-
Έτσι ανώμαλος που είναι, μπορεί και να την βρει κιόλας.
Κόψιμο σύρριζα.
-
Καλή δύναμη στην οικογένεια στο παιδί και κυρίως στην ίδια την κοπέλα...
-
Καταπληκτικη διαύγεια σημερα στην ατμόσφαιρα.Ο βοριάς έκανε το θαύμα του
-
όντως, απίστευτος αέρας!!
-
Tις πραγματικες λεπτομερειες δεν ξερει κανεις και η καθε τετοια πραξη ειναι αποκρουστικη αλλα τυπακι που σε τραγικη στιγμη ζηταει βοηθεια του στυλ:
Να εχετε τον νου σας οι Σαλλονικιοι
δυσκολευομαι να τον πιστεψω.
Φιλε να ειχες εσυ και η δικια σου το νου σας γιατι 36 χρονια στην Σαλλονικη και απο οσα ξερω δεν βρεχει βιτριολι -
Οχι, το κείμενο είναι αλήθεια. Το διασταύρωσα με φίλο που τον ξέρει.
Και δεν έχει σχέση με την Θεσσαλονίκη και τους Σαλονικιούς αυτό που λέει greo! Με το τι μπορεί να συμβεί στον καθένα μας στα καλά καθούμενα έχει! -
Και εγω σου ξαναλεω οτι δε βρεχει βιτριολι στην πολη ουτε αλλαξε η ορθογραφια της πολης και των κατοικων.
Αν εχεις τετοιο υφακι και τετοιο στυλακι ΜΕΤΑ την τραγωδια, φαντασου με τι μουρη κυκλοφορουσαν πριν ή τι οπλισε το χερι του τρελλαρα...
Στα καλα καθουμενα δεν ηταν και η δικια του σιγουρα θα ξερει τι εγινε.Οπως και ο Βαρθολομαιος ηξερε τι εκανε και αν ειχε φαει σφαιρα αντι για μαπιδια, τωρα θα μιλουσαμε για τρομοκρατες κλπ.
-
Σε καμία πόλη της Ελλάδας δεν γίνονται αυτά τα πράγματα βρε greo!
Σου ξαναλέω ότι δεν έχει να κάνει με κατηγορία εναντίον της πόλης!!!.. -
Τα ηθελε και τα επαθε δλδ!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σου ξαναλέω ότι δεν έχει να κάνει με κατηγορία εναντίον της πόλης!!!..Ουτε εγω μιλησα για την πολη, αλλα αν μου τυχαινει εμενα το ιδιο στα Γιαννενα (ή τη Λαρισα) και ζητουσα βοηθεια του στυλ:
Εχετε το νου σας παγουραδες (ή τυρια) να βρειτε τον ενοχο
δεν θα εκανα και καλη εντυπωση... -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Σου ξαναλέω ότι δεν έχει να κάνει με κατηγορία εναντίον της πόλης!!!..Ουτε εγω μιλησα για την πολη, αλλα αν μου τυχαινει εμενα το ιδιο στα Γιαννενα (ή τη Λαρισα) και ζητουσα βοηθεια του στυλ:
Εχετε το νου σας παγουραδες (ή τυρια) να βρειτε τον ενοχο
δεν θα εκανα και καλη εντυπωση...Όπως το καταλαβαίνω εγώ, η αναφορά στους Θεσσαλονικείς έγινε επειδή εκεί συνέβη το γεγονός και εκεί έμεναν τα παιδιά! Για κανένα άλλο λόγο...
Άλλωστε σε ποιούς άλλους θα μπορούσε να απευθυνθεί για τέτοιου είδους βοήθεια? Στους Σερραίους?
-
Στους Σαλονικιους με πολλα λ; Καλλλά
-
Νομίζω ότι πιάνεσαι από κάτι που δεν έχει σημασία greo...
-
Αν ειχε εστω και ενα ακομα ορθογραφικο λαθος το κειμενο δε θα πιανομουνα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αν ειχε εστω και ενα ακομα ορθογραφικο λαθος το κειμενο δε θα πιανομουναΓια το μόνο που μπορώ να σε διαβεβαιώσω είναι ότι δεν υπήρχε τέτοια πρόθεση από το παλικάρι. Τώρα, αν θέλεις να πιαστείς από κάτι τέτοιο, τι να πω?....
-
Κακώς έγινε ό,τι έγινε με την κοπέλα,αλλά στα καλά καθούμενα δεν ρίχνει βιτριόλι ο ένας στον άλλο.Είμαι σίγουρος ότι ο δράστης είναι του περιβάλλοντος της κοπέλας και δεν είναι ο τρελός της γειτονιάς όπως τον είχαν χαρακτηρίσει τα Μ.Μ.Ε.Ότι όμως και να είναι ο δράστης δεν του δίνω άφεση αμαρτιών,αλλά αν τον πιάσουν να τον εκτελέσουν
-
@ γκρεο
επειδή τυχαινει να κυκλοφορω στα μοτο φορουμ που επαιξε το συγκεκριμένο ποστ του ΖΖΡακια τολμω να πω ότι εισαι ο μοναδικος ανθρωπος που- του ξεφυγε η ουσία του θεματος
- εδειξε τετοιο βαθμο αναλγησίας και αναισθησίας
- τόλμησε να ξεστομισει ότι μπορεί και καλά να της άξιζε.
Σαμης
-
Σαμη προσπαθησε αλλη φορα να διαβαζεις αυτα που λες οτι διαβασες...
-
Ο χρήστης deusXT έγραψε:
@ γκρεο
επειδή τυχαινει να κυκλοφορω στα μοτο φορουμ που επαιξε το συγκεκριμένο ποστ του ΖΖΡακια τολμω να πω ότι εισαι ο μοναδικος ανθρωπος που ...Δηλαδή όποιος νομίζει ότι δεν ήταν τυχαίο το γεγονός είναι αναίσθητος και δεν τον πειράζει που η ζωή της κοπέλας καταστράφηκε;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Σαμη προσπαθησε αλλη φορα να διαβαζεις αυτα που λες οτι διαβασες...Greo,
εγώ καταλαβαίνω πολύ καλά αυτό που παρατήρησες και δεν ήθελα να δυναμιτίσω την ατμόσφαιρα γιαυτό δεν ανέφερα τίποτα....Ο τύπος είναι λίγο ειρωνικός στην συγκεκριμένη έκφραση του'Να εχετε τον νου σας οι Σαλλονικιοι' .....Eπειδή ένας μαλάκας στην Π.Συνδίκα έριξε βιτριόλι, πρέπει όλη η Σαλλονίκη (?!) να έχει τον νου της....και αυτά τα 2λ είναι σίγουρα κατά λάθος,ε?
Posts προς Θεσσαλονικείς