-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aκριβώς κάτω από το πάρκινγκ. Καλά, όχι ακριβώς, αλλά λίγο διαγώνια.Αμα δω μαυρο πούντο εκεί, ..
Ακούς εκεί, να μας παίρνετε και τις θέσεις.
tsouffff, πού;
drdino Λιτοχώρου.. τώρα τελευταία το πάρκινγ είναι απελπισία γενικότερα στη γειτονιά... άντε να έρθει το καλοκαίρι πάλι..
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
funky, εγώ λαχανά μένω ρε!
I know! Τυχαία νομίζεις ότι το ανέφερα;
tzigierocharmadak_me_xtypiti66
Επιλογές...-
Έξοδος Αγίου Παύλου, με κατέβασμα στο κέντρο μέσω Αγίου Παύλου ή τεσσαράκοντα εκκλησιών. Η δεύτερη επιλογή ενέχει τον κίνδυνο να δεις το φάντασμα του mirage να ίπταται πάνω από γαλλικά αυτοκίνητα.
-
Έξοδος Καυταντζογλείου (κέντρο) και στροφή ακριβώς πάνω από το Καυτατζόγλειο. Συνέχεια είτε μέσω 3ης Σεπτεμβρίου είτε λίγο από 40 εκκλησιές και διέξοδος από το ΑΠΘ για να γλιτώσεις μποτιλιάρισμα ακόμα περισσότερο. Τελική προσέγγιση μέσω Εγνατίας.
-
Έξοδος Καυταντζογλείου (κέντρο) και αναμονή μέχρι να φτάσεις στην Λαμπράκη από την οποία και θα συνεχίσεις για το πολυπόθητο 424. Καλό θα ήταν να έχεις ξυριστική μηχανή μέσα στο αυτοκίνητο, με πρίζα 12V για να μην φτάσεις στο 424 ή στον φίλο σου (; ) σαν τον 'Ναυαγό'. Η στροφή Κατσιμίδη-->Λαμπράκη απαγορεύεται και πρέπει να στρίψεις ένα στενό πριν δεξιά, αλλά αυτό είναι ψιλά γράμματα σαν αυτά των εγγυήσεων αυτοκινήτου.
-
Από την έξοδο Καυταντζογλείου στρίβεις δεξιά στην Αγίου Δημητρίου και στο πρώτο άνοιγμα αριστερά. Βρίσκεσαι σε κάτι στενά τα οποία είναι πίσω από τη ΣΣΑΣ, απέναντι δηλαδή από το 424. Συχνά έχει αρκετά πάρκινγκ εκεί και δεν είναι 5 λεπτά από τον τελικό προορισμό σου.
Η πρώτη επιλογή είναι λίγο κύκλος, αλλά γλιτώνεις το αέναο περίμενε. Φυσικά σε μη μποτιλιαρισμένες καταστάσεις, δεν αξίζει. Η 2η επιλογή είναι αρκετά 'μάγκικη' και μπορεί να μην πάρεις καν μυρωδιά από κίνηση. Το κόλπο όμως είναι να είναι μετά από τις 3 τις καθημερινές, ώστε να μπορείς να διασχίσεις το ΑΠΘ και να βρεθείς με αριστερή στροφή στην Εγνατία. Η 4η είναι σχετικά καλή γιατί βρίσκεις και πάρκινγκ.
Eυχαριστώ πάτερ!
Θα το εκτυπώσω και θα το φυλάξω στο αυτοκίνητο.
-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
To parking στην Πολυτεχνική....μέσα?Xλωμό να βρεις θέση 09:30-13:00 στο πάρκινγ της Πολυτεχνικής. Αλλά και να βρεις, δεν συνιστώ να το αφήσεις εκτός αν οι λαμαρινοδουλειές δε είναι πρόβλημα
-
Ο χρήστης tsouffff έγραψε:
Aκριβώς κάτω από το πάρκινγκ. Καλά, όχι ακριβώς, αλλά λίγο διαγώνια.
Αμα δω μαυρο πούντο εκεί, ..
Ακούς εκεί, να μας παίρνετε και τις θέσεις.
tsouffff, πού;
drdino Λιτοχώρου.. τώρα τελευταία το πάρκινγ είναι απελπισία γενικότερα στη γειτονιά... άντε να έρθει το καλοκαίρι πάλι..
Από Τετάρτη μέχρι Κυριακή τα βράδια ξέρεις ότι φταίει ο κόκορας, έτσι;
-
v@silis
Στo Google Earth έχει μια επιλογή που λέγεται 'Save Image' και σου κρατάει την εικόνα που βλέπεις εκείνη τη στιγμή, χωρίς sidebar και print screen κλπ. Είναι πολύ πιο εύκολο!Με εκείνο το κτίριο το γιαπί, γίνεται τίποτα; Υπάρχει περίπτωση να βρεις ή ισχύει και εκεί το 'αγαθά copies κτώνται';
Σήμερα Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ στην Απολλώνια Πολιτεία...πρέπει να έκανες γύρω στο 30λεπτο για να βγεις από εκεί, μια και μερικοί φωστήρες (Έλληνες πρέπει να ήταν) πάρκαραν στον παράδρομο από τον οποίο βγαίνεις αν θέλεις, χωρίς να βγεις στο φανάρι μπροστά στο Ζελιαλίδη. Τα νεύρα μου τα χάπια μου...Πρώτη φορά που η Β. Όλγας ήταν πιο ξεκούραστη από κίνηση από εμπορικό κέντρο! Ούτε στην 1η μέρα που δούλεψε το Cosmos δεν έχω δει τέτοιο πράγμα.
Συγχαρητήρια πάντως στους έξυπνους που ήθελαν να κλέψουν σειρά για να μην κάτσουν να περιμένουν όπως όλοι εμείς οι ηλίθιοι. Βούρλο με το κόκκινο Ibiza δεν σε χάλασε...Αντσούγιες όλοι!!!
-
Κλασσικά Χριστούγεννα...
Και εγώ συνεχίζω να απορώ που ειναι η κίνηση στην Στουτγκάρδη Δύσκολα τα πράγματα στην μ.Γ εποχή...Ευτυχώς που δεν οδηγώ εδώ περά γιατί θα είχα κακομάθει -
Σήμερα από τις 11 και μετά στο Κόσμος....Η ουρά έφτανε στην στροφή για Θέρμη, ενώ τα αυτοκίνητα ήταν παρκαρισμένα πάνω στο γκαζόν.
-
abc
-
Ο χρήστης Argyrismm έγραψε:
ΥΓ.: όταν κατεβείτε Αθήνα, μην ξεχάσετε να πάρετε και το διαβατήριο μαζί σας.
-
Ο χρήστης Argyrismm έγραψε:
Μπορεί η Θεσσαλονίκη να είναι πιο όμορφη, αλλά η Αθήνα είναι πιο προσεγμένη.
Η Θεσσαλονίκη είναι όμορφη μόνο κάτι Σαββατοκύριακα του Αυγούστου. Με όλους εμάς τους βάνδαλους και τα κωλοάμαξά μας την έχουμε κάνει σκατά.
Καλά, αυτό δεν νομίζω να χρειαζόταν.
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Καλά, αυτό δεν νομίζω να χρειαζόταν.
Σωστα, εντος ΕΕ και ζωνης Σενγκεν δεν χρειαζεται πλεον
(Σορι για το κρυο αστειο, αλλα δεν κρατηθηκα.)
Πραγματι, ατυχες το σχολιο περι διαβατηριου, εχουμε νομιζω ξεφυγει πλεον απο αυτη τη νοοτροπια. Εγω παντως ως αστειο το εξελαβα.
-
Ε ρε κολλήματα.
-
Να σας πω πως βρίσκω εγώ την Θεσσαλονίκη ως Αθηναίος την οποία επισκέπτομαι standard 1 ΠΣΚ κάθε χρόνο........
Έχουμε και λέμε..........
Δρόμοι!!!!
Καταρχήν μπαίνοντας Σαλόνικα κάποια στιγμη κατι άλλαξε και αντί να μπαίνεις από παραλία κάνεις κάτι γύρους στα ΚΤΕΛ χάνεσαι και τελικά βγαίνεις σε μια συνοικία (Αμπελόκηποι νομίζω) και περιμένεις σε μια ατελείωτη κίνηση για να βγεις στο φανάρι στην Εγνατία στο Βαρδάρη.Είναι ένα σημείο μετά την Λ.Νίκης όπως πας για Αεροδρόμιο όπου έχει μια απότομη αριστερή όπου μπορεί να φύγεις για πλακα ευθεία!!!!! Είναι πολύ αστικό το σημείο και δεν το φαντάζεσαι ότι λεωφόρος έχει τόσο απότομη στροφή-καρμανιόλα θα έλεγα!!!!!
Στα φανάρια είστε χαλαροί και γενικά δεν πέφτει κράξιμο (στην Αθήνα αν δεν έχεις πρώτη στο κόκκινο και δεν ξεκινήσεις σφαίρα θα πέσει κορνάρισμα)........... αλλά στην Σαλόνικα από την άλλη αρκετοί παρκάρουν αρκετά άναρχα σε σημεια που κάνουν συμφόρηση πχ Νίκης και η αστυνομία κάθεται!!!!! Για επισκέπτες τα parking σε ΧΑΝΘ και στην Νίκης είναι πολύ βολικά.. (Αν και στης ΧΑΝΘ σου παίρνει το αμάξι το ρομπότ και χτυπάει ο συναγερμός) αλλά από κει και πέρα για parking το παίρνεις στον ώμο (Πχ Αρετσού, στα Κάστρα κλπ)
Στην διασκέδαση=μπουζούκια είστε μπροστά!!!!! Ήρθα πέρυσι Πλούταρχο και ΖΑΪΡΑ και ήταν super!!!! Ιδίως το μαγαζί που τραγουδούσε ο Γιαννάκης ήταν πολύ σωστό ... (καθαρό, άνετο, λογικές τιμές΄....)
Σε εστιατόρια και clubs η Αθήνα είναι λίγο μπροστά.... για σουβλάκια οι Αθηναίοι δεν πάμε για να μην γίνουμε ρόμπα!!!!
Μια φορά πριν από δέκα χρόνια πήγα σε ένα σουβλατζίδικο στην Αρετσού και έγινε μπέρδεμα!!!! Απο τότε μόνο Βαρδάρη στα σίγουρα!!!!
ΒΤW να σας πω σε ένα club μια φορά μου έρχεται ένας τυπάς και μου λέει τι ομάδα είσαι????? Ρε @@@στη λέω που με κατάλαβε ότι δεν είμαι από δω??? (Του είπα και εγω ΠΑΟΚ φυσικά και συνεχίσαμε ήσυχα την βραδιά μας )Γυναίκες έχετε Αρχόντισες
Που θα μενα???? Το Πανόραμα δεν μου αρέσει!!!! ΙΜΟ Οι πολυκατοικίες στο αριστερό μας χέρι στην Λ. Νίκης μετά το Μακεδονία Παλλας προς αεροδρόμιο είναι πολύ ατμοσφαιρικές!!!!! και εκεί προς Ντεπω είναι ωραία!!!!
Τέλος χρειάζεται ένα κονδύλι να καθαρίσει ο Θερμαϊκός ... είναι απλά ΑΙΣΧΟΣ!!!
Αναπόφευκτα η Αθήνα έχει περισσότερο μαρούλι!!!! -
... για σουβλάκια οι Αθηναίοι δεν πάμε για να μην γίνουμε ρόμπα!!!!
Οταν ακούω: 'ενα σουβλάκι με γύρο'
-
Πω πω... αυτοι μονοι τους θελουν να περιθωριοποιηθουν. ρεεε καντε κατι και δουλεψτε λιγο μηπως καταφερετε και αλλαξετε τη μοιρα σας και αφηστε τις διασκεδασεις και την καλη ζωη. οι βουλγαρικες επιχειρησεις ηδη εχουν σκαψει το λακκο με τον ταφο της ελληνικης οικονομιας της θεσσαλονικης.
Δηλαδη ειναι ορθο η πολη αυτη να θεωρειται ως ο παραδεισος της νυκτερινης διασκεδασης και της καλης ζωης και να απαιτει μετα μια καλυτερη μοιρα ? Και η Πατρα κατερρευσε σε σχεση με οτι ηταν καποτε αλλα κανενας Πατρινος δεν κατηγορει την ονομασια του χοιρινου κρεατος σε ξυλο και τα εργα που γινονται στην αθηνα για το χαλι του τοπου του.
Και στην Κηφισια μενουν και καποιοι βαθυπλουτοι ελληνες και ειναι ετσι αλλιως χαλια θα ηταν -
Χώσε φρίκη μάστορα.Θα σε βοηθήσει στο να πέσει η πίεσή σου
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Χώσε φρίκη μάστορα.Θα σε βοηθήσει στο να πέσει η πίεσή σουΧρόνια είχα να τ ακούσω!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
**α)**Καταρχήν μπαίνοντας Σαλόνικα κάποια στιγμη κατι άλλαξε και αντί να μπαίνεις από παραλία κάνεις κάτι γύρους στα ΚΤΕΛ χάνεσαι και τελικά βγαίνεις σε μια συνοικία (Αμπελόκηποι νομίζω) και περιμένεις σε μια ατελείωτη κίνηση για να βγεις στο φανάρι στην Εγνατία στο Βαρδάρη.**β)**Είναι ένα σημείο μετά την Λ.Νίκης όπως πας για Αεροδρόμιο όπου έχει μια απότομη αριστερή όπου μπορεί να φύγεις για πλακα ευθεία!!!!! Είναι πολύ αστικό το σημείο και δεν το φαντάζεσαι ότι λεωφόρος έχει τόσο απότομη στροφή-καρμανιόλα θα έλεγα!!!!!
γ)...Του είπα και εγω ΠΑΟΚ φυσικά και συνεχίσαμε ήσυχα την βραδιά μας
**α)**Ρε συ, πού είναι το μπέρδεμα και ποια ΚΤΕΛ και Αμπελόκηποι;
Όπως έρχεσαι από Εθνική, δεν στρίβεις ΠΟΥΘΕΝΑ, ώσπου φτάνεις σε ένα φανάρι μπροστά στα Δικαστήρια. Αριστερά=Εγνατία (φτάνεις στην Πλατεία Βαρδαρίου) ή ίσια=Παραλία! Δεξιά=Ξαναφεύγεις για Αθήνα, αν απαντήσεις λάθος στην ερώτηση που θα σου κάνουν τι ομάδα είσαι! Δεν είναι και τόσο δύσκολη η είσοδος! Βέβαια, άλλοι (Σαλονικιοί) κάνανε 40 λεπτά μέσα στον Εύοσμο για να βγουν από Κασσάνδρου στην Ε75...offset, ακούς;**β)**Υποθέτω πως μιλάς για τη στροφή της Express Service... Και οι μαλακίες, μετά το ατύχημα με το 17χρονο συνεχίζονται απτόητες...
**γ)**Πλέον τα πράγματα δεν είναι τόσο τρομοκρατικά, μπορείς να κυκλοφορείς και με πινακίδες Υ και Ζ! Αλλά, για να έχεις όλα τα ρούχα σου, θα απαντάς ΠΑΟΚ ή Γιουβέντους, μια που ο μέσος ΠΑΟΚτσής αναγνωρίζει τα χρώματα κυρίως!
-
**α)**Καταρχήν μπαίνοντας Σαλόνικα κάποια στιγμη κατι άλλαξε και αντί να μπαίνεις από παραλία κάνεις κάτι γύρους στα ΚΤΕΛ χάνεσαι και τελικά βγαίνεις σε μια συνοικία (Αμπελόκηποι νομίζω) και περιμένεις σε μια ατελείωτη κίνηση για να βγεις στο φανάρι στην Εγνατία στο Βαρδάρη.
**β)**Είναι ένα σημείο μετά την Λ.Νίκης όπως πας για Αεροδρόμιο όπου έχει μια απότομη αριστερή όπου μπορεί να φύγεις για πλακα ευθεία!!!!! Είναι πολύ αστικό το σημείο και δεν το φαντάζεσαι ότι λεωφόρος έχει τόσο απότομη στροφή-καρμανιόλα θα έλεγα!!!!!
γ)...Του είπα και εγω ΠΑΟΚ φυσικά και συνεχίσαμε ήσυχα την βραδιά μας
**α)**Ρε συ, πού είναι το μπέρδεμα και ποια ΚΤΕΛ και Αμπελόκηποι;
Όπως έρχεσαι από Εθνική, δεν στρίβεις ΠΟΥΘΕΝΑ, ώσπου φτάνεις σε ένα φανάρι μπροστά στα Δικαστήρια. Αριστερά=Εγνατία (φτάνεις στην Πλατεία Βαρδαρίου) ή ίσια=Παραλία! Δεξιά=Ξαναφεύγεις για Αθήνα, αν απαντήσεις λάθος στην ερώτηση που θα σου κάνουν τι ομάδα είσαι! Δεν είναι και τόσο δύσκολη η είσοδος! Βέβαια, άλλοι (Σαλονικιοί) κάνανε 40 λεπτά μέσα στον Εύοσμο για να βγουν από Κασσάνδρου στην Ε75...offset, ακούς;**β)**Υποθέτω πως μιλάς για τη στροφή της Express Service... Και οι μαλακίες, μετά το ατύχημα με το 17χρονο συνεχίζονται απτόητες...
**γ)**Πλέον τα πράγματα δεν είναι τόσο τρομοκρατικά, μπορείς να κυκλοφορείς και με πινακίδες Υ και Ζ! Αλλά, για να έχεις όλα τα ρούχα σου, θα απαντάς ΠΑΟΚ ή Γιουβέντους, μια που ο μέσος ΠΑΟΚτσής αναγνωρίζει τα χρώματα κυρίως!
a) όπως έρχεσαι από Αθήνα η ταμπέλα λέει 'Κέντρο' ωραία λέω εγώ 'κέντρο θέλω θα πηγαίνει πιο γρήγορα!!!!' και να μαι έξω από τον σταθμο Μακεδονία να ψάχνω μετα πως πρέπει να συνεχίσω για να πάω κέντρο!!!! Την πάτησα μια φορα.. την πατησα δεύτρερη αλλά πλέον πάω ευθεία και μπαίνω από τα δικαστήρια
-
**β)**Υποθέτω πως μιλάς για τη στροφή της Express Service... Και οι μαλακίες, μετά το ατύχημα με το 17χρονο συνεχίζονται απτόητες...
μάλλον εννοεί τη διχάλα, στο τέρμα της Μ. Αλεξάνδρου
Posts προς Θεσσαλονικείς