-
Ετσι,έτσι
Σε παω φίλε dirdino
Ti σπουδάζεις? -
Μαθηματικό!
Προσοχή, στην Εγνατία, πηγαίνοντας προς κέντρο, λίγο πριν από το φανάρι της Καυταντζόγλου, έχουν κάνει εγκάρσια τομή για καλώδια, και έχει χαντάκι+σιδερένια πλάκα. Χτες κάποιος έσχισε λάστιχο.
-
Ρε παιδιά, μια ερώτηση για ένα φανάρι....
Η Εθν. Αντιστάσεως στο ρεύμα για αεροδρόμιο στον κόμβο του νοσοκομείου Αγ. Παύλος έχει φανάρι ακριβώς στο ύψος των μεταχειρισμένων(Seat;). Eκεί μπορείς να πας είτε αριστερά(Περιφερειακός, Χαλκιδική), ευθεία(αεροδρόμιο) ή δεξιά(Αγ. ιωάννης).
Για να στρίψεις αριστερά(Χαλκιδική, περιφερειακός), πόσες λωρίδες υπάρχουν; Μία ή δύο; Γιατί κανονικά σε τέτοιες περιπτώσεις είναι μόνο μία, αλλά νομίζω ότι η ξεθωριασμένη διαγράμμμιση του δρόμου δίνει δύο λωρίδες για αριστερά, ενώ αν κα ιπερνάω 3-4 φορές τη βδομάδα από εκεί συνήθως πετυχαίνω κάποιον να κάθεται στη δεύτερη λωρίδα και να μην ξεκινάει ή να είμαι εγώ εκεί κι από πίσω να με κορνάρει γιατί έχει ανάψει πράσινο το φανάρι για ευθεία....Στη δύτερη περίπτωση μόλις χθεςο οδηγός μια μερσέντας με πινακίδες Κορυτσάς με απεκάλεσε βλάχο.... έλεος
-
Έχει 1-2 χρόνια που έκαναν και 2η λωρίδα. Έχει κάτω το βελάκι(οριζόντια σήμανση) για υποχρεωτική αριστερή πορεία.
-
Aπό όσο θυμάμαι είναι 2 λωρίδες για αριστερά.
-
2 λωρίδες εδώ και αρκετό καιρό. Υπάρχει η ανάλογη οριζόντια ( και κατακόρυφη νομίζω ) σήμανση...Στον βλάχο από την Κορυτσά έπρεπε να πείς να πάει σε καναν οφθαλμίατρο...
-
2 ειναι οι λωριδες αλλα καποιοι ακομα δε το εχουν καταλαβει και στηνονται εκει για να πανε ευθεια.. Ξεθωριαζουν ευκολα οι γραμμες και γινεται μπερδεμα.
-
Εκει σε καθε μα σε καθε ομως φαναρια εχουμε και τον γνωστο τυπο που μπαινει μπροστα απ'ολους περνωντας την ουρα
-
abc
-
Παίδες, τί έγινε στον περιφεριακό του Α.Γιαννιού (εννοώ στις 7 ΙΑΝ)?
Πηγαίνοντας από ανατολικά πρός δυτικά, 2 χιλιόμετρα ΠΡΙΝ τον τούνελ
και για κανα χιλιόμετρο έχει περισσότερα νέα φρεναρίσματα από όσα
όλος ο περιφεριακός μαζί. Μερικά ακουμπούν και στις μπαριέρες.Αποφάσισαν κάποιοι μαζική επίσκεψη στον λαμαρινά για να μπεί
καλά ο χρόνος? -
Καραμπολα 7 αυτοκίνητα με 2 ελαφρα τραυματίες.
-
μ'αρεσε αυτο το τοπικ θα συμμετεχω
-
εχετε το νου σας γιατι εχουν βγει οι αστυνομικες δυναμεις στη πολη και καμπανιαζουν αβερτα...
-
Εγνατία, μέτωπο προς δυτικά, 10 μέτρα πριν την Καυτατζόγλου και στη μεσαία λωρίδα 2 τύποι να τρυπάνε την άσφαλτο! Ωραία πράματα, πάλι καλά που δεν ήταν καθημερινή.
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Εγνατία, μέτωπο προς δυτικά, 10 μέτρα πριν την Καυτατζόγλου και στη μεσαία λωρίδα 2 τύποι να τρυπάνε την άσφαλτο! Ωραία πράματα, πάλι καλά που δεν ήταν καθημερινή.Για το μετρό θα είναι.
-
Ετσι
-
Ναι, είναι. Πριν μέρες είχα προειδοποιήσει για το χαντάκι που έχουν ανοίξει εκεί. Προσοχή.
-
Sto φουλ τα αιωρουμενα μικροσωματιδια στην ατμοσφαιρα της Θεσσαλονικης.Τα ορια εκτακτου καταστασης ξεπεραστηκαν κατα πολυ(δεν ειναι 100% σιγουρος αλλα το οριο επιφυλακης ειναι τα 130 και φτασαμε τα 210)
Και εις ανωτερα -
-
Το ότι έχει δέντρα κάτω από το σπίτι σου είναι καλό.
Αλλά...ποιό κέντρο? Και...έχει πλέον νέφος και εκεί?!!!
Posts προς Θεσσαλονικείς