-
Ωραια εντοπίσαμε ακόμα ενά σημείο πουστή νουν να ξέρουμε που να κόβουμε. Ευτυχώς καλύπτουν τα παλικάρια τα επικίνδυνα σημεία πάλι. Πάνω από όλα η ασφάλεια μας...
-
Ωπ, παίδες...δεν είναι ο adis4gr ο αλήτης κοντράκιας, απλά αυτός άκουσε περισσότερα για την υπόθεση!!!
Ο περιφερειακός έχει όριο 90, τουλάχιστον ο παλιός περιφερειακός χωρίς την εξωτερική! Για αυτό τα 140 είναι μπόλικα!!!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ωπ, παίδες...δεν είναι ο adis4gr ο αλήτης κοντράκιας, απλά αυτός άκουσε περισσότερα για την υπόθεση!!!Κρίμα!
-
Ο χρήστης tsapi έγραψε:
Όταν σε όλες τις λωρίδες υπάρχουν αυτοκίνητα, πώς στην ευχή μπορεί να μετρήσει ταχύτητα σε όχημα στην αριστερή ή μεσαία λωρίδα και να βγάλει και φωτογραφία??Μα όταν υπάρχει κίνηση στον περιφερειακό, δηλαδη απο 9 το πρωι μέχρι 9 το βράδυ, δεν μπορείς να πας με 140
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ωπ, παίδες...δεν είναι ο adis4gr ο αλήτης κοντράκιας, απλά αυτός άκουσε περισσότερα για την υπόθεση!!!
Κρίμα!
θα θελες ε??????????
αυτο που ειπε ο funky(οπως το πε...) ετυχε σε φιλο μου...και τωρα προσπαθω να θυμηθω αν εχω τρεξει και γω...
παντως απο κεινη τη μερια προσεχτε...
-
2o πουστοσημειο (με περιστατικο προσφατο) ειναι δυτικα του Παπαγεωργιου στον κομβο...
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Όταν σε όλες τις λωρίδες υπάρχουν αυτοκίνητα, πώς στην ευχή μπορεί να μετρήσει ταχύτητα σε όχημα στην αριστερή ή μεσαία λωρίδα και να βγάλει και φωτογραφία??
Μα όταν υπάρχει κίνηση στον περιφερειακό, δηλαδη απο 9 το πρωι μέχρι 9 το βράδυ, δεν μπορείς να πας με 140
Ανετα πιανεις 140.. Πιστεψε με.. Εξαρταται παντα απο το αυτοκινητο βεβαια.
Εχω ομως μια απορια.. Σε ποια φαση φωτογραφιζεσε..
Οταν περασεις διπλα απο το περιπολικο η αφου το περασεις μετα απο λιγο? -
Ερώτηση περίεργη, ξέρετε αν στο μύλο έχει πάρκινγκ;
-
στον Μύλο;
Έχει μια αλάνα που συνήθως είναι άδεια. Είναι στο στενάκι αριστερά, ακριβώς πριν την είσοδο (με τη φορά του δρόμου).
Κι έχει κι ένα κόκκινο σπιτάκι εκεί, αλλά τα παιδιά που κάθονται απέξω έχουν συνηθίσει στην πολυκοσμία. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εάν έχετε προσέξει μπαίνοντας στον περιφεριακό απο τον Φοίνικα μετά την είσοδο της Μουδανιών-Θεσσαλονίκης στα 500 περίπου μέτρα έχει μπεί πινακίδα που δηλώνει την ύπαρξη κάμερας.Εχω πετύχει αμέσως μετά την αερογέφυρα Πανοράματος δεξιά στην είσοδο για Ελαιώνες φωτογραφικό Citroen Xsara SW λευκό.Η φωτογραφική κάμερα είναι τοποθετημένη στο τζάμι μπροστά από τον συνοδηγό.Το συνάντησα τουλάχιστον 3 φορές τις τελευταίες μέρες.Το συγκεκριμένο ξαρά πριν κανά χρόνο με σούβλισε κανονικότατα στη μουδανιών - θεσ/νίκης στο ύψος περίπου του αεροδρομίου όταν τους πέρασα από δεξιά με καμιά 170άρα.. Ούτε που τους πήρα χαμπάρι μέχρι που με σταμάτησαν με ντουντούκες εν κινήσει.. Το ραντάρ ήταν κανονικότατα στη μεριά του συνοδηγού.. Αναγκάστηκα να πέσω στα γόνατα και να κοιτάω λαίμαργα τα παντελόνια τους, για να με λυπηθούν τελικά και να μου δώσουν μια κλήση που δεν μου έκλεισε το σπίτι..
Ο περιφερειακός έχει όριο 90, τουλάχιστον ο παλιός περιφερειακός χωρίς την εξωτερική! Για αυτό τα 140 είναι μπόλικα!!!
Μια χαρά μπορείς υπό συνθήκες να πιάσεις τρελά νούμερα στον περιφερειακό. Είναι συνάρτηση αυτοκινήτου, οδηγού, ώρας, κίνησης κτλ κτλ.
-
Ο χρήστης tsapi έγραψε:
Μια χαρά μπορείς υπό συνθήκες να πιάσεις τρελά νούμερα στον περιφερειακό. Είναι συνάρτηση αυτοκινήτου, οδηγού, ώρας, κίνησης κτλ κτλ.
Eμένα το λες;
Είναι μπόλικα για να φας κλήση εννοώ, όχι είναι πολλά για να τα πιάσεις! Αυτό ρωτούσε ο charmak66!
-
Εχει παρατηρήσει κανείς με πόσα χλμ έχει μπει στο τουνελ max? Οποιοδήποτε απο τα 2 ρεύματα.
Τώρα θυμήθηκα ένα φιλικό άνοιγμα μεταξύ WRX -S3 στην ευθεία πριν το τέλος του περιφερειακού όπου άνοιγα και γώ (με το 106 τότε) 210+ αλλά οι προπορευόμενοι μου φεύγανε ανησυχητικα...
Ηταν εποχή της ασφαλτόστρωσης του περιφερειακού (πριν 2 χρονια?) καλοκαιράκι αργά το βράδυ με μηδενική κίνηση ,σαν το lemans ενα πράμα
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Εχει παρατηρήσει κανείς με πόσα χλμ έχει μπει στο τουνελ max? Οποιοδήποτε απο τα 2 ρεύματα.Τώρα θυμήθηκα ένα φιλικό άνοιγμα μεταξύ WRX -S3 στην ευθεία πριν το τέλος του περιφερειακού όπου άνοιγα και γώ (με το 106 τότε) 210+ αλλά οι προπορευόμενοι μου φεύγανε ανησυχητικα...
Ηταν εποχή της ασφαλτόστρωσης του περιφερειακού (πριν 2 χρονια?) καλοκαιράκι αργά το βράδυ με μηδενική κίνηση ,σαν το lemans ενα πράμα
Που είσαι ρε Νικόλα???
Που είναι οι παλιές καλές μέρες?
Τους χαιρετισμούς μου!!!! -
Βαγγέλη ακριβώς αυτό σκεφτόμουν όταν τα έγραφα. 'Που είναι οι παλιές καλές μέρες! '
Τους χαιρετισμούς μου επίσης!
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Βαγγέλη ακριβώς αυτό σκεφτόμουν όταν τα έγραφα. 'Που είναι οι παλιές καλές μέρες! 'Τους χαιρετισμούς μου επίσης!
αλητη κοντρακια!!!!
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Εχει παρατηρήσει κανείς με πόσα χλμ έχει μπει στο τουνελ max? Οποιοδήποτε απο τα 2 ρεύματα.Ωχ, εδώ καλύτερα να μεταφερθούμε στο 'Φίδια' να πούμε τι έχουμε ακούσει!!!!
170 με αλλαγές λωρίδας κιόλας...
-
Με το κλειώ, έτσι;
-
Όχι ρε, δεν το έχω κάνει εγώ ούτε το έχω πει εγώ!!! Τι έχω ακούσει έγραψα!!! Αν και δεν είσαι και πολύ μακριά...!
-
Λοιπον για να σας χαλαρωσω λιγο απο τις 'κοντρες' και τις υψηλες Μ.Ω.Τ. σας αναφερω οτι ΡΥΘΜΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΣΤΗ ΛΑΓΚΑΔΑ .
Απο το Σταυρουπολ μεχρι την πυλη του Παυλου Μελα ολα μελι γαλα.
-
Δεν γίνεται αυτό, λες ψέματα!!! Ώρα είναι να μας πεις ότι υπάρχουν και ώρες που δεν υπάρχει μποτιλιάρισμα ή έστω κίνηση με 20 χιλιόμετρα την ώρα!!!
Posts προς Θεσσαλονικείς