-
Πω ρε παιδια,τι εγινε;;;Επιδημια καμερων επεσε;;;Κ εγω μπηκα να σας πω για την καμερα που ειδα μεταξυ Σινδου κ Εγνατιας κ διαβασα για αλλες 10!!!Ελεος...Μου φαινεται θα παρω σπρει κ θ'αρχισω να μαυριζω φακους...Η θα κυκλοφορω χωρις πινακιδα κ να πανε να μαμηθουνε οι μλκς!!!
-
Σημερα μετα απο παρα πολυ καιρο εβαλα βενζινη με 0.999 σε βενζιναδικο Εκο στο Κορδελιο
Ειναι ωραιο να διαβαζεις στην αντλια παραπανω λιτρα σε σχεση με τα Ευρα σου -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Στο cosmos έχει δισκάδικο?
υπάρχει το Public που έχει και cd (προσωπικά δεν μ αρέσει)
χάλι μαύρο είναι. Τόσο σε cd όσο και σε βιβλία
Εκτός αν είσαι φαν του Χατζηγιάννη και του dan brown μη χέσω+147
Τις προάλλες που έψαχνα τις πειραματικές ηχογραφήσεις του παγκοσμίως αγνώστου John Wayne Williamson, στο Public δεν είχε τπτ. Και μόλις είπα στον ίδιο υπάλληλο αν έχει το πραγματικό σημειωματάριο του Καρυωτάκη λίγο πριν την αυτοκτονία, με κοιτούσε με ένα βλέμμα απορίας...Ψαγμένοι μου γινήκατε όλοι και τρώτε σε ιταλικό εστιατόριο και παρασέρνετε και τον HUNTER.
-
Συγκρίνεις τον Χατζηγιάννη με τις σούβλες ρε ιερόσυλε;
-
Παϊδάκια; Που;
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Πω ρε παιδια,τι εγινε;;;Επιδημια καμερων επεσε;;;Κ εγω μπηκα να σας πω για την καμερα που ειδα μεταξυ Σινδου κ Εγνατιας κ διαβασα για αλλες 10!!!Ελεος...Μου φαινεται θα παρω σπρει κ θ'αρχισω να μαυριζω φακους...Η θα κυκλοφορω χωρις πινακιδα κ να πανε να μαμηθουνε οι μλκς!!!Kολλητός μου έφαγε κλήση 300€ στον δρόμο της Θέρμης επειδή δεν είχε μπροστινή πινακίδα...
Η πλάκα είναι ότι του είχε πέσει το πρωί και την είχε μαζί του στο πορτ-μπαγκάζ... -
Δεν πρέπει να λειτουργούν ακόμα. Πριν κανένα 2ωρο κατέβαινα την Καρδία και εκεί που πήγαινα με 100 με προσπέρασε ένα αυτοκίνητο που πρέπει να πήγαινε καμια 140. Στο σημείο εκείνο είχε κάμερα και δεν άστραψε.
-
Τρακαρισμα στην ολγας στο υψος της μαζντα..
Μια 156 και ενα αστρα
η 156 απο πισω εχασε ολο τον κωλο της...
δυνατη στουκα -
μόλις το είδα κι'εγώ.. είχε και πυροσβεστική...
-
Όχι όλγας..
Βασιλέως Γεωργίου.. για την ακρίβεια στο φανάρι της Ναπ. Ζέρβα...
-
Ο χρήστης tsouffff έγραψε:
Όχι όλγας..Βασιλέως Γεωργίου.. για την ακρίβεια στο φανάρι της Ναπ. Ζέρβα...
Ναι εχεις δικιο
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
ΥΓ2. Ξέρετε που υπάρχουν προϊόντα Meguiars στη Θεσσαλονίκη;
Έχει και στο βενζινάδικο της Shell πάνω στην Κ.Χάψα στη Θέρμη!
-
Μ' αρέσουν οι καθημερινές βράδυ.
Π. Συνδίκα - Ν.Σ. Σταθμός σε 10' ακριβώς
Απ' όλη την Όλγας, την Τσιμισκή και τη Μοναστηρίου μ' έπιασαν τα φανάρια στη ΧΑΝΘ και στο Βαρδάρη. -
Ο χρήστης ast έγραψε:
Μ' αρέσουν οι καθημερινές βράδυ.Π. Συνδίκα - Ν.Σ. Σταθμός σε 10' ακριβώς
Απ' όλη την Όλγας, την Τσιμισκή και τη Μοναστηρίου μ' έπιασαν τα φανάρια στη ΧΑΝΘ και στο Βαρδάρη.+1
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Δεν πρέπει να λειτουργούν ακόμα. Πριν κανένα 2ωρο κατέβαινα την Καρδία και εκεί που πήγαινα με 100 με προσπέρασε ένα αυτοκίνητο που πρέπει να πήγαινε καμια 140. Στο σημείο εκείνο είχε κάμερα και δεν άστραψε.Νομιζω πως τζαμπα περιμενουμε για αστραπες και βροντες! Ολες οι Gatso πρεπει να λειτουργουν με infrared προβολεα Αν το καλοσκεφτειτε.... η χρηση του flash στον δρομο ειναι ατυχης επιλογη για λογους ασφαλειας.
-
-
Στον Μαλιακό πριν καναδυό χρόνια έχω δει να τρώει φλας αμάξι στο απέναντι ρεύμα.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Στον Μαλιακό πριν καναδυό χρόνια έχω δει να τρώει φλας αμάξι στο απέναντι ρεύμα.Σε γνωστό μου ήρθε και το δικαστήριο από τον Μαλιακό με φωτό
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
http://en.wikipedia.org/wiki/GatsoMaurice Gatsonides...
Eιναι και Ελληνας παναθεμα τον...
-
Posts προς Θεσσαλονικείς