-
φοβερή η παραλία!
-
Θέλω να την δώ χιονισμένη τα Χριστούγεννα που θα κατέβω. Αν κατέβω δλδ
Ξέρω ξέρω έχω γίνει διεστραμένος βορειοευρωπαίος -
-
Καλα ρε...το Norma μου βάζεις από όλο το Στρασβούργο
-
Γιναμε και οι Θεσσαλονικεις Ευρωπεοι...
Να 'χουμε κατι να καυχιομαστε!Παντως , αν και δεν ειδα απο κοντα, φαινεται πολυ ομορφια...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Καλα ρε...το Norma μου βάζεις από όλο το ΣτρασβούργοΑυτό βρήκα πρόχειρο
-
Λοιπόν θα πάμε 17.00 για καρτ πίσω από το κόσμος όσοι πιστοί προσέλθετε
-
Εχει μια μικρη καθυστερηση...
Η πιστα πισω απο το κοσμος δεν εχει κλεισει;Κ αν οχι σιγουρα ειναι σε αθλια κατασταση!Το Ρυσιο ειναι πολυ καλυτερο! -
Ο χρήστης monf430 έγραψε:
Λοιπόν θα πάμε 17.00 για καρτ πίσω από το κόσμος όσοι πιστοί προσέλθετεΠου ρε πισω απο το Κοσμος?
Το Ρυσιο ειναι πολυ καλυτερο!
+rotax
Την τελευταια φορα γεμισα μελανιες...
-
Μεταξύ βίλλατζ και κόσμος εννοεί, το παλιό, driftοπίστα και έτσι.
Θα πήγαινα και εγώ αλλά έκατσε χοσέ κουέρβο κλασσικά, και έμεινα και από μπαταρία. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
.......... και έμεινα και από μπαταρία.Στο κινητο;
-
Nαι, του 307 είναι φρέσκια.
Δεν μας τα λες καλά εσύ. -
μπουρδέλο ατελείωτο αυτή η πόλη
Περιφερειακός μποτιλιαρισμένος απο τον κόμβο του ΤΙΤΑΝ!!!
Ωραιόκαστρο-Νοσοκομείο Αγ. Παύλος 1h 15min........... (μέσο λαγκαδάς-αγ δημητρίου-κατσιμίδη-εγνατία)δεν αντέχω άλλο
και βλέπω κ μετά το link του sv2...(για την παραλία, ελπίζω να την περπατήσω λίαν συντόμως )
-
Φίλε μου εχω καιρό να κινηθώ στην πόλη με αυτοκίνητο και δεν την βιώνω την κίνηση αν και την βλέπω μπροστά μου, πίσω, δεξιά, αριστερά. Βασικά πριν 1,5 μήνα κατέβηκα με αυτοκίνητο στο κέντρο γιατί έπρεπε να πάω με μια φίλη μου ρωσίδα σε ένα μαγαζί να ψωνίσει πράγματα για μια φίλη της και έφαγα τρελή κίνηση.
-
Την παραλία μακάρι να την κρατήσουμε έτσι. Είμαστε ικανοί; Το κακό είναι πως τα τελευταία χρόνια πως τα έργα και η καθαριότητα στην υπόλοιπη πόλη πάνε από το κακό στο χειρότερο
Το κέντρο είχε μποτιλιάρισμα επειδή ήταν κλειστή η Εγνατία λόγω μηχανοκίνητης πορείας. Στον περιφερειακό είχε ατύχημα για αυτό και το κόλλημα. Δυστυχώς μέσα στην κίνηση τράκαρε και γνωστός μου με την μηχανή του με ελαφρύ από ότι φαίνεται ευτυχώς τραυματισμό.ΥΓ. Σήμερα τα συνεργεία τοποθετούσαν τα ΚΑΦΑΟ για να συνδεθούν οι κάμερες στην περιοχή της Σίνδου (από το πρωί μέχρι το μεσημέρι σύνδεαν). Από μέρα σε μέρα θα λειτουργήσουν κιόλας. Φαίνεται να απομένει η σύνδεση μόνο της ΔΕΗ με τα ΚΑΦΑΟ (αν και μπορεί να έγινε και αυτή!). Νομίζω πως τις χαμήλωσαν κιόλας.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Φίλε μου εχω καιρό να κινηθώ στην πόλη με αυτοκίνητο και δεν την βιώνω την κίνηση αν και την βλέπω μπροστά μου, πίσω, δεξιά, αριστερά. Βασικά πριν 1,5 μήνα κατέβηκα με αυτοκίνητο στο κέντρο γιατί έπρεπε να πάω με μια φίλη μου ρωσίδα σε ένα μαγαζί να ψωνίσει πράγματα για μια φίλη της και έφαγα τρελή κίνηση.Κωνσταντίνε όλοι αυτοί ποιον περιμένουν???
-
την περπάτησα σήμερα
με μια λέξη πανέμορφη
τώρα πρέπει να φταχτεί και η υπόλοιπη -λευκό πύργο ως εκεί που αρχίζει η νέα- γιατί είναι λές και είσαι στο Μπαγκλαντές
-
@peterpan
Τον Άνθιμο να τους ευλογήσει -
Βρέχει λέμε...............
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και από εμάς (βασικό) και από το τι συντήρηση θα πέφτει.ηδη απο την πρωτη μερα μερικοι απλωσαν τα κοπροσκυλα τους να σκαβουν και να κατουρανε στο γρασιδι
Ευτυχως παρα πολλοι απο τους περαστικους τους εκραζαν και μαζευαν τα σκυλια τους και δρομο
Ελληναραδες δεν ειμαστε?Εμεις τα δικας μας,κοτζαρουμε την φιλοζωια που μας διακατεχει και ολα στα @α@αρια μας
Αλλα πιο πολυ η υπεροχη αυτη παραλια κινδευνευει απο εμας τους ιδιους
Θα ηθελα ο ποδηλατοδρομος να ειναι πολυ πιο διακριτος,τα ματια της γατας δεν επαρκουν νομιζω για να δηλωσουν την υπαρξη του
Posts προς Θεσσαλονικείς