-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
:lol:Όλα τα λεφτά ήταν οι πάγκοι με τις κασσέτες (πάνε και αυτές ) με κάθε είδους λαϊκές επιτυχίες και όχι μόνο και παραδίπλα πουλούσαν τρακτέρ
Γενικά η εμποροπανήγυρις Αγίου Μάμαντος λέει τα μάλα και είναι κρίμα που την έχασα. Έχω να πάω βέβαια από σπόρος αλλά δεν νομίζω να αλλάξανε πολλά.
@ντιριντίνο
Όχι δεν ενδιαφέρομαι για προίκα απλά γράφω τι άκουσα στο ράδιο γυρίζοντας από διακοπές στην Χαλκδική -
Το ελπίζω να πάει στις διακοπές και όχι στις σωβρακοφανέλες.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το ελπίζω να πάει στις διακοπές και όχι στις σωβρακοφανέλες.Στις διακοπές πάει
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Το ελπίζω να πάει στις διακοπές και όχι στις σωβρακοφανέλες.
Στις διακοπές πάει
Πριν πολλά χρόνια φίλος που φτιάχνει κάλτσες μου έλεγε ότι έχει πάρα πολλές ελαττωματικές και μου πρότεινε να γεμίσουμε τα αμάξια μας μέχρι επάνω και να τις πουλήσουμε πάμφθηνα με ψεύτικες ετικέτες στο πανηγύρι του Άη Μάμα.
-
-
-
Ο Αη Μάμας δεν έχει καμιά σχέση με παλαιώτερα... Στα παλιά χρόνια ήταν ζωοπανήγυρη και κρατούσε και πολύ καιρό....
Τώρα τις ίδιες βλακείες τις πουλάνε και στις λαϊκές αγορές οπότε δεν υπάρχει λόγος να φας τη σκόνη της ζωής σουΕκτός βέβαια αν το δούμε σαν καθιερωμένο ετήσιο event, που δεν πρέπει να το χάσει κανείς Χαλκιδικιώτης που σέβεται τις παραδόσεις
Έκθεση εσείς;;; Αη Μάμα εμείς...
Για άλλη μια χρονιά respect στον 'Τζίμη τον κυλοτά', στο χαλβά Φαρσάλων, στα βρακιά που στο δεύτερο πλύσιμο πάνε για είδη ΒΕΒΕ, στις κάλτσες abibas κλπ,κλπ
Υγ. ΟΣΟ και αν πεινάσετε, μην φάτε στα σουβλατζίδικα... Προτιμείστε καμιά καντίνα καλύτερα....
edit: Θανάση δεν πρόλαβα να σε χαιρετήσω. Ελπίζω να πέρασες καλά αν και off season. thank you
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Για άλλη μια χρονιά respect στον 'Τζίμη τον κυλοτά', στο χαλβά Φαρσάλων, στα βρακιά που στο δεύτερο πλύσιμο πάνε για είδη ΒΕΒΕ, στις κάλτσες abibas κλπ,κλπ
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κράνος ή δοχείο νυκτός?Κρίνοντας από το περιεχόμενο, τη κουρτίνα #2.
-
Όντως, το πανηγύρι του Μαμαντού Ν'τζάι, το οποίο είναι απλώς παράδοση, ήταν καλύτερο από τη ΔΕΘ.
Βάλτε αυτοκίνητα ρε μαλάκεεεεεεεεεεεεεεεες! Κάντε κάνα εντυπωσιακό event! Κάντε προσφορές σε ήδη γνωστά προϊόντα και υπηρεσίες! ΔΕΝ θέλουμε παντού να βλέπουμε ηλεκτρικές σκούπες που γυαλίζουν αυγά ή ινδικές/πακιστανικές μαλακίες.
Η ΔΕΘ είναι το καλύτερο παράδειγμα καταστροφής εμπορικής ευκαιρίας! Το αυτό και για τον Ρίζο με τους καραμελωμένους ξηρούς καρπούς!
Δεν νοείται ΔΕΘ με μόνο εκπρόσωπο στα αυτοκίνητα τον Τυρεμπορίδη!
-
Γι' αυτό και αν στη ΔΕΘ σταματήσουν να πηγαίνουν κρατικές και σχεδόν κρατικές εταιρείες, οργανισμοί και δεν συμμαζεύεται θα κλείσει...
Η περίπτωση της ΔΕΘ είναι μία κλασσική περίπτωση Ελληνικής αηδίας... Πήραμε ένα επιχειρηματικό γεγονός και το υποβαθμόσαμε σε σημείο που ο επιχειρηματικός κόσμος το σνομπάρει, γιατί δεν έχει λεφτά για πέταμα...
Αλήθεια, είμαι ο μόνος που πιστεύω ότι πλέον η ΔΕΘ συντηρείται στη ζωή με τεχνητές αναπνοές απλώς και μόνο για να έχουν οι εκάστοτε αρχηγοί ένα βήμα για να πουν τις βλακείες τους;;;;
-
+1000
-
Έχω να πάω χρόνια. Πραγματικά η εμποροπανήγυρις του Αγίου Μάμαντος είναι καλλίτερη ως αυθεντική, εκτός και αν την έφαγαν και αυτήν τα συμφέροντα
Παλιά οι γονείς μου όταν ήταν νέοι πήγαιναν για μαύρη μπύρα και λουκάνικο
Έχει ξεφτιλιστεί. Ιδίως σε κάτι τούρκικα, ινδικά, πακιστανικά περίπτερα όλο πάγκους με χαϊμαλιά, ταγάρια, και ναργιλέδες έχει Και απέξω ο μάστορας που πουλάει μαγικό μαραφέτι που κόβει την πατάτα σε 10 δεύτερα.
Γιουσουρούμ κανονικό
-
Ενδιαφερομαι για κανα ναργιλε.
Θα εχει στην εκθεση σε καμια καλη τιμη ή παπαριές;και σε ποιο περιπτερο; -
Ώπα να και ο πρώτος υποψήφιος για την έκθεση! Μετά τον drdino φυσικά
Λογικά στο πακιστανικό η τούρκικο θα έχει.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
ΓΑλήθεια, είμαι ο μόνος που πιστεύω ότι πλέον η ΔΕΘ συντηρείται στη ζωή με τεχνητές αναπνοές απλώς και μόνο για να έχουν οι εκάστοτε αρχηγοί ένα βήμα για να πουν τις βλακείες τους;;;;Λίγο πολύ έτσι είναι, σαν το δική μας εκδοχή του 'State of the union'.
Πάντως ό,τι και να λέμε, είναι μια καλή ευκαιρία να βάλει η πόλη τα καλά της. Πλένεται, ντύνεται, στολίζεται και** αρωματίζεται**...
-
-
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Αλήθεια, είμαι ο μόνος που πιστεύω ότι πλέον η ΔΕΘ συντηρείται στη ζωή με τεχνητές αναπνοές απλώς και μόνο για να έχουν οι εκάστοτε αρχηγοί ένα βήμα για να πουν τις βλακείες τους;;;;
Βασικα ολοι πιστευουμε οτι αν το κρατος δεν εβαζε το χερι στην τσεπη, θα ειχε κλεισει προ πολλου! Το ποιο αστειο ειναι που θελουν να την μετακινησουν... και μαλιστα στην δυτικη πλευρα... μπαινει δλδ και η ταφοπλακα απο πανω!
-
Ο χρήστης moysatos έγραψε:
Ενδιαφερομαι για κανα ναργιλε.
Θα εχει στην εκθεση σε καμια καλη τιμη ή παπαριές;και σε ποιο περιπτερο;Έχει στο Τούρκικο και στο Αιγυπτιακό σε πολλά μεγέθη χρώματα και σχετικά καλές τιμές. Δίπλα απο το Παλαί, πίσω απο το ξύλινο χωριό. Νομίζω Νο 6 περίπτερο.
Η Autoland αν είναι αυτή που είδα είναι για γέλια. Εταιρία Leasing με διάφορα premium και πιο σημαντικό έκθεμα τη Renault Laguna coupe, ένα περίπτερο οι κινέζικες εισαγωγές με πρώτο ένα ροζουλί Noble/Smart, ένα περίπτερο με 5,6 Ford Mustang και γεμάτο πιτσιρίκια να περιφέρονται γύρω, ένας εισαγωγέας με αμερικάνικα υβριδικά Pick ups και Suvs (Toyota και Lexus). Από δικυκλα 2 σταντ, το ένα με μτχ σκούτερ, μοτοσυκλέτες και Smart και το άλλο με κινέζικες εισαγωγές και 50αράκια σκούτερ με 600 ευρώ κλπ.
Όσοι περιμενουν στο ιταλικό περίπτερο κόκκινες, λευκές και μαυρες καλονές ... εργαλία, φίλτρα νερού και συστήματα σιδερώματος θα δούνε.
Φάτε hotdog, πιείτε μαυρη μπύρα ... και του χρόνου ραντεβού μάλλον στη Σίνδο!ΥΓ. Πιο εντυπωσιακή Autoland το πάρκινγκ των εκθετών πίσω και γύρω απο το Παλαί. Nέα Mercedes E coupe. Cl coupe, SL, GLK, Range Rover, Porsche διάφορα μοντέλα κλπ.
Posts προς Θεσσαλονικείς