-
Από το χέσιμο τα γέλια.
-
Αλήθεια, ποιες είναι οι επικίνδυνες παραβάσεις;;;
Μην είναι ο οδήγηση σε κατάσταση μέθης;
Μην είναι η οδήγηση στη μεσαία λωρίδα όταν δεν προσπερνάς ή δεν βοηθάς κάποιον που βγαίνει από παράδρομο;;;
Μην είναι η οδήγηση στην αριστερή λωρίδα χωρίς λόγο;;;
Μην είναι το να πετάγεσαι από τη λωρίδα επιτάχυνσης στον κεντρικό (και συχνά κατευθείαν στη μεσαία ή αριστερή λωρίδα) με 50;;;
Μην είναι το να πας με 40 στην εθνική;;;
Μην είναι η οδήγηση ενός κακοσυντηρημένου αυτοκινήτου;;; (πόσο είπαμε είναι το νόμιμο όριο βάθους των αυλακώσεων του ελαστικού;;; 1χιλιοστό;;; ας καγχάσω... τέτοιο λάστιχο ούτε στο πάρκο για κούνια δεν θα το έβαζα...)
Μην είναι η μη τήρηση αποστάσεων ασφαλείας;;;ΟΧΙ
Είναι η οδήγηση με 100 σε μια ευθεία.-
με αγάπη στην τροχαία μας... Να τους χαιρόμαστε...
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Παίρνω κι εγώ τη στροφή και μερικά μέτρα παρακάτω βλέπω τον π@π@ρα να έχει κάνει τετ-α-κε, να έχει μέινει κάθετα στη μέση του δρόμου και να μυρίζει λάστιχο. Πως του έφυγε εκεί ρε γμτ;Τι ώρα; Εγώ πέρασα από εκεί κατά τις 11:30-11:45 και είχε περιπολικό δίπλα στην είσοδο του στρατοπέδου, που εκείνη την ώρα έφευγε.
-
ακόμη μια καμερούλα σήμερα
στον μεγάλο κόμβο της ΠΑΘΕ στα Μάλγαρα, στο ρεύμα απο Θεσσαλονίκη για Αθήνα. -
O Αλογοσκουφίξ τις βάζει δεν εξηγείται αλλιώς η επέλαση των καμερών.
-
Κανείς δεν έχει ακούσει τπτ για την Aegenan του ΙΚΕΑ; Τι έγινε ρε γμτ...
Για τις κάμερες, η λύση είναι μια.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κανείς δεν έχει ακούσει τπτ για την Aegenan του ΙΚΕΑ; Τι έγινε ρε γμτ...Για τις κάμερες, η λύση είναι μια.
επίσης εκτοξευτεςαεροφυλλων... και αποτομοι ελιγμοι για σπασιμο του lock απο τοεχθρικο ρανταρ
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για τις κάμερες, η λύση είναι μια.
-
Μ'αρέσεις. To barret τις βγάζει όλες οφφ με την μία.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μ'αρέσεις. To barret τις βγάζει όλες οφφ με την μία.Δυστυχώς δεν είναι εύκολο να βρούμε ένα. Με μια Benelli M1 λες να κάνουμε δουλειά;
-
Άνετα!!!
-
Προβλέπω το τόπικ 'Βαλτε μια φωτο του αυτοκινήτου σας' να γεμίζει απο φωτογραφίες Θεσσαλονικέων ...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Μ'αρέσεις. To barret τις βγάζει όλες οφφ με την μία.
Δυστυχώς δεν είναι εύκολο να βρούμε ένα. Με μια Benelli M1 λες να κάνουμε δουλειά;
Αυτό σκεφτόμουν και γω... Υπάρχουν τόσοι αναρχικοί. Συνείδησης, πολιτικής, αντιεξουσίας κτλ κτλ. Αναρχικοί ελευθερίας κίνησης δεν υπάρχουν?
-
Στο cosmos έχει δισκάδικο?
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Στο cosmos έχει δισκάδικο?υπάρχει το Public που έχει και cd (προσωπικά δεν μ αρέσει)
-
Την κάμερα πριν την έξοδο για πράκτικερ δεν την πρόσεξα όσο και αν κοίταξα. Είναι ανάμεσα στους θάμνους;
Αυτήν στην Εγνατία Οδό στην κατηφόρα του Δερβενιού με κατεύθυνση προς Καβάλα την εντόπισα. Έχω όμως την εντύπωση ότι τουλάχιστον εκεί το όριο είναι 130 km/h, και όχι τίποτα γελοίο..ΥΓ1. Κάποιος κοπάνησε το παρκαρισμένο αυτοκινητάκι μου στο μπροστινό φτερό κάνοντας μια ενδιαφέρουσα λακκουβίτσα. Ξέρει κανείς αν φτιάχνουν και λακκούβες στην Chipsaway ή αν βάφουν μόνο της γρατσουνιές; Θα πάω από 'βδομάδα, αλλά ρωτάω μήπως και ξέρει κανείς. Αλλιώς μάλλον θα πάω στον Γιακούμπ...για αντιπροσωπεία δεν θέλω να το σκέφτομαι
ΥΓ2. Ξέρετε που υπάρχουν προϊόντα Meguiars στη Θεσσαλονίκη;
-
Σ' ευχαριστώ πολύ sv2! Δεν το ξέρω αυτό το μαγαζί, με λίγο ψάξιμο στο net βρήκα αυτό, http://www.sportcenter.gr/, φαντάζομαι μιλάμε για το ίδιο πράγμα
-
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά έτσι και ανέβουμε Θεσ/νίκη για κανα σ/κ τις τρεις κλήσεις τις έχουμε σίγουρες!
Εσείς τα ξέρετε και τα μέρη, εγώ όμως θα βγω ΠΑΘΕ και μέχρι να φθάσω Κατερίνη κανα-δυο είναι σιγουρες! -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Στο cosmos έχει δισκάδικο?
υπάρχει το Public που έχει και cd (προσωπικά δεν μ αρέσει)
χάλι μαύρο είναι. Τόσο σε cd όσο και σε βιβλία
Εκτός αν είσαι φαν του Χατζηγιάννη και του dan brown μη χέσω
Posts προς Θεσσαλονικείς