσωπο, στα χερια, στο αριστερο ποδι και σε διαφορα αλλα σημεια του σωματος της.. Αλλα το πιο σημαντικο είναι οτι οι γιατροι εκφραζουν φοβους για την οραση της. Το ένα ματι είναι ουσιαστικα νεκρο και το άλλο αν και σε καλυτερη κατασταση είναι αγνωστο ποση λειτουργικη οραση εχει. Εχει υποβληθει ηδη σε δυο επεμβασεις και ακολουθουν αρκετες. Οι γιατροι λενε ότι για να φτασει η θεραπεια της σε καποιο επιπεδο (και με την προοπτικη ότι δεν θα τυφλωθει) απαιτουνται πανω από 2 χρονια. Και να επανελθει στην προηγουμενη κατασταση το προσωπο της κρινεται αδυνατο. Θα προσπαθησουν να φτιαξουν κατι που να μπορεις να το κοιτας και να είναι λειτουργικό.
Και όλα αυτά γιατι ενας καριολης, γαμω το μουνι που τον πεταγε την ειχε στημενη και ηθελε να κανει αυτή την πραξη. Η αστυνομια κανει ότι μπορει βεβαια για να τον βρει και την ευχαριστω για αυτό. Αλλα το βλεπω δυσκολο να βρεθει. Είναι φοβερα τυφλο το χτυπημα. Και δεν ξερω πιο από τα δυο είναι πιο τρομακτικο. Να είναι καποιος που την ξερει??? Η να είναι καποιος που την εστησε εκει και ετυχε να είναι η Νικη το θυμα του??? Προς το παρων είναι νωρις ακομα, ολη μου η προτεραιοτητα είναι στην Νικη. Αλλα δεν θα ησυχασω αν δεν τον βρει η αστυνομια η εγω.
Να εχετε τον νου σας οι Σαλλονικιοι για έναν τυπο γυρω στα 40 και πανω, γκριζομαλλη, γυρω στο 1,80, που κουτσαινει και εχει στο προσωπο του μια ελια. Αυτή είναι η περιγραφη που πηρανε από τον μοναδικο αυτοπτη μαρτυρα. Εχετε τον νου σας παιδια σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ. Εδώ δεν μιλαμε για απλα άλλο ένα κλεμμενο μηχανακι. Επισης οποιος εχει ακρες με βιομηχανιες η προμηθευτες θειικου οξεος ας ριξει και εκει μια ματια γιατι αυτό το πραγμα δεν κυκλοφορει ελευθερα.
Τελειωνοντας αυτό το ποστ μια παρακληση: Οσοι εχετε το τηλεφωνο μου μην με παιρνετε, ουτε να στελνετε ΡΜ. Προς το παρων δεν μπορει να βοηθησει καποιος. Αν χρειαστει κατι θα το γραψω εδώ. Επισης οσοι ξερετε το νοσοκομειο που νοσηλευεται η niki_kar μην πατε από εκει. Δεν θα σας επιτραπει η εισοδος. Η Νικη τους μονους που θελει να δει είναι τους γονεις της και εμενα. Τελος δεν ξερω ποτε θα ξαναγραψω. Τα παιδια που είναι από την αρχη διπλα μας μπορουν αν θελουν να ποσταρουν νεα και να απαντανε σε ερωτησεις
Από κάποιο φόρουμ.
-
Ολοι ειχαμε συγκλονιστει εκεινη την περιοδο αλλα το ξεχασαμε γρηγορα δυστυχως.Αραγε βρηκαν ποιος το εκανε?Δεν μπορω να διανοηθω σε τι ψυχολογικη κατασταση βρισκεται αυτη η κοπελα αλλα και οι δικοι της ανθρωποι.Το ποστ αυτο αποδεικνυει οτι τα παντα μπορουν να συμβουν σε ολους μας,στον ανθρωπο της διπλανης μας πορτας,αλλα και σε εμας
Επισης στην πολη μας εγινε και ενα αλλο τραγικο περιστατικο,μια 29 χρονη κοπελα ακροτηριαστηκε στο ενα ποδι της υστερα απο ενα απιστευτο και ασυλληπτο περιστατικο που εγινε στην Τσιμισκη.Οδηγος λεωφορειου, εχασε τον έλεγχο και προσεκρουσε σε παρκαρισμενα οχηματα.Αναμεσα στα δυο αυτοκινητα η κοπελα ηταν πεζη και εγκλωβιστηκε αναμεσα τους.Τραγικοτατο.Η μοιρα επιφυλασει ασχημα παιχνιδια
Επισης ενα νεαρο παιδι ,αφεντικο μου στη δουλεια,ο Αποστολης εχασε την ζωη του σε ατυχημα με μοτοσυκλετα.Αντιο Αποστολη
-
-
Nα τον πηδας,μεχρι να σβησει ο ήλιος τον παλιόπουστα
Posts προς Θεσσαλονικείς