-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
:hahaiv:
για αυτο γουσταρω τα γαλλικα αυτοκινητα καταβαθος????Επειδή είναι αποτέλεσμα γραφειοκρατικών διαδικασιών?
Φίλε μου για να καταργηθεί η κόρνα από τον διακόπτη των φλάς πρέπει να έγιναν τουλάχιστον 10 επιτροπές και να συνεδρίαζαν για πάνω από 15 χρόνια...
Με το παρκάρισμα όμως τι θα γίνει...Δεν βλέπω λύση...Να στείλω τον Σαρκοζύ τζούνιορ οταν τελείωσει τα μεγαλεπίβολα πλάνα του στην Defense να το λύσει? -
και δεν τον στελενις ...αλλωστς ο προ-προ παππους του σ αυτους τους δρομους καμακωνε γκομενες
ελληνας ηταν? -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
και δεν τον στελενις ...αλλωστς ο προ-προ παππους του σ αυτους τους δρομους καμακωνε γκομενεςΚαι ο τρισέγγονος του απο ότι λένε αρχίζει την μέρα με Τοπίνω και μπουγάτσα κρέμα/τυρί αν και η άτιμη Κάρλα τον έβαλε σε δίαιτα και μάλλον του την έκοψε, την μπουγατσα
-
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα φτιάξουμε μια 3μελη επιτροπή με εμένα και τον μιραζ.Η επιτροπή για να έχει νόημα θα πρέπει να είναι τουλάχιστον πενταμελής και να έχει το λιγότερο 3 μέλη.
Αυτό που λες είναι ανοησία. Προτείνω να φτιάξουμε μία επιτροπή για να το συζητήσουμε... Και υποεπιτροπές με συγκεκριμένες αρμοδιότητες!Αφήνω σε εσάς την επιλογή του τόπου συνεδριάσεων, αλλά να έχει μεγάλες μερίδες παρακαλώ!
Άκουσα τον δημαρχούκο μας στο ράδιο χθες να μιλάει γι' αυτό το θέμα και είπε ότι είναι εντελώς τυπικό και ότι θα ξεπεραστεί άμεσα...
Βέβαια, ο ίδιος χρειάστηκε 3 θητείες για να φτιάξει κανένα πάρκο - παιδική χαρά, οπότε με τη λέξη σύντομα ίσως εννοεί καμμιά 10ετία...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Άκουσα τον δημαρχούκο μας στο ράδιο χθες να μιλάει γι' αυτό το θέμα και είπε ότι είναι εντελώς τυπικό και ότι θα ξεπεραστεί άμεσα...
Βέβαια, ο ίδιος χρειάστηκε 3 θητείες για να φτιάξει κανένα πάρκο - παιδική χαρά, οπότε με τη λέξη σύντομα ίσως εννοεί καμμιά 10ετία...
Δεν έχει καμία σχέση ο δήμος με την κατασκευή του μετρό.
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Δεν έχει καμία σχέση ο δήμος με την κατασκευή του μετρό.
Απλά μίλησε ως εκπρόσωπος της 'θιγόμενης' περιοχής που είχε ψάξει και το θέμα. Είχε να κάνει κάτι με χρήσεις γης στην περιοχή αν δεν με απατά η μνήμη μου... Θέμα ΥΠΕΧΩΔΕ, απλά το ήξερε.
Για το σύντομα το σχόλιό μου αφορά την αντίληψη του δημάρχου μας περί ταχύτητας γενικότερα στη θητεία του...
-
Ατυχημα στις γραμμες τραινων στην γεφυρα μετα την Μοναστηριου
-
Kαι γω το ακουσα σημερα το πρωι.Ειπαν πως μια γυναικα πηγε να διασχισει τις γραμμες αλλα ειχε ακουστικα στ αυτια και δεν ακουσε το καμπανακι.Τραυματισμενη μεταφερθηκε στο Παπαγεωργιου.
-
Ναι. Ακουσα για σφορδη συγκρουση. Απο οτι ειδα η ταχυτητα δεν ηταν μεγαλη αλλα και παλι...
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Δεν έχει καμία σχέση ο δήμος με την κατασκευή του μετρό.Στο συγκεκριμένο θέμα έχει, καθώς το πρόβλημα είναι στη χρήση γης που καθορίζει το πολεοδομικό σχέδιο για τη συγκεκριμένη περιοχή.
-
Καμία σχέση.
Το πρόβλημα (όντως χρήσης γης) αφορά τον τερματικό σταθμό Καλαμαριάς στην Μίκρα.
Ηδη ο υπέυθυνος, δηλαδή ο δήμαρχος Καλαμαριάς, είπε πως στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα το αλλάξουν. -
Στο ανατολικο ταριφοβενζιναδικο απο 0,50Ε πηγαμε στο 1Ε για το κρυο νερο
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Στο ανατολικο ταριφοβενζιναδικο απο 0,50Ε πηγαμε στο 1Ε για το κρυο νερο...και εχει και αλατα.
-
Σήμερα το μεσημέρι στο πάρκινγκ του Carefour στο Φοίνικα παρατήρησα κάτι τύπους που πουλάνε γυαλιά, ρολόγια κλπ να κοιτάνε απο τα παραθυρα των αυτοκινήτων ...
Φύλαξη ή κάμερες δεν ξέρω αν υπάρχουν αλλά κυκλοφορούν κάποιοι που ακόμα και κλειδιά, αναπτήρα ή σακούλα να δουν σε κάθισμα ή θήκη ... τη ζημιά μπορούν να την κάνουν! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σήμερα το μεσημέρι στο πάρκινγκ του Carefour στο Φοίνικα παρατήρησα κάτι τύπους που πουλάνε γυαλιά, ρολόγια κλπ να κοιτάνε απο τα παραθυρα των αυτοκινήτων ...
Φύλαξη ή κάμερες δεν ξέρω αν υπάρχουν αλλά κυκλοφορούν κάποιοι που ακόμα και κλειδιά, αναπτήρα ή σακούλα να δουν σε κάθισμα ή θήκη ... τη ζημιά μπορούν να την κάνουν!+Praktiker
Τα παρκινγ συνηθως δε φερουν ευθηνη σε περιπτωση κλοπης, οποτε καλο ειναι να μην υπαρχει τιποτα σε κοινη θεα.
-
To πόσταρα και στα ζώα....είναι απίστευτο τι κουβαλάνε με τα αυτοκίνητά τους οι διάφοροι πωλητές λαϊκών στην πόλη...δεν ξέρω βέβαια την ιδιότητα του συγκεκριμένου, αλλά έχω δει πολλούς παρόμοιους...
Επιτέλους αυτό το κακό με τους παρασιτούντες πωλητές γύρω από τα νόμιμα όρια των λαϊκών αγορών πρέπει να σταματήσει..
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Επιτέλους αυτό το κακό με τους παρασιτούντες πωλητές γύρω από τα νόμιμα όρια των λαϊκών αγορών πρέπει να σταματήσει..ενώ οι λαϊκές καθ αυτού δεν είναι καθόλου ενοχλητικές (κλείσιμο δρόμων, πάρκινγκ σκουπίδια μυρωδιές κλπ)
ας τις μαζέψουν σε γήπεδα, αλάνες, ελεύθερους χώρους (σε όσες γειτονιές γίνεται)
-
Καλά ναι....είναι τραγική περίπτωση αλλά προτίθεμαι να τις καταπιώ ως 'αναγκαίες'........και αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να ζήσουν.
Όμως πρέπει να οριστούν σωστά κατά περιοχή. Στη γειτονιά που μένω έχουμε στην ουσία δύο την εβδομάδα, η μία πάνω η άλλη κάτω από τη Δελφών. Τραγωδία. Δεν υπάρχει λόγος, θα αρκούσε μία...
Posts προς Θεσσαλονικείς